Tüm Versiyonu Göster : AEK 0 Galatasaray 0
http://www.galatasaray.org/images/haber/1035.gif
Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına Cuma gününe kadar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam edecek olan Galatasaray, 12 Kasım Cuma günü Atina'ya gidecek.
Bu sezon 80. kuruluş yıldönümünü kutlayan AEK Atina ile İstanbul'da oynanan ve 2-1 kazandığımız karşılaşmanın rövanşı olma özelliğini taşıyan karşılaşma; 13 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Galatasaray, 14 Kasım Pazar sabahı İstanbul'a dönecek.
AEK Ligde 2. Sırada
Bu sezon 80. kuruluş yıldönümünü kutlayan AEK Atina; 1922 yılında İstanbul'dan Atina'ya göç eden Rumlar tarafından 1924 yılında kuruldu. Yunanistan Ligi'nde 11 Lig, 13 Kupa, 2 Süper Kupa ve 1 Lig Kupası şampiyonlukları bulunan AEK, 1976-77 sezonunda UEFA Kupası'nda yarı final oynarak ülke tarihine adını yazdırdı. Yunanistan Ligi'nde 7. hafta sonrasında 15 puanla Panathinaikos'un arkasından 2. sırada bulunan AEK, Aigaleo ile birlikte ligin iki namağlup takımından biri. 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberliği bulunan AEK Atina, 12 gol attı 4 gol yedi.
GalataSarayi Yonetim
09-11-04, 19:47
Omur The Little Big
UA ÖLÜMÜNE
G.Saray Yunanistan yolcusu..
Galatasaray, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Yunanistan'ın AEK takımıyla özel maç yapacak.. 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak mücadele Atina Olimpiyat Stadı'nda oynanacak..
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, karşılaşmanın 13 Kasım Cumartesi günü Atina Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı bildirildi. Sarı-kırmızılılar, bu maç için 12 Kasım'da Atina'ya gidecek, 14 Kasım'da da İstanbul'a dönecek.
Sal Ksm 09, 2004 2:50 am
kral1905
Kral Üye
yedekler isinsin biraz.. oynayamacaklarini bile bile..
Sal Ksm 09, 2004 2:56 am
Omur The Little Big
UA ÖLÜMÜNE
kral1905 demiş ki:
yedekler isinsin biraz.. oynayamacaklarini bile bile..
Gökhan eğer Hagi kafasına göre macera aramasa bu takımdaki yedeklerin hiç birisi bu kadroda yer alamaz bence.Zaten burada amaç yedekleri maçsız bırakmamak değil gençleri ilerde yer alacakları A takıma yavaş yavaş ısındırmak,hazır hale getirmek.Hagi de bunu yapmaya çalışıyor ve doğru yolda.
10-11-04, 00:32
Maç cumartesi akşamı Kanal D'den naklen yayınlanacak.
O bu guzel haber Omur..Bu hafta sonu maçsız cıldıracagız zaten :)
M.Yasin Cakmak
10-11-04, 01:22
Ya o maçta gençleri gorecez die seviniyom yoksa son iki maçtan sonra izleyesim yok yani.
Omur The Little Big
10-11-04, 01:27
O bu guzel haber Omur..Bu hafta sonu maçsız cıldıracagız zaten :)
Ben olmasam haber alacağınız yok Gian.Haber başına para talep edeceğim Forum Yönetimi'nden.
özmontrealli
10-11-04, 09:46
maçı kanal d`ye ben sattım ama maçın televizyonda gösterilmesi tehlikede...ilker yasin kıllık yapıyor...10 kere maçın başlama tarihini değişik istedi, aek`ye rezil oluyoruz, kafamız atıcak satmıycaz kanal d`ye...yunan başbakanı falan maça gelecek ,showlar falan olucak gibi bir şey...
neyse muhtemelen maç 8de olucak..
Umarım yayınlanır şu futbolcuların kondisyonlarını bir kez daha görürüz.
Kurucuları İstanbul'dan göçen rumlar olan bu takıma her zaman bir sempatim olmuştur...
Bir onlar birde İspanyada La C.Deportivo takımları bende Türklüğümü biraz daha depreştiriyor...
Amacı dostluğu pekiştirmek olan bu maç serisi umarım amacına ulaşır...
