PDA

Tüm Versiyonu Göster : Özlediklerimiz

Bengü Cakmak
28-05-09, 17:07
(Yasin kesin sinir olacak bana yada kitleyecek bu topici ama yinede acayim degilmi?)

En cok kimi yada neyi özlediniz... oyle bir soru geldi aklima topic acayim dedim :)
(bos topiclerin ustasiyidimdir ya ben)

Ben mesela firinda hasan pasa köfte coktandir yemedim sonra birde esimi cook özledim hernekadar yanimda oldugu cok zamanlarda onu cekmesemde, ilginc dir ki insan bir ay dan sonra özleyebiliyormus arkadaslar :)

Yasinim seni coook özledim :) (you will hate that one hehhe)

cali
28-05-09, 17:40
elimi yüzüzmü kediler köpekler ısırdı, kuduz aşısı vurunuyorum ve aşı sürecinde alkol alınmıyor. ben içmeyi özledim şu an en çok:)

Bengü Cakmak
28-05-09, 17:53
elimi yüzüzmü kediler köpekler ısırdı, kuduz aşısı vurunuyorum ve aşı sürecinde alkol alınmıyor. ben içmeyi özledim şu an en çok:)

Cok gecmis olsun :(

Giga
28-05-09, 18:16
Huzuru özledim...

Bengü Cakmak
28-05-09, 18:18
Huzuru özledim...

Herseye yorum yapmasam olmaz simdi Topic sahibiyim ya :)

Aslinda bu günler bende huzuru özledim yasin hep positiv bir inan ben ise tam tersi :) gelsede hersey masal gibi gözükse gözüme :) bir sürü problem varken Bowlinge gitsek :)

MBC
28-05-09, 20:27
sporla ilgili.. 96-02 yillari özledim..

cali
28-05-09, 20:38
Cok gecmis olsun :(

çok Sağolun:)

cali
28-05-09, 20:39
sporla ilgili.. 96-02 yillari özledim..

90ların seria A'sını özledim ben. vialli'li juve'yi, weah'lı milan'ı..

Ibrahim
28-05-09, 20:52
Gazoz kapaklarının içini ıslak toprakla doldurup yılan oynamayı özledim...

O toprağın üzerine çivi saplayıp strateji üretmeyi özledim...( oyunun adını unuttum )

Dokuztaş oynamayı..kızkaçıran patlatmayı özledim...

6 yaşımda ilk sarı-kırmızı formamla uyumamı özledim...

Susam sokağını ve o sokağın bütün sakinlerini özledim...

Müzik Yelpazesi programında Michael Jackson çıksında dans etsin diye beklemeyi özledim...

Eski bayramları özledim...

Sanki öz ablammış gibi sevdiğim Perihan Abla' yı özledim...

Süper Baba dizisini özledim...

Kumburgazda denize girmeyi özledim...

Hagi'yi izlemeyi özledim...

Hakan Şükür' ün gollerini özledim...

Fatih hocamı klübemizde görmeyi özledim...

Pazar günü ve resmi tatillerde tatil yapmayı özledim...

Ali Sami Yen ' i özledim...Kapalıda maç izlemeyi özledim...

Ve son olarak...Aşık olmayı özledim :)

Namelessonegs
28-05-09, 23:40
Galatasaray'dan başka, ikinci sırada olmasını bilen sevgiliyi (bilmesede olur,yeterki duzgun biri olsun :D ) ve gelecek kaygısı yasamadan gecirdigim gunleri özledim :)

İbrahim'in saydıklarına ilaveten simdiden Prison Break'i de özledim :)

JORDAN
29-05-09, 03:25
Ben de Kofteyi, Karniyarigi, dolmalari, borekleri,gozlemeleri en basitinden bir simiti bile ozledim. Susurluk ayranini ve Turk cayini ozledim. Ali Samiyen'de kapalida mac izlemeyi ozledim.
Taksimde, Bakirkoyde, Kadikoyde alisverisi ozledim. Bodrum'u, Gumbet'i ve Bitez sahillerini ozledim. Turkiye'deki arkadaslarimi, ailemi ozledim.
Burada tanistigim Leothekin'i ve Gece Yolcularini, Parma'yi, Emre'yi, Omur'u, Gogociga'yi ve adini yazamayacagim bir arkadasi daha ozledim. Yasin ve Bengu ciftini ozledim:)
Cok seyi ozlemisim,Offf offf Bengu efkar basti simdi:(:(:(

M.Yasin Cakmak
29-05-09, 08:14
Turkiye ile alakali ozlediklerini saymakla bitmez tabi. Ama az kaldi...

