Tüm Versiyonu Göster : Euro 2016 Türkiye'de olur mu ?
O güne kim öle kim kala tabi de. İtalya, İsveç ve Norveç ile ilgi gösteren 4 ülkeden biri olmuşuz UEFA'ya göre. http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=64/newsid=808293.html
İsveç ve Norveç beraber, İtalya tek başına, biz tek başımıza.
Hayırlısı.
31 yaşında olacağım... yuh!
bence vermezler bize... isviçre maçındaki olaylar halen akıllarında, birde u21 almanya maçındada olay olmuştu hatırladığım kadarıyla...
ukrayna gibi bir ülke bile alabiliyorsa türkiye rahat almalı aslında...
Euro 2016 yı bize vermemeleri için hiç bir neden yok bence .Önümüzdeki yıllarda ülke stat açısından oldukça iyi bir konuma gelecek.Kayseri tamam Aslan tepe önümüzdeki yıl tamam,İnönü ile ilgili ciddi çalışmalar var. Bursa,Antalya ,Konya proje aşamasında ,Saraç oğlu zaten hazır ,İzmir ve Ankara içinde çalışmalar/düzenlemeler yapılabilinir.pardon unuttum birde Olimpiyat stadımız var:)).
Bursa ,Kayseri, Konya hava alanları kapasiteleri nedir bilemiyorum tabii bu şehirlerde konaklama imkanlarıda yeni bir düzenleme ve arttırımlarala sorun hallolur diye düşünüyorum.
Daha önce bir CL. final maçı organize etmiş,bu yılda UEFA Final maçı oynanacak , buralardan elde edilecek başarılar iyi bir referans teşkil edebilir.
Sorun olabilecek ve korkulması gereken tek şey; finallerin verileceği ülke için oylama tarihine yakın provakatif terör eylemleri arttırılırsa ,ikna etmekte zorlanırız..Allah o günleri görmeyi nasibetsin.
dediginiz gibi Seyrantepe, Saracoglu, ve Kayseri tamam. Herhalde Izmir, Antalya, Bursa, bide bahs ettiginiz bir konya veya bir Adana stat yapsa neden olmasin. Ama olympiyat uzak dursun :)
Aslan Suat
14-03-09, 01:32
Kayseri tamam olmasina tamamda, söyle düsünüyorum bir Isvec Almanya maci Kayseride oynaniyor ve adamlar bira icecek bir yerler ariyor zor bulurlar :)
Bide 4 grup maclari 8 stadta oynaniyor olacak (1 grubun maclari 2 stadta).
1. grup: Kayseri, Ankara
2. grup: Istanbul Avrupa yakasi, Istanbul Asya yakasi
3. grup: Bursa, Izmir/Eskisehir
4. grup: Antalya, Konya
Yalniz Antalya ve Konya arasi nasil takim otobüsü gidecek o yoldan bilemiyorum (o yolda yolculuk etmis olan bilir).
Kayseri tamam olmasina tamamda, söyle düsünüyorum bir Isvec Almanya maci Kayseride oynaniyor ve adamlar bira icecek bir yerler ariyor zor bulurlar :)
.
Finalleri bize versinlerde Girişimci yurdum insanı seyyar arabalarda sifon bira satar,Girişimci Gayseri esnafını yabana atma derim:)
1 sehirde en fazla 2 stadyum kullanabiliyorsun diye biliyorum yani Istanbuldan sadece 2 tane secebilirsin. Geriye 6 sehir daha lazim ki bunlardan biri Kayseri olur, Ankara olur, Konya bugun gordum biseyler yapacaklarmis benim bildigim Urfa'da :) yeni bir stat acildi ama orasi biraz sicak olabilir hehehee.. e tabi birde Trabzon var orasi olimpik bir stat olacak herhalde o da nasil bir mantiksa.. neyse ulkem icin hayirli olur ama.
Antalya ve Konya'ya da yapılacak stat...
Melih de kondurur bir tane Ankara'ya...
İzmir,İstanbul,Kayseri zaten hazır...
Serkan1905
24-03-09, 22:20
Isvec Norvec ortaklasa yapar. Türkiye asiri sicak ülke. Yapilmaz Türkiyede.
JackDaniels
24-03-09, 22:44
31 yaşında olacağım... yuh!
Önder Abide 62 olacak...
Önder Abide 62 olacak...
:D
Serefsizim cok guldum lan :D
Buyuksun Drak valla :D
M.Yasin Cakmak
25-03-09, 00:12
Önder Abide 62 olacak...
Tavsan yapar Onder abi...vallahi yarildim :).
Tavsan yapar Onder abi...vallahi yarildim :).
Off dağaldım; hay sağolasın abi. :)
ben de 31 olucam valla. çapkınlık için ideal yaş. sabırla bekliyorum isveç'in katılmasını finallere :)
Önder Abide 62 olacak...
ulan ben bunu nasıl atlamışım
senle bütün özel mesaj trafiğim bitmiştir hain tutti furutti
gülmeyin len güleni oyarım
46 olacam valla
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to