Tüm Versiyonu Göster : Schalke 04 0 Galatasaray 1
EuroCard Projesinin baslangıc macı..15 Ocak Cumartesi..Tüm Almanyalı Aslanlar maça..
Desene EfesCup'tan para kazanamayınca,
yeni yollar için yapılmış bir maç.
umarım kazanırsak kupa da alırız!
ben derim ki,
kendi çapımızda para toplasak,
GSi kupası düzenlesek...
Belki forvette Necati de oynamazsa,
forumca kuracağımız takımla kazanabiliriz de.
Yahu bugün ayın 11'i değil mi zaten? Biz bugün maçı alsak finali ne zaman oynayacaktık ki? İyi olmuş elendiğimiz biraz soluklanıp gitsinler Almanya'ya..
Güzel bir prestij maçı, Arena stadı full dolar.. Eurocard projesi öncesi güzel bir tanıtım olacak..
gitmişken su arena stadını kapıp getirseler güzel bi stad cok severim.. hem daha yepyeni..
Bildiğim kadarıyla Aslantepe projesindeki stad için Schalke Arena stadı model alındı, tabi daha düşük kapasitelisi.. Olmaz olmaz demeyin, belki bizim de birgün Arena stadına benzer bir stadımız olur (bence 2007 sonunda olacak ama neyse yeri burası değil :))
Parma Maniac
11-01-05, 01:09
Bildiğim kadarıyla Aslantepe projesindeki stad için Schalke Arena stadı model alındı, tabi daha düşük kapasitelisi.. Olmaz olmaz demeyin, belki bizim de birgün Arena stadına benzer bir stadımız olur (bence 2007 sonunda olacak ama neyse yeri burası değil :))ben de Amsterdam Arena diye biliyorum :)
ahh ahhhhh :D
barnabeu tarzi bi stad yakisir bize...
Yahu bugün ayın 11'i değil mi zaten? Biz bugün maçı alsak finali ne zaman oynayacaktık ki? İyi olmuş elendiğimiz biraz soluklanıp gitsinler Almanya'ya..
Persembe gunuydu final.
ajansspor'da Galatasaray'in final icin sansi kalmadigi yaziyordu ama anlamadim neden.
Dortmund Spartak'i penaltilarla yenerse grupta hersey esit olacak,o zaman kim birinci olacak ?
Aslan Suat
11-01-05, 17:35
21 kisi orda olacagiz
Gronau Lionhearts
M.Yasin Cakmak
11-01-05, 18:22
Hepsi bir parca koparip getirseler stad isini yarilariz :)
21 kisi orda olacagiz
Gronau Lionhearts
'Aslan'sınız Suat, işallah sizin gibi binlerce taraftarımızın sayesinde mükemmel bir atmosfer olacak stadda, bütün Almanya bir kez daha Cimbom'u konuşacak :alkis:
Aslan Suat
12-01-05, 14:07
21 kisi orda olacagiz
Gronau Lionhearts
'Aslan'sınız Suat, işallah sizin gibi binlerce taraftarımızın sayesinde mükemmel bir atmosfer olacak stadda, bütün Almanya bir kez daha Cimbom'u konuşacak :alkis:
tessekkürler Sheva,
bu benim ve kardesimin organize edipte gittigi ikinci mac, ilki Juventusa karsi oynanan macti. tabi Juventus maci kadar heycan beklememek gerekir, ama yinede toplu halde gidip zevk alip geri dönmek cok güzel birsey. söyleki Galatasarayi cok nadir görüyoruz burada.
bu arada satilan biletler 28000i gecmis.
Selam arkadaşlar yeni üye oldum da herkese merhabalar...
Aslanlarımız inşallah orada da kükreyecek ...Burdaki maçlara benzemeyeceğini düşünüyorum...ne de olsa cimbomum avrupa da bir başka oynuyor...
UmBeRtO GS
12-01-05, 20:33
Hoşgeldinnn :)
Eywallah kardeş hoşbuldum ;)
Hosgeldin Schenkal; Şenkal Atasagun degilsin dimi? :)
Yok yok değilim:=)))
bilet sayısı 38.000 olmuş...oh iyi iyii:=))
UmBeRtO GS
13-01-05, 19:57
Hosgeldin Schenkal; Şenkal Atasagun degilsin dimi? :)
Shenkal forumuza üye olmanda Kurtlar Vadisi topici ve o topicteki yorumların etkisi yok değil mi? :topuk: :lol:
yok yok ...ne nick seçermişim be:=)))değiştirsem mi ne yapsam;-))
SuperCimBom
14-01-05, 15:27
bizde gidiyoruz,5 kisi...
maci hangi kanal gösteriyor?
Galatasaray EuroCard Projesi Başlıyor!
15 Ocak 2005 Cumartesi günü saat 15:30'da Auf Schalke Arena Stadı'nda yapılacak olan Schalke 04 - Galatasaray karşılaşması, Galatasaray EuroCard projesinin başlangıcı ve Avrupa'daki taraftarlarımızla büyük buluşmanın ilk adımı olacak. Galatasaray'ın, Avrupa'da yaşayan taraftarlarıyla buluşacağı bu önemli organizasyonda, sarı kırmızı renklere gönül vermiş tüm ASLAN YÜREKLİLER Auf Schalke Arena'da biraraya gelecek.