Esimi ozledim daha da ozleyecegim. Onder abi gibi zor durumda yaninda duran arkadaslarimi ozledim. Kafa dinlemeyi ozledim. Sami Yen'i ozledim.

Mert Baydur
29-05-09, 12:07
Amerika'yı özledim. Orda okurkenki daha az sorumlu ve medeni günlerimi özledim.

Bengü Cakmak
29-05-09, 14:49
Ben de Kofteyi, Karniyarigi, dolmalari, borekleri,gozlemeleri en basitinden bir simiti bile ozledim. Susurluk ayranini ve Turk cayini ozledim. Ali Samiyen'de kapalida mac izlemeyi ozledim.
Taksimde, Bakirkoyde, Kadikoyde alisverisi ozledim. Bodrum'u, Gumbet'i ve Bitez sahillerini ozledim. Turkiye'deki arkadaslarimi, ailemi ozledim.
Burada tanistigim Leothekin'i ve Gece Yolcularini, Parma'yi, Emre'yi, Omur'u, Gogociga'yi ve adini yazamayacagim bir arkadasi daha ozledim. Yasin ve Bengu ciftini ozledim:)
Cok seyi ozlemisim,Offf offf Bengu efkar basti simdi:(:(:(

:( bizde seni cok özledik önder abi artik daha yakin olacagiz görüsecegiz insallah..

Saunders
29-05-09, 15:00
Parliament'in sunduğu pazar gecesi sinemalarını....

JORDAN
30-05-09, 02:08
Sirf o yuzden bi ara parliement sigarasi icmeye baslamistim yahu:lol: Ama mukemmel filmler gosteriliyordu. Asla kacirilmazdi.

Yasincim, Allah hicbir zaman bir daha o gunleri yasatmasin hicbirimize. Siz ne zaman kavusuyorsunuz birbirinize kumrular:)

Bengü Cakmak
30-05-09, 03:08
Sirf o yuzden bi ara parliement sigarasi icmeye baslamistim yahu:lol: Ama mukemmel filmler gosteriliyordu. Asla kacirilmazdi.

Yasincim, Allah hicbir zaman bir daha o gunleri yasatmasin hicbirimize. Siz ne zaman kavusuyorsunuz birbirinize kumrular:)

.. 3 ay sonra .. önder abi insallah hersey iyi olur

cali
30-05-09, 07:06

hemen ardından pazar banyosu, tırnak kesimi, anne'nin talimatıyla yatağa girme. benim kuşağım unutmaya çalışıyor onu:D

karacaf
30-05-09, 10:27
Baba demeyi özledim..

JORDAN
31-05-09, 03:40
.. 3 ay sonra .. önder abi insallah hersey iyi olur

Insallah Bengucum, insallah.

Bu arada belirteyim gunde onyuzbin degisik kanalda binmilyon kere izledigim Kemal Sunal filmlerini bile ozledim:lol:

Patriot
27-06-09, 15:00
biseylerden eskisi gib zevk almayi, eskisi gibi dertsiz gamsiz eglenmeyi, abidik gubidik seylere arkadaslarla dostlarla gevrek gevrek gulmeyi ozledim.. ve su an guzel bi ciger kebabi olsa onu da afiyetle yerdim onu da ozlemisim bak... haaa birde 2 haftadir yanimda olmayan afacanlarimi cok ama cok ozledim..

Umutcan
27-06-09, 15:17
Eski ilkokul arkadaşlarımı özledim. Onlarla "orta-kafa-gol" yapmayı özledim.

Aptal aptal öğretmenler hakkında konuşmayı özledim.

Aramızda "fener mi daha iyi Galatasaray mı daha iyi" tartışmalarını özledim.

Geceleri birimizin evinde buluşup; muhabbetin belini kırmayı, şu Travian denen illet hakkında konuşmayı özledim.

Yine aynı zatlarla buluşup milli maç izlemeyi özledim.

Şu anda otopark olan eski bahçemizin çimliğinde maç yapmayı özledim. Orada düşüp, dizlerimin, çimlerin yeşilliğine bürünmesini özledim.

Her cumartesi akşamları yaptığımız halı saha maçlarını özledim.

Daha sonra Burgaz'ı özledim. Burgaz'ın limanında kitap okumayı özledim. Sahilinde yürümeyi özledim. Orada yanımızdaki kebapçının lahmacunları özledim.

Mefta olan telefonumu da özledim.

Ehh, az biraz da eski kız arkadaşımı özledim. :)

Ama her şeyden önce, 11 tane aslan sahaya çıkarken, "Kolay mı Sami Yen'de Aslan Cimbom'u Yenmek!.." demeyi özledim...

