PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir Kobra Hikayesi (Yeni resimler)

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 19:51
Daha onceki forumlardan hatirlayanlar olur belki. Benim bir grup yilanim var evimde besledigim. Bunlardan en cok sevdigim de Naja ismini verdigim Monocled Cobra.

Elemani yaklasik 1 sene once satin almistim. Uzun zaman olmus size ilginc hikayesini anlatayim dedim.

Aldigimdan yaklasik 6-7 ay sonra birgun cok paraya ihtiyacim oldu. Son care Naja'yi satmak zorunda kaldim. 550 dolarlik saglam bir teklif geldi geri ceviremedim. Neyse efendim sonra benim bu kaza davasi oldu ve ben TR'ye geldim. Benim evde kalan arkadas bir gun beni aradi ve dedi ki Yasin kapiya bir paket geldi postayla icinden senin Naja cikti. Hayvan olmek uzere...?!?

Yilani sattigim adam arkadas tarafindan ilk gun isirilinca hayvana eziyet olsun diye 2 ay yemek ve su vermemis. Sonrada benim elimde olsun diye geri gondermis! Ama Naja olmedi!

Neyse benim arkadas buna bakiyor 2 hafta falan sonra kafesin kapagini acik unutuyor ve Naja kaciyor. Ben eve geldim Naja yok. Sinirlendim falan neyse... 1 aydir kayip oldugunu soyledi. Bende herhalde disari cikti ve bu soguk havada oldu falan dedim. Evde 2-3 gun gecirdik, annemde yanimda. Bir gece film izliyorum annemin cigligiyla banyoya kostum bir baktim bizim Naja banyoda, geziniyor. Gene olmemis ! Neyse beyefendiyi gene kapattim yeni aldigim kacis imkani olmayan kafese. 15 dakika durmaksizin su icti yemek yedi, kendine geldi :).

Yasama azmine hayran oldum kucuk dostumun, paylasmak istedim.

Saglicakla,

Yasin

ps: Bugun cektigim bir resmi

http://gallery.pethobbyist.com/data/52533P1010066.JPG

UmBeRtO GS
10-01-05, 20:20
Ayyyy canıım beniiiim ne şeekeeer şeeeeyyyy :sasirdim: :karisik:

LuisFigo
10-01-05, 20:28
yasin abi,annen bu tatsiz karsilasmadan sonra bir daha seni ziyaret etmeye geldi mi :)

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 20:32
Valla bir an zavalli kadincagiz kafayi yiyor zannettim ama alisti yavas yavas.

Hala hepsini atmami istiyor o ayri. Evde su an 6 tane yilan var 2 sini kesin 2 sini de muhtemelen saticam o nedenle.

Sadece bu ve ilk aldigim yilan olan piton kalacak.

LuisFigo
10-01-05, 20:47
valla eli öpülecek adamsin,fare bile besliyemezdim ben ..sen kobralarla kankalik yapiyosun ...helal olsun:)

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 20:48
Olm ben fareye bunlara yemek olacak diye bakiyorum :)

Aklinda olsun cocugun olursa birgun hayatta biyolog olmasina izin verme benim gibi cizer kafayi o da sonra :)

LuisFigo
10-01-05, 20:49
Olm ben fareye bunlara yemek olacak diye bakiyorum :)

Aklinda olsun cocugun olursa birgun hayatta biyolog olmasina izin verme benim gibi cizer kafayi o da sonra :)
:lol: tamam abi,unutmam ;)

Bengü Cakmak
10-01-05, 20:59
güzel cikmis

Bengü Cakmak
10-01-05, 21:08
yasin benim kaplunbagmi koy!

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 21:17
ok.

Bengu'nun Albino su kaplumbagasi/hayatimda aldigim en pahali sevgililer gunu hediyesi de denebilir.
http://gallery.pethobbyist.com/data/52533Picture_003.jpg

Bengü Cakmak
10-01-05, 21:19
sevgililer gününde sevgilisine böyle bir hediye de ilk alan sensindir :)

sari-kirmizi olmasi tek avantaji zaten :)

benim güzel kaplumbagm :) :kizlar:

Leotheking
10-01-05, 21:55
9 canlı Naja... :buyuksun:

Banyoda kobrayla karşılaşan annenin yerinde olmak istemezdim.. :cene: :topuk:

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 22:00
Aynen o noktalarin yaptigi haraketleri yapti zavalli kadin :)

LuisFigo
10-01-05, 22:04
erkek mi bu ? ciddi bi bakisi var

Genco
10-01-05, 22:07
Dusunsenize; kadincagiz banyoya giriyor, karsisinda kobra :lol:

Yasin, Aslan yakisir sanaaa :D (Hanginizin var boyle sanli tarihi melodisiyle)

reallion
10-01-05, 22:12
ya abi sen o hayvanların olduğu evde nası yaşayabiliyosun?
hayır sabıkalı bi hayvan aynı zamanda.
valla ben olsam rahat uyuyamam,kabuslar görürüm,altımı pislerim,kulaklarımı fırçalar,pamukla dişlerimi temizlerim.

allah kolaylık versin

halbuki
11-01-05, 14:44
Bu adam lisede de boyleydi labda kavanozlari acip ortaligi karistirirdi. ben demistim o zamanlar bundan is cikmaz diye sonra genetik muhendisligi diye bisey icat ettiler de yirtti. ayrica forumdaki bayanlara selam ederim ben de sevgililer gununde sincap aliyorum 14 subat gelmeden kontenjanlarimiz dolmadan basvurun :)

M.Yasin Cakmak
11-01-05, 22:48
Ozcan mail at laaayn :) m.yasincakmak@gmail.com

Bu arada alin size bir resim daha

http://gallery.pethobbyist.com/data/52533bengs.JPG

Bu da satmak uzere oldugum engerek.

http://gallery.pethobbyist.com/data/52533P1010094-med.JPG

USAtaraftar
12-01-05, 14:13
Yasin sen napmissin boyle ya.

moonlight
12-01-05, 18:49
çok şirinler hem yılan hemde kaplumbağ da anca uzaktan şirin yılanlar :)

sedat1905
13-01-05, 21:40
amma güzel yaratıklar

nihat
14-01-05, 01:53
gerci hayvanlar guzelde,asil evcil hayvan merakina ve secimine hayran kaldim. :karisik: