PDA

Tüm Versiyonu Göster : Resmi Sitedeki Bir Haberin Ardından...

Deliormanlı
13-01-05, 11:56
Aşağıdaki haber resmi siteden:

http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=253635&mans=true

Lüksemburg Kralı'nın annesi Josephine Charlotte (Belçika Prensesi ve Lüksemburg Grande Duchesse'i) 78 yaşında vefat etmiştir. Cenazesi cumartesi günü defnedilecektir. Cenaze ve matem nedeniyle Avrupa Topluluğu Dönem Başkanı ve Lüksemburg Başbakanı Jean Claude Juncker ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın görüşmeleri 10 gün sonrasına ertelenmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
__________________________________________________ ____________________________________

Aşağıdaki mesaj ve yorum ise sevgili Dostum Burak San'a ait.Herşeyi ile ona katılıyorum ve altına imzamı atarım.Daha söylenecek ne var ki...trajikomik!

BURAK SAN = Gerçekten trajikomik şeyler yaşıyoruz. "Dalga geçeyim" diyorum gönlüm elvermiyor, hayatımda en değer şeylerin üst sıralarında geliyor Galatasaray...
"Takılma, boşver" diyorum yapamıyorum böylesine bir gerizekalılığa sinirlenmemek elde değil.

Galatasaray 100. senesinde 100 yılın en büyük krizini yaşıyor. Bütün amatör şubeler çökmüş, futbolda bir takımdaşlıkla yaratılan sinerji bizi ancak liderin dört puan arkasında tutuyor, takviye yapmamız lazım aldığımız ve alacağımız tek adam 2.ligden bir kaleci..

Yönetim 40 ayrı telden çalıyor, hepimiz artık neredeyse şampiyonluktan ümidi kestik, eski şampiyonluklardan, güzel maçlardan hasbihal ediyoruz.

Ve sen, allah taksiratını affetsin, Lüksemburg kralına validesi için başsağlığı diliyorsun. Sebep, Türkiye'yi AB'ye sokmak için Lüksemburg başbakanı ile görüşecek olman. Adama "sen kimsin?" demezler mi? Galatasaray'ı düzlüğe çıkarttın, refaha erdirttin de Türkiye mi eksik kaldı. Galatasaray'ı bu kadar komik, bu kadar acınası duruma getirmeye imin ne hakkı var?

Yazıktır, günahtır ama ya...

gian
13-01-05, 12:35
Olayın bir baska ilginc boyutu da, bu adamın ugursuzlugunun inanılmaz boyutlara ulasması..Adam Luksemburg Basbakanı'ndan randevu alıyor, adamın annesi ölüyor..Tam bir düz taban bu adam..

Deliormanlı
13-01-05, 13:11
Olayın bir baska ilginc boyutu da, bu adamın ugursuzlugunun inanılmaz boyutlara ulasması..Adam Luksemburg Basbakanı'ndan randevu alıyor, adamın annesi ölüyor..Tam bir düz taban bu adam..

Galatasaray'a Başkan oldu önce futbol ,daha sonra diğer sporlar,voleybol ve basketbol ölmek üzere :D

Allah Korusun :agla:

Sheva
13-01-05, 13:30
Resmi sitedeki haberi okuyunca kulüple direk ilgili bir haber olmadığını anlayabiliyorum ancak ne amaçla oraya konduğunu anlamadığım gibi, ne sebeple kızacağımı da bilemiyorum.. Başkan birileriyle birşey için görüşecekmiş ancak o şahsın validesi vefat ettiği için görüşme ertelenmiş.. Yahu resmi site başkanın kişisel weblog'u mu, bize ne afedersiniz Lüksemburg sosyetesinden? Neyse Allah taksiradını affetsin ama aynı zamanda bize de biraz sabır versin lütfen..

PS. Hikmet abi, Burak Bey'in yazısını quote içine koymak istiyorsun diye düzeltme yapmıştım, kusura bakmayasın..

Sheva
13-01-05, 13:52
Ben ciddi ciddi anlamadım yahu bu haberi, siz beni beğenmiyorsunuz ama bakın ben ne kadar mühim insanlarla temas halindeyim falan mı demek istiyor acaba başkan??

Deliormanlı
13-01-05, 14:49
PS. Hikmet abi, Burak Bey'in yazısını quote içine koymak istiyorsun diye düzeltme yapmıştım, kusura bakmayasın..

Tamam Sheva,

Teşekkürler,

ÖNDER RB
13-01-05, 23:34
AB görüşmelerinde fair playe önem verilmesi konusunda fikir alışverişi yapacaklarmış.

Genco
13-01-05, 23:36

:dislek2: