Tüm Versiyonu Göster : To dergi ne oldu?
USAtaraftar
30-05-09, 19:04
Bir ara anasayfada dergi oluyordu. Niye biraktiniz?
Bengü Cakmak
30-05-09, 19:24
Bencede birdaha hic baslamayalim bu tür seylere cünkü nasilsa sonu gelmiyor yada sonunu getiremiyen arkadaslarla caliyoruz
dergi işi sitenin tarihinde hoş bir seda olarak kalacaktır, gerçekten çok özenli bir çalışmanın eseriydi, gerek hazırlanış gerek içerik olarak..
ancak böyle bir çalışmayı amatör olarak devam ettirmek mümkün değil, zira her hafta aynı kaliteyi tutturabilmek, aynı zamanı ayırabilmek katkı yapanlar açısından mümkün değil..
bununla birlikte, flash bazlı olması çok fazla emek gerektiriyor ve tasarım işini çok uzatıyordu, onun yerine gayet basit blog/cms temelli bir anasayfa hazırlasak hem daha fazla kişi katkı yapabilir hem de hiç arkaplan işi gerekmeden foruma mesaj yazar gibi haber/yorum vs girilebilir.. birkaç kişi oturup konuşmak lazım aslında, anasayfasız biraz sakil kalıyor site zira..
JackDaniels
31-05-09, 00:04
Ana sayfa gereksizdi bence :)
Sonuçta burası adı üzerinde forum..Haber sitesi falan değil...
En güzeli böyle sade olmak..Forum kalmak..
miraç iyi diyorsun da bazı şeyler 'haber' olarak girildiğinde ve okunduğunda daha fazla etki yaratıyor, mesela ben isterdim bir anasayfamız olsun ve gian'ın açtığı şu lig tv topiğini oradan da duyuralım.. çoğu insan bu olaylara tepki duyuyor, okuduğu yerde de aynı hissiyatı paylaşıyor ama forumların etki ve nüfuz alanı o kadar geniş olmadığı için genellikle arada kaynıyor böyle haber/yorumlar..
JackDaniels
31-05-09, 00:41
Onun artık blog'u var ..Orada yazar sıkıntıları falan :)
.to blog´u olabilir bence iyi bir fikir..
Abi blog olucaksa forum neden var o zaman ?
Bence de sadece forum olarak kalmak çok mantıklı...
Zaten artık 239423094200482 tane blog var kımsenın sıtelerın ana sayfalarını okudugunu sanmıyorum...
blog değil yahu o kadar amatör müyüz :) bildiğin haber portalı gibi birşey diyorum, hem genel haberler hem de bizim forumdan çıkan misal yukarıda bahsettiğim türde yorumlar olur, fikstür, istatistik vs.
blog değil yahu o kadar amatör müyüz :) bildiğin haber portalı gibi birşey diyorum, hem genel haberler hem de bizim forumdan çıkan misal yukarıda bahsettiğim türde yorumlar olur, fikstür, istatistik vs.
Herşeyi burda yazıp çiziyoruz zaten...İsteyen forumda bunları da yapabilir...Zaten sürekli online olan çok az insan var...
Kimsenin uzun süreli bunu yapacağını düşünmüyorum :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to