PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bornova ve Tofaş 1. Ligde

osvaldo
09-05-09, 08:53
Türkiye erkekler basketbol liginde yeni sezonun 2 yeni takımı Bornova ve Tofaş oldu. Bornova benim ikamet ettiğim semtin takımı. Açıkçası çok çok büyük sürpriz yaptılar. İTÜ'nün sadece İbrahim Kurtlupeynir'e ödediği para bile Bornova'nın toplam değerinden fazla. İŞte o İTÜ'yü yendi bu Bornova. İnşallah birileri elinden tutar sponsor olur da asansör takım olmazlar. Bu arada İbo'ya da kapak olsun sürünsün 2. ligde.

Selo
09-05-09, 09:49
Helal olsun Bornova'ya.. Senin semtin oldugunu bilmiyordum Osvaldo, ben de sahsen cok severim Bornova'yi.. Anadolu Lisesi de cok meshurdur ve iyi okuldur..

ITU'de sadece Ibrahim degil, Harun ve Tolga Tekinalp de var.. Soktadir hepsi..

Giga
09-05-09, 11:35
Tranzon da çok iddialıydı, ilginç olmuş...

Sovereign
10-05-09, 00:36
Ulen Bornova Belediye bile TBL'e çıkmış,ne günlere kaldık..:)

Yeşiiill,beyaaaz..

chivu
10-05-09, 01:48
Yalnız; lige girmeme ihtimalleri olduğuna dair dedikodular dolanıyor ortalıkta ince ince...

osvaldo
02-06-09, 10:30
Yalnız; lige girmeme ihtimalleri olduğuna dair dedikodular dolanıyor ortalıkta ince ince...

Belediye başkanının kendi ağzınadna duyduğuma göre Bornova lige girecekmiş. Trabzon kulübü satın almak için teklif yapmış ama kabul etmemişler. Tabi lig başlayana kadar çok şey değişir.

cozker
03-06-09, 11:23
Benimde nüfus kütüğümde İzmir/Bornova yazar.. Ama 1 kere bile gitmişliğim yoktur Bornova'ya :).
Bornova yerine Trabzonspor'un gelmesini daha fazla isterdim dogrusu.. Alpella'yı alarak çok iddialı bir giriş yapmışlardı ama kılpayı kaçırdılar 1. lig fırsatını.. Eğer gelebilselerdi büyük renk katarlardı lige..

tyisik
04-06-09, 00:44
Tabzon halknin basketbol maclarini olay cikarmadan izleyebilecegini zannetmiyorum, o yuzden Izmir den bir takimin gelmesi iyi olmus yani basketbol layik oldugu sehre gitmis.Ayrica bir Izmirli olarak beni cok mutlu etti.Umarim gereken madi kaynagi yaratip guzel kalici bir takim kurarlar. Bursa da iken tofas - Febe maclarina giderdim, herhalde yasadigim 4 sene icinde fener macini kacirmadim, cok zevkli oluyordu o maclar.

osvaldo
04-06-09, 14:13
Acaba Bornova maçlarını Bornova Şehir Stadında mı oynayacak? Yoksa Halkapınar salonunda mı oynayacak? Eğer bir eksiği yoksa Bornova Şhir stadında oynamaları daha mantıklı keza Halkapına 10 bin kişilik salon. Bornova seyircisini toplasan 1000 i bulmaz. Hoş belediye varoşlara bedava bilet 5 bin kişi de toplayabilirler orası ayrı.

duncanferguson
23-07-09, 08:28
Bornova benimde ikamet ettiğim şehir, kalbimin ruhumun şehri pek bir severim,burda bunu öğrenmek de iyi oldu.

karacaf
10-08-09, 15:19
Bu arada bende Bornova da yaşayanlardanım.Maçlar duyduğum kadarıyla Halkapınarda oynanacak.Gidebildiğim tüm maçlara gitmek istiyorum..

osvaldo
10-08-09, 17:36
KAracaf Bornova'da yaşadığını bilmiyordum. Ben de Bornova'da oturuyorum. Fırsat buldukça ben de maça gideceğim. Haberleşir birlikte gideriz dilersen...

karacaf
10-08-09, 18:06
Tabi abi.. sevinirim.. lig başlasın içerdeki ilk maça gideriz... Ben arada KSK basket futbol maçlarınada gidiyorum--Manyaklardan uzak tribüne :)...Bornovayı iş saatlerine denk gelmezse kaçırmamaya çalışırım...

karacaf
20-08-09, 15:38
Sezon fikstürü belli olmuş..
ilk hafta KSK Bornova :) 17 Ekim.

GS FB derbi 5. hafta
15. hafta GS Bornova ..

Allez
30-08-09, 16:42
ferhat ve osvalda baba evim BORNOVA, migrosun karşısı 229 sok..

altay kahvesi var...maçları orda izlerdim....

osvaldo
30-08-09, 18:13
Sezon fikstürü belli olmuş..
ilk hafta KSK Bornova :) 17 Ekim.

GS FB derbi 5. hafta
15. hafta GS Bornova ..

17 ekimdeki KSK maçı bımba olur ama o gün bizim biraderin nikahı var. Ondan sonraki haftalar uygun olduğumuzda takılabiliriz. GS maçı da pek uzakmış yahu. Bornova maçları Halkapınar'da mı oynayacak?

Allez Altay kahvesini bilirim, orada maç izlemişliğim de vardır. Şu aralar evde izliyorum.

karacaf
31-08-09, 18:42
ferhat ve osvalda baba evim BORNOVA, migrosun karşısı 229 sok..
Arka sokağında da benim amcanın bi kahvesi var eskiden maçda yayınlardı artık emekli kahvesi yaptı.. Soyadım ile aynı adı..
Benim K.Parkda yakın arkadaşımın kafesi var orada izlerim tüm maçları..Adı Muzo's cafe..Trafiğe kapalı kafelerin olduğu sokakta..Gelen arkadaşlar olursa beklerim %99 ben orada olurum misafir ederim sizi..Kafede çalışanlara yada sahibi Mustafaya ( Muzo ) :)
Ferhat kim desin anında bulursunuz beni..

Bornova maçları Halkapınar'da mı oynayacak?
Maçlar Halkapınarda osvaldo

duncanferguson
11-09-09, 15:27
bu sene fırsat buldukça bende takip etmeye çalışacağım bornova nın maçlarını bu ara benim evde 1593 sokakda Manavkuyu sonunda, bir orgnizasyon yaparsanız benide haberdar edin :)

osvaldo
22-11-09, 11:22
İlk 6 haftada 4 galibiyet çıkardı Bornova. Dün kendi evlerinde Telekom'u yenerek büyük bir başarıya imza attılar. Toplama takım ile bundan iyisi olamazdı. Fırsat bulup maçlara gidemedik ama inşallah önümüzdkei haftalarda Bornova'yı canlı olarak izlemeyi düşünüyorum.

ÖNDER RB
22-11-09, 12:05
İlk 6 haftada 4 galibiyet çıkardı Bornova. Dün kendi evlerinde Telekom'u yenerek büyük bir başarıya imza attılar. Toplama takım ile bundan iyisi olamazdı.

daha seyretmek kısmet olmadı ama harbiden helal olsun, büyük başarı yaptıkları.