JORDAN
07-05-10, 23:15
Su forumda tartisma, karsilikli atisma her zaman olurdu.
Eskiden tren kacakcisi Cem'den tutun, forma ithalatcisi Zagor Baltazar'a, ister deli ister dahi Seth'ten tutun, .nci'ye, Yase'den Omur'e,Bakayokoya, Leo'dan Geceyol'a yuzlerce insan tanidim adam gibi adam olan.
Fikri, zikri birbirinin karsiti yuzler gecti ozledigim, ve ayri ayri sevgi & saygi duydugum, yazilarini okumaktan, yuzyuze ya da MSN'de tanismaktan onur duydugum...

Hicbir zaman su son gunlerdeki uyeler arasindaki nefrete, tahammulsuzluge, saygisizliga yakin bir ortam gormedim & hissetmedim... Insallah ben yaniliyorumdur bu hislerimde.
Birbirinizin fikirlerine uyusmuyorsaniz, katilmiyorsaniz,degistiremiyorsaniz zorlamayin. Hakaret etmeyin veya hakaret eder gibi yapmayin. Sen adam degilsin lan dersem sana hosuna gitmez. O yuzden siz de baskasina o sekilde hitap etmeyi aklinizdan bile gecirmeyin. Forumda karsit 2,3 gorus uzerine asiri yukleme yapilmasini dogru bulmuyorum.
En azindan etik degil, ve tehlikeli bir duruma gittigini goruyorum. Bu foruma, ismine, cismine o kadar emek verildi, verdiniz. O yuzden son donemlerde katilan uyeler DAHIL olmak uzere FANATIKLIK derecesinde baska arkadaslar uzerinde farkli dusundugu icin baski yaratilmaya calisilmasini hic hos karsilamiyorum. Ozellikle biz eskilere daha cok is dusuyor ortamlari yumusatmak, biraz daha tahammullu olmak adina.
Birbirimizi sevmek zorunda degiliz, fakat bu forumda varoldugumuz surece saygili olmak zorundayiz. Iste benim en cok ozledigim de budur, sevgi & saygi...

tyisik
07-05-10, 23:59
Baba demeyi özledim..
Fenerbahce'nin yenildigi her mactan sonra babami arayip kizdirmayi cok ozledim.

Namelessonegs
08-05-10, 00:03
Fenerbahce'nin yenildigi her mactan sonra babami arayip kizdirmayi cok ozledim.

Bende dedemi :(

reallion
08-05-10, 12:14
yalnız değilsin karacaf...

beverly hills teens diye bi çizgi film vardı haftasonları herkes uyurken erkenden kalkıp onu izlemeyi özledim.

ha bir de fenere kadıköyde yaslamayı

YODA
08-05-10, 14:17
Mustafa Kemal Atatürk'ü...

westham
08-05-10, 15:51
Bende dedemi

nur içinde yatsın enginim :(

F@biooO
08-05-10, 18:42
Tabii ki 90'ları...

Zaten neden bilmem ama 90'lar turk pop müzigine sardim ben 2-3 senedir.. :)

sigara69
09-05-10, 01:10
Hele bugunku mactan sonra;

Fatih Terim'i ve Hagi'yi cok ozledim ben..Hemde cok..

M.Yasin Cakmak
09-05-10, 01:12
Noyan`i, Korcan abiyi, Serkan abiyi hatta Edip abiyi ozledim bende.

Namelessonegs
09-05-10, 01:18
nur içinde yatsın enginim :(

Sagolasın kardesim,amin..

Ibrahim
09-05-10, 01:21
Elvan gazozunun tadını özledim.

JORDAN
09-05-10, 01:33
Ne alaka len??? Git Fanta ac:lol:

Ibrahim
09-05-10, 01:42
Ne alaka len??? Git Fanta ac:lol:

Abi o gazozun tadı hangisinde var Allasen ?

İngiltere'den geliyomuş zamanında.Sen biliyonmu hangi firma olduğunu?

Acaba hala aynı gazozu bulabilirmiyiz :)

Namelessonegs
09-05-10, 01:43
Su markası olan Elvan degil mi o ya? :)

Ibrahim
09-05-10, 01:45
Su markası olan Elvan degil mi o ya? :)

http://img516.imageshack.us/img516/858/elvanvf9.jpg

Gazoz kardeşim o ...

Ayrıca haberi duydunmu bilmiyorum.Rusya'ya 30 gün altında giriş-çıkış(senin için çıkamayış :D ) vizesiz olcak artık :lol: :lol:

JORDAN
09-05-10, 01:46
Actirma simdi gazozunu bana deermisim:lol:

Gazozun gazi kacti artik, miss gibi Stella var:) Kahvaltida Tequila & Grapefruit, aksama bira deyince akla her an onun adi gelir; Stella, Stella, Stella...:)

sigara69
09-05-10, 01:47
Serkan1905 nerde bilen varmi?

