Tüm Versiyonu Göster : Bye Bye America
Bengü Cakmak
05-02-09, 20:11
Her guzel sey gibi buda bitti, ama bu sefer guzel bir baslangic icin.
M.Yasin Cakmak
05-02-09, 21:15
:)
Daha var ya :) Acele etme
Bengü Cakmak
05-02-09, 21:28
Yasin ile ayriliyoruz cekemiyorum artik. Bir yanda yilanlar diger yanda yasinin huysuzlugu biktim artik!
M.Yasin Cakmak
05-02-09, 21:33
1,000,000 $ isterim, gencligim gitti :).
Bengü Cakmak
05-02-09, 21:34
Aman, hemen veririm. Yeterki Yilanlarini da al git!
M.Yasin Cakmak
05-02-09, 21:36
Anani da al git diyosun :).
Bengü Cakmak
05-02-09, 21:38
Anani da al git diyosun :).
Cok zekisin :)
1 milyon dolar verilecekse yılanları almaya biz buradan geliriz :D
Neler oluyor yahu
Bengu-Yasin nereye boyle :)
M.Yasin Cakmak
05-02-09, 23:37
Kamuran abi planlar var. Onumuzdeki hafta kesinlesir, yazarim. Bengu gaza gelmis biraz :).
Zaten Avrupa'ya geleceğiz falan diyordun sen :)
Bengü Cakmak
05-02-09, 23:58
ne yapacaksak!
Olsun buraya daha yakın olursunuz bir kere hem aileye hem arkadaşlara :)
Sonra maçları daha düzgün bir saatte izlersinir :)
Arada bir kaçamak yapırsınız ülkeye gelirsiniz, yüzünüzü görürüz :)
Hem Amerika batıyor, kriz var ehehe :)
M.Yasin Cakmak
06-02-09, 00:02
Olsun buraya daha yakın olursunuz bir kere hem aileye hem arkadaşlara :)
Sonra maçları daha düzgün bir saatte izlersinir :)
Arada bir kaçamak yapırsınız ülkeye gelirsiniz, yüzünüzü görürüz :)
Hem Amerika batıyor, kriz var ehehe :)
Eger hersey plana uygun olursa seneye kombine aliriz, iki haftada bir geliriz.
Eger hersey plana uygun olursa seneye kombine aliriz, iki haftada bir geliriz.
Sanki serbest uçuşda gibisin :) İki haftada bir :) Hadi bakalım, inşallah.
Keyifli olacağınız yerde olunda, gerisi teferruat :)
M.Yasin Cakmak
06-02-09, 00:06
Sanki serbest uçuşda gibisin :) İki haftada bir :) Hadi bakalım, inşallah.
Keyifli olacağınız yerde olunda, gerisi teferruat :)
Abi istedigimiz olursa serbest ucusa uygun olabiliriz. En azindan Ekim itibariyle beklentiler geceklesirse 2 haftada bir yalan olmaz.
Ama dile kolay 8 sene olmus, 3.5 sene de Bengu icin. Bir degisim vakti geldi sanirim :).
Tabi bu "sokmusum doktoraya, master neyime yetmiyor." manasina da geliyor.
Bengü Cakmak
06-02-09, 00:42
Abi istedigimiz olursa serbest ucusa uygun olabiliriz. En azindan Ekim itibariyle beklentiler geceklesirse 2 haftada bir yalan olmaz.
Ama dile kolay 8 sene olmus, 3.5 sene de Bengu icin. Bir degisim vakti geldi sanirim :).
Tabi bu "sokmusum doktoraya, master neyime yetmiyor." manasina da geliyor.
2 haftadada bir atreman dayim diyorsun !
M.Yasin Cakmak
06-02-09, 00:51
2 haftadada bir atreman dayim diyorsun !
Yok canim antremansiz, direk mac, Lincoln gibi ;)
Bengü Cakmak
06-02-09, 01:14
Yok canim antremansiz, direk mac, Lincoln gibi ;)
Nasilsa eve gelceksin bugun...
Daha karpuz kesecektik Yasin, yalniz birakma beni su gurbet ellerde. Insalah hayirlisi olur ,bizdede niyet var ama 2012 falan diyoruz.
