PDA

Tüm Versiyonu Göster : Emre Belözoğlu: İnter'de kalıyorum!!!

kara01
10-01-05, 02:40
İtalya'nın FC İnter takımında top koşturan Emre Belözoglu sözleşmesi bitene kadar takımında kalacağını söyledi.

FC İnter ile UC Sampdoria takımları arasında oynanan ve İnter'in 3-2 kazandıgı maç sonrası
CİHAN'a konuşan Emre, kendisi hakkında çıkarılan 'AC Milan'a gidiyor' şeklindeki söylentileri
değerlendirdi. Söz konusu haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Emre; "Kulübüm beni bırakmak
istemiyor ve ben 2007 yılı sonuna kadar FC İnter'de kalmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Emre 86 dakika oynadığı maçta takımının Sampdoria takımını, son 7 dakikada attıkları 3 golle
yenme başarısı göstermesine sevindiğini de sözlerine ekledi.

haberturk

Sheva
10-01-05, 02:48
Kendisi hakkında en son fenere gidiyor söylentileri çıktı, milan diyerek dolaylı yoldan bir cevap mı vermek istemiş anlayamadım.. Gitme-kalma işleri kulüplere bağlı olan işler, bugünkü gibi oynamaya devam ederse Inter büyük bir zevkle kiralar kendisini fenere..

soprano79
10-01-05, 09:33
Yenilen 2 golde de hatası vardı Emre'nin.Şansız bir maç çıkardı.Aslında çok kötü oynamadı.Bence Yıldız olabileceği ve serbest oynayabileceği bir takımda oynasa çok daha faydalı olur kendisi için.Inter'de görev adamı olmuş.

Sheva
10-01-05, 15:59
Milan falan hikaye, Emre bey belli etmiş niyetini..

Emre'den Fener'e yeşil ışık!

Emre Belözoğlu, Fenerbançe'nin kendisini Inter'den kiralamak istediği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Bana bu konuda söylenmiş birşey yok. Profesyonel bir futbolcuyum ve kulübüm nasıl değerlendirmek istiyorsa ona uyarım" dedi..

Inter'de oynayan Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin kendini Inter'den kiralamak istediği yönündeki haberleri Türk basınından takip ettiğini ifade ederek, "Bana kulübüm tarafından şu ana kadar bu yönde söylenmiş resmi birşey yok. Fenerbahçe gibi Türkiye'nin önde gelen kulübünün beni kadrosunda görmek istemesi beni gururlandırır. Ama her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de bir şekilde ismim geçiyor. Her zaman şunu söylüyorum. Öncelikli hedefim uzun süreler Avrupa'da top koşturmak. Takımımla sözleşmem var. Kontratım olan kulübün tercihine de saygı duyarım ve Inter, menfaatleri için beni Fenerbahçe'ye veya diğer takımlara kiralarsa, yine en iyi şekilde futbolumu oynamak zorundayım. Ben bu işten ekmek yiyorum ve profesyonelce davranmak durumundayım" dedi.

İtalya basını ise yapılmış herhangi bir açıklama olmadığı için bu konuda suskun kalırken, tahminler Inter'in Emre'yi kadrosunda tutmak için çabalayacağı yönünde. Fakat, kulübün Emre'yi kiralama yoluna gidebileceği ihtimali de göz önünde tutuluyor. Inter Kulübü yetkilileri ise konuyla ilgili olarak açıklama yapmamayı tercih ediyor.

Sovereign
10-01-05, 16:12
Biraz önce TV'de "hiçbiryere gitmiyorum" diye konuşuyordu...

Fikir mi değiştirdi ki acep?

Carmelo
10-01-05, 16:29
Gitsin tabi.
Ona yakısır.