PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hersey Dahil 5* Hotel 260 TL

JORDAN
04-06-09, 21:10
Az once bir bilgi ulasti elime tatile gitmek isteyenler icin.
Gonderen kisinin otelde calisip calismadigini veya acenta ise hangi acenta oldugunu bilmiyorum yanliz bence cok guzel bir firsat ve cok uygun fiyata.

Ben gidemeyecegim icin buradan belki bazi arkadaslarimiza iyi gelebilir diyerekten
burada konuyu paylasmak istedim.

Kampanya ile ilgili bilgi altta. Bu arada e-mail attim daha genis bilgi icin bu kisiye cunku emin olmak istedim bi numara olmasin diye. Sanirim yarin cevabini alirim. Buradan aramak isteyen arkadaslar genis bilgi alirsa lutfen buraya gecelim. Tekrar belirteyim bunun benimle hicbir ilgisi yok:) Iyi Tatiller...

-------------------------------------------------------
8 Haziran-12 Haziran tarihleri arasında 5 yıldızlı her şey dahil Side Laphetos Hotel'de 4 gece 5 günlük muhteşem bir tatil sizi bekliyor.Katılım ücreti 260TL'dir.Ulaşım ücrete dahildir.
Kayıt için: mert.kocaaga@gmail.com
0535 700 73 73
--------------------------------------------------------

Ibrahim
05-06-09, 00:02
http://side.otelreferans.com/otel.php?a=laphetos_beach_resort___spa_sikayet_yor um_referans_d9add39afb8165dd059c

burada otelle ilgili müşterilerin görüşleri var...

Bence ucuz diye bi otele gitmeyin...O hataya ben düşmüştüm bir kere...Gerçekten birşeyler eksik kalıyor...

Eğer varsa gücünüz...Kişi başı 700 - 900 TL civarında çok daha güzel oteller bulabilirsiniz...

Namelessonegs
05-06-09, 00:13
Serdar Yurdaer / Bursa
Bir otel bu kadar mı kötü olur?hayatımda gördüğüm en kötü oteldi.yeni bir otel ve çok fazla eksiği var.sanırım çok ucuza adam çalıştırıyorlar.personeli çok iğrenç.o kadar ki müşterilerin yanında bayanlara askıntılık ediyorlar.bu otele gideceğinize paranızı çöpe atın daha iyi.ben verdiğim parayı helal etmiyorum bu otele!

---
Saga sola asılmayan bir personel gorursem zaten üstün hizmet madalyasına aday gostericem kendisini :)

Ibrahim
05-06-09, 00:40
Şöylede bir rivayet vardır ki...

Asıl rus kızlarına nasihatte bulunuyolarmıs otel personelleri güvenilirdir die :)

Hani bi karikatür var ya...

Üniversitede kızlar teklif ediyomuş die :D :D :D

Namelessonegs
05-06-09, 00:47
Heheh evet ama o dogru..Dısarıdakilere guveneciginize,oteldekilere guvenin diyolarmıs..Harbi ki kafa aynı yonde, ha icerisi ha dısarısı :)
Hatta ben İsvicre'de master yapacaktım, okul arastırdıgım donem 2 İsvicreli kızla tanısmıstım otelde,sagolsunlar guzelce muhabet ediyorlardı..Garson geldi yanıma, kardes bunlar paralı asker, bizim arkadasların hepsi tanır bunları, iş cıkmaz dedi..Kızlarında alakası yok oyle tiplerle..Gittim soyledim kızlara bende, cıkarken sikayet dilekcesi yazdılar :)

Ibrahim
05-06-09, 00:59
Personel oyun yapıyor yani :)

Valla Enginim ya karizmanı kullanıp kendi işini kendin halledecen yada personelle iyi geçinip rahat takılacan :D

Neyse siz siz olun ucuz etin yahnisinden yemeyin :D

Namelessonegs
05-06-09, 01:23
Puhahaha..Herseye cekildi bu uyarı simdi :D...Personelle iyi takılsanda,arkandan is cevirirler..En guzeli saglam bir musteri karakteri cizmek..Bu adamlara pek guven olmaz oteldeyken..Hepsi kurt gibidir :)

Ibrahim
05-06-09, 01:27
Puhahaha..Herseye cekildi bu uyarı simdi :D...Personelle iyi takılsanda,arkandan is cevirirler..En guzeli saglam bir musteri karakteri cizmek..Bu adamlara pek guven olmaz oteldeyken..Hepsi kurt gibidir :)

