Tüm Versiyonu Göster : Hagi'nin transfer isyanı!
Hagi, yöneticilere "Neredeyse ikinci yarı başlayacak ben daha alacağımız yeni oyuncunun durumunu göremedim. Oysa takımın iskeletini ve oyun kalıbını alacağımız oyuncunun üzerine kuracağım" diye tepki gösterdi.
Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi barut fıçısı... Rumen futbolcu Plesan'ın transferinin Saidou gönderilmediği için gerçekleştirilememesi Hagi'yi sonunda isyan ettirdi. Rumen teknik adam, İstanbul'daki yöneticilere telefon açarak "Ne oldu? Niye hala transfer gerçekleşmedi? İşleri halletmediniz mi? Biraz acele edin, artık zamanımız kalmadı" dedi.
Yöneticilerin, "Adam gitmek istemiyor. Ne yapalım?" karşılığı üzerine ise Hagi iyice sinirlenerek, "Neredeyse ikinci yarı başlayacak ben daha alacağımız yeni oyuncunun durumunu göremedim. Oysa takımın iskeletini ve oyun kalıbını alacağımız oyuncunun üzerine kuracağım. Herşeyin şimdiye kadar hazır olmayı gerekiyordu" diye tepki gösterdi.
Sarı kırmızılı yöneticiler ise Saidou'nun menajerinin Kamerunlu futbolcunun başka bir takıma transferini ağırdan aldığını ve yokuşa sürdüğünü belirterek dert yandı. Yöneticiler, menajer Abdullah Kılınç'ın Fransa'nın Nantes Kulübu ile 1 haftadır görüştüğünü, ancak ne Saidou'ya ne de kendilerine bir yanıt vermediğini, kendisine ulaşılmaması için de telefonlarını kapattığını belirtti.
Abdullah Kılınç'ın yakın dostlarına, "Acelemiz yok, teklifler ne zaman aklımıza yatarsa o zaman sözleşme imzalarız. Plesan Galatasaray'a gelecek diye acele edecek halimiz yok. İyi bir teklif olmazsa Saidou kalır" dediği öğrenildi. Kılınç'a ulaşamayınca Saidou'yu arayan sarı kırmızılı yöneticiler bu girişimden de bir sonuç alamadı. Kamerunlu futbolcu şöyle dedi:
"Benim transfer gelişmeleri konusunda bilgim yok. Ben de sizin gibi haber bekliyorum. Tek bildiğim şu an da hiç bir kulüple anlaşılmadı." Bu gelişmeler üzerine sarı kırmızılı yöneticiler menajer Abdullah Kılınç'ı transferi yokuşa sürmekle suçladı. Yöneticilerin, Saidou'da pürüz çıkınca yabancı kontenjanında yer açabilmek için Hagi'den Petre'nin takımdan gönderilmesini istediği öğrenildi.
-------------------------------------------------------------------
valla hagi hakli, onun yerine baska bir td olsaydi coktan istifa etmisti...sadece galatasarayli oldugu icin bu rezalete katlaniyor
Hagi haklı olmasına haklı ama Moenchengladbach nasıl Ümit'i antremanlara çıkarıp 2 maç denediyse, biz neden aynı şeyi Plesan için yapmıyoruz? Madem Saidou'yu yollayacağımız ve yollayınca Plesan'ı alacağımız bu kadar kesin, çağırsınlar o zaman başlasın antremanlara, hazırlık maçlarına..
Deliormanlı
13-01-05, 14:53
Biliyorum ki Hagi çoktan isyan ediyor ama şimdiye kadar bırakmadıysa bir kaç sebebi var: G.Saray'ı gerçekten çok sevmesi ve kötü durumda bırakmak istememesi,bıraktı kaçtı demesinler ve karier meselesi.Ama bir gün tak derse canına arkasına bakmadan gider.Bursa da böyle yaptı,ondan sonra kimse onu dönmesi için ikna edemed :kizgin: i....
