PDA

Tüm Versiyonu Göster : Winspy Sorunsalı

Namelessonegs
02-12-08, 18:43
Winspy trojen aldım ve ondan kurtulmaya calısırken, regedit'ten win32 dosyalarının birinin altından virus programı bir dll sildi ve boylece simdi bilgisayarım windows'a girerken takılıyor ve tekrar başa dönüyor :((..Windows tekrardan yuklendigi takdirde C: bolumundeki bilgileri kaybedermiyim?yoksa kurtulma sansı var mı bu durumda?

UmBeRtO GS
02-12-08, 19:04
Cok anlamam ama system restore'u dene istersen, oylece hem o dll yi silmedigi hale geri dondurebilirsin.

Namelessonegs
02-12-08, 19:52
Hmm valla Windows'a girse yapıcamda, tam windows'a girerken, geri restart atıyor, acılmıyor windows:(

Giga
02-12-08, 20:05
Kardeşim güvenli modda aç...

Namelessonegs
02-12-08, 20:42
Kanka güvenli modda bile girmiyor,reset atıyor :(

Ray52Lewis
02-12-08, 22:27
Windows tekrardan yuklendigi takdirde C: bolumundeki bilgileri kaybedermiyim?yoksa kurtulma sansı var mı bu durumda?
--------------------------

Evet, kaybedersin...
Eger harddisk ikiye bölünmüs ise (örnegin C: ve D: ), bu durumda D: de olanlari kurtarirsin...

Namelessonegs
03-12-08, 11:27
Yapma ya Şükrü abi,yandık desene..2'ye bolunmus durumda ama bilgisayarcı D'ye atıp veya gecici bir harddisk'e atıp kurtarırım belki dedi..Valla eve gelip nasıl halledecek bunları merak ediyorum:(

MarMara
04-12-08, 00:47
yok abi kaybetmezsin. yalnız burda yapman gereken c yi biçimlendirmeden kesmeden bölmeden windowsu üstüne yüklemen. kullanıcı profilin kalacak , başka bir isimle windowsun açılacak. daha sonra diğer kullanıcı hesabında bulunan masaüstü belgelerim v.s. outlook dosyalarını hiç zarar görmeden kurtarabilirsin.

Namelessonegs
04-12-08, 01:53
Hmm sagol kardesim,bu bilgi yararlı olacaktır, saydıgım sevdigim bir abim yardımcı olacak bu konuda,kendisine destek olur ek bilgi :)

MarMara
04-12-08, 03:18
dediğim gibi biçimlendirme yapmazsanız , üstüne yükleme durumunda tüm bilgiler kurtulur. sildiğiniz dll netdrl.dll gibi bir dosya ise başlangıçta restrart derdi ile karşılaşırsınız. kurtarma , onarma bir işe yaramaz. üstüne yükleyip , bilgileri kurtardıktan sonra temiz bir format işin kesin çözümüdür. ben hep aynı taktiği :) kullanırım. kolay gelsin kardeşim...

Namelessonegs
04-12-08, 16:51
Sağol kardeşim kabustan kurtulurum umarım:)