AEK-Galatasaray: Kanal D-Naklen
13 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Atina'da oynanacak olan AEK Atina-Galatasaray hazırlık karşılaşması Kanal D'den naklen yayınlanacak.
Biz bunlarla kardeş kulüp olduk herhalde.
Gerçi genelde olaylar orda oluyor ama inşallah sakin geçer
Bengü Cakmak
10-11-04, 22:30
yanliz bu mac icin kaleci sorunu yasanmakta GS de
gencleri izlemekten acayip bir keyif alıyorum mutlu oluyorum resmen..
keske resmi maclardada oynayabilseler az biraz..
Bob Marley
11-11-04, 13:52
Türk seyirci olacak mı acaba?
Bob Marley
11-11-04, 16:11
yok canım :) merak ettim sadece, hani dostluk maçı felan ya, yunanistan'daki türkler gider mi acep diye merak ettim.
Serkan1905
11-11-04, 19:29
Sarı-kırmızılılarda, milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra Hakan Şükür ve Hakan Ünsal'ın da kafilede yer almayacağı açıklandı.
Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu Galatasaray'ın Atina kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:
Ovidiu Petre, Suat Usta, Cihan Can, Ergün Penbe, Uğur Uçar, Rigobert Song, Sinan Turan, İbrahim Yavuz, Volkan Arslan, Flavio Conçeicao, Elvir Baliç, Arda Turan, Alioum Saidou, Zafer Şakar, Cafercan Aksu, Ümit Karan, Arif Erdem, Mülayim Erdem, Ayhan Akman, Özgürcan Özcan, Aykut Erçetin, Hakan Canbazoğlu.
Aykuta izini koparmislar heralde.
Bi de su petreye üzülüyom. yazik cocuk gecen sene gayet de iyi oynamisti.
acaba diyom, eger hakkaten conce gidiyorsa, petre saidou ikilisi düsünülemezmiydi?
edit: aa sonradan gördüm. Songun ne isi var atinada?? :roll:
Song Pazar günü milli takıma gidiyor...Yunanistan ve biz haric milli takım arası veren yok..İngiltere'de, İtalya'da pazar günü bile maç oynanıyor..
Medyadan duyuyoruz ki, Ersun hoca Avrupa'da oynayan futbolcularimizin kampa gec katilmasindan cok sikayetciymis.. Emre dunku Bologna macinda 2 haftalik milli takim antremanina bedel is yapmadiysa ben de birsey bilmiyorum.. Lig rekabeti icinde istim ustunde olan futbolcular, milli takim kampinda yan gelip yatip zaten az bucuk olan konsantrasyonlarini da kaybetmiyorlarsa ben yine birsey bilmiyorum.. Bu macta puan kaybedersek, bu hocanin en saglam bahanesi olmazsa ben yine birsey bilmiyorum ;)
Neyse yenelim de gelelim bari su AEK'yi.. Aslan parcasi genclerimizi izlemek icin de cok iyi bir firsat ;)
Takımdaki genç oyuncuların tecrübe kazanması için güzel bir hazırlık maçı olacak.Maç günü Kanal D'nin başına geçip özellikle Cafercan,Arda ve Mülayim'i izlemek istiyorum.Bu üç gençten çok ümitliyim.
M.Yasin Cakmak
12-11-04, 13:03
Mülayim de amcası gibiyse yandık :) On sene daha frikikler heba...
Erdem sülalesinden kurtulamayacağız :)
Arada Yunanistan'a gitmiş sanırım bizimkiler.
AEK için de önemli bir maç malum 80. yılları.
Bengü Cakmak
12-11-04, 13:09
Arif cok iyi bir oyuncu... mülayimde gayet iyi oynadi her firsat verildiginde yasincim!
Erdem ailesinden kurtulmak öyle kolay değil...
Mülayim'in ufak kardeşi de Galatasaray Altyapısı'nda oynuyor...
Bengü Cakmak
12-11-04, 13:30
Erdem ailesinden kurtulmak öyle kolay değil...
