Tüm Versiyonu Göster : Gonul Yarasi
Dun gittim Capitol'de ..
Bir film ancak bu kadar guzel olur.
Ciddi anlamda Turk sinemasinda adini soz ettirecek bir film bence.
Su ana kadar bircok Turk filmine gitmistim ancak bu en guzeliydi bana gore.
Gidin gorun derim.
UmBeRtO GS
12-01-05, 17:04
Konu Türk filmlerinden açıldığı için bende başka bir türk filminin reklamını yapayım bari...
http://www.hirsizvar.com/images/Poster(big).jpg
Bu film ayın 21'inde vizyondaymis sanirim.
UmBeRtO GS
12-01-05, 17:16
Gönül Yarası
Yönetmen : Yavuz Turgul
Oyuncular : Şener Şen (Nazım) , Meltem Cumbul (Dünya) , Timuçin Esen (Halil) , Güven Kıraç (Mehmet) , Devin Çınar (Piraye) , Sümer Tilmaç (Takoz) , Erdal Tosun (Haşmet) , Gamze Atalay (Melek)
Anadolu'da geçirdiği öğretmenlik kariyerinin ardından emekli olan Nazım, İstanbul'a göç eder ve arkadaşı Takoz'un taksisinde çalışmaya başlar. Tam 17 yıldır gelmedği kent, şimdi ona bambaşka gözükmektedir. Başlarda zorlansa da, uyuyamadığı için geceleri çalışmak hoşuna gider. Bir gün, taksisine pavyonda çalışan Dünya'yı alır. Dünya kızı Melek'le birlikte, psikopat olduğunu söylediği eski kocası Halil'den kaçmaktadır. Nihayetinde Halil, Dünya'nın izini bulunca, Nazım bu genç kadına ve kızına kola kanat gererek onları saklar. Ancak Halil'in Dünya'dan vazgeçmeye niyeti yoktur.
Birlikte "Muhsin Bey" (1987), "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" (1990), "Gölge Oyunu" (1992) gibi önemli filmlere imza atan Yavuz Turgul ve Şener Şen'i "Eşkıya" filminden sekiz yıl sonra yeniden birarada. "Gönül Yarası", Yavuz Turgul sinemasının tanıdık temaları çerçevesinde ilerleyen bir film.
UmBeRtO GS
12-01-05, 17:20
Hırsız Var!
Finanstan medyaya, yeraltı dünyasından magazin basınına kadar, ülkemizdeki yaşamın (futbol dışında) belli başlı gündem maddelerini aynı hikâye etrafında toplayan "Hırsız Var!", oyuncu kadrosunun renkliliğiyle dikkat çekiyor. Film, marjinal bir modacının düzenlediği bir defilede, ünlü bir işadamının eşinin, bir mafya babasının, defilenin baş mankeninin, profesyonel bir soyguncunun ve bir magazin gazetecisinin yollarının kesişmesiyle yaşanan olayları konu alıyor.
Yönetmen : Oğuzcan Tercan
Oyuncular : Haluk Bilginer , Mehmet Ali Erbil , Gülse Bilsel , Birol Ünel , Gamze Özçelik , Fatih Akın , Suna Pekuysal , Dost Elver , Haldun Boysan, Esra Eron
yavuz turgul ismi yeterli zaten..
bazı eksiklikler dışında çok guzel bir film. olacak o kadar.
sonu iyi olmamış.
Bence sonu süper olmuş bir film çok güzel bağlamışlar olayı..Türküler bitirdi beni resmen...
Şener şen türkiye standartlarının çok çok üstünde olduğunu bir kez daha göstermiş..Keza sümer tilmaç da beklediğimden çok daha iyi oynamış...Meltem cumbulu sevmezdim bana çok yapmac ık gelirdi ki keza gene doğu şivesiyle konuşmayı abartsada fena oynamamış...
Mükemmel bir film gidin görün izleyin izletin...
bu arada timuçun esen denen zat bambaşka gerçekten .....
Herif bir kere baya bir yakışıklı ve mükemmel bir oyuncu doğu şivesiyle süper konuşmuş filmde...
Jön eksiklğini kapatır heralde türk sinemasında....
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to