Tüm Versiyonu Göster : Murat Özyer ile Yollar Ayrılmış
Hayırlı olsun...
Tam film izlemek için oturuyordum ki, alt yazı geçti. Doğrulamadan buraya geçtim.
Orhun Kaptan mı gelecek acaba der, kaçarım :)
M.Yasin Cakmak
30-12-08, 20:48
Sukur Allah'ima... kotu gunde guzel bir haber!
GSoldier1905
30-12-08, 21:03
Murat hoca'yı beğenirdim,ama son zamanlarda çok saçmalamaya başladı.Doğru kararından ötürü yönetimi kutlarım.Takım ritmini kaybetmişti,daha doğrusu zaten ritmsizdik son zamanlarda.
Bu arada büyük olasılıkla Orhun Ene olacakmış yeni hocamız.
Ray52Lewis
30-12-08, 21:57
Hadi hayirlisi, sezon basi uzatilmasi hataydi zaten...
Oh be... Bi çekin gidin yahu. Az daha kalsa Halil Üner2i bile özletecekti bize. Orhun Ene gelecek diyorlar. Açıkçası Orhun'u da pek yeterli bulmuyorum. Olmayacağını bilsem de Erman Kunter'i ister şu deli gönül.
40 kere soyleyince oluyormus demek ki :)
Nasil oldu da Ulker'de ki tanidiklarini araya sokmadi acaba sevgili Ozyer?
Sene basinda sponsor baskisi ile takimin basinda kalan koctan pek hayir gelmezdi zaten
Gelmedi de
Orhun Ene'yi cok ama cok seviyorum.Buyuk kaptandir ama Osvaldo'ya katiliyorum olmayacagini bilsemde Erman Kunter'i isterim
Ama sanirim Erman Kunter Fransa Milli takiminin basina gececek.
Bana oyle geliyor
Çok iyi bir coach idi,
geçen sene çok iyi sezonlarından birini yaşattı;
ancak bir derbi maça 3 gün kala gönderilmesini de çok yerinde buldum. Bu sezon, geçen sezon kendi yaptığı doğruları silerek, takımı tekrar 2 sene öncesine götürerek başlamıştı. Oynadığımız oyuna karşı ligde aldığımız sonuçlar mucize gibiydi ve süresini uzattı sadece.
Geçen sene o kadar iyi bir sezon yaşatmasına rağmen çok çok büyük de hatalar yaptı. Oyuna müdahale edemeyişi, kritik anlarda silik kalması, müdahale etmemesi gereken zamanlarda ise takımın ritmini bozar değişiklikler yapmasıyla takımın kimyasını altüst etti bu sezon iyicene. Halbuki geçen sezon da aynı yanlışları yapmıştı ama toplama oyunculardan bir "takım" yaratması, kurduğu takıma savaşçı defansif bir kimlik vermesi muhteşem bir olaydı. Bir önceki cümlemde bahsettiğim hataları geçen sene de yapmasına rağmen kurduğu "takım", yıllardan sonra GS maçlarını ilk defa keyifle izletmişti bana.
Dediğim gibi, bu sene başından beri hoşnut değildim kendisinden ve hoşnutsuzluğum giderek artıyor, sezon için de umutsuzluğa dönüşüyordu ki yerinde bir karar olmuş.
Yine de geçen seneyi yaşatabilmiş bu "bizden" büyüğümüzü keşke daha farklı şekilde uğurlasaydık...
Bir de belirtmem lazım, "çok iyi bir coach" yazarak başlamıştım yazıma. Şu anda ligdeki coachlar arasında en iyi 3 - 4 coachtan biri bence, tüm yukarıda yazdığım hatalarına karşın. Dediğim gibi, o kadar çok yanlışına rağmen ilk senesinde takıma kimlik kazandırabilecek çok az hoca vardır. Ve sırf bu yüzden piyasadaki sıradan coachlardan farklı bir yeri vardır gözümde.
Bu arada Orhun Ene'nin bize uygun olmadığını düşünüyorum. Veya büyük hedefler peşindeysek diye düzelteyim. Hatta şöyle söyleyeyim, bize hücumdan çok savunmaya önem veren coach lazım, büyük hedefleri olan her takımda olması gerektiği gibi. Ve Orhun ne yazık ki bir türlü savunmaya önem veremedi. Erman Kunter nasıldı veya nasıl olur gelirse bilemiyorum açıkçası ama Çetin Yılmaz'ın yorumculuğunu da beğeniyordum. Coachluğunu zamanında çokça eleştirmiş olsam da şu anda gelmesini istediğim kişi Çetin Yılmaz aslında.
Yeni koç %99 Koray Mincinozlu. Galatasaray koçluğu ; lise lobisi vs tarafından dağıtıldığı için ORhun Ene çok zor. Murat Özyer ayarında bir koç o da; daha iyi değil. Hayal kırıklığı yaratır...
Yeni koç %99 Koray Mincinozlu. Galatasaray koçluğu ; lise lobisi vs tarafından dağıtıldığı için ORhun Ene çok zor. Murat Özyer ayarında bir koç o da; daha iyi değil. Hayal kırıklığı yaratır...
Koray Mincinözlü'yü maçta arkadaş görmüş, bahsetmişti bu sezon. Bir an için hatırlayamamıştım da, Gurovic'in koçu olsun hatırlarsın demişti ve öyle diyince hatırlamıştım hakikaten :)
Duyduğuma göre Budist olmaya karar vermişti en son ama salonda görünce gelse fena olmaz demiştik.
