Tüm Versiyonu Göster : Eren Poyraz Galatasarayda...
Eren Galatasaray’da!
Galatasaray’ın 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden takımı Beylerbeyi’nin golcü ismi Eren Poyraz sezon sonunda Galatasaray’da...
Beylerbeyi Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Oflaz, sitemize yaptığı açıklamada; Galatasaray Spor Kulübü Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Gürsoy ve Fatih Gökşen ile biraraya gelerek el sıkıştıklarını ifade ederek, Zafer Şakar’dan sonra genç bir sporcuyu daha Galatasaray’a kazandırmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.
116 kez okundu
Sezon sonuna kadar Beylerbeyi’nde forma giyecek olan Eren, iki yıl önce Antalya Kepezspor’dan Beylerbeyi’ne kazandırılmıştı. Bu sezon yeşil kırmızılı forma ile ilk yarı boyunca 17 gol atan Eren Poyraz 1981 doğumlu.
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=252960
1981 doğumlu ve hala 3. ligte?
Yuh artık adam 24 yaşına gelmiş genç oyuncu diye alınıyor vallahi bravo ne diyeyim. Millet Dindane ile uğraşıyor biz Erenle.
UmBeRtO GS
10-01-05, 15:12
Kimdir nedir necidir?
Benim kuzen de Fenerbahçe altyapısından yetişme, 3 yıl idealtepesporla oynadı...Ve sadece 29 yaşında .Kaçırmayalım bence...
Vallahi küfrettirecekler..
Beylerbeyi'nin tüm futbolcuları Galatasaray'ın malıdır zaten...
Garip bir durum yok...
Konuyla ilgili gian'ın açtığı bir topic:
http://www.galatasarayi.com/forum/viewtopic.php?t=34
ilk yarı boyunca 17 gol atan Eren Poyraz 1981 doğumlu.
Yazının sonuna kadar büyük bir keyifle okurken şu son cümle herşeyi mahvetti..
23 yasında adamın neresi genc? Umarım gec kesfedilen yeteneklerden birisidir diye temenni etmekten baska birşey gelmiyor elden..
Hayırlı olsun..
Tristan da böyle 24 yaşında çıkmış altyapıdan.. İyi tarafından bakalım biraz da :)
yahu 23 yaşında genç tabi yaşlımı...
Artık futbolu 35 den önce bırakn futbolcu göremiyorum ben...
Ayrıca hatırlatırım İki sene önceye kadar 28 yaşındaki İlhan mansıza bile genç oyuncu deniyodu...
cotchito hocam 23 yaşında oyuncu tabii ki gençtir elinde varsa. Örneğin bizdeki aykut gençtir, fenerdeki kemal gençtir ama 23 yaşında 3. ligde oynayan bir adam genç falan değildir...Genç oyuncu diye 23-24 yaşına gelmş amatör ig topçuları getiriyosan yemezler..
nası yani oynadığı lig kategorisine göremi genç yaşlı diye ayrılıyor futbolcular...O zaman 17 yaşında amatör ligde oynayan bir futbolcuda genç değil...
Gökhan ben seni biliyorsam sen gayet iyi anladın Chivu'nun demek istediğini ama neyse :)
Neyse sheva ben de anladığını tahmin ediyorum ama biraz daha ayrınıtya gireyim...
Genelde oyuncuların ümit takım yaşı bitene kadar oyununu ilerletebildiği varsayılır. Bu nedenle de 23 yaşında bir oyuncunun artık kendine çok şey katamayacağı varsayılır.Bu nedenle 23 yaşına kadar galatasaraya gelebilecek kapasiteye gelebilmiş bir oyuncu genç olarak kabul görür çünkü oynayabilecek kalitede bir adamdır ve önünde uzun yıllar vardır oynayabileceği.Ama 23 yaşına geldiğinde hala 3. ligle uğraşan bir adamın asla galatasaray kalitesine ulşamayacağı varsayılır...Zira artık katabileceği çok şey yoktur kendinie
Yahu yapmayin allahaskina Fener'in yabanci oyuncularini cikarin yas ortalamalari 24'un altinda.. Bu adam Fener'e gitse takimin agabeyi olur nerdeyse.. 3. ligden 23 yasinda oyuncu aliyoruz.. Yukarda da dedigim gibi umarim gec kesfedilen bir yetenektir.
Yahu birazda iyi bakın.
Ne olmus 23 yasina kadar kimse kesfedememis biz kesfetmisiz.
Belki iyi cikar.Zaten verdigimiz veya odedigimiz bir bedelde yok bu tansfer karsiliginda..
Bence yanlış düşünüyosunuz...
Belli bir yaştan sonra kendini geliştiren çok oyuncu var...
Mesela örnek vermek gerekirse aurelio...Fenerbahçede trabzonda oynadığının bin katı daha iyi futbol oynuyor hemde hiç alışık olmadığı bir yerde...Bu futbolcunun kendini geliştirmesi demektir...
Mesela cihan haspolatlı sağ bek olarak belkide şu an türk milli takımının 2-3 alternatifinden biri...Peki Bunu nasıl yaptı tabiki kendini geliştirerek...