Mülayim'in ufak kardeşi de Galatasaray Altyapısı'nda oynuyor...
ask olsun ya napti size arif ayip :(
Su gencleri bir turlu heyecanla bekleyemiyor, bagrima basamiyorsam (abarttim biraz :) vallahi de Mulayim'in Arif'in yegeni olmasindandir :) Genetik diye bir gercek var ama iki kardesten bile bambaska futbolcular cikabildigine gore (adrian-sabin ilie) fazla da umutsuz olmamak lazim :)
Omur The Little Big
13-11-04, 00:43
Atina Kafilesi
A Milli Takım'ın Ukranya karşılaşması sebebiyle ara verilen Süper Lig'de 20 Kasım Cumartesi günü Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray; 12 Kasım Cuma günü saat 15:30'da yapacağı antrenman sonrasında saat 17:45'de Atina yolculuğu için Florya Metin Oktay Tesisleri'nden hareket edecek.
3419 kez okundu
13 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan AEK Atina-Galatasaray hazırlık karşılaşması (Kanal D naklen) için Atina'ya gidecek olan Galatasaray kafilesinde yer alan isimler:
Fatih Gökşen
Gheorghe Hagi
Metin Yıldız
Nezihi Boloğlu
Gavril Balint
Giovanni Melchiorre
Mustafa Turgun
Turgay Vardar
Yako İgual
Suat Kaya
Murat Çevik
Erkan Kazancı
Rıza Erat
Hasan Çelik
Veli Muglı
Ovidiu Petre
Suat Usta
Cihan Can
Ergün Penbe
Uğur Uçar
Rigobert Song
Sinan Turan
İbrahim Yavuz
Volkan Arslan
Flavio Conçeicao
Elvir Baliç
Arda Turan
Alioum Saidou
Zafer Şakar
Cafercan Aksu
Ümit Karan
Arif Erdem
Mülayim Erdem
Ayhan Akman
Özgürcan Özcan
Aykut Erçetin
Hakan Canbazoğlu
Omur The Little Big
13-11-04, 02:00
Yasin'im ben bunu Mülayim'in Arif'in yeğeni olduğunu öğrendiğim günden beri söylüyorum.Soyadı benzemiş sonu benzemesin. :lol:
Bengü Cakmak
13-11-04, 02:05
Arif bu takima yillarca hizmet etmis bir oyuncudur. Onun hakkinda böyle yorumlar hic hos degil bence arkadasalar. Arifden önce elestirmesi ve dalga konusu olmasi gereken bir cok futbolcu var. Misal hic bir ise yaramayan, Volkan gibi.
Arif ve iyi futbolcu.
Kuzey'le guney gibi.
Omur The Little Big
13-11-04, 02:11
Arif bu takima yillarca hizmet etmis bir oyuncudur. Onun hakkinda böyle yorumlar hic hos degil bence arkadasalar. Arifden önce elestirmesi ve dalga konusu olmasi gereken bir cok futbolcu var. Misal hic bir ise yaramayan, Volkan gibi.
Arif'in kişiliğine birşey söylemiyoruz ki Bengü.Arif artık Galatasaray'da futbol anlamında süresini yıllar önce doldurmuştu ve ayrılması,kendini gösterebileceği bir takım bulması gerekiyordu.
Haksız mıyım?
Bengü Cakmak
13-11-04, 02:14
neden? Arif suan bile kötü degil. Adam daha yeni gol krali oldu ... o sene bile elestiri aliyordu nedense yaranamiyor. Bazilari ise hic haketmedikleri yerlerde.
Birde... Arifin GS de futbolu birakmasi kadar dogal birsey olamaz.
Omur The Little Big
13-11-04, 02:23
neden? Arif suan bile kötü degil. Adam daha yeni gol krali oldu ... o sene bile elestiri aliyordu nedense yaranamiyor. Bazilari ise hic haketmedikleri yerlerde.
Birde... Arifin GS de futbolu birakmasi kadar dogal birsey olamaz.
Tabi ki futbolu Galatasaray'da bırakacak ama gençlere yol açmak adına biraz çabuk hareket etmesi gerektiği inancındayım.
M.Yasin Cakmak
13-11-04, 03:15
Bengücüm olaya bir bayan olarak çok duygusal bakıyorsun. Arif'i bende severim ayrıca ortak tanıdığımız insanlar da var, çok methini duydum ama futbolculuğu rezil. Galatasaray ile antremana çıkmayı dahi haketmiyor.
