Tüm Versiyonu Göster : Antonio Graves
İnsan değilsin.
Kaç senelik sözleşmen var hatırlamıyorum lakin bir sene ise, seninle hala sözleşme uzatmayan yönetimin ümüğüne turşu sıkayım.
Zorla salona getireceksin adamı...
Bugün güzel bir oyun çıkarttı Banvit karşısında.
Zorla salona getireceksin adamı...
Ehehehe...Konuşmadık ama daha önce de dediğim gibi,
bu sezon bir türlü keyif alamıyorum basket maçlarımızdan.
Gerçi buradan herkese duyururum ki, zaten gelenler de bilir,
Lioney ile maç izlemek zaten ayrı bir keyif ama konumuz o da değil.
Sivasspor'a nefretim, düşmanımı daha yakından izleme durumunu gerektirdiğinden maça gitmek istemedim ben.
Antonio Graves'e gelecek olursam,
Henry Domercant ve Willie Solomon'dan sonra gelen en iyi yabancı bence TBL'ye.
Ve aslında komple basketbolcu olan bu üç ismin içinde yaptığı etkili savunma, kritik anlarda topları doğru kullanması ve sahada verdiği mücadeleyi göz önüne aldığımızda (ki diğer ikisinin de aşağı kalır yanı yoktu ama) son dönemdeki en iyi yabancı olduğunu söyleyebiliriz.
Geçen sene bu kadar mıydı bilmiyorum, dikkatimi de çekmemişti açıkçası ama neredeyse başlı başına bir takım gibi oynuyor Graves ve şunu rahatlıkla idia edebilirim ki o olmasaydı ilk 4'te yer alamazdık kesinlikle. Zaten maçlardan keyif alamama nedenlerimden biri de bu heralde ama dediğim gibi, konumuz o değil :)
Eksik birşeyler var kariyerinde ve oyununda; tam oalrak çözemedim. Takım iyi giderken iyi hoş da; takım kaymaya başladığında; bir sorumlulk alma; işleri düzeltmeye çalışma duygusuna sahip değil. Yani nasıl desem; bir Hagi değil de bir Alex gibi...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to