PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hasan Şaş

Sayfalar : [1] 2 3 4

Sheva
15-01-05, 17:33
Takımın yıldız potansiyeli olan oyuncularından birisin, taraftar senden çok şeyler bekliyor.. Üç senedir yatıyorsun buna rağmen taraftarın sana olan inancı da desteği de tükenmedi..

Gel gör ki tam 100. yılla birlikte yeni bir başlangıç yapalım herkes kendine çeki düzen versin diyoruz, sen gidip 60 bin kişinin önünde yine takım arkadaşlarına çirkin el kol hareketleri eşliğinde bağırıyorsun, azarlıyorsun.. Bu kadar güzel bir atmosferde insanın canını sıkıyorsun daha önemlisi takımın oyununu ve huzurunu bozuyorsun..

Sen Necati'ye o hareketleri yaptıktan sonra, Necati birkaç pozisyon sonra belki kendince haklı bir tepki vererek yüzde yüz gollük bir pozisyonda sana topu atmadı ve takımımız bir golden oldu.. Kendi kendine attığın çalımlara ve top kayıplarına alıştık ama lütfen artık bu konularda biraz çeki düzen ver kendine.. Bu sene şampiyonluk için en çok ihtiyacımız olan oyunculardan birisin, bunun bilincinde oynarsan en büyük katkıyı yapacak da sensin.. Ve bunu yaparsan bu taraftarın seni nasıl ilah yapacağını da en iyi sen bilirsin, o yüzden lütfen bu garip tavırlarını bırak ve eski günlerine dön artık..

UmBeRtO GS
15-01-05, 17:36
Haklısın Sheva, gören de Hasan her pozisyonda topu olumlu kullanıyor, ayağında top tutmadan topu kaybetmeden topu değerlendiriyor, arkadaşlarına pas atıyor zannedecek. Her topu ayağında tutan, arkadaşlarına pas vermeyen, topu kaybeden o. Hiçbirşey yapmayan o. Ama arkadaşları top kaybedince, ona pas vermeyince hemen el kol hareketi yapan da o. Bu Hasan'ın kaçıncı yaptığı hareket. Biri Hasan'a dur demeli

Genco
15-01-05, 20:21
Git.. Lutfen git..

vicente
16-01-05, 00:45
ben hasanı anlıyamıyorum. nereye koycagımı bilemiyorum adamı. futbolcu bile diyesim gelmiyor bazen. istatistigini tutan varmı hiç ayagına gelen topların kacını kaybediyo diye? hele bi de sinirli tavırları son nokta. takımın en son ihtiyacı olan sey bu sinir...

DoUrden
16-01-05, 01:07
gs su anda hasan'dan vazgececek lukse sahip degil bence. ozellikle balic'i de yolladiktan sonra, gerektiginde pozisyon yaratabilecek cok az sayida adamlardan biri. yalniz hasan'in da bu sorumlulugun bilincine varmasi lazim. ben hasan'in istediginde gayet mantikli olabildigini gordum. bence hagi hasan'i bu konuda dizginleyebilir.

ben umutsuz degilim, hasan konusunda.

Carmelo
16-01-05, 01:24
Dourden ;
Futbol Dunyasi ve Saray Cafe disinda herhangi bir yere "ugramamani" tavsiye ederim.

Sheva
16-01-05, 01:37
Orhun bu forumun adminlerinden ikisi (ben ve gian) dourden'le bu konularda kavgaya varan tartışmalarda bulunmuştuk to'da iken.. Lakin senin şu anki ikazına oranla daha geçerli sebeplerimiz vardı o zamanlar..

Yanlış anlaşılmasın, burada biri uyarılacaksa bunu adminler yapar değil demek istediğim.. Bilakis GS'ı küçümseyici herhangi birşey yazanı gördüğünde uyarmayanın yaptığı en kibar dille ihmalkarlıktır bana göre.. Ancak fenerli bir üyenin GS ile ilgili yazmasına böyle bir tepki vermekte çok uygun değil bence..

chivu
16-01-05, 01:50
Arkadaşlar sizi uyarmak ne akdar haddimdir ama doğru yaptığınızı düşünmüyıorum. Sonuçta buranın kuralları varsa uygulayıcıları da olmalıdır, yani kısacası birileri uyarılacaksa evet bunu adminler yapmalıdır.Bu işi önceki forumlarda denedi arkadaşlar demokratik yapı teşhisi altında ama çok da çalışmadı.Evet birileri uyaracaksa bunu tartışmac(münazır-user) vs kimliğiyle olmasa bile administrator kimliğiyle bağlanmış arkadaşlar yapmalıdırlar, ben veya başkastandast userlar değil...Kanımca herkesi eşit olduğu bir yapıdansa bir karar alma ve dikte ettirebilme yetkisini kullanan bir üst yapı daha sağlıklı olacaktır...

Sevgilerimle...

DoUrden
16-01-05, 01:55
ne olur gene bu tartismalara girmeyelim.

ben yazmam boyle konulara.

arada canim futbol konusmak istiyor tutamiyorum kendimi.

giderim omuzda konusurum.

bosverin.

Carmelo
16-01-05, 02:00
Tamam ben kendi adıma yediremiyorum bir Fenerli'nin benim takımımdaki oyuncu ile ilgili konusmasina.Sindiremiyorum daha dogrusu.
Neyse daha sormayın bende konusmayayım bildigimizi okuyalım :)

Sheva
16-01-05, 02:03
Chivu bence o kadar kompleks bir olay değil bu.. Örneğin Dourden'in mesajı yukarıda yazmış olduğu dille değil de GS'ı rencide edici ifadeler içeren bir üslupla olsa, Carmelo'ya uyarısı için teşekkür eder, Dourden veya her kim öyle bir ifade kullanmışsa uyarı cezası verilirdi..

Ancak şu an böyle bir durum söz konusu olmadığı için, Orhun sadece kendisi ile ilgili bir hassasiyeti dile getirmiş oldu.. Rahatsız olması da son derece normal ancak ortada kuralları ihlal eden bir durum olmadığı sürece uyarısı sadece kendisini bağlar..

Saunders
16-01-05, 02:24
Dikkatimi çeken başka bir noktada sezon başından beri sürekli hasan ve necati arasında maç içinde atışma yaşanıyor...Aralarında bir sorun mu var desem yok çünkü bugun necati attığı golden sonra necati hasan lşa falan baya sarmaş dolaş oldu...

Sanırım stilleri birbirine uymuyor..

ÖNDER RB
16-01-05, 03:40
ben umutsuz degilim, hasan konusunda.

valla ben de fenerli olsam acayip ümitli olurdum hasan hakkında.

bu arada doğanay eğer bizim şampiyonluğumuz hasanın performansına kaldıysa biz bırakalım bu işleri ki ben çoktan bıraktım zaten.

ErlikHan
16-01-05, 12:03
Sahada olur böyle şeyler fazla büyütmeye lüzum yok

Hasan'ın bunu kötü niyetle yaptığına inanmıyorum yalnızca aşırı tepki veriyor bizim oyuncular böyle huylu huyundan vazgeçmez kolay kolay... pozisyon icabı olan şeyler bunlar

Cotchito nun dediği gibi golde de sarmaş dolaş oldular zaten

ScHenKaL
17-01-05, 16:55
Bu adam bazen çok çok iyi oynuyor bazen de batırıyor...kötü oynadığı oyunlar çoğunlukta tabi.bence dunya kupasında da bu adamı abarttılar...kendini gösterme çabası içinde hala bana göre...çalım çalım çalım...yetmedi hakeme hatta kendisine bile bazen çalım atmayı becerebilen bi adam bu..onun fiyatında ondan çok iyi adamlar var, bunu akıl edemiyo bizim yöneticiler...! :bagir:

Deliormanlı
17-01-05, 17:22
Benim için Hasan Şaş yaklaşık 2.5 sene önce bitti.Yani medyanın ve özellikle Hıncal'ın "$50 milyonluk futbolcu" dolduruşuna gelerek hep büyük transfer beklentisi içinde durdu,bizi de oyaladı kendi futbolunu da bitirdi. Diğer yandan Hasan benim için hiç bir zaman oyun zekası yüksek oyuncu olmadı."Oyun zekası" kavramını gündelik hayatta kullanılan zeka ile lütfen karıştırmayın,ayrı kavramlardır. Yaklaşık 3 yıl takımına hiç bir şey vermeyen ama bunun karşılığında şöyle veya böyle para alan,hep destek gören bir futbolcunun G.Sarayda yeri olmamalıdır. Burası Sonsuz Tolerans Merkezi değil,Galatasaray SK. Galatasaray Hasan Şaş'a muhtaç değil,Hasan Şaş G.Saray'a.

Bu dediklerime inanmayanlar lütfen Hasan Şaş'ın oyun içinde hareketlerini dikkatle incelesinler.Arkadaşlarına,rakiplere ve özellikle hakemlere karşı saygısız ve küstah biri.Bunu illa da hırs ile bağdaştırmayın.Hırslı olmak illa da terbiyesiz olmak anlamına gelmez. Ve sonra da oyununa bakın.Neymiş kolay adam geçermiş ve rakibi meşgul edermiş.Peki adam geçtikten sonra ne yapıyor?Genelde topu kaptırarak atağı öldürüyor. Çağdaş futbolda en önemli unsurlardan biri orta sahayı çabuk bgeçmek iken,Hasan sayesinde takımımız bunu daha da yavaş yapıyor.Zaten rakip de gerekeni yapıp,kendi alanında yığınak yapıyor.Lütfen bakın Hasan her maç kaç top kaybı ile oynuyor.Her top kaybı potansiyel kontratak ve tekrar topu kazanmak için arkadaşlarının extra çabaları ve tükenen fiziksel güç. Ve bu defalarca tekrar ediliyor. Ve bütün bunlar bir sezonda 2-3 gol ve 2-3 asist için. Büyük yıldız denilen kişinin katkısı ve performansı edn fazla bu! Bu sizi tatmin ederse lafım yok.Ama gerçek şu ki çağdaş futbolda ve özellikle extra class takımlarda da böyle "lux" e yer yok! :bagir:

Tequila
17-01-05, 17:28
bu sene kaybettiğimiz puanlardaki maçların hiçbirinde Hasan sakatlığı sebebiyle oynamadı
onun olmadığı maçlarda ileriye bile çıkamadık
onun sahada olması bile o hırsı bana zewk werio walla

hele fener maçında daha maçın başında golu kaçırdıktan sonra delirmesi bile yeterli bnm için

Serkan1905
17-01-05, 17:40
bu sene kaybettiğimiz puanlardaki maçların hiçbirinde Hasan sakatlığı sebebiyle oynamadı

hele fener maçında daha maçın başında golu kaçırdıktan sonra delirmesi bile yeterli bnm için

aynen. hasan adami deli etse de, iyidir. devamli mücadele, istek arzu..

azicik da olsa, yetenekli oyuncularimizdan birisi. gercek GS'li. asla vazgecemeyiz...

Saunders
17-01-05, 17:44
Doğrudur ne hasanla nede hasansız olmuyor...

Hasan'ın oynadığı maçlarda top ileriye daha çabuk gidiyor en azından top tutabilen bir adam olduğu için karşı kalede daha çok görünüyoruz...

vicente
17-01-05, 20:12
Benim için Hasan Şaş yaklaşık 2.5 sene önce bitti.Yani medyanın ve özellikle Hıncal'ın "$50 milyonluk futbolcu" dolduruşuna gelerek hep büyük transfer beklentisi içinde durdu,bizi de oyaladı kendi futbolunu da bitirdi. Diğer yandan Hasan benim için hiç bir zaman oyun zekası yüksek oyuncu olmadı."Oyun zekası" kavramını gündelik hayatta kullanılan zeka ile lütfen karıştırmayın,ayrı kavramlardır. Yaklaşık 3 yıl takımına hiç bir şey vermeyen ama bunun karşılığında şöyle veya böyle para alan,hep destek gören bir futbolcunun G.Sarayda yeri olmamalıdır. Burası Sonsuz Tolerans Merkezi değil,Galatasaray SK. Galatasaray Hasan Şaş'a muhtaç değil,Hasan Şaş G.Saray'a.

Bu dediklerime inanmayanlar lütfen Hasan Şaş'ın oyun içinde hareketlerini dikkatle incelesinler.Arkadaşlarına,rakiplere ve özellikle hakemlere karşı saygısız ve küstah biri.Bunu illa da hırs ile bağdaştırmayın.Hırslı olmak illa da terbiyesiz olmak anlamına gelmez. Ve sonra da oyununa bakın.Neymiş kolay adam geçermiş ve rakibi meşgul edermiş.Peki adam geçtikten sonra ne yapıyor?Genelde topu kaptırarak atağı öldürüyor. Çağdaş futbolda en önemli unsurlardan biri orta sahayı çabuk bgeçmek iken,Hasan sayesinde takımımız bunu daha da yavaş yapıyor.Zaten rakip de gerekeni yapıp,kendi alanında yığınak yapıyor.Lütfen bakın Hasan her maç kaç top kaybı ile oynuyor.Her top kaybı potansiyel kontratak ve tekrar topu kazanmak için arkadaşlarının extra çabaları ve tükenen fiziksel güç. Ve bu defalarca tekrar ediliyor. Ve bütün bunlar bir sezonda 2-3 gol ve 2-3 asist için. Büyük yıldız denilen kişinin katkısı ve performansı edn fazla bu! Bu sizi tatmin ederse lafım yok.Ama gerçek şu ki çağdaş futbolda ve özellikle extra class takımlarda da böyle "lux" e yer yok! :bagir:

katılıyorum..
ayrıca ayagına gelen topların %80 ini kaptıran birinin hucum futbolu oynamaya calısan bir takımda yeri yok bence. beni cıldırtmaktan baska bir sey yaptıgına inanmıyorum ben hasanın. cok nadir guzel bir sey yapıyor. kim o kadar topla oynasa yapar bişeyler zaten.

diger oyuncuların kotu olması hasanı iyi yapmaz bence...

Sheva
17-01-05, 23:46

Hasan'ın belki de düzelmeyecek hataları var saha içinde ve büyük ihtimalle birçok maçta saç baş yoldurmaya devam edecek.. Ancak yukarıdaki yoruma sonuna kadar katılıyorum, oynama isteğiyle çıktığı maçlarda birkaç hareketi bile rakibin oyun düzenini ve moralini bozmaya yetiyor (tabi maç içinde bu istikrarı koruyamıyor ama bu hareketleri yapacak başka oyuncumuz yok)

Topicin ilk mesajında eski günlerine dön Hasan yazdım ama artık böyle birşeyi unutmamız lazım bence.. Hasan'ı böyle kabul edip elimizden gelen desteği vermeliyiz ve çok samimi söylüyorum 2. devre çok daha iyi oynayacağına inanıyorum..

Crohn
18-01-05, 01:29
Hasan böyle de oynasa iyi de oynasa şu pozisyonda Galatasaray'da kalması bizim lehimizedir arkadaşlar.

M.Yasin Cakmak
18-01-05, 01:32
Lehimizeyi birak kalmasi mecburidir cunku Baljic'i gonderdik.

cozker
18-01-05, 09:01
Bence Hasan ne kadar kötü oynarsa oynasın şu anki takımımız icin faydalı bir oyuncudur.. Çünkü dikkat ediyorsanız takımn yaş ortalaması yüksek oldugu icin kimi zaman takım durarak oynuyor, temposu düşüyor.. Hasan Şaş'ın ölüsü bile takıma bariz bir dinamizm katıyor.. O yüzden isterse tüm topları rakibe kaptırsın yine de alternatifi olmadıgı icin şu anki takımda mecbur oynamaya..
Bence bu takımda alternatifi gercekten olmayan tek oyuncu Hasan Sas..

18-01-05, 09:04
Biri güzel söylemşi Hasansız da Hasanla da olmuyor.

gian
18-01-05, 09:10
Hasan varken icinizden etmedik küfür kalmıyor; yokken de goruyorsunuz ki bu takımın Hasan'a ihtiyacı var..

Hasan Galatasaray'i oyle ve ya boyle ileri itiyor; gerek ne kadar kötü oynarsa oynasın hep isteyen futboluyla, gerekse de yetenekleriyle..

Elbette Hasan'in futbolundan cok ama cok sikayetciyim; ne varki su kadro yapısında Hasan'siz bir 11 düsünemiyorum..

soprano79
18-01-05, 09:35
Hasan nerde ne zaman çalım atacağına doğru karar verse çok daha faydalı olacak bundan eminim.Yine de onsuz bir takım düşünemiyorum.

Almanyadan
26-09-05, 14:06
Az önce türkspor.net de okuduguma göre Hasan Sas baba olmus,zaten dün necati röportajda demisti..
Neyse burdan tebriklerimi sunmak istiyorum.
Allah anali babali büyütsün,ve acisini göstermesin.

LuisFigo
26-09-05, 14:29
hasanada babalik yakisir zaten..hayirli olsun,allah anali babali büyütsün.. babasi gibi büyük fitbolcu olsun insallah

UmBeRtO GS
26-09-05, 14:32
Allah analı babalı bol şampiyonlukla büyütsün :)

Umarım babası gibi deli olmaz :)

Namelessonegs
26-09-05, 16:07
Umarım babası gibi deli olmaz

:lol: :lol:

Hayırlı olsun

Deliormanlı
26-09-05, 16:26
Hasan Şaş'ı tebrik ederim.
Umarım küçük ŞAŞ, Hasan'ın hayatına yeni düzen getireceği gibi Hasan bundan sonra daha olgun ve aklı başında davranır. En azından her maçta gerginlik çıkarmaz,hakem ve rakipler (onları bulamaz ise takım arkadaşları ile) dalaşmaz, Samsunda yaptığı hareketleri yapmaz.

Serkan1905
26-09-05, 17:27
Can dostlar: Necati ile Hasan!