Zafer Biryol ve Okan Yılmaz da gol kralı oldular bu dandik ligde hatırlatayım dedim. Bilmiyorum son bjk-Konya maçında zaferin kaçırdığı akıllara ziyan golleri gordun mu? Hem de o Arif gibi 2-3 sene önce diil yeni kral oldu.
Maç başladı bu arada 24. dk oynanıyor orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.
Bengü Cakmak
13-11-04, 19:52
valla mac cok kötü geciyor bence. Organize bir atak dahi yok... bakalim ilerleyen dakikalar ne gösterecek.
Bence fena oynamıyoruz çok net bir pozisyon vermedik.. Karan etkili onunla pozisyonlar yakaladık, takımın kondisyonunda düzelme var gibi bakalım aslar oynayınca daha çok belli olur.
Bu arada yardımcı hakemlerden biri bayan sanırım :cool:
Bengü Cakmak
13-11-04, 21:07
evet bayan...
ama Hagi oyundan hic memnun kalmadi sanirim.
Maç umulduğu gibi berabere bitti.Gençler maşallah abilerinden yeri geldi daha çok mücadele etti,özelliklede 2.yarının sonlarına doğru kolay pozisyonada girdiler fakar aek kalecisi izin vermedi.Ben galatasarayın gençlerinden zafer ve ardayı beğendim.Özellikle zafer çok teknik bir oyuncu fakat tekniği ve süratine artistlik eklemzse çok daha iyi olacak.Bence galatasaray gökdenizin peşinde koşacağına bu zaferi yetiştirmeye baksın çünkü yeni bir star geliyor.Özellikle ilk girdiğinde 3 oyuncuyu çalıma dizince bu adam kim diye dikkat kesildim.Mülayimi herkes beğeniyordu fakat ben bu maçtaki performansına göre konuşursak beğenmedim.
Macı izlemeyenler bence çok şey kacırdı..Su anlamda; Galatasaray'ın geleceginin, ki inanın bana cok uzak bir zaman dilimi degil bu, cok parlak oldugunu hissedemediler..
Gercekten mükemmel genclerimiz var..Gencler girdikten sonra top göstermedik AEK'ya..
En iyileri Zafer..Orta sahada inanılmaz teknik ve zeki bir oyuncu..Ceza sahası dısından gelişine vurdugu top gololsaydı harika olurdu..
Sonra Arda..O da sag acıkta cok teknik ve istekli bir oyuncu..
Sagbekte Ugur..Su anki haliyle İbrahim Yavuz'dan 10 kat daha iyi..Ki İbrahim demisken, kendisine en kısa zamanda güle güle dersek hic bir sey kaybetmeyecegimizi, cok acemi bir topcu oldugunu ve yetenekli olmadıgını dusunuyorum..
Sonra Cafer Can..Cok yetenekli ve bana Fernando Torres'i htırlatıyor..İnanılmaz frikiklerini hep duyuyordum, bugun de Alexvari bir orta yaptı bir duran topta..Tek eksigi biraz pısırık ve mücadele yiyince kacması oluyor..Yani hırs anlamında eksik geldi bana..Ama düzelecektir..
Sonra defansta Cihan..Olacak..
Orta sahada Mülayim..O da kesin bu takımda oynayacak ve inanın torpille değil..
Bu cocuklar Galatasaray'in gelecegi ve ben cok mutlu oldum izlerken..
Bir de son olarak sunu ekleyeyim; bu cocukların hepsi su anda oynyan Sabri'den kat kat iyi..Sabri yerine bunlardan bir ikisini artık en azından 18'e almak lazım..
13.11.2004 21:07 cozker: hakkaten şu sag kanatta arda denenmeli ligde de
13.11.2004 21:07 cozker: sabri den kötü olması mümkün degil ya
13.11.2004 21:07 cozker: istesede olamaz :)
13.11.2004 21:07 Skywalker(*)(*)(*): bence de
13.11.2004 21:07 Skywalker(*)(*)(*): sabri rezalet ötesi
Şu macı izledikten sonra teknik direktorumuz Hagi'ye ufak bir sitemde bulunmadan edemedim.. Bu genclere hakikaten ligde de ara ara sans vermek gerekiyor.. Yetenekleriyle hakediyorlar bence bunu.. Cunku kadro iskeleti cok yaslandi, yavas yavas yer bulmalari gerekir artik bu genclerin..