Karşılaşma öncesinde Auf Schalke Arena Stadı'nda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Türkiye'den gelecek Ebru Yaşar, Nadide Sultan ve Yavuz Bingöl’ün vereceği mini konserin yanısıra ünlü DJ Hopdedik Ayhan da taraftarlarımıza unutulmaz dakikalar yaşatacak. Galatasaray EuroCard Projesi açılış karşılaşmasına Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve tüm Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak
Neden EuroCard?
Galatasaray EuroCard projesi, Türkiye’de bir spor kulübünün ilk defa gerçekleştirmeye cesaret ettiği bir çalışma niteliğini taşıyor. Türkiye dışında yaşayan 4,5 milyon Türk vatandaşının ayağına kadar ulaşacak, her yönü titizlikle düşünülen ve altyapısı tamamlanan projenin ilk adımı Almanya’da atılıyor.
Dünyanın az sayıdaki en büyük futbol markaları bile böyle bir uygulamayı sadece kendi ülkelerinde gerçekleştirmeyi denerken, Galatasaray’ın böylesine geniş kapsamlı bir projeyi başlatacak olması son yapılan UEFA European Club Forum toplantısı esnasında yapılan ikili görüşmelerde de büyük yankı uyandırmıştı.
Avrupa'nın saygın ve en önemli spor pazarlama ve araştırma şirketlerinden olan Sport&Markt'ın 2004 araştırması sonuçlarına göre Avrupa'da en çok tanınan Türk takımı %60.9 oranla, Galatasaray. İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa'da 170 milyon Avrupalı’yı kapsayan araştırmada, Galatasaray'a sempati duyduğunu belirtenler %10'luk bir kitleye ulaşmıştı. Bu oran 17 milyon Avrupalı'ya tekabül ediyor.
Bu araştırmalara ek olarak, Türk şirketlerinin gerçekleştirdiği ve sadece Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları arasında yapılan diğer araştırmalarda, Galatasaray’ı tutanların oranı, ezici bir çoğunlukla %50’leri aşıyor.
Galatasaray, EuroCard Projesiyle, Avrupa’da kendi kurumsal yapısının şemsiyesi altında modern, çağdaş ve bilinçli bir örgütlenme oluşturuyor. Kurulan sistem ile, öncelikle Almanya’da, daha sonra tüm Avrupa’da Galatasaray ruhunun benimsetilmesi ve Avrupa çapındaki Galatasaray Dernekleri’nin tek bir organizasyona bağlı olarak yeniden oluşturulması ve Galatasaray kimliği altında ayrıcalıklı bir statü sunan Galatasaray Europa Üyelik sisteminin hayata geçirilmesi hedefleniyor.
Önce Şirket Kuruldu
Bir Türk spor kulübünün yurtdışında kurduğu ilk şirket olan “Galatasaray Europa GmbH” , Galatasaray Pazarlama A.Ş’nin %90 oranında ortaklığı ile Türklerin en yoğun olduğu bölge olan Kuzey Ren Westfalya’nın Düsseldorf şehrinde 100.000 Euro sermaye ile 24 Şubat 2004’de kuruldu. Dünyanın en saygın çözüm ortakları arasında bulunan Deutsche Post ve DHL, Galatasaray’ın yurtdışındaki imajının ne kadar güçlü olduğunun bir kanıtı olarak, bu projede aktif rol oynuyorlar. Statun 21 Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam kampanyası doğrultusunda Galatasaray EuroCard’ın 8 Ocak’ta devreye giren “Geliyorlar” temalı teaserlarının ardından bu karşılaşma öncesinde tanıtım reklamları da başlıyor. Yönetmenliğini Sinan Çetin’in yaptığı reklamlar Galatasaray’ın Avrupa’ya gelişini çarpıcı görüntüler eşliğinde veriyor. Reklam filmi ilk olarak maçtan önce scoreboardlarda gösterilecek.
Sadece Kart Değil
Galatasaray Avrupa’nın sunduğu taraftar paketi, basit bir taraftar kartının ötesinde, yurtdışında yaşayan Türk veya Avrupalı tüm taraftarlarıyla uzun vadeli bir işbirliğinin temelini atmayı hedefliyor. Galatasaray Europa bu günden planlanan ve önümüzdeki dönemde kart sahiplerine sadece Galatasaray ürün ve hizmetlerinde değil, günlük hayatlarında da kullabilecekleri hizmetlerle daha da zenginleştirilecek faaliyetler gündemine sahip. Kart sistemi şirketin faaliyetlerini takip edecek üye sayısını arttırmak için planlanıyor. Türkiye’de satılan tüm ürünler böylelikle Almanya’da da satılabilecek. Bugüne kadar sadece Türkiye’de satılabilen Galatasaray Dergisi de ileride Almanya’da yayınlanabilecek. Galatasaray futbol takımının Avrupa’daki tüm maçları için üyeler önceliklere ve avantajlara sahip olabilecekler ve maçları hep birlikte yerinden izleyebilecekler. Galatasaray bu şirket aracılığı ile Avrupa’daki Türk gençlerine yönelik spor okulları açabilecek, yetenekli gençlerin Türk futboluna kazandırılmasında öncü bir misyon üstlenecek
EuroCard Neler Sunuyor?