Necati ile Hasan'dan dostluk örneği! Dün yaşanan kavgaya rağmen, halen aralarından su sızmayan ikili, Hasan Şaş'ın mutlu gününde de birlikteydi.. Basının büyük ilgi gösterdiği futbolculardan Necati, hem arkadaşına takıldı hem de "Böyle şeyler olur, ama özür diliyoruz" dedi..

Hasan Şaş'ın baba olduğu mutlu gününde, International Hospital'da yıldız futbolcunun en yakın arkadaşı Necati de vardı.

Samsunspor maçında yaşanan kavgalarına rağmen aralarından sorun olmayan iki futbolcu, hastane çıkışında medyanın karşısına geçerken, birbirlerine sarıldılar, Necati takım arkadaşının kafasını öptü.

-NECATİ: "ÖZÜR DİLERİZ"

Medyadan büyük ilgi gören futbolcuların buluşmasında mikrofonlara değerlendirmede bulunan Necati, her zaman arkadaşının yanında olduğunu belirtirken, Hasan'ın minik oğlu Yusuf Deniz için, "İnşallah onlara layık bir evlat olur. Onlar adına çok mutluyum" derken, "Onlardan bir tane daha bekliyoruz" sözleriyle de arkadaşına takıldı.

Daha sonra dünkü olayları değerlendiren Necati şunları söyledi;
"Bizim aramızda asla sorun olmaz. Biz iyi arkadaşız, bu nedenle de nazımız birbirine geçiyor. Zaten fazla da büyütmeye gerek yok. Maç içinde bir olay. Sadece biraz medya oyalandı o kadar.. Hırsımızdan dolayı böyle şeyler oluyor ama iyi arkadaşlar arasında bazen bu tip şeyler yaşanabilir. Tüm günümüz birlikte geçiyor, bir problemimiz yok. Ama yine de herkesten özür diliyoruz. Bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacak."

-HASAN ŞAŞ: "SORUN YOK"-

Hasan Şaş, Necati ile aralarındaki pozisyonun o kadar büyütülmemesi gerektiğini ifade ederek, ''Takım olarak lideriz, çok iyi oynuyoruz, bunların gündemde olması, konuşulması lazım. Benimle Necati arasında olan Tomas ve Song arasında da olabilirdi. Saha içinde bu tür şeyler normal, maç içinde o anın vermiş olduğu şeyler. Necati ile aramızda bir sorun yok'' diye konuştu.

Necati ile aralarında yaşanan olayların, takımın kaptanlığını üstlenmesiyle bir ilgisinin olup olmadığı yolundaki bir soru üzerine de Hasan, ''Ben Galatasaray'da çok büyük sorumluluklar aldım. Yok öyle bir şey, kaptanlık bandı bana ağır gelmez'' dedi.

Hasan Şaş, çocuğunun olması ile ilgili de ''Olanlar bilir, ama olmayanlar için çocuk sahibi olmayı öneriyorum, çok güzel bir duygu'' diyerek mutluluğunu anlattı.

Tebrikler Hasan.

tyisik
26-09-05, 23:23
Tebrikler Allah anali babali buyutsun
benim ikizlerden sonra camiamiza 1 Galatasarayli daha katilmis oldu cok buyuyoruz:)

gian
23-10-05, 23:44
Maraton'da soylendigine gore, Selcuk Dereli raporuna Hasan bana koridorda küfretti diye yazmıs..

Hasan baglandı ve etmedigini soyledi..

Ama rapor oyleyse, en az 3 maç ceza gelir sanırım..

Genco
23-10-05, 23:52
Hasan mac sonrasi asiri derecede sinirliydi.. El, kol hareketi yaparak yuzu Numarali donuk sekilde de a... k... diye kufur etti.. Acaba tribune mi etti yoksa baska birine mi?..

M.Yasin Cakmak
24-10-05, 00:14
Etmis olmasi muhtemeldi mac sonrasi delirmis vaziyetteydi cunku. 2-3 mac ceza alir, keske birde kafa koysaydi.

Sovereign
24-10-05, 00:19
Etmiştir...

Ama büyük ihtimalle yürürken kendi kendine yüksek sesle etmiştir...

Selçuk Dereli de aradığı fırsatı bulmuştur...

Karakterine uygun olarak...

LuisFigo
24-10-05, 00:19
telegol´e de baglandi hasan,soyunma odasinda küfür etmis olabilirim ama hakemin yüzüne karsi bisey demedim diyor...

su an bülent tulun telegol´e baglandi,hakemi elestiriyor

Spree
24-10-05, 01:06
koridorda küfrettiğini yazmış şerefsiz herif raporuna.

caglar_by
24-10-05, 16:30
Ufuk Özerten, Galatasaray-Denizlispor maçı sonrası sarı-kırmızılı futbolcu Hasan Şaş'ın hakemlere yönelik küfür ettiğini ve bunun raporlara da girdiğini söyledi. Özerten, "Selçuk Dereli ile hakem arkadaşları tarafından duyulmuştur. Maçın temsilcisi tarafından da duyulmuştur. Olay koridorda hakem soyunma odasının orada olmuştur" dedi.

E be kardeşim hakemle futbolcuların soyunma odaları ayrı koridorda değil mi dün maratonda'da söylediler bunu peki bu hakem nasıl duyuyor bunuda raporuna yazıyo herhalde maçtan sonra koridorları gezip bakıyo kim küfür ediyo diye.

Sovereign
24-10-05, 18:35
Sinirini bozmak isteyenler,açıklamanın geri kalanını burdan okuyabilirler:

http://www.ajansspor.com/haber/124548

Ray52Lewis
24-10-05, 18:53
Eh be Hasan, sadece kendini degil takimi da yakiyorsun bu davranislarin ile, daha önce sinirden elini cama vurup kesmeler fln unutulmadi daha...

Hakemler duymus, mac temsilcisi de duymus, sen istedigin kadar inkar et, böyle ucuz seylerle takimini yalniz birakana Yönetim tarafindan iyide bir ceza verilmesi gerekir aslinda ama...

Sheva
24-10-05, 19:18
Kötü, bu saatten sonra dönüş de olmaz çünkü Ufuk Özerten kabul ettikten sonra ceza verilmezse rakipler ayaklanır.. Yalnız yüzüne küfür veya arkasından küfür farketmez demiş Özerten, yahu haşa Allah mısınız arkanızdan küfür de ederim sülalenize de sayarım nedir yani.. Bizim soyunma odasının oralarda ve takım arkadaşlarıyla konuşma sırasında edilmiş bir küfür ise hakemin tepki göstereceği birşey olamaz, kaldı ki centilmenlik gösterip elini sıkmaya giden oyuncumuza elini uzatmaya zahmet etmemiş bir hakem bu..

Edit. Ayrıca eklemek isterim ki, hakemlerin bu kadar havaya girdiği, ön plana çıktığı ve kendini futbolculardan üstün gördüğü bir ülke daha yoktur kesinlikle.. Biri gider futbolcuyu çocuk azarlar gibi bağırır, diğeri uzatılan ele sırtını döner, birilerinin bunlara asli görevlerinin milyonları peşinden sürükleyen ve onların da hasbelkader orada olmasını sağlayan futbolcuların sessiz sakin ve geri planda kalarak maçlarını yönetmekten ibaret olduğunu hatırlatması lazım..

Sovereign
24-10-05, 19:31
3 maç ceza verilir,tahkim de öpe öpe cezayı indirir...

2 maç alır ama...

Bana göre tabi...

PS:Tahkim Kurulu bir FB tezgahıyla ve Şekip Mosturoğlu marifetiyle düşmek üzere bu arada.Adamlar neler yapıyorlar,ses çıkaran yok...

Sheva
25-10-05, 17:13
Raporda Hasan'ın hakem odasının önüne gelip küfürler ettiği yazılmış, Hasan ise kesinlikle hakemlere yüzyüze veya duyacakları şekilde küfür etmediğini söylemişti biliyorsunuz.. Bu durumda yardımcı hakemleri falan da şahitlik yapacağına göre ceza kaçınılmaz gözüküyor, yalnız kupa maçından önce verirlerse bir maçı Mersin maçı ile geçmiş oluyor..

Saunders
26-10-05, 09:03
Etmiştir abi bilmiyomuyuz hasanı.

caglar_by
28-10-05, 17:55
PFDK hasan'a 3 maç ceza verdi.

Şimdi mersin maçında oynamadı diye biri gitmişmi oluyor?

Berk
28-10-05, 18:29
Öyle olması lazım...

LuisFigo
28-10-05, 18:31
1 maca indirilir ceza...

JackDaniels
28-10-05, 18:34
M.İ.Y maçında oynamadığı için önümüzdeki 2 maçta formaya giyemeyecek...

Gençlerbirliği deplasmanı ve Diyarbakırspor maçı...

Sheva
28-10-05, 19:35
2 maça iner mi diycem ama sene başında benzer bir olaydan Tuncay da 3 maç ceza almıştı.. Dolayısıyla yapacak birşey yok, en azından bir maçı kupa ile geçmiş oldu.. Hırslı futbolcuları çok severim ama bir yandan da olmadı bu Hasan'ın yaptığı iş, ceza versen olmaz vermesen olmaz, zor karar teknik heyet için..

caglar_by
01-11-05, 21:23
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş'ın cezasında indirime gitti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından, 22 Ekim'de oynanan Galatasaray-Denizlispor lig maçında karşılaşmanın hakemine hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç müsabakalardan men cezası verilen Hasan'ın itirazı, bugün Tahkim Kurulu'nda görüşüldü. Kurul, Hasan'ın cezasını 2 maç olarak değiştirdi.

Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyurdu ve Turkcell Süper Ligi'ndeki Gençlerbirliği maçlarında oynayamayan Hasan Şaş, Tahkim Kurulu'nun kararı sonucu, Galatasaray'ın hafta sonunda Diyarbakırspor ile yapacağı lig maçında forma giyebilecek.

Acaba hıncal'a kızmak mı gerekir yoksa teşekkür etmeye devam etmek mi? Bu hüseyin olayı ile hasan olayını kurcalamasa belki hasan'ın cezası bir'e inbilirdi tabi birşey değişmiyordu ama..
Ben yine de kendi adıma teşekkür ederim. Gerçekleri yazmaya devam ettikçede teşekküre devam ederim.

Serkan1905
02-11-05, 00:07
cok ama cok güzel bir haber. sevindim.

M.Yasin Cakmak
02-11-05, 00:08
Onemli bir haber hakikaten. Hasan Geretsle toparladi.

Sheva
02-11-05, 00:25
Şu hususa bu kadar forumlar da dahil kimsenin dikkat ettiğine rastlamadım, tebrikler Hıncal'a.. Tabi bir yandan da kurduğu baskı yüzünden belki 1 maça inecekken 2'ye indi (hoş 1'e de inse iş işten geçmişti) ama kamuoyunun dikkatini bu konuya çekmesi çok önemliydi.. Bir de ilginçtir, Tuncay küfürden 3 maç, Hüseyin hakeme hakaretten (küfür mü belli değil) önce 3 maç sonra 1'e indi ve nihayet Hasan'a küfürden 3 maçtan 2'ye inen bir ceza.. Nasıl bir standarttır, neye göre cezadır anlamak mümkün değil..

fred frith
02-11-05, 15:56
standard tutturulmustu aslinda tuncay ve ali tandoganla, ama hüseyin isi bozdu
niye ve nasil bozdu muamma

ilk 2sini anladik da hüseyin ve hasanin cezalarinin niye indirildiiinin aciklanmasi lazim
hangi küfür 3, hangi küfür 1, hangi küfür 2 mac cezaya denk düsüo biz de ögrenelim

M.Yasin Cakmak
25-02-06, 21:12
Hasan Arda ile çarpışıp sakatlandığı zaman numaralıdan birileri küfür etmiş, Hasan çok sinirlenmiş.

Maçtan sonra Ligtv'ye çok sert açıklamalar yapacakmış ama Hakan kaptan olarak izin vermemiş. Hasan çok sinirlenerek stadı otobüsü bile beklemeden terk etmiş.

Hasan katletti futbolu, ama kendi oyuncusuna küfreden taraftar taraftar değildir.

Yazık...

25-02-06, 21:18
Numaralı bunu hep yapıyor ne yazık ki orada bazı kendini bilmezler var her oyuncuya anlamsız şekilde bağırıyor ne diyeyim yazık hakikaten.

jeaw
25-02-06, 21:42
ya ben hakan şüküre ana avrat küfreden galatasaraylıları(!) anlamıyorum adam çok gol kaçırıyo delirtiyo falan ama çıktı son dakkada indirdi golün yaratıcısı oldu necatiye gollük pas attı yani bu adam nolursa olsun yararlı oluyo geçmişte yaptıkları ortada çok büyük bi futbolcu öncelikle adam!! bugün mesela tacı bize verdi hakem söyledi benden çıktı diye johana alkışladı adamı kesinlikle hakan şüküre küfreden taraftar galatasaraylı olamaz bence

M.Yasin Cakmak
25-02-06, 21:51
Af buyur:)

JackDaniels
25-02-06, 21:53
Hakan Şükür :

" Hasan soyunma odasında ağladı hepimiz ağlattı"

Bu adam ki , Şükür ile birlikte saha dışında takım için varını yoğunu ortaya koyan...

Bu adam ki iyi oynasaada kötü oynasada tekmeye kafasını uzatan her maç formasını sırıksıklam ısltan,

Bu adamki ne olursa olsun Galatasaray formasıyla mücadele eden adam...

Bu adama küfür eden orda ne kadar adam Allah belasını versin hepsinin...

G.Saray taraftarı nereye gidiyor anlayamıyorum...Necatinin olayı ve Hasan Şaş'ın olayı...Yazık ya...

Sheva
25-02-06, 21:53
Küfür edilen ve bunun üzerine stadı terkeden Hakan değil Hasan Şaş..

Parma Maniac
25-02-06, 22:01
yazık, iyice Fenerbahçe'ye döndük.. hayır şu küfür muhakkak ki münferit bi olaydır eminim.. şerefsizin biri etmiştir çekirdekçilerden.. ama duygusal olunca insan ona bile bozulur normaldir.. biraz yedek bıraksın Gerets onu.. toparlansın hem kafa hem futbol olarak.. kafası bu kadar bozukken, zaten kötü de oynarken daha çok yıpranmasın.. solda Ayhan, sağda Aydın, Sabri vs. idare ederiz ilk 11de nasıl olsa..

Saunders
25-02-06, 22:14
Evet kufur edenler içinde bende vardım...Ben kapalıdaydım gerçi...

Doğrudur ben taraftar değilim,kendine taraftar diyen kendi futbolcusuna kufur etmez...

Ama Hasan efendi hiç kusura bakmıyacak bu kufurleri hakediyor!

Taraftarı kimsenin çıldırtmaya hakkı yok!

Ağlamış soyunma odasında güleyim bari yıllardır bizi ağlatıyo birazda kendi ağlasın iyi oluyo...

Leotheking
25-02-06, 22:42
Hasan iyidir, hoştur ama kendi attığımız kornerden ofsayta düşecek kadar bazen şuursuzca hareket ediyor maç içinde...

Adam gibi korner atmak varken, paslaşma hesabına (illa kendi yapacak ya ortayı) kornerden ofsayta düşerek tarihe geçti sanırım.

coldinho
25-02-06, 22:53
valla su takimda ana avrat istisnasiz her mac kufur yiyen bir hakan sukur varken hasan sadece kufurle kurtulduguna otursun sabah aksam dua etsin..
tamam hatali pas yaparsin calim yersin topu taca dikersin bilmemne ama bu kadar suursuzca bu kadar bencilce bu kadar aptalca davranilmaz..
kafasinin icinde neler var bilmiyorum ama daha fazla sacmalamasin ciksin adam gibi futbolunu oynasin, hele galatasarayin kanat adamina deli gibi ihtiyac duydugu su siralar toparlasin artik kendini..

cozker
25-02-06, 23:05
Bizim futbolcularımız hic mi seyretmez Avrupa liglerini veya Türkiye'de ki diger macları?
Real Madrid'in maclarında bile devre arası oldugunda eger takım o gün kötü oynuyorsa bitiş düdügüyle birlikte müthis bir ıslık sesi eşliginde gider oyuncular.. Sadece İspanya degil, İngiltere dışındaki bircok ligde bu tür görüntülere sık sık rastlıyoruz..
Tamam futbolcumuza küfür edilmesine ve yuhalanmasına bende cok karsıyımdır ama nicin bunu bu kadar abartırlar? Özellikle Akdeniz toplumlarının karakteristik özelligidir anlık tepkiler vermek..
Hasan'a edilen küfürler ne kadar yanlıssa Hasan'ın bu tepkisinide cok hatalı buluyorum..

Saygilar,

Sheva
25-02-06, 23:06
Burada bir de şuna bakmak lazım, ben detayını bilmediğim için soruyorum.. Gerçekten de her maç maalesef tribünden pek çok oyuncuya küfür ediliyor, herkesin takık olduğu bir isim mutlaka var, ergün, hakan şükür, sabri, volkan vs.. Benim çok karşı olduğum bir olay çünkü oyuncuyu çok etkilediğini düşünüyorum, bir başka topicte daha yazdım 2 hafta önce volkan daha top ayağına alır almaz bütün staddan uğultular yükseliyordu.. Velhasıl detayı bilmiyorum ama Hasan'a yapılan hareket de bence böyle münferit ve o taraftarın o an için sinirini yansıtan bir hareket (kaldı ki bu konuda kimse Hasan'ın eline su dökemez).. Kısacası her oyuncuya bu tarz küfürler ediliyor (maalesef), ancak hiçbiri de bu tarz aşırı tepkiler göstermiyor, yok maç sonrası basın toplantısı yapacakmış, yok stadı taksiyle terketmiş vs.. Kaldı ki ben olayın 2. devre cereyan ettiğini düşünmüştüm ki ilk devreymiş, muhtemelen hakeme 'karizmanın allah'ını yaptığı' ve sarı kart gördüğü pozisyon sonrasıdır..

Leotheking
25-02-06, 23:15
muhtemelen hakeme 'karizmanın allah'ını yaptığı' ve sarı kart gördüğü pozisyon sonrasıdır..

