Tüm Versiyonu Göster : En sonunda Forum'daki bayan egemenliği kırıldı!
UmBeRtO GS
16-01-05, 16:30
Bu çocuk neler saçmalıyor diye bu topice gireceğinizi biliyorum
Hatta şimdiden Gian'dan ve Sheva'dan özür diliyorum....
Ama Forumdaki en çok post atanın bir bayan olması ayıbını şu anda ortadan kaldırmış bulunmaktayız. Ata Erkil bir forum olan Galatasarayi forumu üyeleri bu durumdan uzun zamandır rahatsızdı ve biz iki kardeşiniz UmBerto GS yani ben ve Sheva bu ayıba bir dur dedik...
Ve Bengü hanımefendinin elinden bizim olması gereken tahtı geri aldık...
Desteğiniz için teşekkürler...
Lütfen bu zaferi kutlayalım....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS : Bu topicin onur konuğu Genco'dur :D
Ahh ahhh.. Bir de anlayabilsek :)
Forumuzda bir kara leke gibi duran 1. post atanın bir bayan olması,
En çok post atan (ve aynı zamanda en çok posta atan :D) demek istenmiş heralde.. Tabi Bengue bunun altında kalmaz bence :)
UmBeRtO GS
16-01-05, 17:37
Evet haklısın Sheva zafer sarhoşluğuyla yanlış yazmışım :lol:
1. post atan değil en çok post atan olacaktı :D
Genco for English press 1 :lol: ;)
iyi olur işallah :karisik:
Bengü Cakmak
16-01-05, 18:33
nekadar ayip!
Bengü Cakmak
16-01-05, 18:44
kaancim bendens ana tavsiye bak kadinlara karsi savas acma yenilmeye mahkümsun ona göre :lol: sonra uyarmadi demeyin hepinize yeterim :lol:
UmBeRtO GS
16-01-05, 18:46
Ooof valla bu iki gün içinde kalpten ölürsem sendendir ona göre :lol:
Bengü Cakmak
16-01-05, 19:00
niye kaan aa ne olduki :lol:
aaaa nedemek o bayan egemenliğini kırdık :kizgin: :kizgin: cık cık cık
bi kere kadınlar olmasaydı siz napıcaktınız?
erkekler olmasaydi siz napicaktinz :) kadin erkege muhtactir,öyle feministlerin kudurduguna bakmayin siz,erkekler olmasa herseyi ellerine yüzlerine bulastirirlar..kimse bana masal anlatmasin
saygilar :)
:lol: kadınlar erkeksiz yaşıyabilir ama erkekler yaşıyamaz :)
USAtaraftar
18-01-05, 17:23
:lol: kadınlar erkeksiz yaşıyabilir ama erkekler yaşıyamaz :)
Valla yasariz. Bize 1 kere sans verilsin yeter...
:) bulaşık ütü çamaşır yemek hadi yemeği halledersiniz,alışveriş,temizlik ooooo daha sayayım mı kadınların işi çoook zorr asıl kadınlar erkeksiz yaşıyabilir erkekler ne yapıyor ki?bi ev geçindiriyorlar o kadar :)
UmBeRtO GS
20-01-05, 22:44
Günay hanımmm, bulaşık temizlik zor işmiş, artık bulaşık makinesi, süpürge, çamaşır makinesi denilen aletler var. Ben tek başıma kalıyorum ve ev işlerinde hiç sıkıntı çekmiyorum. Kadınların işi zor falan değil :lol:
M.Yasin Cakmak
20-01-05, 22:46
Valla ben denedim temizlik yapmadan 6 ay hic sorunsuz yasiyabiliyorum :) 6 ay da bir yapar kurtuluruz iste. Hijyen problemi sizde var bizde diil.
:lol: kaan bey ya onlar olmasaydııı
yada onları alacak durumun olmasaydı onlar bozulunca ne yapacan sorun yaratmak kolay ama çözmek zorrr
UmBeRtO GS
21-01-05, 00:32
sanki kadınlar da elde yıkıyo çamaşırı bulaşığı, kendi elleriyle temizliyor evi... birbirimizi kandırmayalım, siz boğazın kenarında mı yıkıyorsunuz çamaşırları?
:) biz yıkamıyoruz ama başkaları yıkıo ve evet kendi elleriyle temizliolar camlar masalar sandalyaler....daha çok var mesela annanem bulaşığı elliyle yıkıo :) o kadar yaşlı olmasına rahmen bulaşık makinesi alalım dioruz istemio
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to