Biliyorum ki Hagi çoktan isyan ediyor ama şimdiye kadar bırakmadıysa bir kaç sebebi var: G.Saray'ı gerçekten çok sevmesi ve kötü durumda bırakmak istememesi,bıraktı kaçtı demesinler ve karier meselesi.Ama bir gün tak derse canına arkasına bakmadan gider.Bursa da böyle yaptı,ondan sonra kimse onu dönmesi için ikna edemed :kizgin: i....
bursada ona kal dediklerini hic hatirlamiyorum??zaten neden kal desinler ki sampiyon bu yapti bursayi?bursa hagi ne dediyse aldi yani butcesi elverdigince butun istedigi rumen futbolculari aldii bursaspor !hagi icin buna ragmen basarili olamyinca gitmek ZORUNDA kaldi hagii yanlis olmasin!!bide haginin transfer icin istediklerini alinmiyor ordda hakli hagi ama galatasarayi suan birakmamsinin sebebi bence senin dedigin gibi galatasaray aski fln degil sadece kariyerr !!suan hagi takimi biraksa kim alir hagiyi??,yine anadolu klupleri talip olurr avrupa takimlari ilgilenmez hagiyle!!hagi bizde kendini ispatlasin en azindan bi sampiyonlar llgine girip bi tur atlayalim o zamn nasil giidcek baska kulplere gorucez bakalimm....
Deliormanlı
13-01-05, 16:27
bursada ona kal dediklerini hic hatirlamiyorum??zaten neden kal desinler ki sampiyon bu yapti bursayi?bursa hagi ne dediyse aldi yani butcesi elverdigince butun istedigi rumen futbolculari aldii bursaspor !hagi icin buna ragmen basarili olamyinca gitmek ZORUNDA ....
Olay o kadar basit değil!
Bazı şeyler açıkça uluorta konuşulmaz.Hele hele taa Fransadan Bursada olanları görmek biraz zor,ama oradan herhalde öyle görülüyor.Ama inanmıyorsan ki bu senin doğal hakkın, ben bir gün olayları daha detaylı yazarım.Özellikle Hagi neden ayrıldı Bursadan. Ve kimler ayrılmasına sebep oldu....
Hagi'nin G.Saray sevgisine gelince inan ki en az senin kadar G.Saraylı. Şuna eminim ki TV ekranlarında boy gösteren bazı GS yöneticilerden daha G.Saraylı! Bilmediğim şeyi yazmam konuşmam.
Romen futbolculara gelince, onları ve Hagi'yi suçlamak sadece bazılarını için hedef saptırmaktır. Ganea Almanyadan geldi ve sonra Premier League'e gitti.Karieri tartışılmaz,kimse ona kötü topçu diyemez.Miu zaten kariyeri olan bir topçuydu ve Miu ile Frasineanu bugün hala Bursaporda oynamaktadırlar. Tek bir kaleci Vintilla tam olarak beklendiği gibi çıkmadı,ama kötü kaleci değildi ve şansızlığı da Serdar Kulbilge'nin müthiş performansı. Bu paraya bunlar gelir. Ve Bursada futboldan biraz anlayan ve aklı başında olan insanlar bu konuda asla Hagi'yi suçlamıyor.Bilenler bu konularda Bursa medyasının(özellikle Suat Paçacı) ve bazı kulüp ileri gelenlerin rolünü iyi bilir...
Saygılar,
UmBeRtO GS
13-01-05, 19:54
Bazı şeyler açıkça uluorta konuşulmaz.Hele hele taa Fransadan Bursada olanları görmek biraz zor,ama oradan herhalde öyle görülüyor.;)
Totti o olaylar yaşanırken Türkiye'deydi. Kendisi Fransa'ya Eylül 2004'te gitti ;)
bursada ona kal dediklerini hic hatirlamiyorum??zaten neden kal desinler ki sampiyon bu yapti bursayi?bursa hagi ne dediyse aldi yani butcesi elverdigince butun istedigi rumen futbolculari aldii bursaspor !hagi icin buna ragmen basarili olamyinca gitmek ZORUNDA ....
Bazı şeyler açıkça uluorta konuşulmaz.Hele hele taa Fransadan Bursada olanları görmek biraz zor,ama oradan herhalde öyle görülüyor.Ama inanmıyorsan ki bu senin doğal hakkın, ben bir gün olayları daha detaylı yazarım.Özellikle Hagi neden ayrıldı Bursadan. Ve kimler ayrılmasına sebep oldu....
Hagi'nin G.Saray sevgisine gelince inan ki en az senin kadar G.Saraylı. Şuna eminim ki TV ekranlarında boy gösteren bazı GS yöneticilerden daha G.Saraylı! Bilmediğim şeyi yazmam konuşmam.