M.Yasin Cakmak
06-02-09, 01:57
Abi benim de niyet 2013 falandi ama kafa atti iste. Kafa atinca gelmistim, aynen donecem galiba :).
Bu arada Kelim, Noyanim aradi bu topigi gormus. O bile alternatifleri surekli degerlendiriyoruz diyor.
Bengü Cakmak
06-02-09, 02:09
Abi benim de niyet 2013 falandi ama kafa atti iste. Kafa atinca gelmistim, aynen donecem galiba :).
Bu arada Kelim, Noyanim aradi bu topigi gormus. O bile alternatifleri surekli degerlendiriyoruz diyor.
Beni Nisanda yoliicak kendi Augustosa kadar Amerikada zaten!
Canlarim,karariniz ne olursa olsun sizin icin hayirlisi olsun. Zaten yurtdisinda yasayip ta akli baska yerlerde kalmayan yoktur...
hayirlisi olsun desene ali samiyen tribunlerinde gorme ihtimalimiz var
Seattle'da yasayarak bu hayat bitmez, New York'a gelin abicim.. :)
Benim de aslinda Milan'a gitme planim var gelecek sene icin, Kapali'yi birakip Curva Cud'a takilicam artik..
M.Yasin Cakmak
04-06-09, 09:01
Arkadaslar uzun zamandir internete giremiyordum, benim islerim aksamis olabilir, kusura bakmayin. Cok uzun suren ve 6 bavul+kopek ile yapilan yolculuktan sonra Turkiye'ye gelmis bulunuyorum. 1-2 ay icerisinde Bengu'nun yanina Isvicre'ye gececegim. Toplanalim birseyler yapalim mutlaka.
USAtaraftar
04-06-09, 09:50
Vay anasini, sonunda sen de kesin donus yaptin demek. Ne oldu yasin hayirdir, arastirmalarin icin daha uzun bir sure burada kalman gerekmiyormuydu?
Arkadaslar uzun zamandir internete giremiyordum, benim islerim aksamis olabilir, kusura bakmayin. Cok uzun suren ve 6 bavul+kopek ile yapilan yolculuktan sonra Turkiye'ye gelmis bulunuyorum. 1-2 ay icerisinde Bengu'nun yanina Isvicre'ye gececegim. Toplanalim birseyler yapalim mutlaka.
İstanbulda mısın ?
Görüşelim en acilinden ...bulusalım hep beraber...
Bengü Cakmak
04-06-09, 15:04
'Allahim su uyusu bende cok gormek isterdim ya :)
'Allahim su uyusu bende cok gormek isterdim ya :)
Nie ya :D
Sabahtan beri şu Ankara ahalisiyle görüşmeye çalışıyorum...Hepsinin işi çıktı yahu :D
Tek başına kızılay da dolaşıcam simdi :)
Bengü Cakmak
04-06-09, 15:47
:) yazik sana :)
:) yazik sana :)
Bak ya nasılda acıdı bana :)
Tek basıma dolastım geldim...Kızılay cıvıl cıvıldı...Ankara' ya yaz coktan gelmiş...Bayanlar oldukça bakımlıydı valla :)
Daha sık gelmek lazım :P
Bengü Cakmak
04-06-09, 19:06
Sorunda orda artik güzel bayanlardan cok bakilmi bayanlarin olmasi :) heee
Ankara ahalisine 1 hafta önceden haber vereceksin ki ancak plan yapalım, düzenli adamlarız kardeşim ani birşey çıkınca olmuyor, :)
Valla uyuss haberim oldu ama nişanlımın tahlilleri falan vardı, araba ile kızılaya da gelemedik malum trafik berbat orda, kusurumuza bakma...
Ben de 21 HAziran'da Bilkent'e konferansa gelecem. Fırsat bulmam güç olabilir ama imkan olursa Ankara tayfasıyla görüşebiliriz.
Aslanim Yasinim sizin icin hayirli olsun. Sanirim 2-5 yil arasinda bize de donus gozukuyor
bu gidisle. En buyuk sorun Hakan. Onun okul sorununu nasil yapicaz bilemiyorum valla. Bir de hanim Tr'de is bulabilir mi korkusu var Turkcelerinden dolayi. Sizin adiniza cok sevindim.