İşte bunu anlamıyorum. Tamam sinirlisin, tamam hırslısın ama hakemin aksi bir kararında verilen sarı karta karşı topu hakem fırlatmak da ne oluyor???

Sezon sonuna kadar yiyeyeceği diğer sarı kartlar neticesinde kart cezalısı olması, mesela kart cezası sebebiyle Fener maçında oynayamaması durumunda nasıl hesap verecek Hasan efendi acaba ?? :uzgun2: Bu davranışların kabul edilebilir tarafı yok, takımı sabote etmekle neredeyse aynı şey :uzgun2:

mustafa çağlar
25-02-06, 23:21
bu çocuklara değil küfür etmek başımıza taç yapmalıyız! terbiyesiz herifler,adamlar saha içinde oyuncu kaptan,saha dışında yönetici başkan daha ne yapacaklar!!! efsaneleri yok etmeyelim çünkü bunlardan hala kimsede yok.!!!onlar yaşayan efsane!!!helal olsun onlara. küfür etmeyelim,edenleri emniyete teslim, edelim yoksa kimse maçlara gitmeyecek.büyüklüğümüzü gösterelim.şartlar ne olursa olsun hala TÜRKİYE'NİN ENBÜYÜK VE EN DEĞERLİ MARKASIYIZ.lütfen bu değerlerimize sahip çıkalım.

vicente
26-02-06, 00:10
Hasan aglamısmı aglamamısmı bilmiyorum ama bildigim rezil bir futbol oynuyor. Her mac beni sinirden kudurtuyor. Tribune ne tepki vericegini dusuncegine futbolunda neleri yanlıs yapıyor onları düsünsün, eleştirsin kendini, futbolunu düzeltmeye calıssın.. Su hali ve formuyla oynamayı haketmiyor bence.

gian
26-02-06, 00:23
Herseyi anlarım, yapmadıgı ortaları, yüz milyonlarca kez yaptıgı calımları, takımı yavaslatmasını vs..

de bir Allahın kulu bana o kornerde Ferhat iceri direk kesecekken, yanına gidip topu alıp tekrar vererek ne gibi bir fayda kazanmayı kafasından gecirmistir bana acıklayabilir mi?

vicente
26-02-06, 00:28
de bir Allahın kulu bana o kornerde Ferhat iceri direk kesecekken, yanına gidip topu alıp tekrar vererek ne gibi bir fayda kazanmayı kafasından gecirmistir bana acıklayabilir mi?

Gercekten bende cok merak ettim düsündüm ama pek bisey anlamadım. Ferhat direk kaleye vursun diye açısını mı duzeltiyodu acaba?

Aslan Suat
26-02-06, 01:47

Doğrudur ben taraftar değilim,kendine taraftar diyen kendi futbolcusuna kufur etmez...

Ağlamış soyunma odasında güleyim bari yıllardır bizi ağlatıyo birazda kendi ağlasın iyi oluyo...

Yaziklar olsun!!!
böyle taraftar olmaz olsun!

JackDaniels
26-02-06, 02:03
Vallahi Hasan'ın elinden geldiğince bişler vermek için varını yoğunu ortaya koyduğunu görüyorum...90 dakika boyunca en fazla formasını ıslatan adamlardan bir tanesi.İyi oynuyormu?Tabi ki Hayır...Ama iyi oynamaması, küfür edilmesini hele hele kendi saha ve seyircisi önünde küfür yemesini gerektirmiyor.Geçen hafta durduk yere Sivas seyircisi küfrediyor, deplasmandır normaldir diyor kendi seyircisinin önüne çıkıyor yine küfür yiyor...Yazıktır günahtır...

Hasan hassas bir adam...Hatırlarsanız eski açık sarı desene filminde, soyunma odasında dert yanıyordu "Yahu millet topa vuruyor irşey olmuyor ben vuruyorum herkes yuuuuuuuuuuuu"
adam bunları kafasına takan bir adam...Bugün Gerets maçtan sonra kendiside söyledi "Hasan benim tanıdığım,benim çalıştığım en hassas en duygusal futbolculardan biri"

Saha dışında gazetelerden devamlı okuyoruz;

Takım içerisindeki kargaşayı "Hasan - Hakan önledi"
Hasan-Hakan organizasyonuyla fuftbolcular ve eşleri bir araya geldi
Genç oyucunculara Hasan-Hakan maddi destek oluyor;

Ve bu tarz bir sürü haber duyuyoruz ve hepsinin doğru olduğunuda biliyoruz...

Ama bunlar önemlimi?Hasan ne yapmış? Kornerde ferhata istoplamış? Vay şerefsiz vayyy...

Hasan ne yapmış? Hakeme top atmış. Vay bilmemne çocuğu vay...

Bu sene biz taraftar olarak hiç bir futbolcumuza tek kelime laf etme hakkımız yok...

Bu adamlar türünün son örnekleridir...Hak ettikleri gibi güzelce uğurlayalım şu adamları...

Saunders
26-02-06, 02:03

Yaziklar olsun!!!

Bencede yazıklar olsun...

Ama böyle taraftar olmaz olsun derseniz yazık olur çünki etrafınızda taraftar kalmaz :)

Aslan Suat
26-02-06, 02:06

Yaziklar olsun!!!

Bencede yazıklar olsun...

Ama böyle taraftar olmaz olsun derseniz yazık olur çünki etrafınızda taraftar kalmaz :)

Saglamlar kalsada yeter, 2 kiside olsa 5 kiside olsa yeter. Galatasaray Amatör Ligdede oynasa 5 kisi olsun saglam olsun!

JORDAN
26-02-06, 02:10
Herkes Hasan'in kotu oyunundan dem vurmus.Ne zamandan beri Galatasaray taraftari(!) kotu oynayan oyuncusuna mac sirasinda kufur etme hakkina sahip oluyor?
Garip seyler oluyor Galatasaray tribunlerinde.Bu arada yanlis anlamayin olay sadece numarali icin degil ozellikle kapali icin de gecerli...
Hasan'in ani cikislarini da dogru bulmuyorum.Yanliz sebep ne olursa olsun bu sene taraftarlar ya da taraftarimizin bir bolumu yuzkarasi olmayi basariyolar...

Carmelo
26-02-06, 02:32
Karını yenı dogan cocugunu dostunu akrabanı taraftarı ve en onemlısı Galatasarayı sevıyorsan ne olur ayrıl bu takımdan.

UmBeRtO GS
26-02-06, 02:51
Seyirci istediğini yuhalayabilir ama küfür olayını doğru bulmuyorum...

Hasan Şaş'a gelince acilen dinlendirilmesi lazım hem de çoooook uzun bir süre

M.Yasin Cakmak
26-02-06, 09:32
Hasan'a küfredenler karılarını, çocuklarını, dostlarını, akrabalarını, herşeyden önemlisi Galatasaray'ı seviyorlarsa ayrılsınlar bu tribünden.

muratermengu
26-02-06, 10:30
hasan şaş bir deli oğlan..
hermac dıkkat edın herseyı kendı yapmak gol pası vermek ıcın didinip cırpınıp duruyo
ama bunu cok zorladıgından yoruluyo yoksa kendınıde calımlıycakta neyse;ıstedıklerınıde yapamayınca ıyıce cekılmez oluyo.
biraz dinlenmesinde fayda var bize lazım hasan daha sadece bıraz daha basıt oynasa neler yaptıgını sezonun ılk yarısının baslagıcında hepberaber gorduk.

Namelessonegs
26-02-06, 11:03
Seyirci istediğini yuhalayabilir ama küfür olayını doğru bulmuyorum...

Hasan Şaş'a gelince acilen dinlendirilmesi lazım hem de çoooook uzun bir süre

Kesinlike aynı seyleri paylasıyorum...

Hasan'a küfredenler karılarını, çocuklarını, dostlarını, akrabalarını, herşeyden önemlisi Galatasaray'ı seviyorlarsa ayrılsınlar bu tribünden.

Bu yoruma da yürekten katılıyorum...İyice Rezilbahce tribunlerine donduk..

Carmelo
26-02-06, 13:14
Valla her hatadan sonra tum genclere bagırıp cagıran kufur eden adama dun ben genede alkıslamama ragmen her zaman boyle ıyı nıyetlı olmam.
Adam olsun akıllı olsun oynasın canımı yesın , ama kendı yaptıgı hatadan sonra bılhassa genclere bagıran kufur eden adama ben 10 kat ederım.trıbunude falan bırakmam , bıraktıracak da varsa beklerım.

alpheios
26-02-06, 15:09
Valla her hatadan sonra tum genclere bagırıp cagıran kufur eden adama dun ben genede alkıslamama ragmen her zaman boyle ıyı nıyetlı olmam.
Adam olsun akıllı olsun oynasın canımı yesın , ama kendı yaptıgı hatadan sonra bılhassa genclere bagıran kufur eden adama ben 10 kat ederım.trıbunude falan bırakmam , bıraktıracak da varsa beklerım.

Küfür ediyorsa da buna küfürle yanıt yerine "Hasan gençlere küfür etme" vb tarzı bir pankart daha amaca uygun olmaz mı... Bana küfür edilse mesela üç metreden uçan tekme gibi bir yanıt vermek isterim; Hasan ne yapsın tribünlere mi uçsun. Adam sinirden ağlamış. Arkadaşlar kızmak ve kızdırmak ruh hastalığıdır. Varın tribünlerde yerinizi alın . Size kimse gidin de demiyor diyemez de . Ama Allah aşkına örnek olun sizi televizyonda izleyen çocuklara.

hagi(5+5)
26-02-06, 15:23
takımdaki 23-24 futbolcunun piskolojik durumu iyi, paralarını alıyolar, cok mesut bi hayat geciriolar, bir tek hasan'ın hayatı stres dolu, gergin geciyo... ve şaşıyorum ki 2002 yazından beri bu hayatı bole bu cocuun...

ya bu takım futbolcularının rahat olmadıkları herkesin dilinde, aylardır paralarını alamıolar, ama bi tek hasan mı? sezon basında 3-4 mac oynadı, sonra yine eskisi... taraftar nie songa sovmuyo, nie tomasa sovmuo ya da nie karana sovmuo... cunku papazlık yaratmaya calısıp, bu takım benim takımım istediiimi yaparım havasında deiller...

korner posizyonunu dile getirdiğiniz icin eywala... aklım şaşırdı yaa. hangi mantık, o topa hasanın ayaına top değse noluuur değmese nolur yaa, adamın sıfırdan gelip ofsayta dusceini bilmio mu bu cocuk...

bence duygu somurusu ortamı yaratılmaya calısılıo, hakedeni basının tacı yapıo saten tribunler ama kesinlike dinlendirimesi gerekio fikrine katılıyorum...

arda geri gelse hasana da yıllık izin versek nassı olur :D

Sheva
26-02-06, 16:53
takımdaki 23-24 futbolcunun piskolojik durumu iyi, paralarını alıyolar, cok mesut bi hayat geciriolar, bir tek hasan'ın hayatı stres dolu, gergin geciyo... ve şaşıyorum ki 2002 yazından beri bu hayatı bole bu cocuun...

ya bu takım futbolcularının rahat olmadıkları herkesin dilinde, aylardır paralarını alamıolar, ama bi tek hasan mı? sezon basında 3-4 mac oynadı, sonra yine eskisi... taraftar nie songa sovmuyo, nie tomasa sovmuo ya da nie karana sovmuo... cunku papazlık yaratmaya calısıp, bu takım benim takımım istediiimi yaparım havasında deiller...

korner posizyonunu dile getirdiğiniz icin eywala... aklım şaşırdı yaa. hangi mantık, o topa hasanın ayaına top değse noluuur değmese nolur yaa, adamın sıfırdan gelip ofsayta dusceini bilmio mu bu cocuk...

bence duygu somurusu ortamı yaratılmaya calısılıo, hakedeni basının tacı yapıo saten tribunler ama kesinlike dinlendirimesi gerekio fikrine katılıyorum...

arda geri gelse hasana da yıllık izin versek nassı olur :D

Hocam eline sağlık, düşündüklerimi aynen yazmışsın.. Ben ki Volkan en kötü oynadığı maçta ıslıklandığında sinir krizi geçiren bir insanım ama artık hakikaten kızmıyorum, kızamıyorum Hasan'a reaksiyon gösteren taraftara.. Onun da suçu olmayabilir, yapısı budur, ayrıca eline kağıdı kalemi alıp Gerets'e beni sağ kanada koy diyecek hali yok ama iyi bir hocanın da bu gerilimi çözüp hem formsuz oyuncusunu bir süre dinlendirmesi, hem de tribünle arasını soğutması gerekir.. Taraftar bir yanda Ayhan'ı, Aydın'ı, Sabri'yi bir yanda Hasan'ı gördükçe tahammül sınırları zorlanmaya başlıyor..

Aslan Suat
26-02-06, 17:49
bilmemde bu Hasan Türkiye Süper Liginde en cok asist yapan ikinci adam, 2 golü var, tonla golük pas verdi ayrica, gol yapilmayan. genelde bu sezonki Hasan cok iyile iyi arasi bence.
1 macla Volkani el üstünde tutanlarin, 1 maclada Hasani silmelerine sasirmadim.

gerci dün Hasan, bugün Volkan, yarinde Aydin böyle gider. 2 lira giris parasi verdikya bu hak var bizde.

Genco
26-02-06, 21:40
Bence Hasan'in fazla sikayet etmemesi gerekiyor.. Necati yeni geldiginde pas vermedigi icin Necati'ye saha icinde kufur eden de kendisiydi, tokatlayan da..

M.Yasin Cakmak
26-02-06, 23:53
Hasan tribüne silah da sıksa Galatasaray taraftarı stadda oyuncusuna küfür edemez!

Tekrarlıyorum:

Oyuncusuna küfür eden taraftar taraftar değildir.

Carmelo
27-02-06, 00:02
O zaman yıllardır ben maca gıdıyorum Samıyen'de bır tane bıle Galatasaray taraftarı yok.Galatasaray senelerdır maclarını bos trıbunlere oynuyor. :)

gian
27-02-06, 00:04
Yeri geldi mi onlar çok güzel ediyor küfürü; ben de ederim acıkcası küfrü..Herkes de eder; etmiyorum diyen yalan soyler..Onemli olan birlikte koro halinde etmemek..

JackDaniels
27-02-06, 00:09
Bir kez daha izledim yine yıkıldım..

Nasıl isyan ediyor...

Fatih Gökşen Maraton'u arayıp, küfür edenlerin tespit edildiğini, bundan sonra maçlara alınmaycağını söylemiş...

Umarım doğrudur...

Stadda, Futbolcuna küfür etmeyecek 20 kişi, futbolcusuna küfreden 20 bin kişiden daha faydalıdır.Umarım bu pislikler temizlenir...

Zorlu bir mücadeleyi kazanıyoruz, sevincimiz kursağımızda kalıyor.Adam gibi sevinemiyoruz...

Carmelo
27-02-06, 00:18
Umarım doğrudur...

Stadda, Futbolcuna küfür etmeyecek 20 kişi, futbolcusuna küfreden 20 bin kişiden daha faydalıdır.Umarım bu pislikler temizlenir...

Pıslık adı altında bahsettıklerın nedır ?

Genco
27-02-06, 00:35
Valla kufur etmek hos degildir, iyi bir sey degildir tamam eywallah da, stadyumlarda kufur edilmesin veya kufur eden taraftar degildir derseniz de o zaman bende bu ulkedeki 100 kisiden 99'u taraftar degildir derim.. Biz toplum olarak sevincimizi, kizginligimizi, coskumuzu, uzuntumuzu kufur ederek dile getiren, yeni bir dil ogrenmeye calisirken ilk kufurleri ogrenen ve yeni dogan cocuklara bile kufur ogrettikten sonra ogrenip soylediklerinde de mutlu olan bir milletiz.. Bu yuzden 'lutfen kufur etmeyin' veya 'kufur eden taraftar degildir' gibi beyhude laflar etmek ile insanlari kufur etmekten caydiramazsiniz..

Namelessonegs
27-02-06, 00:37
Yeri geldi mi onlar çok güzel ediyor küfürü; ben de ederim acıkcası küfrü..Herkes de eder; etmiyorum diyen yalan soyler..Onemli olan birlikte koro halinde etmemek..

Fenere koro halinde kufur edilmezse ne anladım ben o isten :lol:

M.Yasin Cakmak
27-02-06, 00:45
'Küfür eden taraftar değildir' demek ile 'kendi futbolcusuna küfür eden taraftar değildir' demek arasında ÇOK fark vardır.

Aslan Suat
27-02-06, 00:46
vallah isinize geldigi gibi ne güzel yorum degistiriyorsunuz, Hasana küfür edersiniz (ki hic onaylamiyorum) o sizi memnun eder bilmem ne eder Hasanin ruhu duymaz. Ama Hasanin direk yüzüne mac sirasinda ederseniz bu Hasanida ilgilendirir.
baska sözle: eger sizi mutlu ediyorsa benim arkamdan istediginiz kadar küfür edin, yeterki ben duymayim.

Aslan Suat
27-02-06, 00:47
Umarım doğrudur...

bu yorum seni rahatsiz etmemesi lazim, küfürü onayliyorsun nede olsa.

Carmelo
27-02-06, 01:04
Umarım doğrudur...

Pardon da sana mı sordum ben veya senın yazının altına mı soruyu yazdım ?

Bu arada arkadasın soyledıgı pıslık kelımesını ıkı tarafada cekebılırım.
1-Pıslıkten kastı kufurdur.
2-Pıslıkten kastı kufur eden ınsanlardır.
Acaba hangısınden bahsedıyor onu ogreneyım de.

Genco
27-02-06, 01:05
'Küfür eden taraftar değildir' demek ile 'kendi futbolcusuna küfür eden taraftar değildir' demek arasında ÇOK fark vardır.

Degistiririz.. 'Kufur eden taraftar degildir' dedigim yere 'kendi futbolcusuna kufur eden taraftar degildir' dedigimi koy.. Ayni..