Romen futbolculara gelince, onları ve Hagi'yi suçlamak sadece bazılarını için hedef saptırmaktır. Ganea Almanyadan geldi ve sonra Premier League'e gitti.Karieri tartışılmaz,kimse ona kötü topçu diyemez.Miu zaten kariyeri olan bir topçuydu ve Miu ile Frasineanu bugün hala Bursaporda oynamaktadırlar. Tek bir kaleci Vintilla tam olarak beklendiği gibi çıkmadı,ama kötü kaleci değildi ve şansızlığı da Serdar Kulbilge'nin müthiş performansı. Bu paraya bunlar gelir. Ve Bursada futboldan biraz anlayan ve aklı başında olan insanlar bu konuda asla Hagi'yi suçlamıyor.Bilenler bu konularda Bursa medyasının(özellikle Suat Paçacı) ve bazı kulüp ileri gelenlerin rolünü iyi bilir...
Saygılar,
oncelikle sunu belirteyim frnasadan da en az senin kadar takip ediyorum galatasarayii veumbertonunda dedigi gibi fransaya eylulde geldim olaylar varkenn istanbuldaydim!ayrica bazi seyleri bilmek ogrenmek icin illa sozu edilen yerde yasamak gerektigini hic bilmiyorudm?bursada yasamaadiigim ve fransda oldugum icin susmam gerekiyrsa bilmiyrm! neyse bunlar onemli degil bursaspor hagiye neden kal desin bunu bi soylermisin?bursa spor neden hagiyle yola devam etmek istemis olabilirki?hagi zirvedeykenmi bursayi birakti?bide sunu soylersen sevinirm miu kariyeri tartisilmaz bi futbolcu demsiin miunun kariyerini bana bi yazarsan sevinirm...
Totti Hagi'nin Galatasaray'a mahkum olduğu fikrine katılmakla beraber, koca kulübün durumu da ondan pek farklı değil açıkçası.. Ayrıca Hagi en son geçen haftaki basın toplantısı başta olmak üzere pek çok sefer yönetimle ilgili hoşnutsuzluklarını çekinmeden dile getirdi, yani çok da taviz veriyor sayılmaz..
Haberin doğruluğunu bilemiyorum ama bu konuda Hagi ne dese haklı.. Adam zaten gitti listesindeki en makul ismi verdi yönetime, buna rağmen 3 haftadır çözülemedi bu transfer.. Yalnız bir konuda inadı var, Saidou yerine Petre'yi Plesan'ın takımına vermeyi kabul etse şimdiye kadar çoktan biterdi bu transfer.. Ama bu onun oyuncu tercihi, saygı duymak gerekir.. Bu işin sonu ya Saidou'yu üç otuz paraya bir Anadolu takımına satıcaz ya da ikinci devre Saidou-Ümit-Hagi-Hakan mutlu mesut geçinip gidicez..
vallahi hagi sene başında ergun gürsoy" hagi burada olduğı sürece romanyadan oyuncu almayacağız" dediğinde sustuğu vakit kaybetti benim gözümde transfer işini...Şu andaki durum ortaoyunundan başka birşey değil!
Bu arada şaka maka; tarihler 14 Ocak'ı gosteriyor, henuz Fevzi haric transfer yok..Bundan sonra Z.Zidane'i getirsen ne olur ki? Takımı tanıyacak da, form tutacak da, ulkeye adapte olacak da..
Totti Hagi'nin Galatasaray'a mahkum olduğu fikrine katılmakla beraber, koca kulübün durumu da ondan pek farklı değil açıkçası.. Ayrıca Hagi en son geçen haftaki basın toplantısı başta olmak üzere pek çok sefer yönetimle ilgili hoşnutsuzluklarını çekinmeden dile getirdi, yani çok da taviz veriyor sayılmaz..
Haberin doğruluğunu bilemiyorum ama bu konuda Hagi ne dese haklı.. Adam zaten gitti listesindeki en makul ismi verdi yönetime, buna rağmen 3 haftadır çözülemedi bu transfer.. Yalnız bir konuda inadı var, Saidou yerine Petre'yi Plesan'ın takımına vermeyi kabul etse şimdiye kadar çoktan biterdi bu transfer.. Ama bu onun oyuncu tercihi, saygı duymak gerekir.. Bu işin sonu ya Saidou'yu üç otuz paraya bir Anadolu takımına satıcaz ya da ikinci devre Saidou-Ümit-Hagi-Hakan mutlu mesut geçinip gidicez..
evet hagi galatasaraya mahkum ama ben galatasarayin hagiye mahkum oldugunu cok sanmiyorum!hagi ayrilsa dunyada galatasarayi calistmak isteyen bi hoca bulamiycakmiyiz??ama hagi ayrilsa anadolu klupleri disinda kimse hagiyle calismak istemez!!ama tabiki transfer konusnda hakli hagii hic bir istedigi alinmiyorr gerci bende soyle bi soruda var genelde rumen oyuncular istiyor hagi ve ergun gursoy sene basinda romanyadan futbolcu aliycaz demisti acaba ikili arasinda bu surtusmeler yuuznden transfer olmuyor veya gecikiiyor?tabii saadece plesan icin gecerli bu diger gundemdeki futboilcular icin degil zinade fln icin!son olarak hagi transferde hakli ama galatasaraya rest cekip birakamaz hagii bununda galatasaray sevgisyle hic alakasi yok ...
