PDA

Tüm Versiyonu Göster : Souness Unutulmuyor

LuisFigo
17-01-05, 13:30
İngilizler hala Souness’in 1995’teki Fenerbahçe zaferi sonrası Kadıköy’de diktiği bayrağı konuşuyor

Ada’nın en popüler futbol dergileri arasında gösterilen ‘4-4-2’, ‘Futbolun en çılgın 100 adamı’nı seçti... Listede çok sayıda tanıdık isme rastlanırken, 1995’te Galatasaray’da çalışan Graeme Souness ile, bir dönem Beşiktaş’ta da görev yapan Fenerbahçe’nin teknik patronu Daum’u da listeye dahil edildi...

Hala dillerde

Souness, Kadıköy’de oynanan ve G.Saray’ın zaferiyle biten Türkiye Kupası karşılaşmasının bitiş düdüğüyle, elindeki bayrağı santra noktasına dikmişti. İskoç hocanın bu davranışı, taraftarlardan alkış alırken, o dönem 2 kulüp arasındaki büyük gerginlikler yaşanmıştı. İşte tecrübeli teknik adamın bu sevinç gösterisi, onu ‘En Çılgın 100’ler’ arasına soktu...

Daum da listede

Listeye giren diğer isim de bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran F.Bahçe’nin şimdiki hocası Daum. Alman çalıştırıcı 2. kez Kartal’ın başına gelirken gelirken kokainmandı. Daum, Beşiktaş’ta başarılı olamazken, Alman Milli Takımı’na da gidemedi. Ama bu alışkanlığı, onu listeye soktu.

Sheva
17-01-05, 13:55
Souness'ın listeye girme sebebi gayet gurur verici ama Daum için aynı şeyi söyleyemiycem maalesef :D

ÖNDER RB
17-01-05, 16:37
o stat orada durduğu sürece de unutulmayacak. özellikle bazıları tarafından :)

ama abicim öyle bir soktu ki bayrağı nasıl unutulsun

Serkan1905
17-01-05, 17:05
o stat orada durduğu sürece de unutulmayacak. özellikle bazıları tarafından :)

ama abicim öyle bir soktu ki bayrağı nasıl unutulsun

he he he :D

Genco
17-01-05, 19:28
Mactaydim :D

ÖNDER RB
18-01-05, 01:17
ben de. hatta diktiği bayrağı maçta bir süre ben de sallamıştım.

M.Yasin Cakmak
18-01-05, 01:36
Nasil unutulur ki?

O boyutta bisey girdimi kolay kolay cikmaz :)

Genco
18-01-05, 02:00
ben de. hatta diktiği bayrağı maçta bir süre ben de sallamıştım.

O gun hava ne soguktu be abi.. Götum donmustu serefsizim.. Bir de manyak babamin arkadasi vardi, adam bana gomlegimin dugmelerini actirdi ugursuzluk diye :D

Saunders
18-01-05, 09:07
SAUNDERS çakmıştı dimi doksana ne goldü be