AEK maclari da gosterdi ki genc oyunculardan bazilari (ozellikle Arda, Zafer, Cafercan) ligde sonradan falan oyuna girseler pek fazla siritmazlar, bence..
Bende arda ve zaferi özellikle seyredince bu adamlar niye oynamıyor dedim kendi kendime gerçi iyikide oynamıyor ilerde kesin bizim başımıza bela olurlar.
Yıllar yılı dışarılara para akıtan yöneticiler de umarım bu yetenekleri görür.
Kanal D maç yayınlarında "1 numara" olma geleneğini sürdürüyor. Eğer yayını kendileri yapmıyorsa, spikerleri ile destan yazıyorlar. Alternatifinin İlker Yasin olduğunu düşününce, ne hata yaparsa yapsın, gıkımızı çıkartmayacağımız Sayın Telkenar; 35 dakika boyunca Uğur Uçar'dan Uğurcan diye söz ederek, en azından benim sinirlerimi test etti. (Sinirlerim gayet dayanıklıymış.)
Özgürcan ve Cafer Can'dan ayrıca bir de Cihan Can'ın olduğu genç takımımızda, Uğur Uçar'a da Uğurcan demesi; hele devre arasında AEK'lı oyuncuların forma numaraları değiştirmesi gibi bir varyeteyi "meslek hayatı boyunca ilk kez gören" ve şaşkınlığını maç sonuna dek üzerinden atamayan Sayın Telkenar'ın tek hatası da değildi.
Madem Kanal D'nin elindeki kadro bu; niçin outsourcing yapmazlar diye merak ediyor insan.
Korcan abi, yazını gormek cok güzel..
Ben de cıldırdım, Ugur Ucar'a Ugurcan demesi bir yana, genc oyuncuları sürekli yanlıs telaffuz etti..Arda'nın yaptıgı bir cok güzel harekette, ismini baskası olarak telaffuz etti misal..
Bir de AEK'nın ilk yarıda nostaljik forma ile cıktıgını anlayamadı bir türlü..
Macla ilgili olarak bir notum da; AEK'lı Limberopoulos ile ilgili..Panathinaikos'ta oynarken bayılırdım bu adama..Cok yetenekli, tam forvet arkası bizim istedigimiz tarzda bir oyuncuydu..Uzun suredir adına rastlamıyordum, meger AEK'daymıs..Biraz kilo almıs ve direk forvet oynuyor..Ama hala cok seviyorum ben bu adamın futbolunu..
Edit: AEK seyircisini de ayrıca tebrik ediyorum..Hic susmadılar resmen..
M.Yasin Cakmak
13-11-04, 21:43
İnanılmaz bir paf takımımız var. Diyarbakır karşısında sahada olsalardı maçı farkla alırlardı kanısındayım o kadar güvendim.
Cağdaş'ın dediği gibi Zafer müthiş bir yetenek. Diğerleri de ona yakın. Ayrıca mükemmel tek pas yapıyorlar. Aralarına Volkan girip bozdu çoğunu.
Uzun zaman sonra ilk defa altyapı konusunda iş yapmışız.
En kısa zamanda entegre etmek lazım bu çocukları takıma.
JackDaniels
13-11-04, 21:48
Her şey iyi hoşta, bu gençlerin bazılarına ligte yer verecek yürek nerede?
gencleri begendim ben de genel olarak;
ozellikle zafer'in ceza sahasi disindan muthis sert ve isabetli vurusu;sanirim milyon dolarlar kazanan as futbolcularimizin ayagindan bile senede 1-2 kez cikmiyordur..
Tek uzuldugum Ozgurcan'in kilolari.. daha bu yasta bu kadar yetenekli birine bu kadar kilo hic yakismiyor
televizyondan da zafer en yeteneklileri olarak gözüktü ancak biraz fazla -ben artyk oldum- havasy var gibi. e?er ayaklary yere basarsa büyük topçu olur. ya?yny tam bilmiyorum ama ben emrenin 16-17 ya?yndaki halinden daha iyi gördüm.
