Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray'a sürpriz golcü
Paraguay basını, Libertad kulübünün yıldız golcüsü Juan Eduardo Samudio’nun Galatasaray ile pazarlık yaptığını yazdı
10.01.2005
‘İstanbul’a gitti’
Güney Amerika’dan sürpriz haber... Paraguay basını, Libertad kulübünün yıldız golcüsü Juan Eduardo Samudio’nun, Galatasaray ile pazarlık yaptığını yazdı. Gazeteler, Paraguay Ligi’nin en güçlü takımı Libertad’ın başkanı ile Samudio’nun, Cim Bom ile masaya oturmak üzere İstanbul’a gittiğini iddia etti.
Paraguay’ın en iyisi
Özhan Canaydın’ın, Pleşan dışında kimseyi düşünmediklerini açıklamasına rağmen Paraguay basını Samudio’nun her an Galatasaray formasını giyebileceğini ileri sürdü. 26 yaşında, 1.74 boyunda ve 72 kilo olan Juan Eduardo Samudio, geçen yıl Paraguay Ligi’ni gol kralı olarak
tamamlamıştı.
----------------
Paraguay liginin gol kralı bakarsın iyi çıkar.
Bunun istatistiği benim kaynakta bile yok ama iyi adamdır belki de.. Ciddi ciddi kulüp başkanı ile birlikte İstanbul'a geldiği yazıyor, heralde bu kadarını atmıyorlardır..
Gecen sezon 36 macta 22 golle gol krali olmus.. Ondan onceki sezonlarda da hatırı sayılır miktarlarda golü var.. Takiminin penaltıcısı aynı zamanda..
Görünüse bakilirsa iyi bir golcüye benziyor ama dün Hagi'nin acıklamalarına bakarsak hic ihtiyacımız olmayan bir mevkiye oyuncu alırmıyız bilmiyorum. Cünkü bizde 2 tane 9 numara var, 2 tanede her an buraya kaydirilacak oyuncu varken gidipte yabancı forvet alacagımıza ihtimal vermiyorum!
Aynı zamanda yönetimden bir orta saha bir forvet istedim dedi ama sonradan elimde iki tane 9 numara varken Ümit'i napıyım dedi.. Madem fazla forvet oyuncusuna ihtiyaç yok diye Ümit'i yolladın, yönetimden yeni forvet transferi neden istiyorsun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi?
Bu bahane üretme tipik Rumen özelliği sanırım Lucescu da benzer bahaneler üretirdi.
Çıkıp şöyle dese :
* Bana forvet oyuncusu lazım, lig uzun bir maraton sakatlıklar olabilir şu anki 2 golcümden memnunum ama Ümit Karan profesyonel olmayan bir oyuncu o yüzden onu takımımda görmek istemiyorum , bize faydalı olmaz, başka biri lazım.
Kimsenin bir şey söyleyeceği yok ama fazla tepki almamak için başka forveti ne yapayım, Hakan süper, Ayhan Hasan gibi alternatiflerim var , gibi bahaneler üretince insanlar tepki gösteriyor normal olarak .
Güney Amerikalı golcüleri severim..Tanımasam da adamı, keske gelse de, en azından heyecan yaratsa diyorum..
UmBeRtO GS
10-01-05, 23:36
Douglas, Plesan ve Samudio...
3 Yıldız :D
Adamların isimleri bile komik yahu :lol:
http://www.clublibertad.com.py/imagenes/foto_noticia/samudio.jpg[/img]
bende yele saçlı karizmatik bi picho sanmıştım.
alınmasın.
http://www.enterate.com.py/html/samudio.html
vaay. yakışır eduardoma. yağlanmış pehlivan gibi.
yuru lan!
Yırtıcı santrfor tipi var :D
Ben de gian gibi düşünüyorum güney amerikalı oyuncularla ilgili (brezilya ve arjantin dışındaki güney amerika :)) ama biz gider ordan da en ağırbaşlı, soğukkanlısını buluruz iki sene önceki Almaguer gibi..
(Tam bu mesaji yollarken reallion'ın verdiği linke tıkladım, tıklamaz olaydım :lol:)
emre aşık bunu rahat bırakmaz :)
Tan Sağtürk de bir daha çıkar ortaya :D
Neyse bilmeden günahını almayalım adamın, hem o ülkelerde alışıldık pozlar bunlar futbolcular için (şimdiden yolunu yapalım da, alırız falan rezil olmayalım sonra :))
valla ilk once noluyo lan dedim yanlışlıkla bi gay sitesine denk geldim herhal falan dedim ama eduardom'muş iyi mi
bunlar ne pozlar boyle.. bu adam hiç yapmasa bile gece hayatına daldı diye lafı cıkar.. hatta bence dalarda :)
saka bi yana ben forvet oyuncusu alınınca sevinsemmi uzulsemmi bilmiyorum. hakanı kesemiycegine gore olan necatiye mi olcak. ah ah ne hallere düşüyoz bi transfer yapsak ona bile sevinemiycez.
"No deberíamos hacer caso a las críticas del público"
---------------------------------------------------------------------------------
Büyük konuşmuş adam. Bi de serdar ortaç'ın "loco para amar "şarkısın söylerse kesin alırlar :D
FUTBOL Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, Paraguay basınında çıkan ve MİLLİYET'te yer alan Eduardo Samidio'nun, Galatasaray ile pazarlık yaptığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gökşen, "Zaten yabancı kontenjanımız boşalmadan transfer yapamayız" diye konuştu. Sarı - Kırmızılı takımın, Saidou sorununa kilitlendiği, Kamerunlu futbolcunun bir takıma gitmemesi nedeniyle Rumen Pleşan'ın da gelemediği bildirildi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Brezilyalı Felipe ise ülkesinin takımlarından Fluminense ile anlaştı.
Bir haberle güzel bir depresif tablo yarattım.. Bırakın Samidio'yu, halen Saidou sorununu bile çözememişiz, Plesan'ın bile geleceği kesin değil yani.. Ayrıca şahsen çok istediğim bir transfer Felipe'de Fluminense'ye gitmiş.. Bize yine beklemek kaldı..
simdi resmine baktimm bu sitedeeen http://www.clublibertad.com.py/portada.html inanilmaz sisman bu adam yaa !!insalah yalandir topcu degil sumocu!!
:D
M.Yasin Cakmak
12-01-05, 02:59
Basinda gelisme var. Artik yalan soylerken kulbunu da uyduruyolar. Paraguay basini, brezilyali yonetici vs.
Bu arada Zahoviç serbest kalmış...
Tam bizim kalemimiz...
34 yaşında,bonservisi yok...
6 ay idare etse yeter...:)
Aman bu adam tam artist ..gelmesin zaten gelmiyormuş(eduardo için söölüyorum..)
Zahoviç de işe yaramaz ....Efes Cup ta malmo de oynayan Rosenberg i beğendim...o adam gelirse manyak olur..
Schenkal hocam onlardan evvel sen hoşgelmişsin :)
O söylediklerinden bence de bir verim alamayız (zaten kendilerini de alamayız ya neyse) o yüzden kendimizi yavaş yavaş 2. devreye aynı kadro ile girecekmiş gibi hazırlamanın vakti geldi.. Saidou gider Plesan gelirse ne ala, en azından ilk haftalarda bir heyecan katar takıma.. Ancak onunla ilgili okuduğum olumsuz yorumlarda üçü dördü aştı ne yazık ki..
Bu adam da yalan oldu bence.
Yönetim basli basina yalan zaten..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to