Herif yok oldu gitti

Hatirlamiyorumda tartistigini falan kimse ile

Severdim bayag onu

Demin Rijkaard topiginde kendi mesajimi ararken gordum postlarini onun

Bi ses var lan Serkan?

Ibrahim
09-05-10, 01:47
O ne ya hatun ismi gibi :)

Abi bizim sümüğümüz akıp şortumuz kıçımızdan düşerken elimizde bu gazozdan vardı biz napalım.Un kurabiyesi bide elvan gazozu almak için deliriyoduk bakkalın önünde :D :D

JORDAN
09-05-10, 01:48
Rusyayi birak, Latviaya bak;)
Stella icelim, bir hooo diyelim, stella icelim stella diye bir reklam olmali:)

Ibrahim
09-05-10, 01:48

Herif yok oldu gitti

Severdim bayag onu

Bi ses var lan Serkan?

Tolga sende onu mu özledin? :D

Ibrahim
09-05-10, 01:49
Rusyayi birak, Latviaya bak;)
Stella icelim, bir hooo diyelim, stella icelim stella diye bir reklam olmali:)

Enginnnnnnnnnn görüyomusun yaşlı kurtu :lol:

sigara69
09-05-10, 01:56
Tolga sende onu mu özledin? :D

:D

Ama duygusal anlamda degil tabii ki :)

Serkan Allah belani versin lan yazmadigin icin :D

Namelessonegs
09-05-10, 01:57
Enginnnnnnnnnn görüyomusun yaşlı kurtu :lol:

Hahah vay anasını yaa..Yanlız giren cıkan Rusya'ya diyorum o zaman İbo :D..Yasasın bu protokol :D

Ibrahim
09-05-10, 02:04
Hahah vay anasını yaa..Yanlız giren cıkan Rusya'ya diyorum o zaman İbo :D..Yasasın bu protokol :D

:lol: :lol:

Otobüs kaldırıyomuyuz ahahahahaha

Aslan Suat
09-05-10, 02:59

Herif yok oldu gitti

Severdim bayag onu

Bi ses var lan Serkan?

Vallah bende gecenlerde yazacaktim bunu ki birden yazdi sonra yine bekler olduk yaz yazmasini.

Bende futbolcusuna küfür etmek bu kadar kolay olmadigi zamanlari özledim.

Giga
09-05-10, 19:49
Oyuncularımızın birbirlerini kolladığı, yenilseler de mücadele ettikleri günleri özledim...

Sovereign
09-05-10, 21:00
İki gün arka arkaya izin kullanmayı özledim..

Serkan1905
09-05-10, 23:07
:D

Ama duygusal anlamda degil tabii ki :)

Serkan Allah belani versin lan yazmadigin icin :D

Oha oha muhabbete bak :D Ne yapiyonuz olm? :)

Buralardayiz.

Kafama takildi gecen, 2003'den beri bu foruma takiliyorum. 2003'den bu yana da rezil bir durumdayiz takim olarak. Düz mantik=Forumdan uzaklas, tekrar eski günlere geri dön :)

Takimin durumu malum, ben de eski günleri özledim...

JORDAN
09-05-10, 23:28
Kafayi sarmissiniz, paranoyaksiniz siz vallahi:lol: 2003 ten beri suclu senmisin yani:lol:

Ustumden buyuk bir yuk kalkti simdi;)

kara01
10-05-10, 01:26
serkan gecen gun msn deydi slm verene kadar kapatti

JORDAN
10-05-10, 01:38
serkan gecen gun msn deydi slm verene kadar kapatti
Demin de benim ustumdeydi:lol:

Serkan1905
10-05-10, 20:32
Kafayi sarmissiniz, paranoyaksiniz siz vallahi:lol: 2003 ten beri suclu senmisin yani:lol:

Ustumden buyuk bir yuk kalkti simdi;)

Abi paranoyaklilikla alakasi yok ki? Suclu da ben degilim. Ama ilallah dedirtti su takim bu sene. Aslinda biraz da haklisin. Paranoyak olduk takim sayesinde.