Galatasaray Avrupa’da taraftarlarına iki ayrı seçenek sunuyor. “Süper Taraftar Paketi” ve “Taraftar Paketi” adlarını taşıyan bu paketlerin içinde farklı ürünler var. 65 Euro değerindeki taraftar paketi üyelik kartı, taraftarlık sertifikası ve Başkan’dan isime hitaben yazılan özel “hoşgeldin” mektubunu içeriyor. Fiyatı 115 Euro olan Süper Taraftar paketinde ise bunlara ek olarak bir resmi forma, atkı, bere, flama ve takım posteri de bulunuyor. Ürünler, özel olarak üretilen çok şık bir kutu içerisinde geliyor.
Her iki kartın sahiplerine de ayrıca çeşitli indirim hakları ve çekilişle verilecek özel imkanlar da var. Her iki kart sahibine de ev sahibi sıfatıyla bulunduğumuz tüm maçlarda %10’luk bilet indirimi var. Ayrıca Galatasaray Store’larda ve Galatasaray Dergisi aboneliğinde de aynı indirim geçerli oluyor.
Üyeler arasında düzenli olarak yapılacak çekilişlerde özel imkanlar da mevcut. Her maçta 50 bilet kazanma şansı, maça gelen bu taraftarlara Florya’da takım oyuncularıyla tanışma fırsatı bunlardan bazıları. Ayrıca yılda iki kez 250 kart sahibine Başkan, futbol takımı ve teknik heyetin Avrupa’ya yapacağı ziyaretlerdeki çeşitli organizasyonlara katılma hakkı verilecek.
Kartlar Nasıl Alınacak?
Galatasaraylılar’ın karta ulaşması aylar önce hazırlanan altyapıyla çok kolaylaştırıldı. Almanya’da kurulan çağrı merkezini DHL yönetiyor. Çağrı merkezini aradığınızda karşınıza çıkacak görevli Türkçe ya da Almanca olarak, çok kısa bir sürede işleminizi gerçekleştiriyor. Teslimatta ödeme veya kredi kartı ile satın alma opsiyonları mevcut. Lojistik hizmetini ise Deutsche Post sağlıyor. Hemen hazırlanacak kartlar ve özel kutusundaki ürünler en kısa sürede üyenin vereceği adrese ulaştırılıyor.
15 Ocak Programı
13.30 Hopdedik Ayhan Show
14:00 Konserler:
Ebru Yaşar
Nadide Sultan
Yavuz Bingöl
14:30 Seyirciler arasında çekiliş
(Çekilişle belirlenecek bir taraftar 2 no'lu kart sahibi ilan edilecek)
14:35 Sanatçıların toplu olarak GS Marşı ve 10. Yıl Marşını söylemesi
14:40 Reklam Filminin Gösterilmesi
14.45 Galatasaray SK Başkanı, Schalke 04 Başkanı, GSK Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbol Takımı ve Teknik Heyet'in hep birlikte sahaya çıkışı
14:50 Galatasaray SK Başkanı'nın konuşması ve Schalke 04 Başkanı’na 04 no.lu üyelik paketini takdim etmesi
14:55 Galatasaray Call Center'la kurulacak canlı bağlantıyla kaydının yapılması
15:30 Schalke 04- Galatasaray Karşılaşması
Not 1: Karşılaşmayı izleyenler, stadda dağıtılacak formları doldurarak hemen Kart sahibi olmak için başvurularını yapabilecekler.
Not 2: UEFA Başkanı Lennart Johannson Galatasaray EuroCard Onur üyesi olacak.
SuperCimBom
14-01-05, 17:11
maci TSI 16.00 dan itibaren Knal D canli olarak gösteriyo...
Kanal D güzel bir tanıtım hazırlamış maç için, 100. yıl havasına artık yavaş yavaş girmek lazım.. Biraz erken saatte ama merakla bekliyoruz maçı.. Tribünleri dolduracak cimbomlulara iyi bir futbol seyrettiririz işallah ve birkaç sene aradan sonra yine GS sayesinde başları dik çıkarlar staddan..
UmBeRtO GS
14-01-05, 17:36
Herşey iyi de güzel de
Ebru Yaşar
Nadide Sultan
Yavuz Bingöl
daha düzgün şarkıcılar bulamamışlar mı?
Yani Avrupa'dasın, şöyle iyi bi kaç tane şarkıcı çıkarmak gerek bunlar gibileri değil...
Galatasaray Kafilesi, EuroCard Projesi kapsamında, 15 Ocak 2005 Cumartesi günü Auf Schalke Arena Stadı'nda oynacak olan Schalke 04 - Galatasaray karşılaşması için Almanya’ya hareket etti.