Bengucum Allah ikinize de sabir versin. Bir iki ay cabucak gecer.
Size mesaj atarim bugun yarin ozelden ok.
Miraç Baba, ocakbaşı ayarla... :)
JackDaniels
04-06-09, 22:53
Sabahtan beri şu Ankara ahalisiyle görüşmeye çalışıyorum...Hepsinin işi çıktı yahu
Nameless giga bunlar sakat adamlardır...
Bu adamlara güvenme...Zaten direk cinsiyetten kaybediyon..Kız olsan, otogarda çiçeklerle karşılardı, özellikle nameless olanı..
Ha erkek olunca tabi, iş güç çıkıyor ,normal şey bunlar..
JackDaniels
04-06-09, 22:56
Miraç Baba, ocakbaşı ayarla... :)
Uygundur...
Ama bu aralar "malum iş, alışverişi" dolayısıyla hafiften yorgun ve bitkin vaziyetteyim...
Amma velakin, 1-2 hafta önceden planlayıp program yaparsak, Ocakbaşını itiniz yaparım ;)
JackDaniels
04-06-09, 22:58
Cok uzun suren ve 6 bavul+kopek ile yapilan yolculuktan sonra Turkiye'ye gelmis bulunuyorum.
Hoş geldin fenerli çakmak...
Ankaraya yolun düşerse bekleriz :)
Ama sadece bekleriz, karşılama buluşma olayına gelince satıyoruz haberin olsun :D
Namelessonegs
04-06-09, 23:25
Bu adamlara güvenme...Zaten direk cinsiyetten kaybediyon..Kız olsan, otogarda çiçeklerle karşılardı, özellikle nameless olanı..
Sen ne tehlikeli bir adamsın yahu, ne zaman goruselim dedin de, isimiz cıktı?:) Sen alısveris merkezlerinde gezerken isin var, bizim akrabalar gelince isimiz olmasın cık cık :D
Hem ne zaman duyulmus benim bayanları ciceklerle karsıladıgım, her zaman olmaz, cok sanslı olması lazım :) Wilson Prensiplerim var benim :)
Can'la, Murat Erduran'la gorustuk iste, cinsiyetlerinden mi suphe edelim simdi, ayıp yakısmadı sana Mirac :D
Namelessonegs
04-06-09, 23:27
Gelirken yılanları bıraksaydın abi, simdi kacarlar falan,bela olmasınlar :)
Nameless giga bunlar sakat adamlardır...
Ha erkek olunca tabi, iş güç çıkıyor ,normal şey bunlar..
Ahahahahah abi öle deme ya :) Engin kaç defa özür diledi hatta olayı abarttı :)
Cidden talihsizlik oldu şans işte bi dahaki sefere inşallah :)
Giga benim geleceğim belliydi zaten söylemiştim Engin'e..Seninde canın saolsun yaw sorun diil :)
Bengü bakımlı derken aslında güzellerde demek istemiştim de fazla abartmim dedim o yüzden açık açık söylemedim :)
Neyse bi kaç ay sonra yine gelicem...Bi erkek yeğen bekliyorum... :) O doğduğunda insallah yine buralara gelicez...
Namelessonegs
04-06-09, 23:31
Ahahahahah abi öle deme ya :) Engin kaç defa özür diledi hatta olayı abarttı :)
Cidden talihsizlik oldu şans işte bi dahaki sefere inşallah :)
Giga benim geleceğim belliydi zaten söylemiştim Engin'e..Seninde canın saolsun yaw sorun diil :)
Bengü bakımlı derken aslında güzellerde demek istemiştim de fazla abartmim dedim o yüzden açık açık söylemedim :)
Neyse bi kaç ay sonra yine gelicem...Bi erkek yeğen bekliyorum... :) O doğduğunda insallah yine buralara gelicez...