Dortmund macinda Bulent topu iskalarken, PSG macinda Hayrettin 40 metreden 1 dakika icerisinde ampul gibi 2 topu iceri alirken veya Rotariu Kupa Galipleri Kupasinda Werder Bremen macinda 1 metreden topu itemedigi zaman sizler 'saglik olsun' mu dediniz yoksa ana avrat duz mi gittiniz?.. Ben uc macta da Kapalidaydim, uc macta da kendim dahil herkesin ana avrat kufur ettigini dun gibi hatirliyorum.. Kimse sizin gibi 'saglik olsun' demedi, siz gercek taraftarsiniz, biz degiliz..

Helal olsun..

Aslan Suat
27-02-06, 01:46
Umarım doğrudur...

Pardon da sana mı sordum ben veya senın yazının altına mı soruyu yazdım ?

foruma yazdin, cevap vermem icin yeterli bir neden. sokakta seninle therockula gezerken sirtimi dönüp soruna cevap vermedim herhalde.

Bu arada arkadasın soyledıgı pıslık kelımesını ıkı tarafada cekebılırım.
1-Pıslıkten kastı kufurdur.
2-Pıslıkten kastı kufur eden ınsanlardır.
Acaba hangısınden bahsedıyor onu ogreneyım de.

bende yorumu ikinci sikin var oldugunu sayarak yazdim.

seyko
27-02-06, 01:47
yorumları okumadım, okumayada niyetim yok... ama sözde hasan bu olaydan sonra onun galatasarayla işi bitmiş diye bi açıklama yapmış diye duydum, eğer böyle birşey gerçekleşirse hasana küfür edenlerin gidip ellerinden öpecem...

vicente
27-02-06, 01:55
Bence olay cok dramatize edilip abartılıyor. Tamam kufur yanlıstır, ayıptır ama bence uzerinde durulması gereken 2 nokta var.

Bir kere eger her oyuncu oyle tribunden gelen bireysel kufurlere kafayı taksa sahada oyuncu kalmaz. Bence Hasan bu konuyu fazla abartıyor ki kendi kufur sabıkası da pek temiz bir insan degil, bunu kufur eden kufur hakeder demek icin degil kufure verilen hassasiyetini gostermek icin soyledim. Eger Hasan bu kadar buyutmeseydi bu olayı eminim su anda basında tek kelime olmazdı bu olayla alakalı. Bence Hasanın bu kadar abartmasındaki en buyuk nedeni bu kadar fazla motive olmasına ragmen ne kadar kotu oynadıgının kendisininde farkında olması.

Bir diger noktada sizler televizyon basında nasıl mac izliyorsunuz bilmiyorum ama heyecan ve sinir olmadan bir mac izledigimi hatırlamam. Bireysel olarak insanların tepkileri degisik olur, ki burada stadda mac izleyen adamın daha motive ve maca kedini kaptırmıs bir durumda oldugunu eklemek lazım. Oradaki her insan kendince sinir oldugu pozisyonda kendi tepkisini verir. Hiç kufur yok denen ligdede stadtada bu boyledir. Her insan her zaman her anında kendini tutamayabilir normaldir.

Bence esas kotu olan organize bir sekilde hep beraber tezahurat olarak kufur etmektir ki bunu bizim tribunde bir tek Petre de hatırlıyorum ve en agır bicimde elestirmistim bunu. Hatta kendi takımın lehindetezahurat yapmak dururken baska baska yerlere bu sekilde kufurler yollamanın uzerinde daha cok durulması ve elestirilmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum.

hagi(5+5)
27-02-06, 02:00
ya anlayamadıım bişe var ki futbolcuların duyguları oluyo da taraftarın olmuyor mu ben bunu anlamadım yaa... taraftar sevindiği gibi şaşırdığı gibi coştuğu gibi sinirlenemez hayır efendim... futbolcu hakan şükür sabri pas vermediği için sabrinin uzerine koşar, azarlar... futbolcu hasan şaş necatiyle samsunspor macının devre arasında kafa kafaya girer... daha bi cok olaylar... ama sinirlenme olayı taraftara gelince içine atacak, sineye cekecek falan da filan...ya bırakın Allah aşkına bu işleri yaa... hırsızın hiç mi suçu yok... harbi anlayamıyorum

kara01
27-02-06, 02:04
hasan sas futbolcu olarak iyidir kotudur baska bir sey ona senelerce formasini giydigi ter doktugu takimin tarftarinin boyle kufur edilmesini hic hak etmedi hele galatasaray taraftarina hic yakistiramadim :kizgin:

Aslan Suat
27-02-06, 02:12
Bence olay cok dramatize edilip abartılıyor. Tamam kufur yanlıstır, ayıptır ama bence uzerinde durulması gereken 2 nokta var.

Bir kere eger her oyuncu oyle tribunden gelen bireysel kufurlere kafayı taksa sahada oyuncu kalmaz. Bence Hasan bu konuyu fazla abartıyor ki kendi kufur sabıkası da pek temiz bir insan degil, bunu kufur eden kufur hakeder demek icin degil kufure verilen hassasiyetini gostermek icin soyledim. Eger Hasan bu kadar buyutmeseydi bu olayı eminim su anda basında tek kelime olmazdı bu olayla alakalı. Bence Hasanın bu kadar abartmasındaki en buyuk nedeni bu kadar fazla motive olmasına ragmen ne kadar kotu oynadıgının kendisininde farkında olması.

Bir diger noktada sizler televizyon basında nasıl mac izliyorsunuz bilmiyorum ama heyecan ve sinir olmadan bir mac izledigimi hatırlamam. Bireysel olarak insanların tepkileri degisik olur, ki burada stadda mac izleyen adamın daha motive ve maca kedini kaptırmıs bir durumda oldugunu eklemek lazım. Oradaki her insan kendince sinir oldugu pozisyonda kendi tepkisini verir. Hiç kufur yok denen ligdede stadtada bu boyledir. Her insan her zaman her anında kendini tutamayabilir normaldir.

Bence esas kotu olan organize bir sekilde hep beraber tezahurat olarak kufur etmektir ki bunu bizim tribunde bir tek Petre de hatırlıyorum ve en agır bicimde elestirmistim bunu. Hatta kendi takımın lehindetezahurat yapmak dururken baska baska yerlere bu sekilde kufurler yollamanın uzerinde daha cok durulması ve elestirilmesi gereken bir konu oldugunu dusunuyorum.

1. hala birseyi karistiriyoruz, küfürü öyle etmekle (ki bunu bile dogru bulmuyorum) Hasanin yüzüne dogru etmek arasinda büyük fark var ve Petreye yapilan hareketen hicbir farki yok.

2. bence Hasanin abartigi falan yok, kendi capina göre dogal hareket ediyor. vallah Cantona gibi tepki vermedigine sükür edelim (hatirlayamayanlar olabilir, bir ManU macinda sahadan alinan Cantonaya ManUlu bir taraftar küfür eder ve Cantona ona ayagi ile önde ucar).

hagi(5+5)
27-02-06, 02:47
Bence olay bir hayli trajediye donusturuluyor. Bir şeye karar verelim, Hasan’dan bu taraftar memnun mu? Değilse neden değil? Sadece bir maçlık bir olay olmadığını hepimiz biliyoruz. 2002 Dünya Kupası’ndan beri birkaç maç hariç durum hep aynı.

Bir örnek vereyim: Aydın da en az Hasan kadar Vestel maçında kötuydu. Aydın’a bir tepki geldi mi? Tabi ki hayır. Neden gelmedi? Daha 4. maçı ve genc yeteneğimiz de ondan cevabından daha oncelikli HADDİNİ BİLDİĞİ İÇİN…Ilıc’in yerde kaldığı penaltı beklediğimiz pozisyonda kenarda topu alır almaz İlic’ i gordu. Yani ayağından hemen topu cıkardı. Gençliğinden ve o gunku Arda karşısındaki olumsuz futbolundan dolayı hadiini bilerek basit oynamak istedi. Küçücük bir örnek bu. Ve her maçta defalarca meydana gelen bir örnek. Bir de Hasan’a bakalım. Yıllardır “ oyle bir şey yapayım ki, benim yaptığım şey sayesinde gol olsun” mantığını izliyoruz. Basit, direkt oymana yerine topu ayağında tutan, çalıma giden bir futbolcu profili çiziyor senelerdir. Kendisine pas atılmadığında çılgına dönen, ama atmadığında da alttan almayan bir profil. Ve bahsettiğim bu yıllar sürecinde taraftar hep “aynaya bakmalı ve kendine gelmeli” diye düşündü. Ama bir yere kadar arkadaşlar. Hepimizin sabrı taştı 4 yıl sonunda.

Herkes yetenekli olamaz. Herkes 2001-2002 yılındaki gibi Galatasaray’ımızın şampiyonluğunda bu kadar etkili olamaz. Ama insanları tepki verme durumunda bıraktırısan hata tepkiyi verenlerden cok sendedir. Bil ki sen aynaya bakmamışsındır. Kendini düzeltmemişsindir. Ben maçı kafede izledim ve herkes söz konusu pozisyonlarda küfür etti. Stadtakileri bilmiyorum ama farklı olduğunu düşünmüyorum. Hasan oyundan cıkarken stadın ıslıklamasını istedim içimden. Cunku artık bi tepki koyma zamanı geldi diye düşündüm. Ya dun benim icin deli olan insanlar bugun beni ıslıklıyor, ne yapıyorum ben demesini istedim.

Bence donup arkamıza baktığımızda SABIR TAŞMIŞTIR sonucuna varıyoruz. Bir an once Hasan’ın daha da yıpranmaması için gerekiyorsa febe maçlarında oynayamayacak kadar uzun br dinlendirilme sürecine girilmeli. Cunku Hasan’ın suan ki profili gittikçe daha buyuyecek bir protestoya gidiyor.

vicente
27-02-06, 02:47
1. hala birseyi karistiriyoruz, küfürü öyle etmekle (ki bunu bile dogru bulmuyorum) Hasanin yüzüne dogru etmek arasinda büyük fark var ve Petreye yapilan hareketen hicbir farki yok.

2. bence Hasanin abartigi falan yok, kendi capina göre dogal hareket ediyor. vallah Cantona gibi tepki vermedigine sükür edelim (hatirlayamayanlar olabilir, bir ManU macinda sahadan alinan Cantonaya ManUlu bir taraftar küfür eder ve Cantona ona ayagi ile önde ucar).

Genel de uzun uzun anlattım derdimi yukarıda ama Cantona ornegi bence yanlıs olmus. Dunya futbol tarihinde iki kere futbolcuya kufur edilmedigine gore -Hasan ve Cantona- verilcek tepkiler arasında gidip tarihteki en kotu ornekle karsılastırmak dogru degil. Binlerce oyuncu gidip oyle bireysel kufur yemistir ama hiçbiri Cantona gibi tepki vermemiştir bu yuzden de gidip hala hatırlarız onu. Tabi Hasanı yuceltmek icin yer arıyorsak guzel bir karsılastırma olmus.

Bu arada tekrar ediyim kufur etmek dogrudur guzeldir demiyorum. Ama yukarıda anlattıgım gibi bu futbolun içinde var. Futbolcusundada var taraftarında da var, cunku toplumda bu var. Sinirlenen hemen herkes kufur eder. Bireysel tepkileri nasıl dizginleyip durdurabilirsinizki? Olayı boyle dramatize edip abartmak ancak Hasanın kotu oyununu kamufle edip onu mazlum durumuna dusurmeye yarar.

Aslan Suat
27-02-06, 03:03

Genel de uzun uzun anlattım derdimi yukarıda ama Cantona ornegi bence yanlıs olmus. Dunya futbol tarihinde iki kere futbolcuya kufur edilmedigine gore -Hasan ve Cantona- verilcek tepkiler arasında gidip tarihteki en kotu ornekle karsılastırmak dogru degil. Binlerce oyuncu gidip oyle bireysel kufur yemistir ama hiçbiri Cantona gibi tepki vermemiştir bu yuzden de gidip hala hatırlarız onu. Tabi Hasanı yuceltmek icin yer arıyorsak guzel bir karsılastırma olmus.

Bu arada tekrar ediyim kufur etmek dogrudur guzeldir demiyorum. Ama yukarıda anlattıgım gibi bu futbolun içinde var. Futbolcusundada var taraftarında da var, cunku toplumda bu var. Sinirlenen hemen herkes kufur eder. Bireysel tepkileri nasıl dizginleyip durdurabilirsinizki? Olayı boyle dramatize edip abartmak ancak Hasanın kotu oyununu kamufle edip onu mazlum durumuna dusurmeye yarar.

dünya tarihinde iki kere yüze dogru küfür edilmedigini nerden biliyorsun?
ayrica senin yazdigini okudumda sen benim yazdigimi okumamissin, Hasanin tepkisi Cantonaya göre hafifti dedim orada.
o degilde Hasana küfür edenleri bu kadar savunanlari asil ben anlamiyorum, sizin yüzünüze küfür edildimi yarabbi sükürmü diyorsunuz, yoksa orda aninda kafayi yerlestiriyormusunuz?
ayrica taraftar haric, sahada bir futbolcu baska futbolcuya küfür etti diye kac tane dövüs oldu dünya tarihinde bir düsün bakalim?
simdi gelip bunun üzerine Hasanda Necatiye küfür ediyor gibi yorum yapma, arkadaslar arasi küfürün agirligi ne kadar baskasindan duydugun zaman ne kadar.

onu gectim Etooya yapilan Saragossadaki hareketlerde Etoonunda abartigini düsünüyorsun herhalde.
Hasanin kötü futbolunu saklamaya calisan kimse yok, mac topigindede yazdim Hasanin futbolundan ne düsündügümü.

birazcik sahadaki futbolcularinda insan oldugunu bilelim artik.

Lioney
27-02-06, 05:36
Ben de biraz hariçden gazel okuyayım, iki kelam edeyim, iki gönül kırayım da rahatlayayım. Egomu tatmin edeyim. Kendimi mesut ve bahtiyar eyleyim.

Buralara nasıl geldik, nasıl bu hallere düştük, açıklması zor. Belki başlı başına bir tez konusu. Benim uzmanlık alanım değil. Çaresizim sebeplerini bulmak için. En fazla tahmin yüretebilir ya da kaba etimden sallayabilirim. İşte belki çok çabuk yükseldik, popomuz kalktı. Şımardık belki, yaşadıklarımızı, gördüklerimizi, sonradan görmeler gibi algıladığımız için. Vardır bir açıklaması elbet. Bildiğim, açıklayabildiğim ise biz eskiden böyle değildik. Hayır benim tevettülüm de, yaşım da yeter, o yüzden söylüyorum. Hani sakın olaki, eskiden de böyle şeyler oluyordu falan diye kelamlar etmeyin boş olur.
Mesela Dervall zamanı takım taşlandı falan filan dersiniz. Ki doğrudur, lakin kelimenin tam anlamı ile, üstelik görüntülü ve resimli olarak hafızamda olduğu üzere, üç beş çapulcunun yaptığı iştir, fazlası değil. Bunu belirtmemin sebebi, Galatasaray ın bilinen yakın tarihinde bir mihenk taşı olması ve her takım taraftarının aynı olduğu yönünde örneklemeler yapılırken, en fazla bahsi geçen olay olmasıdır. İşte Fener, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı aynıdır hepsi aynı boktur diye başlayan cümlelerin kendi çapında delilidir. Oysa, işine geldiği gibi değerlendirmeyenler, o gün yaşananların, bahsi geçen yıl ve ötesinde geçecek bir yirmi yıl, ezeli rakiplerimizin taraftarlarının kimi yıl birden çok tekrarladığı, nicelik olarak kat ve kat fazlası -taraftarsızlık-larının minyatürü olduğunu bilir. Tabii ki bizde etkisi çok büyük oldu, olay çok küçük de olsa. Sebebi bugün anlaşılamayacağı aşikar olarak, o zaman bizim taraftarlığımıza, Galatasaraylılığımıza çok ters olması idi. Bugün değil, o zaman. 'O zaman böyle değildik'e getiriyorum lafı, anlayana.

Galatasaray taraftarının ilk çöküşü ise, aslında Safting zamanın gerçekleşmiştir. Bugünleri ve bugüne yakın bir kaç yılı geçersek, ilk düştüğümüz zaman, ilk lekelendiğimiz zaman, ilk değiştiğimiz zaman o zamandır.Biliyorum çünkü bizzat ben de içindeydim. Biliyorum çünkü o zamana ait çapulculardan biri bendim. Şimdilerde pek görmüyorum, aslına bakarsanız dikkat edip aramıyorumda. Hamza idi ismi sanırım. Biz onun grubunda idik. Vay be, sanırsınız gerilla örgütü. Onun grubu, bunun adamı. Genç tayfacılar muhtemelen bilmez. O zamanın tayfası. Çok da ateşliydik hani. Neferdik, sadık koruyucular, amansız bekçilerdik. Biz diyorum çünkü birde Anıl vardı. O zaman ki ev ve üniversite arkadaşım. E haliyle üniversiteden de kavga ve çatışma tecrübeli idik üzerinize afiyet. Çok kovalayıp, çok kovalanmıştık. Şimdi görüştüğümüzde, pek çoğumuzun evli barklı, işte çocuk sahibi, iş güç peşinde adamlar olduğumuz noktası ne gariptir oysa. Velhasıl kelam, sahip olduğumuz güç ve kudret ile, takımımıza olan büyük aşkımız!! ile, taraftarlık bilincimiz ile teşhisi koyup, tedaviye geçmemiz çabuk oldu. Nasıl bir merci isek, hem suçu bulup, hem suçluyu bulup hem cezayı belirleyip hem de cezayı uygulamamız görülmeye değerdi doğrusu. Hatırlıyorum da ilk saldırımızdan! sonra, ki Saffet in başını da yarmayı başarmıştık, takım otubüsü güzergah değiştirip yan yollardan kaçmaya çalışırken nasıl da kovalayıp, yakalayıp taşlamıştık. Bir kere daha vay be. Sanki şeytan taşlıyoruz. 'Yenilsende yensende taraftarın senle'den, 'en büyük taraftar futbolcular sahtekar'a uzanan sürecin ayrıntılarına, anlamsızlığına, çelişkilerine, iki yüzlülüğüne, terbiyesizliğine girmeyeceğim daha fazla. Düşene ilk vuranın biz olduğumuzdan, aslında gemiyi ilk terkedenin biz oldumuzdan da bahsetmeyeceğim. Söyleyeceğim, ettiğimiz haltın hiçbir işe yaramadığı, hiçbir şeyi düzeltemediği, aksine herşeyin daha kötü olduğu. Hayır yani, hala kendi futbolcusunu yuhalamanın, kendi futbolcusuna küfretmenin, kendi futbolcusunu tartaklamanın bir işe yarayacağını düşünen varsa diye, hala bunu Galatasaray ın iyiliği için yaptığını düşünen varsa diye söylüyorum. Hala böyle saf bir nedene kendini inandırmış olan varsa diye söylüyorum. Sahi, gerçekten buna inanıyormusunuz. Aynanın karşısına geçtiğinizde, kendi gözünüzün içine bakarak bunu Galatasaray ın iyliği için yaptım, bunu Galatasaraylılığımdan yaptım, bunu taraftarlığımdan yaptım diyebiliyormusunuz gerçekten, 'yahu aslında', 'belki de', 'ulan bir de şu yönü var' ne bileyim işte içinizden başka hiçbir duygu, kafanızdan başka hiçbir düşünce geçmeden bunu söyleyebiliyormusunuz kendi kendinize.