Süper Ligi’n ilk yarısı sonucunda Antalya’da kamp yapan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı ve Teknik Kadrosu, Antalya'dan özel uçakla İstanbul bağlantılı olarak Almanya'nın Düsseldorf kentine doğru yola çıktı
ay çıkmışlarmı yolaa? ay canlarım benim hayırlı yolculuklAR olsuun
beyler burada gidecek varmi? biz 5 kisi gidiyoruz, ben ve kardesim, birde 3 bckli kuzenim geliyo...
biraz ters gelecek ama,
inşallah gurbetçiler,
kendilerini kazıklamaya yönelik olan bu projeye,içlerinde GS aşkı yüzünden kanıp da kazıklanmazlar.
yıllardır artarak devam eden yurtdışındaki GS aşkını da baltalamayı hedef seçti demekki Canaydın.
bu lafı GS başkanı için hayatta kullanacağım aklıma gelmezdi ama adam gibi başkan olsa,
GS'ın borçlarının tamamını kapatırdı bu kadar başarısızlık içinde.
başarısızlık olabilir ama bunun nedeni,
borçların ödenmesi olmalıydı,ötelenmesi olmamalıydı!
veya başarı içinde borçların çok daha kolay ödenebileceğini görmeliydi.
düşünsenize,
medyanın da gazıyla,
Uğur Yıldırım'ı,bir gurbetçiyi alarak yurtdışında maça gittiğimizi.
bilet fiyatları iki kat fiyatla satılabilirdi.
yatırım yaparsak karşılığını görürüz.
ama ben Başkanımızın GS taraftarına yatırım yapacağına inanmıyorum.
içimizdeki GS aşkını,karşılıksız olan bu sevgiyi kullanmaya çalışarak GS'a fayda getirmeye çalışmasına inanmıyorum!
gurbetçilere de şunu diyeyim,
Eurocard alacağınıza gidin güney asya depremi için yardımda bulunun!
insanlığa faydanız,size de geri dönecektir.
bu projede yer alarak en büyük tutkunuzun,Canaydın tarafından zarar görmesine izin vermeyin!
not:GS'ı tabii ki yalnız bırakın demek değildir bu!ama görev süresince daima beni kandırmış başkanımızın,diğer renkdaşlarımı da kandırmasını istemiyorum!
Eurocard hakkında fazla bir bilgim yok ancak çok da fazla ayrıcalık veya hak sağlamadığı düşünülürse, neden eş zamanlı bir tanıtım ile Türkiye'de de satışa sunulmuyor diye soruyorum kendime.. 100. yılımız ve daha önemlisi bu kötü koşullarda Galatasarayımıza her şekilde destek olmaya hazırken, neden bundan mahkum bırakılıyoruz merak ediyorum açıkçası..
Aslan Suat
15-01-05, 00:04
beyler burada gidecek varmi? biz 5 kisi gidiyoruz, ben ve kardesim, birde 3 bckli kuzenim geliyo...
Cyba hangi blok??
bizim blok U, sira 2, 3, 4.
Aslan Suat
15-01-05, 00:08
biraz ters gelecek ama,
inşallah gurbetçiler,
kendilerini kazıklamaya yönelik olan bu projeye,içlerinde GS aşkı yüzünden kanıp da kazıklanmazlar.
yıllardır artarak devam eden yurtdışındaki GS aşkını da baltalamayı hedef seçti demekki Canaydın.
bu lafı GS başkanı için hayatta kullanacağım aklıma gelmezdi ama adam gibi başkan olsa,
GS'ın borçlarının tamamını kapatırdı bu kadar başarısızlık içinde.
başarısızlık olabilir ama bunun nedeni,
borçların ödenmesi olmalıydı,ötelenmesi olmamalıydı!
veya başarı içinde borçların çok daha kolay ödenebileceğini görmeliydi.
düşünsenize,
medyanın da gazıyla,
Uğur Yıldırım'ı,bir gurbetçiyi alarak yurtdışında maça gittiğimizi.
bilet fiyatları iki kat fiyatla satılabilirdi.
yatırım yaparsak karşılığını görürüz.
ama ben Başkanımızın GS taraftarına yatırım yapacağına inanmıyorum.
içimizdeki GS aşkını,karşılıksız olan bu sevgiyi kullanmaya çalışarak GS'a fayda getirmeye çalışmasına inanmıyorum!
gurbetçilere de şunu diyeyim,
Eurocard alacağınıza gidin güney asya depremi için yardımda bulunun!
insanlığa faydanız,size de geri dönecektir.
bu projede yer alarak en büyük tutkunuzun,Canaydın tarafından zarar görmesine izin vermeyin!
not:GS'ı tabii ki yalnız bırakın demek değildir bu!ama görev süresince daima beni kandırmış başkanımızın,diğer renkdaşlarımı da kandırmasını istemiyorum!
vallah zamaninda Faruk Süren FanClublukla kazikladi, Canaydin fazla güvenmesin Eurocarda. o kaziktan sonra zaten az kisi böyle seylere girerken, o zamankilerde daha temkinli olacaktir. bence bu Eurocardta fiyasko olup cikacak. nasil Faruk Sürenin FanClubuna üye olanlar ortada kaldiysa, bu Eurocardta ayni olacaktir.
Suat fiyasko çıkma olasılığı yüksek söylediğin gibi.. O yüzden Cyba gibi senin de maça gittiğin arkadaşların arasında beşiktaşlılar ve fenerliler varsa, bari günün anısı falan diyerek bolca GS ürünü aldırmaya çalışın, adamlardan ne koparsak kardır :) (Bu arada maç öncesi GS ürünleri satılmadığı gibi bir şıkkı aklıma bile getirmiyorum)
Aslan Suat
15-01-05, 01:24
hepsi Galatasarayli :)
SuperCimBom
15-01-05, 03:16
Kale arkasindan var mi?
biz kale arkasindayiz... :bagir: Wiesbaden :bagir:
Yayını şimdi açtım, tribünler tamamen dolu ancak kaçta kaçı Galatasaraylı tam bilemiyorum..
