PDA

Tüm Versiyonu Göster : HAGİ Telegol'de

Sheva
09-01-05, 23:39
Hagi biraz önce başlayan Telegol'de canlı yayın konuğu.. Gökmen de yorumcu olarak programda, önemli açıklamalar gelebilir..

PS. Programın ikinci bölümünde Mutlu Çelik yayında olacakmış, beni yanıltmadıkları için teşekkürler :)

UmBeRtO GS
09-01-05, 23:40
İzleyenler lütfen kısa kısa özetler geçerseniz süper olur

Sheva
09-01-05, 23:45
Bir orta saha bir forvet oyuncusu istedim yönetimden diyor.. Birkaç alternatif verdim, şu an ilgileniyorlar o yüzden isim vermiyim diyor.. Görünen o ki ser verip sır vermeyecek Hagi..

Gökmen 'bu ekonomik sıkıntıda GS oyuncu alabilir mi' diyerek sıkıştırmaya başladı Hagi'yi :)

Sheva
10-01-05, 00:03
Elektrikler kesildi programda :D

Edit. Neyse ki jeneratör varmış, 2 dakikada döndüler programa..

Sheva
10-01-05, 00:08
Serhat Ulueren: Hakan Şükür için takımda nifak çıkarıyor, istediği oyuncuyu yolluyor diyorlar?

Hagi: Programa çıkmamın esas sebebi bu, Hakan'ın ne kadar profesyonel bir futbolcu olduğunu taraftarın bilmesi lazım..

Eh madem bunun için çıkmıştın, söyledin yeter bu kadar..

UmBeRtO GS
10-01-05, 00:14
Serhat Ulueren: Hakan Şükür için takımda nifak çıkarıyor, istediği oyuncuyu yolluyor diyorlar?
Hagi: Programa çıkmamın esas sebebi bu, Hakan'ın ne kadar profesyonel bir futbolcu olduğunu taraftarın bilmesi lazım..

I LOVE YOU HAGİİİİİ :D

Sheva
10-01-05, 00:17
Hagi bir kez daha 2 forvet oyuncum varken 3.'yü napıyım diyor.. İlk sefer basında çıktığında yanlış tercüme falan sanmıştım ama ciddi ciddi böyle düşünüyormuş.. Neyse en azından Arif'i alternatif olarak saymadı..

vicente
10-01-05, 00:17

sadece onu demedi hagi.. takımda neler oluyo onu anlatıyım taraftar her seyi bilsin. ben bu takımda herseyi taraftar için yapıyom zaten gibisinden bi şeyler dedi sonra laf tabiki bi cok seyde oldugu gibi hakan sukure geldi. o da hakanın ne kadar profesyonel oldugunu falan filan anlatmaya basladı.

vicente
10-01-05, 00:19
Hagi bir kez daha 2 forvet oyuncum varken 3.'yü napıyım diyor.. İlk sefer basında çıktığında yanlış tercüme falan sanmıştım ama ciddi ciddi böyle düşünüyormuş.. Neyse en azından Arif'i alternatif olarak saymadı..

o lafın devamında birinin sorması lazımdı. iki 9 numarayla beraber mi oynıycaksınız yoksa 10 numara gelince bu iki 9 numara birbirinin alternatifimi olcak.. yani necati yada hakandan biri kesilcekmi?
bende cok merak ediyorum transfer olursa takıma nasıl gircek diye..

Sheva
10-01-05, 00:24
Giden oyunculardan Balic, İbrahim ve Ümit gönderilmeleri ile ilgili açıklama yaptılar.. Hagi ise bir kez daha giden oyuncularla değil kalanlarla ilgili konuşalım diyor.. Transferler veya başka herhangi bir konu ile ilgili de açıklama yapmadı.. Söylediğinde garip gelmişti ama hakikaten Hakan'ın çok profesyonel bir oyuncu olduğunu söylemek için çıkmış galiba..

10-01-05, 00:27
GS taraftarı ne zaman frikiği kimin atacağını bilecek ?
Hagi : Umuyorum bir gün bizim de frikikten gollerimiz olacak.

Sheva
10-01-05, 00:27
Serhat: Galatasaray ne zaman korner ve frikikleri etkili kullanacak?

Hagi: Gün gelir o da olur :karisik:

reallion
10-01-05, 00:28
bunu ben bizzat görerek söylesem kendi kendime ''ulan acaba yanlışmı yorumluyorum'' derim ama bu işi yalamış yutmuş Hagi ısrarla belirtiyor.
nokta.

Sheva
10-01-05, 00:28
Bu arada bunları kesinlikle Hagi'yi tenkit için yazmıyorum, sadece söyleyecek birşeyin yoksa niye canlı yayına çıkarsın ki?