Mesela ersan martin.Beşiktaşta kim bu deve diyoduk..Şimdi Denzilide fırtınalar estiriyor...Beşiktaş sattığına pişman olmuş geri almak için çırpınıyor...
Futbolcu belirli bir yaştan sonra kendini geliştiremez diye bir şey ben kabul etmiyorum...
En sevmediğim şey oyuncularımızı kötülemek, dolayısıyla bunu bütün iyi niyetimle söylüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama Eren'in Arif'ten kötü olacağını gerçekten hiç zannetmiyorum.. En azından daha etkili bir yedeğimiz olmuş olur..
M.Yasin Cakmak
10-01-05, 21:36
Sol ayagim halen paramparcayken degneklerle top oynamama izin verilse ben dahi Arif'ten daha kotu oynayamam Doganay :)
Douglas'a paramiz yetmemis demekki amator kumeden adam almisiz. Acaba degisik seyler denemek icin mi boyle acaip haraketler yapiyor bizim yonetim.
3.lig yada amator kumeden oyuncu alma degilki bu. pilot takımımız var ordan bedavaya bize faydalı olabilecek oyuncuyu alıyoruz işte bu kötü bişey degilki ne zararı olabilir. olsa olsa yararlı olabilme ihtimali vardır. pilot takımın mantıgı da bu zaten. zaten forvet yedegine ihtiyacımız oldugunda herkes hemfikirdir zaten.
çok iyi çocuk Eren çokta iyi oynuyo
sene başında gelcekti ztn
bu ilk yarıda Beylerbeyinde her maçta golu war tek başına taşıdı nerdeyse
Bazı iç saha maçlarında oyun sıkışınca önemli ölçüde hız ve son vuruş eksikliği çekiyoruz.. Kafa hakimiyetine falan gerek yok, biraz deparlı biraz da son vuruşları iyi olsun, yedekten geldiğinde tehlike yaratsın yeter de artar bize (düne kadar 3. ligde oynayan bir oyuncudan çok şey mi istedim acaba ama golcü golcüdür orda atıyorsa en azından bir kabiliyeti var demektir)
Parma Maniac
10-01-05, 23:17
herkes kaçırıyor galiba ikinci yarıda oynamayacak Eren.. gelecek sezondan itibaren oynayacak..
Bazı iç saha maçlarında oyun sıkışınca önemli ölçüde hız ve son vuruş eksikliği çekiyoruz.. Kafa hakimiyetine falan gerek yok, biraz deparlı biraz da son vuruşları iyi olsun, yedekten geldiğinde tehlike yaratsın yeter de artar bize (düne kadar 3. ligde oynayan bir oyuncudan çok şey mi istedim acaba ama golcü golcüdür orda atıyorsa en azından bir kabiliyeti var demektir)
Bir de Henry'nin cevikligine, Ronaldinho'nun klasina, Koller'in hava hakimiyetine ve Shevcenko'nun bitirilicigi olsa bize daha uygun olmaz mi :D ?
herkes kaçırıyor galiba ikinci yarıda oynamayacak Eren.. gelecek sezondan itibaren oynayacak..
benimde tam aklıma bu gelmişti. demin haberi tekrar okudumda ikinci yarı yokki bu cocuk :). neyse bizde o özellikleri arifte ararız artık bu senelik.
ingilterede 17-18 yasinda cocuklar genc olarak nitelendiriliyor...
bizde ise 23-34...
Herkes neden bu kadar tepki gostermis anlayamadım..Eren'i Beylerbeyi topiginde hep sorguluyordum; eger Beylerbeyi'nde goze batan oyuncuyu almayacaksak ne manası var ki pilot takım sahibi olmanın? Ayrıca unutulmasın Mansız da bu yasta 2.ligdeydi..Hic belli olmuyor yani o işler..
Ben esas transferin sezon sonuna bırakılmasına tepkiliyim.. Forvet eksiğimiz olduğu gün gibi ortadayken madem bu çocuk bizim kadroya uygun görülüyor neden sezon sonu bekleniyor? Sezon sonu yani esas transfer döneminde taraftar heralde 3. ligden değil de şöyle daha isimli bir futbolcu bekler.. Tam taraftarın bu transferi kabullenip benimseyebileceği bir dönemdi onu da beceremedik..
Ne oldu bu adama bilen varmı?
Eski topiclere bayılıyorum :D
bi de emrah umut vardı, karşıyaka'dan gelen...
bi günde hem Galatasaray hem fener forması giyen iki kulübü birbirine düşürüp fenere giden tufan apaydın vardı, büyük para harcamışlardı..
suat usta vardı...
Eren Poyraz geçen sene Eskişehirspor'da oynadı daha sonra da bu sezon başı da K.Erciyesspor'a transfer oldu. Eğer Erciyes'in bu karmaşasında gönderilmediyse hala K.Erciyesspor kadrosunda.
Daha 11 senesi var topu bırakmak için siz gelmiş 24 yaşındaki adamı ne yapalım diyorsunuz pes doğrusu. Gelsin seneye hakan bırakır. aslında bu sene rekoru kırsada bıraksa ya yeter. Teşekkürler hakan bırakda gençler gelsin...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to