Atmosfer gösteriyor ki, Efes Cup'ın yumuşak geçen maçlarından sonra çok ciddi bir sınav olacak..
Süper güzel bir stad ve süper güzel bir atmosfer, emeği geçen herkese teşekkürler :alkis:
Belki biraz kendini ve haddini bilmezlik olacak ama bu stadın reklam panolarını hiç beğenmiyorum :karisik: Özellikle TV çekimlerinde stadın bütün güzelliğini öldürüyor..
Hasan'ın ortası sonucu Hakan'ın kafa vuruşu gole giderken Ayhan'ın durduk yerde çizgiden topa vurması sonucu mis gibi gol ofsayt diye güme gitti..
NECATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ATEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!
Sezonun golüdür bu hiç başka bir laf yok!!
Hakan Şükür'e de tebrikler, aynen devam :alkis:
necati inanılmaz güzellikte bir gol attı. hakan'ın kontrolü ve ortasının payı büyüktü golde.
hakan ilk 10 dakika süperdi. 1 gol bir de güzel asist yaptı(gerzek ayhan)ancak ilk 10 dakika dışında Hakan yok sahada.
Hasan biraz az çalıma girse süper olacak.concecaio,ergün yine çok düz oynuyorlar. eRGün yalnızca ilk yarı sonuna doğru çok yüksekten gelen topu korner çizgisinin dibinde müthiş kontrol etti (ders gibi) devamında da neco yu süper bir uzun pasla buluşturdu ve fakat kıçcağızı kalkan neco Hasana alda at diyeceğine sıçanze.
defans yine mükemmel. orta saha dediğim gibi. Ayhan derhal deneyim kazanması için Niğdespora kiralanmalı.
İki takımda çok fazla sayıda oyuncu değişikliği yaparak başladı ikinci yarıya.. Keşke as kadrolarla devam etseydi güzel maç oluyordu..
UmBeRtO GS
15-01-05, 18:14
Son dakikalar tribünler yıkılıyorrrrrr :)
Hagi bütün genç oyuncuları sahaya sürdü
UmBeRtO GS
15-01-05, 18:14
2-3 pozisyonda adamları bomboş bıraktık neyseki ya Mondragon kurtardı ya da 100% golü kaçırdılar..
Tribünlerde çok güzel görüntüler var, keşke ikinci devre de as kadroyla oynamaya devam edip iyi bir futbol seyrettirseydik maça gelen seyircilerimize :( Neyse en azından galip bitirelim maçı..
Aslan Suat
15-01-05, 20:39
önce kisa yazayim: öldüm :)
yarin yazarim gerisini.
M.Yasin Cakmak
15-01-05, 20:41
Helal olsun Aslanlara.
simdi ozetleri izledim
soylenecek tek sey var.
ohhaaaa necatiii..
bu gole sapka cikarilir.
mukemmel bir gol.
Gerçekten güzel bir goldü.. Seneye CL'ye katılırsak Necati'nin Avrupa'da piyasası yükselecektir, sezon sonu sözleşmesinin bitiyor olması da bir artı bu konuda.. Yönetime büyük iş düşecek ancak Necati'nin içinde büyük bir GS sevgisi yoksa yönetimin bu işin altından kalkabileceğini hiç zannetmiyorum..
Bu gol degil ya baska sey ..
Sabah 8'de evden cıktım, 10 dakika oluyor geleli..Macı izleyemedim, golü acaip merak ediyorum..Bekle ki yakalayasın ozetini simdi..
bizim resmi sitede var gol ben ordan indirdim..
M.Yasin Cakmak
16-01-05, 01:25
Bole goler hal1 sahalardan baska yerde olur muydu ya?
Vay ni ne vay.
Gerçekten güzel bir goldü.. Seneye CL'ye katılırsak Necati'nin Avrupa'da piyasası yükselecektir, sezon sonu sözleşmesinin bitiyor olması da bir artı bu konuda.. Yönetime büyük iş düşecek ancak Necati'nin içinde büyük bir GS sevgisi yoksa yönetimin bu işin altından kalkabileceğini hiç zannetmiyorum..
NEyin altından kalktılar ki bunun altından kalksınlar. Ama bu kadar şeyin altında ezilmeye rağmen hala ayaktalar.Helal olsun!
Ayhan komik adam valla...
Beni bu takımda oynatmayın diye bas bas bağırıyodu adam resmen..Yanlış paslar atıyodu,top ayağına geldiği zaman gereksiz heyacanlanıyodu,3 kişinin arasına dalıyodu çıkamıyodu vs vs
ama heralde dediki sonunda "ulan ben bunları yaptığım halde bu adam hala oynatıyo beni bende son hamlemi yapıyım artık bıksın oytnatmasın" dedi ve golümüzü çıkardı resmen kaleden...
Bu pozisyonun başka açıklaması yok :lol:
o top giriyor muydu kaleye?
sanki bana pas gibi gekmisti.