----------------------------------------------------------
bunu ilk aek maçından sonra yazmıştım.
zafer hakkında fikrim değişti. bu çocuk hala ben artık oldum havasında oynuyor ancak zafer gerçekten artık olmuş. bu adamı oynatmamak cinayet bence. 10 numara diye telef olduğumuz bu dönemde elimizde 2-3 sene sonra bu işin kralı olacak adam var biz şans vermiyoruz. abartmadan söyleyebilirim emreden kesin daha yetenekli ama emrenin artısı hırsı ve enerjisi eğer onları da kazanırsa türk futbolunun en iyilerinden biri olur.
22 yaşında hala adam olacak diye beklediğimiz ve bir adım bile gelişme göstermeyen sabriden arda bu haliyle bile 3 gömlek üstün. bir de bu çocuğun takıma girip kendine güveninin artmasıyla yapacaklarını düşünemiyorum.
cafercan büyük yetenek. ancak burası paf takımı değil artık. orada koşmadan klas futbolcu olarak işini götürebilirsin ama burada topun peşinde savaşmazsan şu an için senden daha yetenekli olduğu ispatlanmış olan baliç oynar sen seyredersin.
eğer biraz üstlerine düşülürse bu takımdan 2 sene içinde A takımda oynayacak en az 4 tane adam var. bu kalitede 4 adamı dışardan getirmenin maliyeti 20 milyon dolardan aşağı olmaz. hagi bu çocuklara sahip çıkarsa yeni nesil bizi uzun süre mutlu edecek gibi gözüküyor.
Bu arada Sabri 84lü, yani 20 yasında; Zafer ise 85li yanılmıyorsam 19 yasında..Tam zamanıdır Zafer'in A takımda oynaması icin..
Diger cocuklar 87li hepsi sanırım..Belki Özgürcan daha da genc olabilir..
yazilarinizi okuduktan sonra cok sevindim. gencler hakkinda bunca ovgu dolu soz gelecek icin icimi aydinlatiyor
haginin genclere bir kasti yoksa eger bu cocuklari en azindan yedek klubesine cikartip yavas yavas profesyonel mac havasina alistirmasi lazim. emre oynadiginda 16.5 yasindaydi pele dunya kupasini 17'sinde kazandi
gecenlerde yasin bir topic acmisti genclerle ilgili. o zaman hagi dogru zamani bekliyordur demistim yasine ama anlattiklarinizdan sonra zamani gelmis artik bu cocuklarin diyorum. zafer eger bahsettiginz gibiyse ve de yasi 19 ise direk 5 yillik sozlesmeyi imzalatmak lazim. digerlerine de tabi ki.bir de en onemlisi damardan galatasarayliligin ne oldugunu ogretmek lazim bu cocuklara.belki kapaliya goturup 3-5 mac taraftarin icindeki atesi coskuyu gormelerini saglamak lazim bilemiyorum
ozgurcan,arda,cafercan,zafer,mulayim. yani eger biz duygusal davranip bu cocuklari olduklarindan daha iyi zannediyorsak bilemem ama galiba altyapi bu sefer turnayi gozunden vurmus
hadi hayirlisi. yolu acik olsun cocuklarin
Omur The Little Big
14-11-04, 01:36
Zafer,Uğur,Mülayim,Arda,Cafercan,Özgürcan NOKTA.
Bu maç için başka yoruma gerek yok.
Aslan Suat
14-11-04, 01:51
bugünkü maci ne yazik izleyemedim, ama yazilanlari görünce biraz sevindim.
ilk oynanan mactan sonra sunlari yazmistim:
ben defansdaki Cihan Cani aslinda begendim gerci 82. dakikada girdi ama yinede güzel bir mücadele gücü sergiledi. özelikle kademe anlayisi ve ikili mücadelelerde basirili buldum kendisini. onun kac dogumlu oldugunu bilen varmi eger 87 dogumluysa, o gelismemis vücüduna ragmen iyi mücadele etti.
bugün yazilarina güvendigim gianinda onu övmesi beni sevindirdi :) bu cocugu ilk macta cok begendim nedense, ikinci mactada yarisini yaptiysa süper sayilir.
Suat'cım acıkcası Cihan'ın tabii eksikleri var, nerde duracagını filan tam bilmiyor, ama daha 17 yasında..Cok gözüpek bir oyuncu..Kacak güresmiyor, ki bu bir stoper icin önemli..