Söyle kardesim söyle, nikah alısverisini bahane edenler duysun, oradan duyulsun :D Ayrıca sen geldiginde halı saha macıda ayarlayacagız bir aksilik olmazsa, onu da cozucem..Tanımadan nasıl sallamıslar bana :)
Ankara kızları guzelde olsa kaprislidir, haddini asan havaları vardır, 1'ken 5 gösterirler kendilerini...Guzel olsun kaprisini cekelim modundan coktan cıkmıslardır..Tavsiye etmem İbrahim, aldanırsın :)
Söyle kardesim söyle, nikah alısverisini bahane edenler duysun, oradan duyulsun :D Ayrıca sen geldiginde halı saha macıda ayarlayacagız bir aksilik olmazsa, onu da cozucem..Tanımadan nasıl sallamıslar bana :)
Ankara kızları guzelde olsa kaprislidir, haddini asan havaları vardır, 1'ken 5 gösterirler kendilerini...Guzel olsun kaprisini cekelim modundan coktan cıkmıslardır..Tavsiye etmem İbrahim, aldanırsın :)
Kardeşim bizde playboy değiliz hani anında hatun bulalım :)
İstanbulda icraatımız yok zaten Ankaradamı olcak :)
Uğraşamıyorum ztn gönül işleriyle maksat muhabbet olsun...
Neyse dediğin gibi bidahaki gelişimde yaparız napacaksak...Yasin abinin topicide mahvettik...Kusura bakmaz insallah :)
tripotter ve lioney Allah'tan cinsiyet ayrımı yapmadılar da 2 kere Serkan abinin evde muhabbetin belini kırdık, hatta Necip ile cl finali ilk yarısını da ingilizlerle Nevizade'De izlemiştik he he, zidane da gelmişti görüşememiştik bir ona bir de bugüne üzüldüm çok...
zidane da gelmişti görüşememiştik bir ona bir de bugüne üzüldüm çok...
o gün tam olarak ne olmuştu hatırlamıyorum ama benim yüzümden yatmıştı o iş.
fener-bjk maçını izleyecektik engin'de.
ben gelememiştim.
nedenini hatırlamıyorum şimdi :)
M.Yasin Cakmak
08-06-09, 02:49
Vay anasini, sonunda sen de kesin donus yaptin demek. Ne oldu yasin hayirdir, arastirmalarin icin daha uzun bir sure burada kalman gerekmiyormuydu?
Efecim kisaca doktora icin istedigim okullardan kabul alamadim, aldigimi ben begenmedim, doktora gereksiz gelmeye basladi ve parayi tercih ettim. Budur yani :)
Bengü Cakmak
08-06-09, 02:59
Efecim kisaca doktora icin istedigim okullardan kabul alamadim, aldigimi ben begenmedim, doktora gereksiz gelmeye basladi ve parayi tercih ettim. Budur yani :)
Ettim, yaptim, istedim aldim... klasik turk erkekleri herseyi kendilerinin yaptiklarini saniyorlar... sinir oluyorum hepinize
Bengü Cakmak
08-06-09, 03:02
Beni bir sen anliyorsun valla :) italyan olmalisin hahah
Beni bir sen anliyorsun valla :) italyan olmalisin hahah
Hahaahahah :D alemsin ya :)
M.Yasin Cakmak
09-06-09, 01:23
Ettim, yaptim, istedim aldim... klasik turk erkekleri herseyi kendilerinin yaptiklarini saniyorlar... sinir oluyorum hepinize
Duzeltiyim :)
Hanim istedi donduk Efe :).
USAtaraftar
09-06-09, 01:48
Ben sen zaten phd'desin diye biliyordum. Hayirlisi olsun o zaman, umarim ayni ortami Turkiye'de de bulursun da arastirmalarindan geri kalmazsin. Sonucta Phd gonul isi, undergrad ya da grad gibi zorunluluk degil, yapana da -eger akademik kariyer yapmayacaksa- buyuk bir artisi olmuyor zaten.
M.Yasin Cakmak
09-06-09, 02:04
Isvicre'ye tasiniyoruz abi, o nedenle ortamin kralini bulurum evelallah :).
Bizim de 2010 yazından itibaren Utah'a yerleşme ihtimalimiz doğdu, en azından 3-4 sene için. :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to