Hakan bence de pas olarak düşündü ama top kaleye giriyordu.. Ayhan'ın son maç kaçırdığı gollerden üzerinde baskı vardı o yüzden atmak istedi heralde :)
kolum koptu yaw kolum....
organizasyon desen sifir, sözde uA avrupa forumunda hangi tezahuratlar söylenecek falan önceden belirlenmisti, 1 3lü cekemedik mac basinda, salak salak rerererarara ve avrupa avrupa duy sesimizi tezahuratlarla maci gecirdik... 1 ara yawsakfb marsini söyledik 50-100 kisi, okadar.... neyse, necatinin güzel golü herseye bedeldi ;)
len olum rerere rarara nın nesi salak???
1 ara yawsakfb marsini söyledik 50-100 kisi, okadar....
Hayal meyal duydum ama değildir heralde dedim.. Neyse iyi yapmışsınız :D
nefret ediyorum o marstan, onun kadar basit 1sey yok... hele "gassaray" denmezmi :bagir:
o marş bir tarih bence...
SuperCimBom
16-01-05, 02:42
kolum koptu yaw kolum....
organizasyon desen sifir, sözde uA avrupa forumunda hangi tezahuratlar söylenecek falan önceden belirlenmisti, 1 3lü cekemedik mac basinda, salak salak rerererarara ve avrupa avrupa duy sesimizi tezahuratlarla maci gecirdik... 1 ara yawsakfb marsini söyledik 50-100 kisi, okadar.... neyse, necatinin güzel golü herseye bedeldi ;)
Saat 05:00'de kalktim saat gece 01:20'de eve girdim trenle anca geldik...bence ilk yarinin güzel futboluna deydi "Süper atmosfer"e deymedi ama neyse....
Aynen Cyba'ya katiliyorum!! Tvden size nasil geldi bilmiyorum.bende gurbetciyim ama bu "gurbetciler" tezaruhatdan,takim tutmakdan anlamiyor..almis adam eline döneri,döner yiyo macta sinir oldum..Helal olsun hic olmazsa Cyba'nin oldugu kale arkasi ultrAslan avrupa sürekli bagirdi ama onlarda "klasik-Gurbetci" tezaruhatlariydi zaten dedigi gibi sürekli ayni seyler avrupa avrupa duy sesimizi laylaylom..Bi sari kirmizi cekelim derler karsi taraf anlamaz istenilen tezaruhati.....
antalyadaki maclarada gittim daha güzeldi bence 10 bin kisiyle.... :karisik:
buarada mactan sonra trende alkollü bi schalke taraftari 2 schalkelinin bicakladigini anlatiyordu.Istasyondada Nazilerin bekledigini söyledi ama istasyon sari kirmizili doluydu...Bicaklanma haberleri dogrumu bilmem.
nefret ediyorum o marstan, onun kadar basit 1sey yok... hele "gassaray" denmezmi :bagir:
maalesef yeni nesil
takım sahada dökülmeye başlasığında 5-10 kişiyle başlardı re re re ra ra ra diye. tribünde bağırmayan bağırmayı bırakın tüyleri diken diken olmayab kalmazdı.
cotchito nun dediği gibi o tezahurat gerçek bir galatasaray tarihi. hoş artık samiyende bile baştan savma bağırılırken sizlerden bizim hissettiklerimizi beklemek yanlış yaşamış olmanız gerekir.
bu arada ayhanın goldeki salaklığına bir şey diyemiyorum ancak ayhanı solda ergunu ortada oynatan
haginin ne yapmak istediğini acayip merak ediyorum. bu adamların gerçek yerleri tam ters bölgeler
neden böyle bir macera arıyor anlamıyorum.
re re re ra ra ra ne anlama geliyor..hep merak etmisimdir....
hiç bir anlamı yok.
bir isviçre takımının tezahuratından uyarlanmış. zamanla cim bom bom la beraber galatasarayla özdeşleşmiş.
M.Yasin Cakmak
16-01-05, 04:06
Bu tezahuratin en takdir ettigim yonu eski tezahuratlardan nadir sag kalabilenlerden biri olmasidir.
Bu tezahuratin en takdir ettigim yonu eski tezahuratlardan nadir sag kalabilenlerden biri olmasidir.
yasin abi,bi topic acsak,bildiginiz eski tezahüratlari yazsaniz güzel olmaz mi ?
biz gencler icin iyi olur.... mesela 70-80li yilalrin tezahüratlarini bilmek isterim :)
Necati'nin golü muhteşemdi
Avrupa'daki Türklere de Galatasarayımızı bu zorlu mücadelede yalnız bırakmadıkları için binlerce kez teşekkürler
yalnız maçtan önceki sanatçılar berbattı başka kimse bulamadılar mı?
http://members.lycos.co.uk/cyba1905/ayhan.jpg
ofsayt gibi durmuyo
Aslan Suat
16-01-05, 15:46
uf kendime az bucuk yeni geldim :)
düneyin mac yüzünden hem basim hem bogazim iyice agriyordu, bagira bagira bir oldum. ben ve bizimkiler bagrirken, etrafimizdakilerde tam tersimizdi, yinede insanlara kizmamak gerek (her ne kadar mac sirasinda kizdiysamda).