Yani tabii 1 macta ne kadar fikir sahibi olunabilirse..
Ama soyle soyleyeyim; Cihan'ı su an Galatasaray'da oynatamazsın..Ama Zafer, Arda, Ugur'u koysan sırıtmaz, aksine bir iki mac sonra su andakilerden daha iyi olabilirler..Cafer Can iclerinde belki en klası, ama 35lik topcular gibi oynuyor..Hırs sıfır..Bunu atabilirse O da en büyük yıldız adaylarından..Mülayim de her zaman icin orta sahada iyi bir takım oyuncsu olma potansiyelini tasıyor kanımca..
Serkan1905
14-11-04, 02:26
Bende maalesef maci izleyemeyenlerdenim.
Gencler hakkinda umut verici sözler duyunca insan seviniyor.
Ibrahimovic, Baros, Rooney, C. Ronaldo.. bunlar hep genc ve cok yetenekli oyuncular. Belki Zaferden bir C. Ronaldo beklemek biraz fazla olur ama Emre abisi gibi olamaz mi?
Bu genc arkadaslara destek olmak lazim...
Aslan Suat
14-11-04, 02:38
gian (Cihan yazacam futbolcu ile karisacak :) )
benim gözüme cok hos gelmisti bu Cihan, acikcasida vücüdü gelisirse ve taktik ve kademe anlayisi daha iyi olursa, bence cok cok iyi defans futbolcumuz olur. hirs olarak bana Kaptan Bülenti animsatiyor, ama oyun stili Popescu ve Van Gobbel karisimi birsey gibi.
bu Cihan benim adamim diyorum ve noktayi koyuyorum :D
Masallah diyelimde Allah nazardan saklasin (hepsini) :D
Genc oyuncularimizin durumu gercekten umit verici ancak ligde kadroya alinmalari konusunda halen tereddutlerim var.. Sonucta orta sahanin ortasindaki ikili disinda degismeyen bir ideal 11'imiz var ve bu oyunculari yedek oyuncu olarak Hagi'nin klasik mac ici degisiklikleri yerine monte etmek gorundugu kadar olmayabilir super lig takimlarina karsi (Hagi genelde orta ikiliyi ve kanatlari degistiriyor)..
Hincal'in dedigi gibi jest amacli son dakika degisiklikleri de bence su an icin cok faydali olmayabilir cunku 1-2 dakika icin oyuncu o haftaki PAF macinda oynamaktan olacak.. Sonucta artilari ve eksileri olan bir karar gencleri A takima almak, su an icin Hagi bu ise kalkismazsa anlayisla karsilamak gerekir..
Shevacım benim kıstas noktam Sabri..Sabri bu takımda oynuyorsa, Zafer ve Arda gözü kapalı oynar kanaatindeyim..
Bengü Cakmak
14-11-04, 02:56
Shevacım benim kıstas noktam Sabri..Sabri bu takımda oynuyorsa, Zafer ve Arda gözü kapalı oynar kanaatindeyim..
--- katilmamak elde degil. Hele sabrinin son maclardaki performansinida göz önünde bulundurursak gianin söyledigi yüzde yüz dogru bir tespit bence
Parma Maniac
14-11-04, 02:58
şimdi Hıncal'a giydiriliyodu burda gençler gençler diyo diye.. adam haklı mı çıktı bu konuda? :mrgreen: izleyemedim ben ama dediklerinize göre öyle..
Cafercan ne yazık ki böyle bi adam ama.. tanıyan arkadaşlarım hep böyle isteksiz olduğunu söylüyorlar ve bence değişecek bir şey değil bu.. ama yine de yararlanabiliriz tabii ki.. ille de hırslı olmak gerekmiyor zira ama güç gerektiği kesin kendisine..
bu arada hirsli olmak ne demek onu anlamadim pek
hadi kosmayi sevmez.ikili mucadelelerde yerde kalir anlarim ama hirssiz oldugu intibasi nasil olustu sizde onu anlamadim.