Valla o sana kalmıs artık...Personeli nası kafaladıgına bakar... :)

Neyse topic kötü yerlere sapmaya basladı :D

frodo555
05-06-09, 01:28
Oha yani ben de ucuz rezervasyon yaptım sanıyordum :D :

12-19 haziran magic-life sirene imperial deniz manzaralı oda 7 gece 2 adult 1 infant peşin 1420 TL... Magic life için süper fiyat; biz bir de 2 X yaptık o işi (4 yetişkin 2 bebe) %10 daha indirdiler oda başı oldu 1300 lira... Gelmek isteyen varsa odaları 3'leyelim belki bir %10 daha alırız :)

Ibrahim
05-06-09, 02:43
Oha yani ben de ucuz rezervasyon yaptım sanıyordum :D :

12-19 haziran magic-life sirene imperial deniz manzaralı oda 7 gece 2 adult 1 infant peşin 1420 TL... Magic life için süper fiyat; biz bir de 2 X yaptık o işi (4 yetişkin 2 bebe) %10 daha indirdiler oda başı oldu 1300 lira... Gelmek isteyen varsa odaları 3'leyelim belki bir %10 daha alırız :)

abi ne güsel işte bak kişi başı 600 lira cillop gibi magic life tatili...

İii tatiller diliyorum...Bence mükkemmel gecicek tatilin...verdiğin paraya değecektir..

JORDAN
05-06-09, 03:33
Valla ben Tr'de olsam hic kacirmazdim bunu. Takmisim otelin personeline. Yatarim, kalkarim,dusumu alir kahvaltimi yaparim, sabah sporumu yapar direk havuza dalarim, ordan saunaya gecer sonra masajimi yaptiririm. Kimseyle ugrasmam, ugrastirmam. Kendi halime dinlenir aksamlari da animasyonu izlerim. Yoksa garson sunu duduklemis, barmen bunu ufuruklemis umurumda olmaz. Hatta otelde tum gun kimse bnm farkima bile varmaz, o kadar relaximdir:)

Beklentileri farkli olanlar tabiiki istedigi her yere gidebilir. Benim bunu buraya yazmamin sebebi boyle bir imkan her vatandasin eline gecmedigi icindi:)

Namelessonegs
05-06-09, 03:49
Beklentileri farkli olanlar tabiiki istedigi her yere gidebilir. Benim bunu buraya yazmamin sebebi boyle bir imkan her vatandasin eline gecmedigi icindi

haha yok abi konu kaydı,sapıttı biraz..Senin baslıgınla ilgili degil,genel konsept uzerine bir konusmaydı :)

JORDAN
05-06-09, 04:00
Heh heh:lol:
Yasin'in topigi peach ettiginiz gibi burayi elinize gecirmenize musaade etmeyecegim nalcaklar, savulun:lol:

osvaldo
05-06-09, 08:25
Abi bazı otellerin adı 5 yıldız. Bunlarda sabah kahvaltıda yediğin patates'in artıklarını öğlen salata akşama da etin yanına yemek yapıp önüne getiriyorlar. Etlerde dana eti ama "bayır danası" (yaban domuzu). İlk gittiğin gün mide darmadağın oluyor. İçkiler falan kaçak Bulgar rakısı, isimsiz rus birası falan :) Herşey acayip kalitesiz. Kesinlikle rahat edemezsin tatil burnundan gelir.

Patriot
05-06-09, 11:06
Yaw adam bi iyilik yapmis geceligi 50 tl'ye 5 yildizli otel (hadi o 5 4 olsun).. bence ozellikle bekar arkadaslar icin oldukca uygun bir fiyat.. biz bekarligimizda ne dandirik otellerde kaldik peeeaahhh.. bunun en azindan yuzme havuzu iyidir, yedigini ictigine de dikkat edeceksin ornegin kizartma felan yemeyeceksin, zaten oldum olasi dikkat ederim yediklerime, agzine tukurim ecnebiler acik bufeye hayvan gibi saldirir bisey olmaz biz gida zehirlenmesinden direk hastaneyi boylariz..

Bizde insallah haftaya ailecenek gidiyoz bakalim afacanlarla nasil olacak bu is.. bizde ucak biletide oldugu icin fiyat vermem mantiksiz olur.. Limak Atlantis diye bir yer Belek'te.. gitmisligi gormuslugu olan varsa tuyolara acigim..