neyse saat 12 de kiraladigimiz minibüsle yola ciktik (ben sürüyordum). saat 13de stadin önündeydik, bizim kapilar daha acilmadiydi, o sirada epey akraba ve tanidik gördük maca gelen :)
13:30 da kapilar acildiktan sonra yavas yavas girmeye basladik. 2ye ceyrek kala nihayet girebildim, stad bir muhtesemdi, cok hosuma gitti, cünkü ilk kez canli olarak görüyordum, söyle ilerledim kendi sirama gitmeye ta en önde Ayhanin ilk yari oynadigi korner bayraginin dibinde, bide baktim sahaya hayata inemesin, sahanin etrafi 3 metre daha asagi gidiyor, tam Anti-Gurbetci stadi :D
mac esnasinda 42300 seyirci gelmis diye bir yazi gecti skorboardta, Galatasaraylilara ayrilan tribünler tamamen doluydu, sadece Schalkelilara ayrilan tribünlerde bosluklar vardi ki ordada kale arkasi haric cogunluk yine Galatasarayliydi, bütün stadi bize ayirsalardi bütün stad dolardi eminim. neyse tribünler yavas yavas dolmaya basladi.
bir tane Hopdedik Ayhan geldi organizasyonun sunumunu üstlendi, iste cesitli konserler sonra (Nadide Sultan, Ebru Yasar (rezalet playbacki bile beceremiyor) ve Yavuz Bingöl), bir taraftara 2 nolu Eurocard üyeligi verildi, Baskan konustu, reklam filmi gösterildi.
kale arkasindaki UltraAslan Avrupa grubuna bir helal olsun demek gerek bütün stadi yönetmeye calisti ama böyle büyük stadta zor, aslinda iyi bir sekilde ikiye bölünlerseydi, daha iyi olurdu, bizim bulundugumuz yerdede sadece bizler bagriyorduk, milleti atesleyecek bir grub gerekiyordu, halbuki atesli taraftarlarin hepsi ayni bir yere denk düsse bundan daha iyi olurdu ama dedigim gibi UltraAslan Avrupa ikiye bölünüp iki tribüne dagilsalardi, yine ateslilik kendiliginden gelirdi. Dortmund macina bakarak bu macta tabiki daha az tezahurat oldu, ama bir dostluk macindada daha fazla beklemek gerekmez. yalniz yanimda bir 40larinda bir abi ve 50-60 arasi bir amca vardi, ikisinede helal olsun, aynen benim gibi, hata benden daha gayretli bagriyordu.
maca gelirsek, ilk yari cok güzel oynadik, hakem tabi bir kac pozisyonda kendi memleketinin adamlarini tutar hali vardi (Hakanin pasinda Necatiye verilen ofsayt karari, Hakan Ünsala ceza sahasinda yapilan hareket ve Schalke lehine calinan fauller). Ilk yari bir kac arkadasa ragmen Ayhani begendim, Hakan Ünsalda cok iyidi, Hakan Sükür ve Song Tomas ikilisi bence bunlar en iyilerdi.
Ikinci yari cok degisiklikler oldu ve macin zevki biraz tabiki kacti, ama bu yaridada benim cok hosuma giden bir Ugur vardi, bu cocuk topla oynamasinida düzeltirse cok cok iyi bir futbolcu kazanabiliriz, Mücadele anlayisi cok iyi, Güc olarak yeterli ile iyi arasi ama bu kadar genc yasta bu özeliginide düzelte bilir. bu arada Aykut am bizden olmus Aslan :) yanimiza cagirdik hic üsenmeden geldi, Aslanim benim :)
mac bitti, stadtan cikmaya baslarken, bogaz ve bas agrilari hisetmeye basladim. benim icin cok güzel bir macti. geri yolculuktada mutlu bir sekilde geri döndüm.
maçtan sonra unutmuşum.
1) bu maçta sahaya sarı-kırmızı giymeden çıkartan zihniyetin içine edeyim. adam sarı-kırmızıya hasret sen grei formayla çıkıyorsun. hadi gri formayla çıktın ikinci yarı giy sarı-kırmızı formayı da tanıtım olsun forma satışına katkı yapsın
2) schalke orta sahasında 6 numaraydı galiba kavalashvili gibi bir ismi vardı adama hayran oldum bizim tam ilacımız hem çok iyi top yapıyor hem de her topa bastı. piyasası nedir bilen var mı?
Deliormanlı
17-01-05, 17:28
Shalke 04 maçında ilk 11 de başlayan futbolculardan Necati ve Cihan en gençleri ve ikisi de 1980 doğumlu. İlk 11 de başlayan futbolcular ve 2005 yılı itibariyle yaşları şöyle:
1-Mondragon -34
2-Cihan Haspolatlı -25
3-Tomas -29
4-Song -29
5-Hakan Ünsal -32
6-Ayhan -28
7-Hasan -29
8-Conçeicao -31
9-Hakan Şükür -34
10-Necati Ateş -25
11-Ergün Pembe -33
Yaş Ortalaması: 29,9
Çağımız futbol fiziksel güce dayanan futboldur ve her ne kadar tecrübe çok çok önemli olsa da yaş ortalaması yüksek olan takımlar ne yazık ki uzun vadede başarılı olamazlar.Maçın sonunda sahada olan 11 in yaş ortalaması sanırım en fazla 20 dir ve ondan Kaptan Bülenti çıkarırsa kesinlikle 18-19 dur. İşte olması gereken şey: Galatas.Saray yönetiminin şu sıkıntılı (parasal bakımdan) zamanlarda yapacağı en akıllı işlerden biri alt yapıya daha de eğilmek ve eldeki değerlere gerçekten sahip çıkmak. Şu gerçek ki iyi bir alt yapımız var ve çok yetenekli gençlerimiz.Herkesin bahsettiği gençler için birkaç kelam da biz edelim:
UĞUR- Yaşından beklenmeyecek derecede sakin ve olgun.Takımda hiç sırıtmıyor.İlk planda düşünülecek iki isimden biri.Mutlaka üzerinde durulmalı ve Cihan’a çok sağlam alternatif geliyor.Sağ bek dışında gereğinde stoper de oynayabiliyor. Uğurun bazı kusurları bir defans oyuncusu için çok önemli olan pozisyon almada bazen hataları oluyor ve sağ kanattan atağa kalkınca daha iyi ve kavisli ortalar yapması gerekir. Ama bunlar giderilebilecek eksikler ve oynadıkça daha da iyi olacak.Ben Hagi’nin yerine olsam şimdiden daha bazı maçlarda Cihanı ön liberoya alıp sağ bekte Uğur’u oynatırdım.
