Tüm Versiyonu Göster : LIG TV icin anket
LIG TV icin anket
a) Evimde LIG TV var
b) Evimde LIG TV yok
seneye almam ama kombine var artık :)
deplasman maçlarını da kahveden izleyiveririz, küfür dağarcığımız genişler. (inşallah küfrettirmez takım o ayrı :))
Yok. Almam da.
"Galatasaray" adını duyduklarında "nereden vursam" diye düşünen adamlara bir kuruş bile vermem. Verenin de bir kere daha düşünmesini isterim.
Aslan Suat
04-05-09, 23:27
Bende yok, babamlarda vardi biraktirdim.
Ben izliyorum ama abone degilim.. internetten degil normal tv'den izliyorum.. anladin sen onu :D
Bende var 2010 Aralık'ta bitecek. Muhtemelen yayını alıp almamalarına göre uzatıp uzatmama kararı veririm. İzmir'de oturduğum için mecbur alacağım. GS maçı izlemesem olmaz. Gidip kahvede falan izleyemem bu yaştan sonra :)
Salak gibi 3 mayıstan önce kapattırmayı unuttuğum için bir ay daha "evimde LigTv var" maalesef :D
17 kisi oy kullanmis, en az 100 kisi olmasi lazimdi su ana kadar..
Sadece bir secenek tikliyorsunuz, cok zor degil.. :)
Ben de var.
Mecbur da olmak zorunda.
Maçlara gidemeyecek kadar uzak bir yerdeyim artı bütçem yetmez ona :)
Daha önceden de öğrenci olduğumuzdan evde yoktu Lig tv ama işe girince aldım :)
Çünkü kahvede maç izlemekten gına gelmişti artık.
Yine alırlarsa maç yayınlarını, ben yine alırım.
Ben izliyorum ama abone degilim.. internetten degil normal tv'den izliyorum.. anladin sen onu
ayni katagoriden :D
Aslında şu dediğiniz dreambox ve kart paylaşımı olayına girmek lazım. Aşırı illegal birşey ama seni yakalamaları çok güç. En fazla kart paylaştıran adam boku yer. Onlar da muhtemelen yurtdışı bağlantılı çalışıyorlardır.Seneye ciddi ciddi düşüneceğim. Hem sadece Ligtv değil uyduda ne kadar şifreli kanal varsa hepsi açık. İzmir'de 3 bin abonesi olan paylaşımcı var yahu. :)
Benim üyeliğim 2 yılllık şeklinde bir kampanyaydı bundan 1 ay önce süresi doldu lig sonuna (31 mayıs )kadar uzattım . seneye ne olur bilemem ..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to