Parma Maniac
14-11-04, 03:17
bu arada hirsli olmak ne demek onu anlamadim pek
hadi kosmayi sevmez.ikili mucadelelerde yerde kalir anlarim ama hirssiz oldugu intibasi nasil olustu sizde onu anlamadim.kamtek onu çok yakından tanıyan, sınıf ve takım arkadaşı olan kişilerin söyledikleri şeyler bunlar..
Abi nasıl anlatılır ki bu? Gorsen anlarsın..Yani pek bir gamsız duruyor sahada..Sanki ununu elemis, elegini asmıs gibi..Diger cocuklar bir yerlerini yırtıyorlar sahada, bu sanki aferin cocuklar boyle saldırın diye bakan 35lik topcu gibi..
Bir de GS-BJK paf macının gollerini izlemistim; ne kadar veri olabilir bilmiyorum ama, Cafer gol atıyor normal sevinç filan..Sonra Arda atıyor, gidiyor koşa koşa BJK seyircisinin onune iki elini kaldırıyor, dimdik durup selam cakıyor..BJK seyircisi cıldırıyor tabii..Terbiyesiz diyebilirsiniz ama ben boyle oyuncu seviyorum..Hisseden oyuncu istiyorum..
hmm
masallah bu ne istihbarat parmacim. sebebi neymis onu da soyledi mi arkadaslari. bu genc yasta heyecandan tutusup alev alev yanmasi lazim aslinda
ilginc hakikaten
bu arada gian. arda o hareketi yapmissa yanlis yapmis bence. baskasi bizim tribune yapsa ana avrat dumduz gidecegimiz bi hareketi daha yolun basindaki bi oyuncumuz yapiyorsa bu hic te iyi degil. ha biz taraftariz bize hos gelir ama genel futbol cercevesi icinde hos kacmaz kanimca
Parma Maniac
14-11-04, 03:21
walla sınıf arkadaşı olan Şahin daha önce forumda gelip bilgi vermişti, hatta daha sık gel demiştiniz ona.. çağırayım tekrar gelsin, idmanlarını gidip izleyen biri.. herbiri hakkında derin bilgiye sahip.. o anlatsın sana.. ayrıca yine genç takımdan Sencan Kırıkkaya var.. aynı şeyi o da söyledi bana.. çok teknik, çok iyi oyuncu ama hırs yok, umrunda değil sanki dedi.. neyse çağırayım buraya da onları gelsinler birinci ağızdan bilgi versinler herkes hakkında..
Aslan Suat
14-11-04, 03:23
belki Cafercanin böyle olmasi daha iyi. yani belkide yeteneklerine fazla güveniyor ve kendisini fazla zorlamiyor. bu tip futbolcularda gerekli, hata bu tip futbolcular bana göre hirsli futbolculara liderlik yapmali.
tabiki "varolan" yeteneklerine güvenipde kulanmayi bilmeli.
ha evet o uyeyi hatirliyorum. ama orada hirs olayiyla ilgili bir yazi hatirlamiyorum. baska birileriyle daha konusmussun gibi geldi bana da o yuzden oyle dedim
Kamtek vallahi beni genel futbol seyircisinin bakıs acısı ilgilendirmiyor..Oyle olsa Bulent Korkmaz'i da sevmememiz gerekirdi :)
Yani o tarz hareketler dogru degil belki ama, o oyuncunun takımını taşımak istedigini, macı hissettigini gosteriyor..Bence de onemli bir veri..
bulent ornegi dogru ornek hirs acisindan ama arda acisindan degil. ben kaptanin rakip tribunle diyaloga girdigini hatirlamiyorum mac icinde. evet hakeme yuklenir oyunculara bagirir ama bunu da kaptanligindan sorumlulugundan yapar
neyse konuyu dagittik biraz. bu arada su cocuklarin resimleri varmi acaba bir yerlerde. hepsini ismen biliyorum ama zihnimde goruntu olmayinca bir acaip oluyorum. resim olan yuklerse cook sevinirim.
bu arada resmi sitede varmis resimler.gerek kalmadi sagolun
Sabri geçen sene takımın en iyilerindendi.Bu sene Baliç sola Hasan da sağa kaydırılınca yedek kaldı ve oynamay oynamay bu kötü duruma düştü.Onun için üzülüyorum,umarım bir an önce toparlanır.Çünkü çok yetenekli bir oyuncu.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to