CAFER CAN- Herkesin dediği gibi çok iyi bir sol ayağa sahip.Ancak Cafer Can maçlarda biraz durgun (herhalde heyecandan olsa gerek) daha hırslı olmalıdır ve oyuna daha fazla konsantre olup daha da asılmalıdır.Birde mutlaka fizik gücünü geliştirmelidir.
ARDA TURAN- Benim çok beğendiğim ve ümitli olduğum biri. Ancak Arda henüz daha G.Sarayda oynayacak kıvamda değil.Kendini mutlaka geliştirmeli,fiziksel gücünü artırmalı ve tecrübe kazanmalı.Ayrıca Arda daha çabuk oynamaya çalışmalı.
MÜLAYİM- Bu çocuk mutlaka çok iyi ancak bana göre şu anda G.Saray da oynayabilecek kapasitede değil.Bence yapılması gereken Mülayimin iyi bir hocası olan uygun bir takıma kiralanması ve tecrübe kazanması.Fakat her halükarda Mülayim elde tutulmalı.
ÖZGÜRCAN- Gençlerden en genci (doğ.1988) Ben Özgürcanı çok beğeniyorum ve daha miniklerden bu yana takip ederim onu. Bir santrafor için iyi bir fiziğe sahip ve gol sezgileri mükemmel.Mutlaka değerlendirilmeli.Hatta daha şimdiden ara sıra oyuna alınmalı ve bence Hakan Şükür’ün veliahtı olabilir. Ancak Özgürcan çok çalışmalı, kendini geliştirmeli,gerek fiziksel gerekse taktiksel olarak ve mutlaka süratini artırmalı,yani çabuk oynamaya alışmalı. Fiziğini de iyi kullanması lazım ve kilo almaya müsait bünyesi olduğu için mutlaka buna dikkat etmeli. Çok genç olması dolayısıyla birtakım eksiklerin olması doğal.
SİNAN- Ben onu G.Sarayda oynayacak kapasitede göremedim.
CİHAN CAN- Bu çocuk Shalke 04 maçına götürülmedi,AEK maçında oynadı. Galiba milletin dikkatini çekmedi fakat Cihan Can çok iyi bir futbolcu olabilir. İyi stoper özelliklerine sahip,defansta pozisyon alması fena değil ve mücadeleci biri.tek eksiği tecrübe.
ZAFER –Herkesin dediği gibi çok iyi bir gelecek vaat ediyor. Ve bence şu anda Uğur ile birlikte takımda oynayabilecek 2 futbolcudan biri.Sakatlığı büyük talihiszlikti ve tam kendini gösterecği anda sakatlandı.Umarım Hagi ona fırsat verir.Ve umarım yönetim Zafer’i elde tutar.
Hikmet abi genç oyuncularımızla ilgili belki acı gelebilecek ama çok doğru tesbitlerde bulunmuşsun.. Hagi de Uğur'un ümit vaad ettiğini düşünüyor olacak ki, hazırlık maçlarında Necati'den sonra en fazla sahada kalan oyuncuymuş.. Eksikleri var ama sağ bek için iyi bir alternatif olabilir, tabi 84-85'li ise biraz geç kalmış..
Herkesin ümit bağladığı 2. isim Zafer'i ise ne yazık ki hazırlık maçlarında hiç izleyemedik (sakatlığı dolayısıyla sanırım).. Top tekniğini ben de çok beğeniyorum ama içlerinden yaşı en büyük olan da o heralde.. Fiziğini biraz güçlendirirse 1-2 seneye orta sahada bir oyuncumuz hazır demektir.. Takımın yaş ortalamasının ne kadar yüksek olduğu ve maddi sıkıntılarımız düşünülürse bu oyuncular bizim için birer nimet, işallah ümitleri boşa çıkarmayacaklar..
ben de aynı fikirdeyim şu an eldeki mevcutlardan uğur ve zafer artık takıma girme kıvamına gelmişler. 18-19 yaşında A takımda oynamak bence büyük bir olay değil bu çocuklar bunu kaldırabilir.
http://members.lycos.co.uk/cyba1905/schlacke
biraz gec kaldik, neyse farketmez :O
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to