Tüm Versiyonu Göster : Gazanfer Özcan Vefat Etti
M.Yasin Cakmak
17-02-09, 20:49
Ozellikle Avrupa Yakasi'ndan cok alismistim.
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin.
JackDaniels
17-02-09, 20:50
Allah rahmet eylesin...
Yaşlanıyoz anasını satim...
UmBeRtO GS
17-02-09, 20:55
Toprağı bol olsun.
Tahsin babayı özleyeceğiz.
Anaaa
Allah rahmet eylesin.
Vay anasını birer birer gidiyor eskiler.
hassiktir ya
gazanfer özcan - gönül ülkü bana tiyatroyu sevdiren çocukluğumda her oyununa gittiğimiz tiyatroydu.
yani tahsin babadan çok fazla şey ifade ediyordu bana gazanfer baba
çok üzüldüm
Marikinas2
17-02-09, 20:59
Türk tiyatrosu bir neferini daha kaybetti..
Allah rahmet eylesin..
Hüsnü Kuruntu'yu kaybettik.
Allah rahmet eylesin...
Namelessonegs
17-02-09, 21:34
Yazık cok uzuldum...:(..Topragı bol olsun, Allah rahmet eylesin :(
Bengü Cakmak
17-02-09, 21:36
Allah Rahmet eylesin :( cok uzuldum :(
Ne kotu bir gun bugun allahim !
Yazık cok uzuldum...:(..Topragı bol olsun, Allah rahmet eylesin :(
+1905
Güzel insandı. Ben Kuruntu Ailesi ile tanımıştım kendisini. A.YAkasında da çok iyiydi. Son zamana kadar mesleğini icra etti. Elden ayaktan düşmeden göçtü gitti. Toprağı bol olsun.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Büyük sanatkarlarımızı birer birer kaybetmeye devam ediyoruz. Ne acıdır ki yerlerini dolduramıyoruz. Gazanfer Özcan gibi ustalar kolay yetişmiyor.
Hepimizin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun buyuk bir sanatci daha gitti
gül güzeli
17-02-09, 23:32
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
bu gün gerçekten kötü bir gün :(
Insan yaslandigini etfarindaki guzelliklerin bir bir kaybolmasindan anliyor, guzel insandi, kucuklugumuzun nesesi Kuruntu ailesi ile tanimis cok sevmistim, Allah mekanini cennet etsin.
Sanatçılığın ilk elli yılı zordu derlerdi eskiden ancak anlaşılan şimdi bir ömür zor geçiyor. Vergi borcu ile uğurladık sanatçımızı. Eşinin 2002 yılındaki rahatsızlığı sebebiyle içine girdiği maddi sorunlar sebebiyle ödeyemediği vergi borcu beş yüz bini bulmuş. Sanatçıların sağlık güvencesi ve diğer bir çok eksikleri her kesimde yaşanan sıkıntılar gibi kanayan bir yaramız.
Borçlu olan kim acaba, rahmetlinin devlete olan borcundan mı bahsetmeli, yoksa bizlerin bu büyük tiyatrocunun onca gülümseme, onca yaşattığı sanat sevgisi için asıl bizlerin ona olan borcundan mı bahsetmeli bilmiyorum.
Tiyatrosunu yaşatabilmek, seyircisiyle buluşabilmenin bedeli bu maalesef. Atamızın "Sanat damarları kopan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur.." söylemini diğer tüm söylemleri gibi unuttuk gittik.
Güle güle değerli büyüğüm.. Çocukluğumun, gençliğimin ve şimdi de orta yaşımın büyük sanatçısı. Senin de hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun ne diyeyim.
Allah rahmet eylesin. Toprağın bol olsun.
Borçlu olan kim acaba, rahmetlinin devlete olan borcundan mı bahsetmeli, yoksa bizlerin bu büyük tiyatrocunun onca gülümseme, onca yaşattığı sanat sevgisi için asıl bizlerin ona olan borcundan mı bahsetmeli bilmiyorum.
Tiyatrosunu yaşatabilmek, seyircisiyle buluşabilmenin bedeli bu maalesef. Atamızın "Sanat damarları kopan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur.." söylemini diğer tüm söylemleri gibi unuttuk gittik.
Güle güle değerli büyüğüm.. Çocukluğumun, gençliğimin ve şimdi de orta yaşımın büyük sanatçısı. Senin de hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun ne diyeyim.
Allah rahmet eylesin. Toprağın bol olsun.
gördüğüm en iyi veda yazılarından biri
eline sağlık blue
bu ayıp hepimizin
edit:SIT icerigi
gördüğüm en iyi veda yazılarından biri
eline sağlık blue
bu ayıp hepimizin
Çok teşekkür ederim, ben de temenninize yürekten katılıyorum. Tekrar teşekkürler..
Aslan Suat
18-02-09, 17:30
Allah rahmet eylesin, cok üzüldüm gercekten. Yalan dünya iste...
Bu akşam ki galibiyetimiz Gazanfer Özcan için olsun...
gule gule ehtiyar, nur icinde yat...
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun.
Allah rahmet eylesin... Çocukluğumuzdan beri seyredip, takip ettiğimiz, bir anlamda onların eserleriyle büyüdüğümüz değerli insanlar tek tek aramızdan ayrılıyor... Ve işin daha kötüsü, yerlerine yenileri yetişmiyor... Bir büyük ustayı daha kaybettik...Umarım kalanlara biraz olsun sahip çıkabiliriz kalan yaşamlarında...
Allah rahmet eylesin. Cocuklugumuzun Husnu Kuruntu amcasi. Nurlar icinde uyu
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to