Lioney için belirtiyorum, Bora yapmıştı bu muhabbeti. Hatta chivu, senle de tanıştığımız maçta bile olmuş olabilir yukarıda belirttiğim muhabbet. Gerçi gerek senle gerek Lioney'le Koray Mincinözlü'yü de tartışmak isterdim...Demek ki başka maçmış :)
Hımm hayırlısı olsun.
İsabet olmuş bence.
Çünkü son Bjk maçından sonra iyice uyuz olmuştum artık.
Bir de bu sezon Avrupa'da oynadığımız farklı yenilgiler de çok soğutmuştu beni kendisinden.
Jasmin Repesa adı da geçiyor ama olur mu bilmiyorum ?
Aslında Repesa ve yardımcısı olarak Orhun Ene olsa güzel olur :)
1-2 sene içinde de Orhun'a bırakır işte.
Koray Minconuzlu teknik danışman olarak getirilmiş ve o yüzden ayrılmış Murat Özyer.
Fener maçına da Koray Mincönüzlü hazırlayıp çıkartacakmış.
Jasmin Repesa adı da geçiyor ama olur mu bilmiyorum Bana göre olması gerekende bu.Ben Türk antrenörlerin Galatasaray'a şu anda gelseler hiçbir fayda sağlamayacaklarına inanıyorum.Zaten bu yüzden Türk basketbolunun ve Fenerbahçe'nin başına Tanjeviç'i getirdiler.O yüzden imkan varsa yabancı bir hocanın getirilmesi daha uygun olur.
Tabii Erman Kunter boşta olmadığı için, gelmesi sorunlu olacağı için Orhun Ene demiştim ben, yoksa ilk seçenek olabilir idi tabii ki.
Bu arada varsayıma dayanarak yapacağım yoruma göre; Orhun Ene'nin Galatasaray'ın teklifini reddetmiş olması beni hem şaşırttı hem hayal kırıklığına uğrattı. Dediğim gibi tahminen ve detayları bilmeden konuşuyorum lakin 'ben zorda iken' benim yanımda olmayacaksa ne zaman olacakmış paşam?
Bu konularda biraz katıyımdır ki AAbdullah Avcı konusunda da aynı şeyleri söylemiştim. Olası bir Galatasasary teklifini kabul etmeyen Orhun Ene'nin yolu açık olsun bundan sonra. Bazen hakikatten insanlara fazla değer veriyoruz herhalde....
Ünsal sağda solda yazmış birşeyler, buralara uğrayınca O'na sorup öğreniriz yabancı alternatifleri, yatırırız masaya :)
Bu yoruma göre takımın Koray Hoca ile devam etmesine karşı olduğum sonucuna varabilirsiniz, öyleyim zaten :)
Açıkçası Orhun Ene takımında ayrılınca kesin Özyer gidecek Orhun Kaptan gelecek diye düşünmüştüm, yarısı tuttu tahminimin ama Orhun Kaptan niye kabul etmedi teklifi anlamak mümkün değil...
M.Yasin Cakmak
02-01-09, 21:20
Ya bu adamlar GS'den gelen teklifi nasil reddeder? Aklim hafsalam almiyor yahu...
GSoldier1905
02-01-09, 21:46
Etik(!) olmak için mi kabul etmemiş acaba?
Harbiden bunlar kendilerini ne sanıyorlar? Ben Orhun'un yetersiz olduğunu düşünüyordum ama şu an gslılığından bile şüphe ediyorum. Gönülden GS lı olan birisi görev teklif edildiğinde koşarak uçarak gelir yahu. Beter olsun, Abdullah Avcı gibi sürünsün alt küme takımlarında.
Ya bu adamlar GS'den gelen teklifi nasil reddeder? Aklim hafsalam almiyor yahu...
Aynen
Kafayi yiyecek gibi oluyorum
Suan bana Galatasaray diyecek ki;
Guvenlik gorevlisi eksik gel calis Florya'da
Ya onuda gectim gel Florya'da sabahtan aksama dikil mal gibi dese
Kabul etmeyi birakin kosa kosa giderim
Yemin ederim abartmiyorum
Ki benim yaptigimi burda yapacak bir cok insan var
Ama gorun ki beyzadeler Galatasaray takimi kocsuz kalmasini bile kabul edecek kadar degismisler
Biz buyuduk ve kirlendi dunya..
Pir Pir Ismail'i Cuneyt kaptani ve nicelerini gun geliyor gercekten cok ozluyorum
Tabii Erman Kunter boşta olmadığı için, gelmesi sorunlu olacağı için Orhun Ene demiştim ben, yoksa ilk seçenek olabilir idi tabii ki.
Bu arada varsayıma dayanarak yapacağım yoruma göre; Orhun Ene'nin Galatasaray'ın teklifini reddetmiş olması beni hem şaşırttı hem hayal kırıklığına uğrattı. Dediğim gibi tahminen ve detayları bilmeden konuşuyorum lakin 'ben zorda iken' benim yanımda olmayacaksa ne zaman olacakmış paşam?
Bu konularda biraz katıyımdır ki AAbdullah Avcı konusunda da aynı şeyleri söylemiştim. Olası bir Galatasasary teklifini kabul etmeyen Orhun Ene'nin yolu açık olsun bundan sonra. Bazen hakikatten insanlara fazla değer veriyoruz herhalde....
Ünsal sağda solda yazmış birşeyler, buralara uğrayınca O'na sorup öğreniriz yabancı alternatifleri, yatırırız masaya :)
Bu yoruma göre takımın Koray Hoca ile devam etmesine karşı olduğum sonucuna varabilirsiniz, öyleyim zaten :)
hep burdayız baba :)
Abi bildiğim kadarıyla Orhun'un oyunculuğu döneminden kalma bazı sorunlar var. O yüzden gelmek istemiyor sanırım...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to