Mert Baydur
05-06-09, 11:36
Eğer varsa gücünüz...Kişi başı 700 - 900 TL civarında çok daha güzel oteller bulabilirsiniz...

Bu meblayı verdikten sonra yurtdışında yapmak daha mantıklı.

osvaldo
05-06-09, 12:39
Bizde insallah haftaya ailecenek gidiyoz bakalim afacanlarla nasil olacak bu is.. bizde ucak biletide oldugu icin fiyat vermem mantiksiz olur.. Limak Atlantis diye bir yer Belek'te.. gitmisligi gormuslugu olan varsa tuyolara acigim..

Usta bildiğim kadarıyla Nihat Özdemir'in oteli :)

Bu arada ben ufak otellerden daha çok hoşlanıyorum. Herşey dahil sistemi şu an için bana epey uzak keza ben bir yere saplanıp 15 gün otelden çıkmadan tatil yapma olayına uygun biri değilim. Tabi çoluk çocuk olmadığı için rahat rahat konuşuyorum. Eğer yolunuz Kaş taraflarına düşerse çok çok güzel bir butik otel önereceğim. Ama Rus hatun veya eğlence arayan gençler için değil yaşı 30 u geçmiş evli barklı kişiler için tam bir kafa dinleme yeri. Genelde bunamaya yakın Alman Turistler veya kafa dinlemek isteyen genç çiftler takılıyor. 4-5 günden fazlası bayabilir ama 4 gün kalsanız kafa resetleniyor resmen. Ben geçen sene 5 gün kaldım eşimle. Acayip kafa dinledik. Uzun seneler Almanya'da yaşamış TAmer bey ve Alman eşi çalıştırıyor. 8-10 odaası var. Yemekler açık büfe. Akşamları genelde mangal veya ızgara balık çıkıyor. TAbi herşey dahil sistemlerindeki kadar fazla seçenek yok ama aşçı çok lezzetli yemekler yapıyor. HAvuzu da 8-10 odalı bir butik otel için oldukça büyük. Ben sığ havuzlardan nefret ederim. Bunun derin kısmı 3 metreye yakın. Ayrıca deniz isteyen için kendi plajı da var. TAmer bey kendi teknesiyle tekne turu da düzenliyor sadece otel müşterileri için. Eğer Şengen vizeniz varsa karşıya Meis adasına da geçebiliyorsunuz rahatlıkla. Kaş taraflarında 3-5 gün takılmak isteyenler mutlaka denesin. Yalnız en az 2-3 ay önceden yer ayırtmak lazım.

http://www.hotel-hadrian.de/

Ibrahim
05-06-09, 19:12
Abi bazı otellerin adı 5 yıldız. Bunlarda sabah kahvaltıda yediğin patates'in artıklarını öğlen salata akşama da etin yanına yemek yapıp önüne getiriyorlar. Etlerde dana eti ama "bayır danası" (yaban domuzu). İlk gittiğin gün mide darmadağın oluyor. İçkiler falan kaçak Bulgar rakısı, isimsiz rus birası falan :) Herşey acayip kalitesiz. Kesinlikle rahat edemezsin tatil burnundan gelir.

Aynen budur olay...Jordan abimin bahsettiği otel bana kalırsa bunun gibi birşey...Benim gittiğim otelde böyle bir oteldi...Sabah öğlen akşam karıştırıp duruyolardı yemekleri...

Hizmet kalitesi gerçekten berbat...Personel bakımsız pis...

Enginle bizim yaptıgımız makaraydı kusura bakma abicim :) Ama bedava bile olsa ben artık böyle bi otelde kalmayı düşünmüyorum...

Giga
05-06-09, 19:21
Ben de nişanlımla butik otel tercih edeceğim, her şey dahil sistemini sevmiyorum..