Olmayacak. Sahaya çıkan onbir adamı, Hakan, Hasan, Saidou diye değil her kimi seviyor ve her kime katlanabiliysanız bu formayı giyip şu an mücadele eden, onun klonları gibi görseniz diye fikir versem ne fayda. İşte Hakan ımı seviyorsunuz, farzedin ki 11 tane Hakan var sahada. Yanlışıda yapan, doğruyuda yapan, iyide oynayan kötüde oynayan hep Hakan mış gibi düşünün desem, belki katlanabilirsiniz, belki göz yumabilirsiniz, belki hoşgörebilirsiniz. Belki onunla bir olup, onu destekleyebilirsiniz, yürüdüğü yolda ona arka çıkabilirsiniz. Ama ne fayda. Aslında doğrusu ve yapılması gerekenin, inandığımın bu olduğu için değil, bari bu sezon desem, bari kalan maçlar bitinceye kadar desem hatta o kadar da değil, şu şampiyonluk yarışından kopuncaya kadar sabredin desem ne fayda. Sahadaki onbir adamın mücadele ederken tek dayanakları tek destekleri biziz desem ne fayda. Şu kahpe sezonda, parasına puluna, hakemine, yöneticisine, basınına yahu belki de kendini yöneten başbakanına karşı geride kalan futbol tarihinde görülmemiş bu onurlu mücadeleyi verenlerin bizden başka hiçbir dayanakları yokken hiç değilse biz desem ne fayda.

Garip olan, Galatasaraylılığımdan dolayı yaşadağım en büyük üzüntüleri, takımımın kaybettiği maçlardan sonra değil, kazandığı maçlardan sonra yaşamam. Hatta şu son iki-üç aydır yaşadığım kendi zavallığımda beni en çok mutlu eden üç olaydan ikisinin yani Konya ve Manisa galibiyetlerinin, beni çocuklar gibi sevindiren bana tutunma gücü veren, yüzümü güldüren bu iki galibiyetin piç oluşunu da bu kadar hızlı yaşamayı hakedecek ne yaptım kendi adıma bilmiyorum. Çok kötü bir adam da değilimdir yahu. Hayır kesin haketmişimdir Allah ın gücüne gitmesin de bari ertesi gün olsaydı olacaklar. Bari bir gün sevinebilseydim yahu. Çok mu bencilce oldu. Olsun. Bari benim gibi olanlardan olmasaydı, bari ben gibi olanlardan olmasaydı, orada, Sami Yen de gönüllerimizin beraber çarptığı ben gibilerden olmasaydı, ama ne fayda.

Antep maçı öncesiydi sanırım, işte Çağdaş, Orhun kafa kafaya vermiş iki karamsar tutturmuşlar bu maç zor geçer diye ben gayet rahat fark atarız dedim ukalaca. İşte laf lafı açtı yola koyuduk Çadır dan, Kapalı ya. Orhun ile kısa kısa dertleştik maddi manevi ve de dünyevi sorunlarımızdan. Diyecektim ki ona, moral vermek için değil sadece doğru olduğu içinde, zamanın ne getireceği belli olmaz, altı ay sonra herşey farklı olabilir diye tam, girişe yaklaştık kaynadı arada. Altı ay önce şimdi bulunduğum durumda olacağımı biri bana söylese güler geçer üstünede başak geçerdim. Ben Galatasaray otobüsünü taşladığım zaman biri bana o otobüste bulunan Bülent Kaptan ın bir gün UEFA kupasını kaldırcağını söylese ve benimde buna utanmadan sevineceğimi söylese...keşke söyleyen biri olsaydı. Görüyorum ki Orhun hala armutun sapı üzümün çöpünde. Bir neden arıyor, haklı bir neden, abisi Ceyhun da peşinde.

Görüyorum ki, hala Saidou nun sapında, Hasan ın çöpündeyiz. Kendi özel hayatımın, bundan sonra daha da kötüye gideceğini, aslında benim yaşadığım şeylerin bin kat fazlasını yaşayan milyarlarca insanın benim aksime ilk fırtınada yere devrilmediğini bilmeme rağmen, aslında çok da bir şey olmadan hemen su kuyuverdiğimin farkında olmama rağmen garip bir şekilde pes edeşimi ve hayata karşı mağlubiyetimi kabullenişimi kendi zavallı halime vermekle beraber, kendi altı ay sonramın daha kötü ve kap karanlık olduğunu görebildiğimi başkalarına söylediğim şeyleri bir türlü kedim için kabul etmememi de geçip, Galatasarayın altı ay sonrası için beselediğim umutları da benden alanlar için ayrıca teşekkür ederim.

Hiç değilse şunu derdik. Beraber mücadele ettik, tüm şerefsizliklere tüm kahpeliklere beraber karşı koyduk, kaybettik mi sonun da, olsun, hiç değilse beraber kaybettik. Bu da bir şeydir hemde tahmin edemiyeceğiniz kadar çok şeydir. Yazacak o kadar çok şey var ki. Yorgunluğuma ve bezginliğime verin. Cevap dahi verecek taakatım kalmadı, vermez isem alınmayın. Arabesk halimi bağışlayın.

Geriye yapılmayan tek bir şey kaldı. Galatasaraylı futbolcular toplu olarak tribüne çağırmak ve hepiniz onun bunun çocuğusunuz demek. Taşladık, sövdük, dövdük hem de böyle bir sezonda hem de böyle bir ortamda. Geriye bir tek bu kaldı yapmadığımız. Altı ay önce biri bana bunun olabileceğini söylese güler geçer, üstüne de başak geçerdim. Şimdi inanıyorum. Bir bu kaldı, ha gayret.

Patriot
27-02-06, 13:24
Yani Lioney super yazmissin abi.. bi cok duygularina katiliyorum.

Hepimiz eminim mac izlerken kufur ediyoruz ama en azindan bunun dogru oldugunu savunmamamiz lazim. Belki bu sekilde bugun degilsede bir kac yil icinde biraz olsun bi duzelme olur.

korcank
27-02-06, 13:32
Tribünde tek bir adamın anlık öfkeyle ettiği tek bir küfür saha içinden duyulmaz. Hasan Şaş'a edilen küfürler, bir anlık öfkenin yol açtığı refleksif tepkiler değildi. (Öyle olsa da hoş görülebilecek matah bir b.k değildir ya!) Kelimelerin her türlü anlamı ile üç beş kendini bilmez şaşkının, provokasyona varan ve bir arada ve artık organize kabul edilecek hezeyanlarıdır söz konusu olan. Mesele, empati kurarak öfkeyi anlayabilmek meselesi değildir. Mesele, beş zavallının kendilerini Galatasaray'a dair her şeyin, herkesin üzerinde görmesi imiş gibi tezahür eden aşağılık kompleksleridir.

Numaralı'nın orta - Yeni Açık'a yakın bölgesinde sorun var. Yalnızca bu maç için de değil, yalnızca Hasan Şaş için de değil... Sorunun bir adım gerisindeki temel, Numaralı'nın ruhsuzluğudur. Bunun bir gerisindeki esas ise, Galatasaray tribünlerinin, Galatasaray taraftarlığının, daha doğrusu gerçek taraftarlığın değerlerini kaybetmekte oluşudur.

(Karamsarlık, mücadele gücünü ortadan kaldıran, eylemsizliğin bir bahanesi haline gelmemelidir. Akıllı insanlar böyle yapmamalıdır. Kendini uyutmak ile kendini kandırmak başka şeylerdir ve kendisine kanmayacak kadar akıla sahip adamlar beyhude bir arabesklikle vakitlerini heba edebileceklerini düşünmesinler. Dostlarından önce kendi akılları izin vermeyecektir.)

Deliormanlı
27-02-06, 16:03
Değerli Arkadaşlarım,

Bu galiba içimizdeki çürümüşlüğün göstergesidir.Her ne kadar bunu söylemek içimden gelmese de her şey bunu gösteriyor.

Önce Kocaelide Petre’ye yapılanlar daha sonra Olimpiyat’ta Arif’e ,ara sıra Hakan Şükür,sonra Volkan,iş daha da abartıldı ve Konya maçı dönüşü Necati’ye fiili saldırı ve şimdi Hasan Şaş.Neler oluyor bize?Biz neden böyle olduk?
Ve bütün bunları yapan ve organize eden kim veya kimler? Anlaşılır ve kabul edilebilir şey değil! Takımın futbolcularına küfretmek ve saldırmanın asla kabuledilir yanı olamaz.Ve bunu yapanlar bizden değil,olsa olsa bunlar provokasyon peşindeler. Galatasaraylıyım deyip de kendi futbolcusuna küfretmek de neyin nesi?

Diğer yandan belki çelişki olarak görülebilir ama ben kesinlikle Hasan Şaş’ı bu takımda yeri olduğuna inanmıyorum. 2002 Dünya kupasından sonra adam gibi oynadığı maç sayısı bir elimin parmakları kadar.Sürekli bir takım mazeretler,yok sakatlık,yok formsuzluk ve moral bozukluğu.Hasan Saş hangi sakatlığı geçirdi ki neredeyse 4 yıldır hiçbir düzgün oyunu yok. Zamanında Ümit Davala G.Antep maçında ağır sakatlandı,diz yan bağları koptu ve 8 ay sonra sahalara dönüp daha da iyi oynadı,keza Hakan Ünsal da aynı sakatlığı geçirdi,taa Amerikalarda ameliyatlar gördü ve sonra çıkıp aslan gibi oynadı.Ayağı kırılanlar bile 1 sene sonra zıpkın gibi oynarken Hasan Bey nasıl sakatlık geçirdi ki bu kadar zaman doğru dürüst oynamıyor.Yok hırslıymış şöyleymiş,böyleymiş.Reklam tabelalarını veya soyunma odaları kapılarını tekmeleyen ve buna hırs denilen biri bize lazım değil.Bize lazım olan istikrarlı ve sahada kendisi için değil, takımı için oynayan, aklı ve fiziğini takımın başarısı için ortaya koyan biri lazım. Ama Hasan Bey sürekli rakiplerle ve hakemlerle dalaşıyor,olmazsa kendi takım arkadaşları ile(Necati) o da olmazsa taraftarlarla.Ve bu yapılanlar bize “hırs” diye yutturuluyor. Hasan Şaş kardeşimiz artık 30 na geldi ve akıllanacağı yok,herşeyi ile takıma zarar veriyor. Ama diğer yandan Sabri,Aydının ve kiraya verilen Arda gibi gençlerin önünü tıkıyor.Ve şimdi kızmış bu takımı bırakacağım,futbolu bırakacağım diyormuş.paşa gönlü bilir,hiç olmazsa gençlerin önü açılır.Sabri’ye kendini geliştireceğine geriliyor diye son zamanlarda hep kızıyoruz ama oynatılmazsa ve moralman yıkılırsa nasıl olacak bu iş?

Ancaaak bütün bunlar,ne olursa olsun Hasan Şaş’a küfretmeyi,ona hakaret etmeyi gerektirmez! Ve bunu yapanlar bize zarar veriyor.Kim bunlar?

vicente
27-02-06, 17:09
dünya tarihinde iki kere yüze dogru küfür edilmedigini nerden biliyorsun?
ayrica senin yazdigini okudumda sen benim yazdigimi okumamissin, Hasanin tepkisi Cantonaya göre hafifti dedim orada.
o degilde Hasana küfür edenleri bu kadar savunanlari asil ben anlamiyorum, sizin yüzünüze küfür edildimi yarabbi sükürmü diyorsunuz, yoksa orda aninda kafayi yerlestiriyormusunuz?
ayrica taraftar haric, sahada bir futbolcu baska futbolcuya küfür etti diye kac tane dövüs oldu dünya tarihinde bir düsün bakalim?
simdi gelip bunun üzerine Hasanda Necatiye küfür ediyor gibi yorum yapma, arkadaslar arasi küfürün agirligi ne kadar baskasindan duydugun zaman ne kadar.

onu gectim Etooya yapilan Saragossadaki hareketlerde Etoonunda abartigini düsünüyorsun herhalde.
Hasanin kötü futbolunu saklamaya calisan kimse yok, mac topigindede yazdim Hasanin futbolundan ne düsündügümü.

birazcik sahadaki futbolcularinda insan oldugunu bilelim artik.

Ben hiç bir zaman kufuru iyi bir şey diye savunmam sadece boyle fevri tepkilerin toplumun her yerinde oldugu gibi burada oldugunu ve bunu engellemenin cok zor oldugunu soyluyorum ki oyle refleksif tepkilerin bahsettiğin cinsten cok daha masum oldugununda ve olagan oldugunda hemfikiriz sanırım.

işin diger boyutunda da -yani senin ve korcank'nın da belirttiği yakından ve gozunun icine baka baka edilenler- düşüncem -her ne kadar sen onlarda insan desende- futbolcuların bu ise yaklasımlarının bizlerden daha degisik olması gerektigi. Bunları tabiki onaylamıyorum fakat orada binlerce insan var, seni seven sevmiyen, illaki her an birileri cıkıp onlara laf edebilir, ki futbolculara bunlardan cokca ediliyordurda, eger oyuncu her seferinde boyle Hasan gibi tepki verirse sonu gelmez bunun. Ayrıca 3-5 dengesizin yaptıgı hareket icin bu kadar sorun yapmaması bunları tum tribune maletmemesi lazımdı bence. Yarın fenerbahce stadında da binlerce kufur edilcek bunlara gozunun icine baka baka.

Ben hala Hasan'ın bu tepkisinin sadece kufure baglanmaması gerektigini dusunuyorum.

Etonun olayı ise yorum yapılmaya gerek duyulmıycak kadar net bir sekilde farklı oldugunu dusunuyorum.

Saygılar..

issue
03-03-06, 13:44
yazdığım şeyin özellikle hasan'la pek alakası olmayacak ama yazasım geldi şöyleki,

galatasaray atıyorum caykur rizeyle oynuyor. gole ihtiyac var, taraftarın motivasyonu lazım var. bizim taraftar baslıyor fenere aziz yıldırıma kufretmeye. futbolcunun kulagına gelen sesler bunlar oluyor. yani kendi takımı hakkında övgü dolu sözler duymuyor, boyle olunca da başarması gerektiği inancıyla yanıp tutuşmuyor gibi geliyor bana. yani ben oynuyor olsam be hey hey haydi bastır gole muhtacız çok yaşa cimbom var ol en büyüksün avrupa fatihisin filan gibi varsağı şeyler duysam gaza gelirim. arada yapılıyor tabi bu tip tezauatlar (dört sene üstüste şampiyon olduk..) da yani zamanlama pek iyi değil sanırım bizim tribünlerde.

mustafa çağlar
03-03-06, 15:06
başkalarıyla uğraşmaktan kendi takımımıza destek olamıyoruz,takımı itemiyoruz.ben gs nin maçlarını tv den izlerken özellikle tezahuratları dinlerdim,taraftarın coşkusunu,takımı ateşleyişini...galiba özhan canaydınla birlikte bu değerlerimizde değişti yada kayboldu.çok üzgünüm ama artık tv nin sesini açamıyorum ,çünkü duyduğu küfürler karşısında ne diyeceğimi bilemediğim çok iyi bir gs taraftarı olan 7 yaşındaki kızımdan utanıyorum.lütfen başkalarıyla uğraşmayalım takıma destek olalım.başkaları bizi düşünsün!!!!

Sheva
04-03-06, 21:15
Yemeklerde vardır, malzemenin ayarı bir kaçtı mı en güzel yemekten zevk alamazsınız, tadı kaçar.. Bizim aslan parçası Hasan'ı da buna benzetiyorum, tamam çok hırslı, hem iyi oynamak hem de takımına maç kazandırmak istiyor ama şu hırsını biraz aklıyla dengelese neler yapabileceğini işte bu akşam bir kez daha gördük.. Allah bozmasın, aynı oyununu fener maçında ve daha önemlisi lig sonuna kadar devam ettirmesini diliyorum, bir de şu arkadaşlarına kızmayı, ters ters bakmayı bırakırsa her maç büyük keyifle izleyeceğimiz bir oyuncu olacak, ha gayret artık zamanı geldi Hasan..

alpheios
04-03-06, 21:54
Bence zamanı geçiyor artık be Hasan.. Bu maç çok iyiydi yine de.

JackDaniels
04-03-06, 21:55
Takım galip duruma geçince, Hasan'ın üstündeki baskıda ortadan kalkıyor ve tek paslarla ara toplarıyla, topu fazla ayağında tutmadan göze hoş gelen şahane top oynuyor...