Hagi´nin transfer listesi....
fahri -rizespor
caner-samsunspor
ali tandogan-genclerbirligi
ali -bakirköyspor
serhat-istanbulspor
Plesan
Kanyak :lig tv-futbol gündemi
fahri -rizespor
caner-samsunspor
ali -bakirköyspor
serhat-istanbulspor
Plesan
Fahri'yi Fener'de ilk cıktıgında begenmemistim, ama Rize'de oynadıgı futbolu begeniyorum..Ümit Millilerde de 10 numara pozisyonunda oynuyor..Rize'de ise daha defansif orta saha konumunda..Yani oyunun her iki tarafını da oynayabilen bir oyuncu..
Caner'i begenmiyorum; ne fizik gücü yeterli, ne de devamlılıgı var..Galatasaray'da forvet oynayacak adam degil bence..
Ali Tandogan yararlı olur..
Diğer 2 ismi tanımıyorum..
Deliormanlı
14-01-05, 17:16
fahri -rizespor
caner-samsunspor
ali -bakirköyspor
serhat-istanbulspor
Plesan
Fahri'yi Fener'de ilk cıktıgında begenmemistim, ama Rize'de oynadıgı futbolu begeniyorum..Ümit Millilerde de 10 numara pozisyonunda oynuyor..Rize'de ise daha defansif orta saha konumunda..Yani oyunun her iki tarafını da oynayabilen bir oyuncu..
Caner'i begenmiyorum; ne fizik gücü yeterli, ne de devamlılıgı var..Galatasaray'da forvet oynayacak adam degil bence..
Ali Tandogan yararlı olur..
Diğer 2 ismi tanımıyorum..
gian bunların hiçbiri (Ali Tandoğan hariç) G.Sarayda oynayacak nitelikte futbolcular değil. Bilirisn ucuz etin yahnisi misali. Böyle olmasına rağmen bunları dahi alamazlar...
Gian'dan ilginç yorumlar geliyor bu aralar ;) Hocam Fahri için bir paragrafa yakın yazı yazmışsın emeğine yazık valla.. Diğer oyuncularla ilgili sana ve hikmet abi'ye katılıyorum.. Ali Tandoğan'ın belki bir katkısı olabilir ama kendi topicinde bahsettiğimiz üzere 1 milyon dolarlık bir talebi olmuşsa bence yapacağı katkıya oranla büyük para istemiş..
Ya beyler ben ne dedigimi biliyor muyum? :) Çıta düstü bir kere; eskiden olsa hic düsünmeden siler atardım bu isimleri..Ama oyle bir konumdayız ki, bunların icinden bile bir seyler cıkarmaya calısıyorum..Polyannacılık misali..
Hem oyle demeyin..Fahri BJK-Rize macında cok iyi oynamıstı :)
----------------------------------------------------------------------
Sarhoş musunuz hocam ne kanyağı.Dedim o kadar içmeyin diye, bak fahri için bile iyi topçu falan diyosunuz.Şaka bir yana ben bir numarasının göremedim ama Rıza Hoca yaş tahtaya basmaz.
O arada caner alınırsa bedavaya falan iyi olur.Adam şu an öyle bir noktada ki (samsunlu olduğum için caneri 5-6 yıldız izleriz bizim orada) ya iyi bir hocanın elinde büyük bir aşama yapacak(ki o potansiyel var) ya da yok olup giedece güvendiğimiz birçok samsunlu gibi...
Aslında ben Furkan'dan ümitliydim baya ama işte küçültme davasına falan sildiler çocuğu...
Plesan transferinin yatmak üzere olduğu düşünülürse (en son atv spor'da söyledi ücret yüzündenmiş) Hagi ne kadar isyan etse hakkıdır diyorum.. Plesan iyidir kötüdür bilemem ama Hagi gitti kılı kırk yardı en makul ismi söyledi, karşılığında yönetim bu isteği bile gerçekleştiremiyorsa herhangi bir başarısızlığın faturasını Hagi'ye kesme şansı kalmamıştır bence.. Bizim yönetimin hayalindeki hoca istediği oyuncuyu cebinden para verip almalı heralde..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to