JORDAN
06-06-09, 01:24
Daha yuksek beklentileri olan arkadaslar icin de bir hotel buldum:) Bunun benimle ilgisi var;)

http://www.wowhotels.com/wowkremlinpalace.asp

Standart Oda ( Max hersey dahil)

Check in tarihi 08.06.2009 Pazartesi

Check out tarihi 13.06.2009 Cumartesi

Toplam tutar 1842.90 TL

:)

Herkese iyi tatiller:)

Ibrahim
06-06-09, 03:05
Daha yuksek beklentileri olan arkadaslar icin de bir hotel buldum:) Bunun benimle ilgisi var;)

http://www.wowhotels.com/wowkremlinpalace.asp

Standart Oda ( Max hersey dahil)

Check in tarihi 08.06.2009 Pazartesi

Check out tarihi 13.06.2009 Cumartesi

Toplam tutar 1842.90 TL

:)

Herkese iyi tatiller:)

Hah işte...Tatilin kralını yaparsın burda ii tatiller abicim :)

JORDAN
06-06-09, 04:40
Hah iste benim demek istedigim de buydu:) Herkes yapamiyor tatilin kralini:)

ÖNDER RB
06-06-09, 09:04
abicim ne tatil köyü ne herşey dahili kapatmayın kendinizi böyle yerlere

buyrun tatilin kralı için adres size

www.klupamazon.com

Patriot
06-06-09, 09:59
Yuuhh be Osvaldo, simdi bula bula nihat ozdemirin otelinimi bulduk :D.. dedigin yeri kesinlikle aklimda tutacam.. seneye insallah.

ee cocuklarla bole oluyo iste (yaslar 2 ve 4) istedigin yere gidemiyon yoksa bende pek hazetmem boyle hersey dahil konseptinden / tum hafta ayni otelde kalmaktan ama boyle rahat olur diye dusunduk..

Ibrahim
06-06-09, 10:24
abicim ne tatil köyü ne herşey dahili kapatmayın kendinizi böyle yerlere

buyrun tatilin kralı için adres size

www.klupamazon.com

Abi çok güz<el bi yere benziyor...Tatili gerçekten tatil gibi yaşamak isteyenler için...Kafa dinlemek , doğayla bütünleşmek için birebir...Çok şirin...Ve fiyatlarıda uygun bana göre...

Bu burada bi dursun :) Günün birinde değerlendirilebilir...

Selo
06-06-09, 21:01
Yurtdisi hem deniz. hem de tarihi yer gormek isterseniz, ustune ustluk vizesiz gidilecek bir yer isterseniz size Hirvatistan'i tavsiye ederim. SIT forumunda bahsetmistim biraz, hatta resim falan da koymustum..

Dubrovnik, Split, Zadar, Krk, Pula size tavsiye edecegim yerler.. THY ile Zagreb ve Saraybosna uzerinden ulasabilirsiniz.. Ucak bileti promosyon zamaninda 380 TL ye kadar dusuyor..

Hirvatistan'da pansiyonda da kalabilirsiniz, pansiyon odasinin gunlugu 25-30 Euro arasinda degisir, 3 yildizli oteller 50-60 euro arasinda.. Plajlara girmek ucretsizdir, bilhassa Dubrovnik'i cok tavsiye ederim..

Illa ki 5 yildizli otel isterim derseniz Rixos-Dubrovnik var, gunlugu 200 Euro civari..

Herkese iyi tatiller..

JackDaniels
07-06-09, 00:16
Yavrular direk binin uçağa gidin Tayland- Pattaya'ya..

Hem ucuz, hemde bol actionlu tatil yapın..

Uğraşmayın kaba saba personelle...

Gezin dolaşın, yoruldukça 10 dolara masaj yaptırın..Tekrar gezin dolaşın..Dahada yorulursanız 30 dolara köpük masajı yaptırın...Biraz daha gezin dolaşın, tükendiniz mi? 50 dolara sabaha kadar masaj yaptırın :D

Ufak bir meblayla krallar gibi tatilinizi yaparsınız, el üstünde tutulur, direk Bradd Pittmiş gibi muamele görürsünüz..Gerçi bizim Brad Pitt muamelesi görmeye ihtiyacımız yok ta:) Hani olanlar için diyorum..Dert etmeyin girdiğiniz her mekanda çığlıklar içinde karşılanıyorsunuz..Bilmiyorum belkide bana özel bir durumdu :D

Selo
07-06-09, 11:49
Tayland da guzel tabii ki, ama tek gitmek lazim, ciftler icin uygun olmaz orasi :)

Bir de gidilecek mevsime dikkat edilmesi lazim, su siralarda surekli yagmur yagar orda.. Tayland icin en iyi zaman Ekim-Kasim ve Subat-Mart aylaridir..