Hasan'ın tek sorunu, maç içerisinde sonuca göre çok stresli oluşu...Stresi üstünden atsın yeter...

Saunders
04-03-06, 22:36
Bu kaçıncı "işte hasan budur" topiği acaba...

Hiç sevinmeye gerek yok arkadaşlar 4 gun bilemedik bir hafta sonra hasan gene aynı hasan olucaktır...

Gene bizleri çıldırtıcak,gene en yakınındaki arkadaşına pas atmayıp mevlana gibi dönecek,yada kornerden ofsayta düşecektir...

Hasanın sorunu ne stres ne takım ne saha ne bilmemne...Hasan'ın sorunu kendisiyle...

Para ederken satamadık şu adamı yanarım yanarım ona yanarım...

arat44
04-03-06, 23:29
bence artik Hasan'i bu sekilde kabullenmek lazim...

kac yasina geldi artik...

stilinin degisecegine inanmiyorum acikcasi...

seviyorum ben kendisini...

Carmelo
05-03-06, 02:09
Bu kaçıncı "işte hasan budur" topiği acaba...

Hiç sevinmeye gerek yok arkadaşlar 4 gun bilemedik bir hafta sonra hasan gene aynı hasan olucaktır...

Gene bizleri çıldırtıcak,gene en yakınındaki arkadaşına pas atmayıp mevlana gibi dönecek,yada kornerden ofsayta düşecektir...

Hasanın sorunu ne stres ne takım ne saha ne bilmemne...Hasan'ın sorunu kendisiyle...

Para ederken satamadık şu adamı yanarım yanarım ona yanarım...

muratermengu
05-03-06, 10:11
hasan bir deli oğlan...
e o olmasa bız kıme bagıracaz macta yahu..
pas ver dıye ;)

Maynard
05-03-06, 12:22
bende bağırıyprum hasana pas veer artıık diye falan,bende sinir oluyorum ama ne yaparsa yapsın,nasıl oynarsa oynasın çok seviyorum be deliyi :)
futbolu bizde bırakmasını en fazla istediğim oyunculardan biri!

biz kime jübile yaptık ki muhabbeti başlayabilir galiba :karisik: :lol:

ÖNDER RB
05-03-06, 12:27
evet dün akşam (belki tribünde serkanın yanında olmamın etkisi vardı :) ) ben bile beğendim hasanı. ama arkadaşların dedikleri gibi hasan değişti masalına 10 maç üstüste böyle oynasa bile inanmam.

hagi(5+5)
05-03-06, 21:55
Gecen haftaki tepkiyi çok tartıştık ama bence dunkü performans o tepki sayesinde olduğu da tartışılmaz. İnşallah bu şekilde devam eder.

Namelessonegs
05-03-06, 22:28
Gecen haftaki tepkiyi çok tartıştık ama bence dunkü performans o tepki sayesinde olduğu da tartışılmaz. İnşallah bu şekilde devam eder.

Tepkiye, etki oldu biraz :D

Patriot
08-03-06, 15:12

al bendende o kadar. begenmiyoruz ama takimda ne zaman ne yapacagi belli olmayan iki oyuncudan birisi (digeri umit karan). Bazen gercekten zidane yi felan aratmayan hareketler yapabiliyor agizim acik kaliyo.

Hasanin en sevmedigim huyu her topun basina gecisi.. bu sevdasini anlamadim gitti Arif ona vasiyetmi birakti nedir :vampir:

arat44
08-03-06, 17:55
bugun hasan'in gunu olur umarim...

hasan fenerin... :)

Sheva
08-03-06, 18:26

al bendende o kadar. begenmiyoruz ama takimda ne zaman ne yapacagi belli olmayan iki oyuncudan birisi (digeri umit karan). Bazen gercekten zidane yi felan aratmayan hareketler yapabiliyor agizim acik kaliyo.

Hasanin en sevmedigim huyu her topun basina gecisi.. bu sevdasini anlamadim gitti Arif ona vasiyetmi birakti nedir :vampir:

Bu topici açarken Hasan'ın değiştiğini falan düşünmüyordum tabi ama iyi oyununun yanında birkaç olumlu gelişme daha görmüştüm Samsun maçında.. Bunun başında da her duran topa gitmemesi geliyordu, hakikaten Samsun maçında Hasan kendi kanadından olmayan bütün duran topları Sabri ve diğer arkadaşlarına bıraktı, oldukça güzel bir gelişme bu ve umarım sürekli olur..

Ve evet, ilk yarıdaki fener maçında sakatlığının da etkisiyle kötü oynayan ve golü yememize sebep olan Hasan bugün bunun acısını çıkarmalıdır, çıkaracaktır..

Sovereign
08-03-06, 18:30
Şu duran top meselesi de dillere pelesenk oldu.Bu adamlar zorla kullanmıyorlar ki bu topları.Geçtiğimiz dönemler de dahil var mıydı,ya da var mıdır topun başına geçip de Hasan'dan daha iyi kullanacak eleman?

Bakın hafta ortası milli maç yaptık.Kim kullandı nerdeyse bütün duran topları?Bunları hocaları istemese yapabilme olanakları var mı?

zidane38
08-03-06, 18:32
Bu çocuk deli hakkatten ya.Başka tabiri olmaz heralde.Oynayınca oynatınca müthiş zevk veriyor insana.Ama kötü oynadıgında da hem kendisine zarar veriyor hem de takım arkadaşlarına.Kazanma hırsına da bayılıyorum.tabi onuda dengeleyemiyor çoğu zaman :)
İşin özü delidir ne yapsa yeridir.

Patriot'un dediği gibi takımda ne zaman ne yapacağı belli olmayan iki oyuncudan biri.diğeri de Ümit Karan.

Patriot
09-03-06, 11:15
Ulan olm o ne hirs o ne mucadele helal olsun lan sana ve arkadaslarina. Allahina gurban emi.

M.Yasin Cakmak
22-03-06, 22:06
Hasan bu taraftara hakkını helal et. O kadar yazabiliyorum.

www.tbl.org.tr admini
22-03-06, 22:09
hasan bence bu takımın herseyi

22-03-06, 22:13
Hasan zaten FB maçlarının adamı o maçlara özel konsantre oluyor diyebiliriz. Bugün de çok iyi oynadı. Helal olsun demekten başka bir şey düşmez.

Saunders
22-03-06, 22:37
İnanılmaz oynadı helal olsun!

ceyKo
22-03-06, 22:38
her maçta böyle oynar in$allah! hareketleri güzel'di (bkz. omit ozat)

Mert Baydur
22-03-06, 22:38
Gercekten helal olsun, Dunya Kupasi'ndaki Hasan gibiydi.

Genco
22-03-06, 22:39
Helal olsun $a$'a.. Bu adam Fenerbahce'den en az bizim kadar nefret ediyor vallaha :D

JackDaniels
22-03-06, 22:41
Dün feci diş ağrısına rağmen antibiyotik alıp sahaya çıkmış koçum Şaş...

Yalnız taç çizgisi önünde Ümit Özat'ı nasıl maymun etti öyle ya... :lol:

Birara sahada Ronaldinho var zannettim... :)

pera
22-03-06, 23:14
Hırslı olduğunda ve sadece kendini futbola verdiğinde müthiş oynuyor. 2 asisti var ve en hareketli adamımız.

Fakat lütfen bu topikteki övgülerimizi unutmayalım, ilk teklediğinde harcamayalım yine adamı :)

Giga
22-03-06, 23:16
HELAL OLSUN KADIKÖYDE TUNCAYA GENE VER AYARI KOCUM

UmBeRtO GS
22-03-06, 23:16
Hasan oynadığı zaman inanılmaz oynuyor, ki bugünde olağanüstü bir performans gösterdi :)

Helal olsun ASLAN'a...

Umarım bu istikrarlı bir şekilde devam eder, ama pek sanmıyorum

lion's advocate
22-03-06, 23:21
helal olsun demekten başka diyecek bişey bulamıyorum. hep böyle hasan hep böyle kal...

Aslan Suat
22-03-06, 23:33
senin gibi deliyle deli olmak bir sereftir!!

Maynard
23-03-06, 00:17
oyunu hakkında hiçbişii demiyorum ama senin yüreğine kurban hasan!ben galatasarayı senin 10 da 1 in kadar sevmiyorum belkide bugün bunu anladım!hakanında seninde sırf gs aşkınız yüzünden bile önünüzde eğilirim.iyi ki varsınız...

tripotter
23-03-06, 00:22
kapında jipin olacağına sahanda bir Hasanın olsun yeter...Sergenle birlikte ikisi Son 10-15 yıl içerisinde yetişmiş tekniği en iyi 2 oyuncudur bence...Hasan canı istediği zaman bize sahada futboldan fazlasını izletir...Helal olsun aslanıma...Nazar değmesin...

gian
23-03-06, 00:39
Beyler ben hep bunu soyluyorum; bir iki isme kızıyoruz ama kızarken ölçülü olmamız lazım..

Örnek: Hasan Şaş ve Hakan Şükür..

Kötü de oynasalar, takımı yaksalar da, ben bu adamların benim kadar Galatasaraylı olduklarını biliyorum..Ve çok seviyorum onları..

Deli Hasan'im benim..

Görmeliydiniz bugun hırsını sahada..

Aslan parçası..

CaNKaGS
23-03-06, 00:49
hasanım sana küfür edenlerin dilleri kopsun. sen bu takımın herşeyisin. sen bu maçta alnımızın akıyla çıkmamızı sağladın. elendik ama sahada fenerlileri deli eden bi adam vardıda o da hasan. ayrıca ben uğuru çok beğendim bide ikinci goldeki payı çok büyüktü. ümitimiz sakatlanmasaydı biz bu maçı alırdık ama canları saolsun. ben bütün futbolcularımzıın gözündeki şampiyonluk inanışlarını görüyorum ve şampiyon olacağız...
http://www.filelodge.com/files/room14/338888/GS03.JPG

Aslan Suat
23-03-06, 01:21
Riberyye Scarface fotopankarti yapilmisti.

bence Hasan bunu coktan hak etti:

söyle kel hali ile gögsündeki Galatasaray amblemine kadar giden bir pankart ve altinda PSYCHO yazisi, acaip olur vallah :)

Namelessonegs
23-03-06, 01:22
Helal olsun Sas'a....Delirtti ezikleri,kus kafalıları!

Sovereign
23-03-06, 01:24
Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür'ün yanına adı yazılacak adamlardan birisi...

İçindeki aşkı,tutkuyu,hırsı görmemek olası değil...

Bugün sahada gıpta ederek syrettiğimiz dünya starlarına taş çıkarırcasına oynadı...

İkinci yarı 5 kişiyi maymun ederken gözlerim doldu dersem abartmam...

Parma Maniac
23-03-06, 01:38
keşke turu da getirebilseydi.. helal olsun..

JackDaniels
23-03-06, 09:47
Riberyye Scarface fotopankarti yapilmisti.

bence Hasan bunu coktan hak etti:

söyle kel hali ile gögsündeki Galatasaray amblemine kadar giden bir pankart ve altinda PSYCHO yazisi, acaip olur vallah :)

Elin kıçıkırık paraya tapan adamına 3-4 ayda muhteşem destek verirken, elimizde ki gerçek Galatasaray'lı değerleri maalesef görmezden gelip ve hatta "nasıl olsa bizden " deyip küfür bile ediyoruz...

Bu pankart fikri muhteşem...Hele yazının altındaki PSYCHO süper olur.

MarMara
23-03-06, 09:55
teşekkürler hasan,artık sana inan kızmıycam küfür etmiycem maçta,

sen görevini fazlasıyla yerine getirdin,sonsuz teşekkürler...

Patriot
23-03-06, 12:19
Yaw maci izlerken ondaki hirs banadami sicriyo nedir.. zaten bi stresle izliyoz maci bi de ustune Hasanin hirsini gorunce insanin ruh hali daha bi acayip oluyo (yani tarif edemeyecem dizimin baglari cozuluyo desem?)..

Tek kelimeyle dun mukemmeldim. .. bi insan Hasanla beraber ayni takimda top oynasa sirf utancindan 1 kosacagina 5 kosar.. yuru be HAsanim kim tutar seni.. sana uzanan diller utansin.

CaDDe
23-03-06, 13:02
Hasan Şaş gerçekten çok iyiydi.

Tuncayı resmen bitirdi, sildi. ayarı aldıktan sonra kayboldu tuncay.

GS ın tek eksiği serbest vuruş atacak bir futbolcu! kendiside bunu ima etti zaten röportajında. Hagi gitti serbest vuruş atacak adam yok dedi...

Kapi
23-03-06, 13:55
Hellal olsun Hasanim...

Dun TunGay'i (gol hariç) resmen saha'dan sildi :D

Kalan butun maçlari boyle oynarsa ve asistlerine devam ederse Umit Karan'in yoklugun hissetmeyiz diye dusunuyorum

USAtaraftar
23-03-06, 18:02
Simdi ovecegim, haftaya beni de kel birakacak soylediklerimi yedirecek burada. Ama helal olsun bugun deliler gibi oynadi. Keske hep boyle olsa.

sonGS
15-04-06, 15:31
Sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek başarılı orta saha oyuncusu Hasan Şaş'ı, Avrupa'nın 3 ünlü kulubü resmen istedi.

Milli futbolcu Hasan Şaş'ın resmi menajerleri Mehmet Soykök ve Erhan Çağlayan, Fransa'nın Marsilya, İtalya'nın Roma ve Rusya'nın Dinamo Moskova kulüplerinin Hasan Şaş'a resmen talip olduklarını söyledi.

Galatasaray ile sözleşmesi bu sezon sonu sona erecek olan yıldız futbolcunun öncelikle Galatasaray ile masaya oturacağını belirten menajerler, "Marsilya, Roma ve Dinamo Moskova, Hasan Şaş'ı bizden resmi olarak istedi. Kendisinin öncelikli tercihi Galatasaray. Ancak şu ana kadar, ne bizim ne de kendisinin Galatasaray'la bir görüşmesi olmadı. Galatasaraylı yöneticiler Fenerbahçe maçının bitmesini bekliyor olabilir" diye konuştu.

Kaynak : AA

------------------------------------------------

iyi para verirlerse neden olmasın ?

maalesef hasan istikrarsız bir futbolcu,bu sezon oynadığı futbolu gelecek sezon oynayacağına dair bir garanti yok..
yaşı da ilerliyor zaten ..bu hem kendisi için hemde bizim hasan´dan para kazanmamız için son şans .
sözleşmesini uzatıp satmak en doğrusu

gian
15-04-06, 15:34
Sözleşmesi bitiyor Hasan'in, iyi para verirlerseden kastın Hasan'a verilecek para mı?

sonGS
15-04-06, 15:42
yok yani sözleşmesinı 1-2 sene uzatabilirsek para kazandırıp gider ... en az 3 milyon dolar alırız herhalde

arat44
15-04-06, 15:45
1-2 sene daha oynarsa, o da jubilesiz bir sekilde gider Galatasaraydan ilerde...

sonGS
15-04-06, 15:52
1-2 sene daha oynarsa, o da jubilesiz bir sekilde gider Galatasaraydan ilerde...

sözleşmesini sezon bitmeden uzatıp bu yaz satalım .. 1-2 sene oynamasını bende istemem.

onun yerine arda geri dönebilir,aydın var.

zidane38
15-04-06, 15:58
Sözleşmesini uzatıp satamayız. Adamlar da sezon sonu sözleşmesinin bittiğini biliyorlar o yüzden istiyorlar.

kajganic
15-04-06, 16:07
yok yani sözleşmesinı 1-2 sene uzatabilirsek para kazandırıp gider ... en az 3 milyon dolar alırız herhalde

Klüpler artık,bonservis ücreti olmayan ,sözleşmesi sona ermiş oyuncuları takibe alıyorlar,Çok önemli bir oyuncu olmadıkça ,bonservis ücreti ödeyip oyuncu almıyorlar.Bu durum oyuncununda işine geliyor,Bonservisi elinde olduğu için kendi alacağı ücreti daha üst seviyelere çekebiliyor.Şaş;Galatasaray'la imzalarsa yurtdışına gidemez.

Lioney
15-04-06, 18:04
Roma nın iki sene transfer yasağı yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da ne bileyim cezası 1 seneyemi düşürüldü.

mte44
15-04-06, 18:38
hasan şaş kesinlikle kalmalı onun gibi birini bulamayız.

duncanferguson
23-04-06, 20:20
dahada önemlisi Romanın hasanı alacak parası varmı ya ? :))) aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış olayı

Kapi
23-04-06, 22:24
Takima takviye yapilmayacaksa gitsin...
Hakketigi bir lig'de oynasin.

Carmelo
23-04-06, 22:51
Bu sene de sozlesmesını uzatırsa , seneye sampıyonlar lıgınde bu performansı gosterırse delılıgı dolulugu ıle en az 15 mılyon dolar eder.

Genco
06-05-06, 01:11
Su an dersdeyim ama transfer sezonu yaklasmadan once su konuya bir dalsak diyordum. Kismet dersin bitmesine 4 dakika kala, topik acmakmis.. Hizli yazacagim, cumle bozuklari olursa kusuruma bakmayin..

Dun tesadufen Lig TV'de Aslan Cimbom isimli programa denk geldim.. Bilmiyorum, izleyeneniz oldu mu.. Hasan'in cezali oldugu Ankara macinda, tribundeki hareketlerini gosterdi.. Tribunden hem Galatasaray macini takip ediyordu, hem de televizyondan Trabzonspor - Fenerbahce macini izliyordu.. Galatasaray ilk yari da 2-0'lik bir sonuc yakaladiginda da, haliyle Hasan ve digerlerinin tum dikkatleri de Trabzonspor - Fenerbahce macina yogunlasmisti..

Ama ne yogunlasmak?.. Yazip yazip, siliyorum.. Anlatamiyorum Hasan'in Trabzon golu ile birlikte tribunde yaptiklarini.. Anlatamiyorum, Fener golleri atarken Hasan'in donuk bakislarini..

