PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fabiano Lima denen Şeref Yoksunu!

gian
15-01-05, 00:05
Bu asagılık Fener topcusunun Antalyalı oyuncunun dizine kasti girisini gordunuz mu? Serefsiz herif diyorum sadece..

Ve bu adama sarı kart cıktı, kırmızı cıksa ozel mac da olsa en az 3-4 mac ceza gelirdi..

Sheva
15-01-05, 00:23
Göremedim ve eğer gerçekten kasti bir hareketse bundan sonra görmek veya okumak gibi bir şansımız da yok ne yazık ki (hasır altı meselesi).. Antalyalı oyuncu sakatlanmamış olsa bari..

DoUrden
15-01-05, 07:09
o hareketin bilincli yapilmadigini dusunmek istiyorum.

sanirim topa basmak istedi ama, iskaladi.

kimse hakikaten kimse, hazirlik karsilasmasinda daha once takismadigi bir adama bu hareketi yapmaz.

hazirlik maci diye sari kartla gecistirildi pozisyon, umarim yonetim federasyon ceza vermese de cezayi basar fabiano'ya.

bilincli ya da bilincsiz, bu hareketin en az 3-4 mac cezasi olmali.

korcank
15-01-05, 14:55
Adam Fenerbahçeli falan ama yaptığı hareketin kasıtsız olması gerektiğini düşünüyorum. En pespaye kavga - dövüş filmlerinde, şu Amerikalıların organize ettiği güreş şovlarında bile bu kadar acımasız bir vahşet olamaz. Hiç bir futbolcunun da, hele bir hazırlık maçında, rakibine çift ayakla böyle basacağını zannetmiyorum.

Kaldı ki; görüntüdeki şiddet bir göz yanılması olmasaydı Antalyasporlu oyuncunun değil futbol oynamak, ömrü boyunca yürüyebilmesi mümkün olamazdı herhalde. Oysa kalktı, oyununa devam etti.

Serkan1905
17-01-05, 17:20
o hareketin bilincli yapilmadigini dusunmek istiyorum.

sanirim topa basmak istedi ama, iskaladi.

kimse hakikaten kimse, hazirlik karsilasmasinda daha once takismadigi bir adama bu hareketi yapmaz.

hazirlik maci diye sari kartla gecistirildi pozisyon, umarim yonetim federasyon ceza vermese de cezayi basar fabiano'ya.

bilincli ya da bilincsiz, bu hareketin en az 3-4 mac cezasi olmali.

ama simdi hocam, olayi söyle gör.

Limaya ceza vermek tarihi bir firsatti, yalniz onu kacirdiniz. bir daha böyle olaylarin önüne gecemezler. iddia ediyorum gecemiyecekler (Hav Hav)..

Federasyon bu adama ceza vercek de, biz görcez. :lol:

Sovereign
18-01-05, 12:02
Bırakın Allahaşkına...

Böyle kasıtsız hareket mi olur?

Topu alamayacağın belliyken havaya 1 metre sıçrayıp,iki ayağını birden karnına doğru çekip Mortal Kombat'taki "fatality" gibi rakibibin bacaklarına çift ayakla birden basmak bilinçsizce yapılıyorsa o vakit Fabiano'nun Bakırköy'de derhal müşahade altına alınması icap ediyor demektir.

Allah'tan tam isabet etmedi de adam sakat kalmaktan kurtuldu.

18-01-05, 13:12
Bunun bir resmi / görüntüsü yok mudur?

gian
19-01-05, 09:31
Goruntu olur mu hic abi; soz konusu olan Fenerli bir futbolcu..Galatasaraylı olsa sınır dısı kampanyaları baslamıstı coktan..Filipescu bir macta tükürdü diye, baslatılan kampanyaları hatırlarım ben..

gian
19-01-05, 09:34
Korcan abi cok iyimsersin bu arada..Takımların B takımları seviyesinde futbol oynayan sporcular dahi bu hareketin sonuclarının ne olabilecegini, bir topu o sekilde almaya calısmamaları gerektigini bilirler, her seyden once yön algılamaları gelismistir; ne yaparlarsa nereye gelir bilirler..Con anlık hareketlerde o yon ayarlaması sasar; onlarda da iste faul olur, kart olur..

Ama bu oyle bir sey degildi, adam resmen Marstan ucarak geldi ve topu dusundugunu hic ama hic sanmıyorum..

19-01-05, 11:39
Tahmin ediyorum Çağdaş zaten biraz ironi ile sormuştum soruyu çoktan hasır altı edilmiş pozisyon belli. Kimse tartışmıyor bile normal olarak..

korcank
19-01-05, 20:03
Çağdaş sen haklıysan bu arkadaşa Futbol Federasyonu ya da Fenerbahçe'nin ceza vermesindense; direk sınırdışı edilmesi daha doğru olur. Ama tek kameradan izledik o anı ve benim ilk düşündüğüm Antalyaspor'lu oyuncunun bacağının kırıldığı idi. Oysa yanlış hatırlamıyorsam saha dışına bile çıkmadan oyuna devam etti.

Bir de, bırakalım kırmızı kart çıkmadığı için itirazı; şöyle düşünüyorum, eğer kamera açısından ötürü bir göz yanılması olmasa idi hiç bir Antalyaspor'lu oyuncunun bu kadar sakin kalması mümkün olmazdı.

Ha, bir de şu var: Yabancı olması, profesyonel olması bir tarafa; hiç bir insan evladının fol yok yumurta yokken bu kadar vahşileşeceğini zannetmiyorum. Fenerbahçe maçlarını şiddetle takip etmiyorum ama bu Fabiano kardeşin (benzeri bir sertliğini diyecektim; böyle bir hareketin benzeri mi olur diye düşünerek vazgeçtim) kasıtlı - sert hareketlerini de hiç hatırlamıyorum.

Diğer taraftan eğer televizyon çekimi nedeniyle yanılmıyorsak; bu işin Fenerbahçeliliğpi Galatasaraylılığı olmaz diye düşünüyorum.

savatage
20-01-05, 00:09
hareketi görmedim ama sanırsam hakemin raporunda yer almayan olaylar(hazırlık maçlarında) ceza gerektirmiyor.
hakem de raporuna yazacak bir şey görse,
kendisi cezalandırırdı.

bunun dışında herkes unutmuş herlade,hatırlatayım;
Gaziantep maçıydı sanırım.Felipe,Evren'e dirseğimsi atmıştı(dirsek değil).
oyun içinde meydana gelen bu hareket,hem de topun olğu bölgede iken,
hakem tarafından görülüp cezalandırılmamıştı.
ama daha sonra aldığı 2(veya 3) maçlık cezayla fb maçında oynamaması sağlanmıştı felipe'nin.
Evren de ilk müdahalenin ardından oyuna devam etmişti zaten.

fred frith
20-01-05, 23:24
kasit yok da biraz saksaganlik var galiba bu fabianoda , beceremedi kacmayi
yoksa kendi halinde bi cocuk ,
hazirlik maci, kavga gürültü yok, adam yüzde doksan takimdan gidicek, eskiden kalma bi vukuat yok
giderayak dur su antalyali ahmet mehmetin baldirina bi biniiim izim kalsin demedi heralde adam