JORDAN
10-05-10, 20:39
Yok be Serkancim, ben de suclu benim saniyorum yillardir. Denemedigim sey kalmadi:lol:
Simdi sen aciklayinca, ben rahatladim:lol: Demek sorun bende degilmis diye:)

JORDAN
10-05-10, 20:45
4 sene ustuste sampiyonluk, UEFA maclarinda binbir turlu ugurum vardi.
Mac baslamadan GS formami giyer, trans haline gecer, mirildanir, GS amblemli bardagimda
sirf dem 3,5 sekerli cayimi yudumlamaya baslar ardindan bir sigara icerdim. Golumuz, gollerimiz, zaferlermiz ardi ardina gelirdi. Ne zamanki benim o bardagim ABD'nin gizli gucleri tarafindan bir kazaya ugrayip kirildi MERTLIK bozuldu o zaman:lol: Hersey ondan sonra basladi. Bin tane bardak, forma degistirdim, sigara sayimi arttirip, puro bile icmeye basladim nafile...

Aslan Suat
18-05-10, 03:43
Dakika basi gülmedigim günleri özledim :lol:
Ulan fener ulan fener yaktin beni :lol:

westham
18-05-10, 04:16
jack daniels

nam-ı diğer rockula

nerdesin be abi...

Sheva
21-05-10, 04:45
ne yalan söyleyim, 09:49'un kahramanı, bu işlerin piri therockula'sız biraz sönük geçti kutlamalar (gerçi rehavete kapılmamak lazım, her an 2-2 olabilir ahahahaha) ama eminim ki izliyordur forumu ve daha önce şikayet ettiği konularda bir değişme yok ki uzaktan bakmayı tercih ediyor.. yoksa eminim engin'e en görkemlisinden bir devir teslim töreni düzenlerdi :)

Ibrahim
28-05-10, 03:37
bunu özledim :)

http://www.youtube.com/watch?v=sN62PAKoBfE

F@biooO
28-05-10, 05:13
O degil de alttaki 'coco jambo' daha bi cistak cistakti harbiden.. :)
Amerikalilar nefretle aniyor yahu 90'lari falan...
Ne denyo insanlar yalebbim..

Elin zencisinin, elin arabinin (tribute to ilker yasin @ belcika maci) kaç hatun götürdügünü, kaç arabasi oldugunu dinliyoruz radyoda arabada bütün gün.. :)

kajganic
12-01-12, 02:57
F@biooO Neredesin birader, Transfer görüşmeleri başladı yoksun,görüşmeler tıkandı ,Bedelli sırasına falan mı girdin ,bi ses ver hele :)

.

fermion
12-01-12, 10:46
..ya aklima geldi bide nicelife vardi...oda yok ne zamandir...fabioo yu sen yazmasan ben yazacaktim agabey...

Galathian
12-01-12, 14:34
Nicelife yanlış hatırlamıyorsam, uzun süre yurtdışında, internet ulaşımının zor olduğu bir yerlerde olacağını söylemişti.

fermion
12-01-12, 14:43
internet ulaşımının zor olduğu bir yer

kambocya? zimbabbe? nasi bi yermis ora yav :)

bellrock
12-01-12, 14:46
kendimi özledim.

Galathian
12-01-12, 15:09
kambocya? zimbabbe? nasi bi yermis ora yav

:D Kırsal bir yer olduğu kesin.

Pesimist
12-01-12, 15:57
kırsal: taklamakan? (((:

fabioOoOOooooyu premier ligle özdeşleştirdiğim için orada yazmıştım. fabiooo geri dön yoksa yutubla pekiştirilmiş hollandalı oyuncular serüveni başlatırım !!!

nicelife1905
16-01-12, 19:26
..ya aklima geldi bide nicelife vardi...oda yok ne zamandir...fabioo yu sen yazmasan ben yazacaktim agabey...

Nicelife yanlış hatırlamıyorsam, uzun süre yurtdışında, internet ulaşımının zor olduğu bir yerlerde olacağını söylemişti.

canlarim canlarim yerim valla sizi yerrrrim. ingilteredeyim tabiki internet var ama erken donmek icin soylemesi ayipta degil:) bildiginiz butun hayvanlar gibi ders calisiyorum. brightondayim ama afedersiniz buranin taaaa a.q :) ozledim ben memleketimi ,

optum valla hepinizi, saglicakla kaliniz

Ibrahim
16-01-12, 20:39
Kar yağışını özledim ben de... Sonunda :)

Giga
17-01-12, 09:18
3 saatte eve gitmeyi özlemedim şahsen.

Ibrahim
17-01-12, 10:29
3 saatte eve gitmeyi özlemedim şahsen.

Ankaralı olan bizden değildir :D

cali
17-01-12, 13:26
kar falan güzel de dün eve gitmek için bulgurlu'dan altunizade'ye yürüdüm. çamlıcayı tırmandım resmen komando gibi karda kışta :)