Hasan'in oyun tarzini begenmeyebilirsiniz.. Bende cok begenmiyorum..

Hasan'in asiri hirsdan dolayi yanlis yaptigini dusunebilirsiniz, ki bende bu yonde dusunuyorum..

Hasan'in oyun icerisinde gereksiz hareketler yaparak, karsi takima avantaj sagladigini da dusunebilirsiniz..

Hatta, Hasan'in Galatasaray'a sagladigi avantajlardan cok, dezavantaj sagladigini ve gitmesinin Galatasaray yararina olabilecegini de savunabilirsiniz..

Ama Hasan'in Galatasaray icin yuregini sahaya koymasina, terinin son damlasina kadar sahada savastigina ve saha icinde Kapali neferi gibi savastigini goz ardi edemezsiniz..

Transfer sezonu yaklasiyor, gazeteler her gun yeni bir futbolcunun ismini one surecekler.. Bence alinacak oyuncunun kalitesi ve gecmisdeki basarilarindan ziyade o oyuncunun takimi icin ruhunu ve yuregini sahaya koyup, koymadigina bakilmalidir.. Nitekim, onumuzde bir Anelka ornegi mevcut..

Unutmayalim, UEFA ve Super Kupa kazanilirken, gerek UEFA'da karsilastigimiz rakipler olsun, gerekse Real Madrid ile Super Kupa finali oynarken, kadromuz rakiplerimizin kadrosundan daha kaliteli ve daha iyi degildi..

Bizim kadromuzun degerinin 3 - 4 kati meblalar harcayarak kurduklari kadrolari teker teker yenerek ve hic yenilmeden bu kupalari almamizdaki yegane sebep; bizim futbolcularimizin sahaya koyduklari ruh ile yurekleriydi..

Iste, transfer sezonunda o formanin icindeki bireylerin isimlerine degil de, o formayi nasil islattiklarina gerektigi onemi verirsek, gelecek sezon daha iyi olmamiz icin hic bir neden yok.. Biz Hagi'yi, Fatih Terim'i, Bulent Korkmaz'i takima yararlarindan ziyade amator ruhlarindan dolayi sevdik..

Bu sene sonu yeni Hagi'ler, Terim'ler, Korkmaz'lar bulmak dilegiyle,

Sovereign
06-05-06, 01:53
Her zaman söylüyorum,Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz'la beraber heykeli dikilecek adamdır Hasan Şaş...

gian
06-05-06, 13:42
Hasan Şaş, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz gibi oyunculardan işte ben bu yüzden nefret edemem..

Ne kadar kötü oynasalar, ne kadar hata yapsalar da, kaybettigimizde benim kadar üzüldüklerine inandığım oyuncular bunlar..

Hepsiyle de gurur duyuyorum..

duncanferguson
06-05-06, 13:53
Her zaman söylüyorum,Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz'la beraber heykeli dikilecek adamdır Hasan Şaş...

Aynen katılıyorum bu oyuncular tribünden çıkmış sizler bizler gibi gerçek galatasaraylılar

Patriot
11-05-06, 10:40
Sarı - kırmızılı takımda ilk imza müjdesi Hasan Şaş'tan geldi. Sözleşmesi sezon sonunda biten tecrübeli oyuncuyla her konuda kesin anlaşma sağlayan yönetim, bugün üç yıllık sözleşme yenileyecek. Aynı zamanda takım kaptanlığı da yapan Hasan'a zam yapılacak, üç yıl için yaklaşık 4.5 milyon dolar alacak.
Yönetimin önceki akşam teknik heyet ve futbolculara verdiği yemekte İkinci Başkan Adnan Polat'la biraraya gelen Hasan Şaş'ın, yaklaşık yarım saat süren görüşmede ikna olduğu öğrenildi. Polat'ın, Hasan'a, "Sen bu takımın kaptanısın, hiçbir yere gidemezsin. Bu sene yaşadığımız sıkıntılar ortada ama gelecek yıl böyle olmayacak. Sözleşmeni imzala ve gerisine karışma" dediği öğrenildi.

Kaynak: Bir kac spor programi ve Milliyet.

==========
Aslanima zaten bu yakisirdi. Ne isin var senin Rusya'da. Bizimde artik Hasana biraz daha fazla hakettigi degeri vermemiz gerektigini dusunuyorum. Ornegin ona has bi tezahurat bile yok benim bildigim.

Bak elaleminoglu Ribery'nin bi yerlerini 2 gunde kaldirdik herif hic geriye bakmadan cekti gitti.

11-05-06, 11:14
Daha imzayı atmamış bence ayrıca 3 yıllık 4.5 da oldukça yüksek bir rakam.

duncanferguson
11-05-06, 11:19
Hasana değer ya aslana umarım bu haber bir an önce kesinleşir

Patriot
11-05-06, 11:56
Hasan gibi bir adama yilda 1.5 mio dolar bence cok normal bir fiyat. Yurtdisindan oyle bir adami o fiyata hayatta bulamassin. Ardanin henuz o yuku kaldiracagini ve ayni katkiyi yapabilecegini dusunmuyorum.

Everton Van der Meyde'yi satiyormus 1.5 mio euroya belki o olabilirdi.

bakayoko
11-05-06, 12:52
Hasana bu 4.5 milyon 3 sezon icin degil tek sezon icin veriliyor...
zira hasan sadece sozlesmesi bittigi sezon 'deli'rir. diger sezonlar bizi verem eder...

Simao
11-05-06, 15:01
3 yilligina 4,5 milyon dolar sudan ucuz.

Avrupa´dan hangi futbolcuyu getirirsen getir, 2 milyon dolar degil euro gözden cikarmak gerekir bir seneligine.

Umarim performansina aynen devam eder.

frodo555
11-05-06, 15:46
zira hasan sadece sozlesmesi bittigi sezon 'deli'rir. diger sezonlar bizi verem eder...

NBA mi len burası :koptum: ehuhe aslında haklısın diyecem de haksız olman için dua ediyorum. Bu durumda guily konusu da kapanmıştır diyebiliriz.

osmanhy
11-05-06, 19:43
kalmasi gerekiyor ama sezon sonu saidou ve heinz yolcu galiba

Namelessonegs
11-05-06, 20:57

Oh masallah? Ronaldo mu bu yaw?yoksa Robinho mu? Abartmasak diyorum..
İstikrarsız oyuncu Sas, bence bi kısmı mac basına olabilirdi..Belki de bonservisli gitmek icin imzaladı..

Sheva
11-05-06, 21:11
Yanlış anlaşılmış :) Arda'nın kasdettiği Hasan'ın anlaşmasının ilk 2 senesi boyunca yeterli performansı gösteremeyip son senesinde elinden geleni yaptığı..

soprano79
11-05-06, 21:52
Hasan'a değer bu para. Onun yeteneklerine sahip yabancı bir oyuncu transfer etmeye çalışsak çok daha pahalıya gelir bize.

muratermengu
12-05-06, 13:38
yakışır hasanımıza
helal olsun şimdiden alacağı paralar

MarMara
12-05-06, 15:10
hasan yine senye başlı başına bir soru işareti bence.ne yapacağı belli olmaz!...

JackDaniels
15-05-06, 00:57
Maçı Tv'den izleyenler Şaş'ın görüntülerini görmüştür...

Bizim maç 3-0..Neco golü kaçırıyor..Hasan kendi kendine tam söylenirken, Denizliden gol haberi geliyor...

Bundan sonrasını anlatmayacağım..Lütfen bu görüntüleri izleyin...

Eğerki sezon içerisinde sizde bu adama sövenlerdenseniz, bir büyüklük yapıp yüksek sesle özür dileyin...

Çok büyük Galatasaraylısın, Çok büyük adamsın be Hasan Çooooooooooookkkkk

tripotter
15-05-06, 00:59
Maçı Tv'den izleyenler Şaş'ın görüntülerini görmüştür...

Bizim maç 3-0..Neco golü kaçırıyor..Hasan kendi kendine tam söylenirken, Denizliden gol haberi geliyor...

Bundan sonrasını anlatmayacağım..Lütfen bu görüntüleri izleyin...

Eğerki sezon içerisinde sizde bu adama sövenlerdenseniz, bir büyüklük yapıp yüksek sesle özür dileyin...

Çok büyük Galatasaraylısın, Çok büyük adamsın be Hasan Çooooooooooookkkkk

Umarım Hasanın ve hasan gibi diğer onlarca görüntüyü toparlayan bi arkadaş vardır...onları forumda paylaşırsa minnettar olurum kendisine...

must1
15-05-06, 01:00
hasana yilda 4.5degil 14.5milyon verseler bile SONUNA KADAR HELAL OLSUN

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/2.jpg

gian
15-05-06, 01:08
Allahına kurban Hasanım!

Serkan1905
15-05-06, 01:08
Aslanim Hasan be. Fotograflari gördükce, salya sümük yine agliyorum.

M.Yasin Cakmak
15-05-06, 01:09
Birtanesin!

Aslan Suat
15-05-06, 01:10
Psychom benim, seninle deli olmak bir sereftir.

tripotter
15-05-06, 01:11
Senin heykelini dikmeyen fenerli olsun aslanım hasanım benim...

gian
15-05-06, 02:48
Hasan Telegolde soyledi; imzalamıs, 3 sene daha beni çekeceksiniz dedi :)

Genco
15-05-06, 03:53
http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/57.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/46.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/17.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/11.jpg

http://galeri.milliyet.com.tr/2006/5/14Gozyaslari_sel_oldu!_Futbolun_unutulmaz_gecesi/2.jpg

:aglamak2: :buyuksun: :alkis:

Nerval
15-05-06, 04:11
Vallahi bu sene 4 milyon dolarlik oyuncu gibi oynadi :)

alpheios
15-05-06, 10:18
:buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:

JeWeL
15-05-06, 10:24
her zaman sölerim o apayrı bişi

ŞAŞ :buyuksun: :buyuksun: :buyuksun:

Patriot
15-05-06, 11:07
ALLAHINA GURBAN SENIN HASANIM..

JackDaniels
15-05-06, 11:10
Galatasaray'da yeri başka olan adamların en başında geliyor...

Kurban olayım be aslanım sana...

MarMara
15-05-06, 11:17
offffffff hasan yine ağlattın offfff......sabah saah yaaa'!

15-05-06, 11:30
Harikasın Şaş'ım.

savatage
15-05-06, 14:20
Çok değil,
3 ay öncesi:
http://galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=3680

Maalesef ki balık hafızalı olduğumuz üzere bir kaç maç kötü oynadığında,kredisini tüketmiş bazı futbolcuları hemen asıyoruz.
Yok bütün sezon çok kötüymüş de gönderilsinmiş.
Hasan Şaş'ın kötü sezonları oldu,buna birşey demiyorum.
Zaten demek istediğim Hasan Şaş da değil sadece.
Necati Ateş örneği hemen aşağıda başka bir başlıkta mevcut.
Eğer lig bitmeseydi ve Necati kendini bulsaydı bu kez bu başlığın benzeri Necati için açılacaktı.

Futbolcunun formsuz olma hakkı olduğunu öğrenelim artık.Teknik direktörün işi onu formda tutmak,formsuz olduğunda takımdan kesmektir zaten.Yani ısrarla kötü oynayıp ilk 11 çıkan kişilere değil teknik direktöre tepki verilmeli (istisnai durumlar var tabii).

Ama kötü de oynasan sahada herşeyini veren Hasan Şaş'ı hayranlıkla izlerken gelecek sezon (herhangi bir döneminde) birkaç kötü maçı sonrası yine "bütün sezon kötüydü" gibi tepkilerin verileceğini bildiğim için amatör ruhlu oyuncuları taraftarın artık kabul edemediğini düşünüyorum.
Her ne kadar şu ana kadar yazılanlar aksini iddia eder gibi olsa da şampiyonluğun getirdiği geçici bir sahiplenme diyorum buna.

gian
15-05-06, 14:25
Çok değil,
3 ay öncesi:
http://galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=3680

Maalesef ki balık hafızalı olduğumuz üzere bir kaç maç kötü oynadığında,kredisini tüketmiş bazı futbolcuları hemen asıyoruz.
Yok bütün sezon çok kötüymüş de gönderilsinmiş.
Hasan Şaş'ın kötü sezonları oldu,buna birşey demiyorum.
Zaten demek istediğim Hasan Şaş da değil sadece.
Necati Ateş örneği hemen aşağıda başka bir başlıkta mevcut.
Eğer lig bitmeseydi ve Necati kendini bulsaydı bu kez bu başlığın benzeri Necati için açılacaktı.

Futbolcunun formsuz olma hakkı olduğunu öğrenelim artık.Teknik direktörün işi onu formda tutmak,formsuz olduğunda takımdan kesmektir zaten.Yani ısrarla kötü oynayıp ilk 11 çıkan kişilere değil teknik direktöre tepki verilmeli (istisnai durumlar var tabii).

Ama kötü de oynasan sahada herşeyini veren Hasan Şaş'ı hayranlıkla izlerken gelecek sezon (herhangi bir döneminde) birkaç kötü maçı sonrası yine "bütün sezon kötüydü" gibi tepkilerin verileceğini bildiğim için amatör ruhlu oyuncuları taraftarın artık kabul edemediğini düşünüyorum.
Her ne kadar şu ana kadar yazılanlar aksini iddia eder gibi olsa da şampiyonluğun getirdiği geçici bir sahiplenme diyorum buna.

Hocam bir süre boyle ciddi ciddi analizlerdense, sadece dalgamızı gecsek ve keyfini sürsek diyorum? :)

savatage
15-05-06, 14:40
Düne kadar sövdüğü kişiye bugünkü başarı sonrası helal olsun diyenlerin bugünkü samimiyetlerine inanmadığımı belirtmek istedim sadece.

Haa,eğer helal olsun diyip samimiyseniz de,
yarın öbür gün(ki önümüzdeki seneyi düşündükçe karamsar oluyorum) hala destek verebilmeniz gerekir!

Bu şampiyonluk,başından beri inanmadığım için bana kapak oldu,
itiraf eder,futbolculardan özür dilerim bu yüzden.

Keşke aynı özrü düne kadar Hasan'a küfredenler de dileyebilse...

İşin ilginci bir kısım da sırf kendisiyle çelişmemek için helal olsun diyememekte :)

not:Bugünlük fazla ve gereksiz uzun mesaj yazdım sanırım...Daha uzatmayayım.

CaNKaGS
16-05-06, 01:01
Hepsi birer aslan ama hasan bizim alnımızın akı..

Sheva
23-08-06, 23:00
Evet çözebilene aşkolsun, ilk 11 oynasın mı oynamasın mı.. Ne desek boş, ne desek bir maç sonra fikrimiz değişecek ama bu maç için konuşmak gerekirse sadece attığı golle değil, daha önemlisi en zor dakikalarda takımı ileri taşıyan tek oyuncu olmasıyla da yine sahanın en iyilerinden biriydi Hasan Şaş..

Sanıyorum Erik Gerets'in de bir türlü tam anlamıyla çözemediği bir ikilem bu ama ne olursa olsun kadromuzda Hasan Şaş gibi bir oyuncuyu görmek her zaman için bir güven ve umut kaynağıdır diye düşünüyorum ve bundan dolayı son derece mutluyum..

Berk
23-08-06, 23:02
Oynadıkları süre içerisinde bence iyiydiler. Özellikle Arda girdikten sonra bence gayet uyumluydular..

Ayrıca kısa ve tek paslarla oynadiğinda gerçekten çok daha faydali oluyor takima. Umarım o da farkındadır bunun..

M.Yasin Cakmak
23-08-06, 23:03
Hasan Arda oynamak ve Sabri ile yedeklemek lazım.

zidane38
23-08-06, 23:04
Hasan işte deli Hasan :) Ne zaman nasıl oynayacağını kestiremiyorsun.
Ama ben çok seviyorum onu kötü de oynasa.

Sheva
23-08-06, 23:20
Hasan Arda oynamak ve Sabri ile yedeklemek lazım.

Sabri'de özellikle o iki maçta deli gibi mücadele ettikten sonra fiziki bir düşüş gözlemleniyor ama yine de kanatta böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum.. Onun yerine Arda'yı acaba İlic'in yerinde forvet arkası olarak oynatabilir miyiz diyorum çünkü tam olarak o mevkinin gerektirdiği özellikleri taşıyor..

Topic konusu Hasan'a geri dönecek olursak, örneğin haftasonu oynanacak Gaziantep maçında kesin olarak ilk 11'de başlamasından yanayım..

Namelessonegs
23-08-06, 23:25
İlic kesinlikle bu takımın degisilmezi bence..Ben Hasan-Sabri degisikligine katılırım..Fakat,Sabri de cok calıskan..Zor karar..

Ee hocam peki bu Carrusca denen adam niye alındı diye sormazlar mı adama?

Ön liberoya istegimiz varken, gittik genc yetenek diye promosyondan bir adam getirdik en etkili isimler cıkarabilecegimiz mevkiye..

Kulube de tutmak icin yabancı mı alınır..Yazıktır,günahtır..Freekick ustası dediler, Manisa macında ki Freekick'i Mondragon kullansa anca oyle giderdi..

Maalesef cok luks Carrusca..Bizim alterantifi bol olan mevkiler icin harcayacagımız vakit yok..

ermb
23-08-06, 23:27
Hasan kesin oynamalı!!! Ardayı solda Hasanı sağda oynatabiliriz.Sabrinin dinamizmini inkar edemeyiz o yüzden Gerets Sabriyi ön liberoda deniyebilir. Bence çift ön liberodan biri kesinlikle Sabri olmalı.

Sheva
23-08-06, 23:31
Hasan kesin oynamalı!!! Ardayı solda Hasanı sağda oynatabiliriz.Sabrinin dinamizmini inkar edemeyiz o yüzden Gerets Sabriyi ön liberoda deniyebilir. Bence çift ön liberodan biri kesinlikle Sabri olmalı.

