Tüm Versiyonu Göster : Beşiktaş - Galatasaray
Bayanlar mucadelesi,Akatlar Spor Kompleksinde Pazar gunu saat 17.00'de.
Erkek takimimizin 15.00'te Ulker ile cok onemli bir maci var,bu yuzden taraftarin salonda kalacagini dusunursek taraftar destegi az olmayacak bizim acimizdan,bilmiyorum Galatasaray taraftari gelecek mi salona.
Akatlar spor kompleksinin mülkünü bilmiyorum ama en azından işletmesi beşiktaş'a ait di mi painy?
bilmiyorum Galatasaray taraftari gelecek mi salona.
ewt gelicek painy
Akatlar spor kompleksinin mülkünü bilmiyorum ama en azından işletmesi beşiktaş'a ait di mi painy?
Herseyi Besiktas'a ait. :)
Bi ara Buyuksehir Belediyesine verilmisti isletmesi icin ancak gecen sene basi geri alindi,herseyi yapildi muthis bi salon ortaya cikti [basket sahasi yanisira spor kompleksi adinda oldugu gibi]
bilmiyorum Galatasaray taraftari gelecek mi salona.
ewt gelicek painy
uA forumunda yazdigina gore de gelenler olacakmis. Insallah gelen olur,bayanlarda da rekabet icin bu cok onemli.
O gun cok hareketli olacak Akatlar.
Once Ulkerle cok onemli bir mac,ardindan bir derbi mac ve GS taraftari da olursa tadindan yenmez :)
ewt ama siz ülker maçında salondan atılcaksınız
boş tribünlere oynanıcak bizim maç :lol:
bu arada yrn bayan takımımıza 2 tane yabancı transferi gerçekleştirilcek bgn turabi abiyle konştk beşiktaş maçında yetişcekler inşalla lisansları fln
ewt ama siz ülker maçında salondan atılcaksınız
boş tribünlere oynanıcak bizim maç :lol:
okudum demin abi... :D anlamissindir zaten yine de yaziyim PejA benim... :D :)
olm sende Galatasaraya karşı bi sempati fln war glba :lol:
her galatasaray forumunda warsın maşalla :lol:
olm sende Galatasaraya karşı bi sempati fln war glba :lol:
her galatasaray forumunda warsın maşalla :lol:
Fenerbahce nefretinin yazilip cizildigi forumlardayim diyelim suna... :lol:
ilki 1978 doğumlu, 1.89 boyundaki Snezana Mirkov. Son olarak Makedonya’nın Ohrid takımında forma giyen Mirkov, power forward mevkisinde oynuyor. Görüşülen diğer oyuncu ise, 1975 doğumlu, 1.96 boyundaki Majenica Rupe. Takımın “uzun oyuncu” ihtiyacını karşılayacağı düşünülen Rupe ise son olarak Suriye’nin Alleppo kentinde, Ittihad Club takımında oynadı. Her iki oyuncunun denenmek üzere yarın akşam saatlerinde Türkiye’de olacağı bildirildi
Cumartesi aksami geleceklerse deneyip lisanslari Pazar gunune yetisir mi ?
Ama yeni ABD'linin bir gunden daha once gelmesine ragmen FB macina yetismedigini dusunursek sanirim bu iki yabancida bize karsi oynayamaz herhalde.
mac sonucu ; 71-49 Besiktas.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to