Gezin dolaşın, yoruldukça 10 dolara masaj yaptırın..Tekrar gezin dolaşın..Dahada yorulursanız 30 dolara köpük masajı yaptırın...Biraz daha gezin dolaşın, tükendiniz mi? 50 dolara sabaha kadar masaj yaptırın :D

Ufak bir meblayla krallar gibi tatilinizi yaparsınız, el üstünde tutulur, direk Bradd Pittmiş gibi muamele görürsünüz..Gerçi bizim Brad Pitt muamelesi görmeye ihtiyacımız yok ta:) Hani olanlar için diyorum..Dert etmeyin girdiğiniz her mekanda çığlıklar içinde karşılanıyorsunuz..Bilmiyorum belkide bana özel bir durumdu :D

osvaldo
07-06-09, 12:40
Abi naptınız? Ukraynadır Tayland'dır BAnkog dur.. Buralara eş ile gitmek Kayseri'ye cebinde pastırmayla gitmek gibi olur :)

Yurtdışı turlarda çok güzel fırsatlar var. Yurtiçinde 2 kişi 1 hafta tatil parasına Paris turu ayarladım hanıma sürpriz olarak... TAbi herşey dahil falan yok :) 3 yıldızlı (o da bizim 2 yıldıza falan denk gelir) otelde konaklamalı 7 gün Fransa turu yapacaz bir aksilik olmaz ise. Oteli sadece gece yatmak için kullanacağımız için yıldızı falan pek enterese etmiyor açıkçası. Araştırdımtemiz ve güvenli bir otelmiş.Benim için yeterli. Öğlen yemekleri de pizzadır McDonalds dır ucuzundan birşeyler yeriz artık. Yeşil pasaport olduğu için kelle başı 110 euro vize parasından da yırttık. Ayrıca İzmir_Paris THY direk uçuşu ile aktarmasız gideceğiz.

UmBeRtO GS
07-06-09, 16:15
Abi naptınız? Ukraynadır Tayland'dır BAnkog dur.. Buralara eş ile gitmek Kayseri'ye cebinde pastırmayla gitmek gibi olur :)

Yurtdışı turlarda çok güzel fırsatlar var. Yurtiçinde 2 kişi 1 hafta tatil parasına Paris turu ayarladım hanıma sürpriz olarak... TAbi herşey dahil falan yok :) 3 yıldızlı (o da bizim 2 yıldıza falan denk gelir) otelde konaklamalı 7 gün Fransa turu yapacaz bir aksilik olmaz ise. Oteli sadece gece yatmak için kullanacağımız için yıldızı falan pek enterese etmiyor açıkçası. Araştırdımtemiz ve güvenli bir otelmiş.Benim için yeterli. Öğlen yemekleri de pizzadır McDonalds dır ucuzundan birşeyler yeriz artık. Yeşil pasaport olduğu için kelle başı 110 euro vize parasından da yırttık. Ayrıca İzmir_Paris THY direk uçuşu ile aktarmasız gideceğiz.

Abi burada yildiz sayisi pek farketmiyor.
Sadece oda biraz kucuk oluyor o kadar.
Onun disinda bizdeki 3 yildizli otele hayvan baglasan durmaz durumu olurken burda 3 yildizli otel gayet iyi olabiliyor.
O yuzden merak etmeyin :)
Detayli bilgi istersen Paris'te gezilecek yerler hakkinda bilgiler verebilirim.

osvaldo
07-06-09, 17:33
Eyvallah Kaan. Turla gideceğimiz için müzedir bilmem nedir o tip yerleri gezdirecekler zaten. Yalnız ben tura bağlı kalmaktan, bunak teyzelerle birlikte grup halinde gezmekten pek hazzetmiyorum. O yüzden ecnebi memleketi gezeceksem önceden kendime gezi programı yaparım. Temmuza daha var o yüzden henüz program yapmadım. Program yaparken danışacağım şeyler olabilir. Çok sağol.

JORDAN
08-06-09, 00:35
Len Kaan Sen hala Paris'temisin? Bitmedi mi ogrencilik?

Bengü Cakmak
08-06-09, 03:14

Sana ozel bir durum oldugu kesin canim :) zaten her erkegin oyle dusunmesini saglamakta kadinlarin isi degilmidir hayatta, siz kendinizi sadece ozel hissederisniz :) hissedersiniz ama :)