Okan'ın oynadığı yerde Sabri neden denenmez diye düşünüyorum ama 2 senedir düşündüğüm için artık o konuda fazla bir ümidim yok..

Engin bu arada sadece hasan, sabri, arda da değil, biliyorsun bir de bence en az bu oyuncular kadar yetenekli Aydın var, dolayısıyla Carrusca transferi için sokağa atılmış para demek gerçekten abartı değil..

Maynard
23-08-06, 23:33
-------------Mondi-------

---Tolga-Song-Tomas-Orhan----

----------Ayhan-Sabri-------------

--Hasan---------------------Arda--

---------------İliç--------------------

-------------Hakan------------------

Namelessonegs
23-08-06, 23:37

Okan'ın oynadığı yerde Sabri neden denenmez diye düşünüyorum ama 2 senedir düşündüğüm için artık o konuda fazla bir ümidim yok..

Engin bu arada sadece hasan, sabri, arda da değil, biliyorsun bir de bence en az bu oyuncular kadar yetenekli Aydın var, dolayısıyla Carrusca transferi için sokağa atılmış para demek gerçekten abartı değil..

Evet abi kesinlikle sana katılıyorum...Yönetim bence artık kendi cıkarını(kisisel ve is dunyası bazında) dusunen insanlara kaldı..Bu transfer bedavaya geldi fln seklinde bir yazı okumustum Adnan Polatın agızından..Bir sejkilde promosyon tarzı..

tripotter
24-08-06, 10:56
Şu koşullarda hasan'ın oynaması bence de gerekli. Çünkü son 2 sezondur hücum özelliğinin yanında iyi de savunma yapmaya başladı ve bize herşeyden çok savunma ve hücumu bir arada yapabilen futbolcular lazım.

Aklın yolu birdir. Ayhan ve Sabri'nin bir maç dahi olsa beraber ortada oynatılmasını ben de çok istiyorum.İkisi de mücadeleci, hızlı, defansif özellikleri var, ileriye top yapabiliyorlar. yani ikisi yanyana oynatılabilse hem bu futbolculardan hem de hasan'dan verim alınabilir.

Carrusca'ya gelince, daha 2 ay öncesine kadar bu takıma sol açık şart diye bas bas bağırıyorduk. Arda'nın bu transfer yapıldıktan sonra bir anda o bölgede ortaya çıkması ve insanüstü futbol oynaması şimdi bu transferi gereksizmiş gibi gösteriyor. Bu konuda yönetimi suçlamıyorum. Eğer şimdi olsaydı gidipte Carrusca'yı almazlardı herhalde...

Yine de madem alındı en azından birkaç maç ilk 11 başlatılıp takıma ısındırılması gerekiyor. Arda'nın o yaşında hem ligi, hem kupayı hem de CL'yi bir arada kaldırmasını istemek haksızlık olur. Bu devrede Carusca'ya ihtiyacımız olacak. O nedenle Carusca artık bu takıma kazandırılmalıdır...

frodo555
24-08-06, 15:34
Geçen sene hasanın kontrat senesiydi ve bir sonraki kontrat senesine kadar buna yaklaşamaz bile bence....

Ama ne olursa olsun bu haliyle de hele bu kadroda her zaman 11 de yeri var bence, her iki kanadın ve gerektiğinde ofansif "iç" orta sahanın yararlı adamı olması şansını arttırıyor.

Lan acaba bu deli kim transfer olursa olsun yine 11 e gireyim diye mi kendini her yerde oynamaya hazırlıyor :lol: :lol:

reallion
24-08-06, 20:34

çok şık olmuş.
budur
sabri kesnlikle ön liberoda, hasan ve arda ise kanatlarda olmalı

electrogs34
25-08-06, 00:19

çok şık olmuş.
budur
sabri kesnlikle ön liberoda, hasan ve arda ise kanatlarda olmalı

Sabri ön libero oynarsa 1 kapar 1 kaptırır maç içinde bunu DE -JA-VU gibi 10 kere yapar.. çünkü onun mentali eksik bu konuda bak ayhan yapar o işi yana yatar geriye yaslar topa yapışır ama sabride bu yok..sabri zaten kanattaykende ortaya yardıma yada 50 mtlik ters kademelere koşuyor..

ben derimki madem oyuncak olduk kadro konusunda kolay bir samiyen maçında şöyle bi kadro çıksın bizde önden libero sahibi olalım :)

-------------mondy---------

cihan---tolga--tomas--orhan

-----------SONG-----------

sabri-- AYHAN-- hasan(arda)

-----hakan--ümit (necati)

scapula
19-02-07, 12:14
Dayanamıyorum artık dayanamıyorum. İnanamıyorum. Hasan Şaş'ın Galatasaray'da oynamasından nefret ediyorum. Böyle bir şey olamaz ya, hakikaten olamaz.

Dünyada bir tane daha bizim gibi bir kulüp yoktur. Hakikaten yoktur.

Hasan, Orhan, Ayhan, Cihan banko oynayan adamlar, bizden gittikten sonra ne olacak göreceğiz. Erciyes'te yedek kalır bunlar.

frodo555
19-02-07, 12:39
Suç hasanda değil hasanla her defasında 3 senelik sözleşme yapan salaklarda..
ulan herif kariyeri boyunca kontrat sezonu dışında hiç takılmamış olan bitene bu mallar hala üç yıllık sözleşme imzalıyor. yap iki senelik, en azından 1/2 sinde aslan gibi oynasın

cesur_korkmaz
19-02-07, 13:06
Suç hasanda değil hasanla her defasında 3 senelik sözleşme yapan salaklarda..
ulan herif kariyeri boyunca kontrat sezonu dışında hiç takılmamış olan bitene bu mallar hala üç yıllık sözleşme imzalıyor. yap iki senelik, en azından 1/2 sinde aslan gibi oynasın

Hasan icin her turlu elestiri yapilabilir. Sahadaki agresif hareketleri (takim arkadaslarina, rakibe, hakeme karsi) elestirebilir. Zaman zaman siniri asan bencilligi yerden yere vurulabilir ama Hasan icin sözlesmesinin son senesi haricinde kendini takima hic vermedi demeyin lutfen. Bunu ikinci sayfadaki fotograflari cekilmis adam icin söylemeyin lutfen. Sahada hirsindan kendini parcalayan, bugun bu kadrodaki en Galatasaray asigi adamlardan biri icin söylemeyin lutfen. Ayrica Hasan UEFA'yi aldigimiz sene, CL'de ceyrek final oynadigimiz sene de sözlesmesinin son senesi falan degilken yine iyi performans göstermistir. Bu adam olmasaydi kulup tarihindeki son iki sampiyonlugu kazanabilir miydik? Hic sanmiyorum. Bu sene kim iyi oynuyor da kafayi Hasan Sas'a takiyorsunuz hic anlamiyorum.

gokhan_uA
19-02-07, 14:03
Hasan Şaş'ı sonuna kadar destekliyorum ama geçen seneki perforansını bu sene ortaya koyamıyor , yani bu sene daha çok topla oynamaya başladı , orta yapılcak yerde rakibine yine çalım atmaya çalışıyor :D ben yinede geçen sene ki performansını yakalayacağına inanıyorum..!
Ama en beğendiğim özelliği o HIRSI...

frodo555
19-02-07, 14:22
Siz ne derseniz deyin, ben hasanın hırsı ne kadar stabil olursa olsun oyunundaki efektifliği etkileyen yegane unsurun sözleşmeleri olduğuna iyiden iyiye inandım artık bundan dönmem.
Ayrıca bu sandığınız kadar kötü bir durum veya hakaret de değil. Neticede biz adamın iş ahlakının kötü olduğunu söylemiyoruz, zaten hırsı da bunu doğruluyor. Sadece sözleşme sezonlarında hırsını verimliliğe dönüştürmeye daha bir dikkat ediyor. Yoksa para krizlerinde ateşi çıkartan veya harlayan değil söndüren adam olmak gibi alnından öpülesi özellikleri var..

Hatta tüm eski yıldızların arasında yedekliği vakarla karşılayabilen tek vatandaş bu

Berfu
19-02-07, 21:15
bazı kişiler vurdumduymaz olur sadece işini yapmaya çalışır ve o işi yaparkende duygularını işe karıştırmaz bu insanların başarı ortalamaları tam orta seviyedirler.bu insanlar risk almayı sevmez ,göze batmazlar ve hiç bir zaman lider olamazlar.onlar sadece işimi yapayım yeter derler ve sanki b tipi likit fon gibidirler.Çok uzun vadede belki cüzzi bir kazanç...
Bazı insanşarda vardır ki, yaptıkları işe duygularını sonuna kadar katarlar, birde üstüne hırslı yapıları eklenince işte bu adamlar patlamaya hazır bir bomba gibi olurlar.Bu insanlarda ya çok başarılı olurlar yada direk dibe batarlar ve bu kişiliklerinden dolayı taban-tavan arasında sert gidip gelmeler olabilir.Hasan Şaş duygusal, bir o akdar etrafı takan ve takımı için canını verecek oyuncuların en başında geliyor.Belki şu anda durumu çok kötü ama herşeye rağmen hasan şaşı ben çok seviyorum.

frodo555
22-02-07, 14:50
sanki b tipi likit fon gibidirler

ehuehe! Aynen..

soprano79
22-09-07, 01:40
Yine dün Sion karşısında canla başla mücadele etti terinin son damlasına kadar. Sahada basmadık yer bırakmadı. Çok olumu gelişmeler var Hasan'da Kalli sayesinde.

Sheva
22-09-07, 10:58
aslında sağ kanatta rahatlıkla oynayabilir hiç problem yok, solda da ayhan veya arda gayet iyi olur.. buradaki tek ikilem barış ve o oynadığı takdirde fizik güç olarak orta sahanın neredeyse 2 kat artıyor olması.. ama barış'ı direkt sağa koyunca bu sefer de hücum varyasyonu olarak eksik kalıyoruz, dolayısıyla tek çözüm lincoln'ü forvet arkası oynatıp tek forvet oynamak oluyor.. şöyle bir 11 aslında sion ve benzeri maçların 11'iydi ama kalli'nin çözmesi zor tabi;

kale

defans

hasan barış linderoth ayhan

lincoln

nonda

taş gibi takım, taş gibi orta saha, perşembe akşamı gibi oynarsa böyle bir dizilişte hasan da çok iş yapar..

M.Yasin Cakmak
02-12-07, 17:54
Umarım sinirle yapılmış bir açıklamadır, saçma...

Mert Baydur
02-12-07, 17:57
Umarım ayrılmaz. Gerek hırsı gerek futboluyla 2-3 sene daha oynaması gerektiğine inanıyorum.

Saunders
02-12-07, 17:59
Kusura bakmasında nereye gıdecekmiş?

Katar,Japonya ??

M.Yasin Cakmak
02-12-07, 18:04
Hakan 'biz izin vermeyiz' dedi :)

Parma Maniac
02-12-07, 18:34
defolsun gitsin..

Namelessonegs
02-12-07, 18:36
Hasan defolsun,yerine Kemal ASLAN'ı alalım..ne de olsa o tip ruhta adamlar lazım bize,soyadı da ASLAN belki iyi gelir..süphanallah..

Parma Maniac
02-12-07, 18:46
mükemmel ruh tabi canım.. her maçı kazandırıyor vallahi o ruh.. bir atıldı takım kendine geldi.. silkeledi takımı Hasan delirerek.. tebrik ediyorum.. her sene benzer 1-2 maç oluyor zaten.. her maç da hırslı çocuk canım gaz veriyor.. takım mağlup durumda, berabere, maçı kazanamamış önemli mi? büyük Galatasaraylı.. harika atılarak maçı çevirdi yine, sağol varol Hasan..

Namelessonegs
02-12-07, 18:49
Tamam hatalı olabilir,sinirine hakim olması lazımdı,suydu buydu..Hagi'nin UEFA finalinde gordugu kırmızı kart ve Erol Ersoy'a tukurdukten sonra da,Defolsun gitsin dedin mi?..Abartmayalım..

Parma Maniac
02-12-07, 18:51
Tamam hatalı olabilir,sinirine hakim olması lazımdı,suydu buydu..Hagi'nin UEFA finalinde gordugu kırmızı kart ve Erol Ersoy'a tukurdukten sonra da,Defolsun gitsin dedin mi?..Abartmayalım..Demedim.. Hagi bunu her sezon yapılan bir ritüel haline getirmedi çünkü.. Arsenal maçındaki pozisyonu da Hasan'ın yaptıklarıyla tamamen farklı bir durum..

osvaldo
02-12-07, 19:11
Yapmaz ama içimden "Kadıköy'e gitmemek içi kendini attırdı" dedim. Bu kadar ısrar edilmez ki.

Namelessonegs
02-12-07, 20:11
Hasan Şaş'tan şok açıklama Video

02 Aralık 2007 18:15

G.Saray'ın İst. B.Belediye ile 2-2 berabere kaldığı maçın son bölümlerinde kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Hasan Şaş bomba gibi açıklamalarda bulundu..

Karşılaşmanın 80. dakikasında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle gördüğü 2.
sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyundan çıkan Hasan Şaş, sahadan zorlukla çıkartıldı.

Gördüğü kırmızı kart sonrasında adeta çıldıran Hasan, Hakan Şükür tarafından saha kenarına getirilirken, bu futbolcu bu kez yedek kulübesinde bulunan takım menajeri Mustafa Turgun ile tartıştı. Hasan'ın bu sırada yumruğunu vuracakmış gibi kaldırması dikkat çekti.

Hasan, soyunma odasına gitmeyip körükteki cam bölümden maçı seyretmek isteyince, bu kez karşılaşmanın 4. hakemi Mete Kalkavan körüğe kadar gidip futbolcuyu soyunma odasına göndermek istedi.

Kırmızı kart gören Hasan, takımının Fenerbahçe ile gelecek hafta yapacağı
derbi maçta yer alamayacak.

Maçın ardından bomba gibi açıklamalarda bulunan Hasan Şaş, Sarı-Kırmızılı camiada şok etkisi yaptı... Şaş, devre arasında G.Saray'ı bırakacağını belirtirken şunları söyledi: " Son dakikalarda gördüğüm kırmızı kart klasik. Malesef hakemler rahat davranıyor. Ortada küfür yok hakeret yok. Tabi Hasan'ı herkes tanıyor biliyor. İtiraz etmiştir. Bişey demiştir kendince böyle düşünmüştür. Tabi satmak kolay. Tabi o pozisyonda itiraz etti. Ama diğer büyük takım oyuncularını da görüyoruz. Diğer maçlarda bu kadar kolay sarı kartını çıkartabiliyor mu? Orda bişey yokken iki tane basit sarı kart çıkartıp oyundan attı. Nasılsa Hasan sinirli diye! Hakem çıksın söylesin Hasan Şaş küfür etti mi? Sadece itiraz ettim. Ağzımdan kötü bir söz çıkmadı.

Türkiye'de yıllarca üzerime gelindi. Ağzımı açsam sarı kart, hemen bir tane daha sarı kart. Tabi bende geleceğimi düşünmek zorundayım. Herşey biryere kadar. Takımımı son dakikalarda yanlız bıraktığım için çok üzgünüm. Haftaya Fenerbahçe derbisinde oynamayı çok istiyordum.

Bundan sonra söylenecek fazla birşey yok. Çokta durmayı düşünmüyorum. İnşallah devre arası herkesle vedalaşıp ayrılacağım. Yönetimle konuşup ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Demek ki benim Türkiye'de yerim yokmuş.

G.Saray'a devre arası veda etmek istiyorum. Yurt dışında herhangi bir kulübe gitmeyi düşünüyorum. Sırf hakemlerle alakalı bir olay değil. Ben ne söylediğimi iyi biliyorum. Zoruma giden birçok olay var. Bunları söylemek çok zor. Maçın heyecanı ile söylenmiş sözler değil. Devre arası ayrılmak kararı verdim." şeklinde konuştu.

-----------------------------
Hadi bakalım Hasanı da harcayın..Sıradaki kim?

Saunders
02-12-07, 20:13
Haftaya Fenerbahçe derbisinde oynamayı çok istiyordum

Şükürkü oynamıyosun...

Kadıkoyde faydasından cok zararı dokunan adamların en başında gelır hasan şaş...

Namelessonegs
02-12-07, 20:24
Haftaya Fenerbahçe derbisinde oynamayı çok istiyordum

Şükürkü oynamıyosun...

Kadıkoyde faydasından cok zararı dokunan adamların en başında gelır hasan şaş...

Zararı da olsa,ruhsuz gibi oynamaz,aslan gibi oynar Hasan orda..Birileri gibi bacaklarımız titriyor ordan,ne yalan soliyim seklinde ezik acıklamalar yapmaz..

osmanhy
02-12-07, 21:12
Bende hasanin oynamasini istiyordum cunku bu tarz maclarda yurekli/caliskan/hirsli adamlar lazim. Boyle bir macta hasan hem lincoln hemde ardadan da yararli olur. Bu tarz cok az oyuncumuz var. Bir hasan, bir ayhan ve bir sabri var. Umarim sabri ve ayhan oynarda hasani cok aramayiz.

Cem Bom
03-12-07, 01:21
belli ki Hasan birinin cıkıp ona omuz vermesini bekiyor. Sevildiğini birilerinin ona göstermesini istiyor.

Neden?

Çünkü ilk yarı sonuna doğru tribünde bir grup kuş beyinli Hasan'a küfrediyor. Onlar gibi kuşbeyinliler öyle kuş beyinliler ki Sabri'ye de kürediyor onlar... Maç içinde küfrediyorlar Galatasaray oyuncusuna.

Galatasaray tribününe gelip maç içinde Galatasaray'ın futbolcusuna küfreden adam asıl defolsun gitsin. Hatta sktrip gitsin. HAtta o adamın allah belasını versin.

Hasan'ın bu macta kırmızı kart görmesinin nedenidir o kuş beyinli, gerizekalı, hayvan herifler.

HAsan'ın kel kafası girsin onlara. HAsan'ın kolu, bacağı girsin onlara...