ÖNDER RB
10-01-05, 00:29

az konusan çok is yapan bir adammis hakan

o zaman ergun bülent cihan falan dilsiz sinifina giriyor

bu cümle bile haginin samimiyetini ortaya koyuyor.

10-01-05, 00:31
GS gol pozisyonlarıda çok beceriksiz ?
HAGI:Önemli olan pozisyona girmek, neden onlraı atamıyoruz diye ayrıca araştırabiliriz..
Neden bu kadar kaçıyor, bir çalışma düşünmüyor mu? Çok net goller kaçıyor sonra şanssızdık deniyor, bunlar beceriksizlik değil mi?
HAGI:Şu anda takımın gelişimi iyi yönde,pozisyona giriyoruz önemli olan o, bazı konularda daha iyi olmak lazım tabii.

10-01-05, 00:32
Görüldüğü üzere 9 deplasman maçında 9 gol atan takımda pek bir sorun yokmuş gibi görünüyor.

Sheva
10-01-05, 00:33
Allah Hagi beni kopardı şu an..

10-01-05, 00:33
Anelka geliyormuş ne diyorsunuz?
Bizim Hakan Şükür'Ümüz var.

Eh artık bize söyleyecek hiçbir şey kalmamış demektir.

vicente
10-01-05, 00:36
serhat ulueren coştu, gereksiz sorular soruyor..
hagi bunlara hayatta cevap vermezki..
yok şike yok teşvik yok lucescu ...

ÖNDER RB
10-01-05, 00:38
oh hagi herkesin dümen suyuna uygun açiklamalarini yapti. ne etliye ne sütlüye dokundu.

devam et hagi galatasaray sampiyon olamaz ama sen boyle oldukça bu yönetim almaz seni basimizdan.

Sheva
10-01-05, 00:38
Vicente ne sorsun adamlar, fener anelka'yı alıyormuş diyorlar, önemli değil bizde Hakan Şükür var diyor (bir de Necati var aslında ama Hakan kadar iyi futbolcu değil demek)

Bu saatten sonra teknik-taktik-kadro falan fazla kafa yormanın da anlamı kalmadı, Allah Hakan'a zeval vermesin yeter..

10-01-05, 00:40
Bak ama şimdi şampiyonluk şansına inanıyorum dedi , garanti veremem demedi ;)

vicente
10-01-05, 00:40
Anelka geliyormuş ne diyorsunuz?
Bizim Hakan Şükür'Ümüz var.

Eh artık bize söyleyecek hiçbir şey kalmamış demektir.

bence bu verilerbilcek en mantıklı cevaptı. yani adam bi yolu secti gidiyo. begensekte begenmesekte hakanı begeniyo ve onu kullanıcak. onu kullanıcaksa bole bi cevap vermesi normal en azından kendine guveniyor. zaten ne denebilirki bu soruya eyvah napcaz ve ya keske bizimde 7 milyon poundumuz olsaydı dicek diildi..

10-01-05, 00:42
Ahmet iyi diyon da bizim Necati adlı bir oyuncumuz daha var mesela ilk yarıda en çok gol atan bir başka forvetimizdi biraz da ondan bahsetseydi keşke..

vicente
10-01-05, 00:44
orasıda dogru tabi. bi de konusmanın basından beri hakandan baska bişey konusmuyolar ya birden cevap verince heralde hızını alamadı..

Sheva
10-01-05, 00:45
Tabi ki öyle diyemez ama en azından benim elimde de Necati ve Hakan gibi çok iyi iki forvet var, onlara güveniyorum diyebilir (demelidir)..

Önce bu programa Hakan'ın ne kadar profesyonel bir futbolcu olduğunu söylemek için çıkıyorum sonra da Anelka'ya karşı elimde Hakan var derse, o takımın geri kalan oyuncuları ne yapsın o saatten sonra.. Bir Hakanımız var onun peşine takılıp gidelim derler, başka ne yapacaklar..

vicente
10-01-05, 00:49
yannız bu forumdanda kolayca goruldugu uzre takımda en cok tartısılan oyuncu hep hakan. belki bi nevi gaza getirmek guvenini gostermek için yapıyodur. hani duygusal ya hakan.

bi de o soruya özel cok hızlıca cevap verdi oyle mantıklı düşünmedi bile bence..

genel olarakta haginin basın toplantıları hep aynı ben calısıyorum elimden geleni yapıyorum calısıyoruz vs vs pek degişik bi laf cıkmıyor agzından.. iyi mi kötümü tartışılır..

Sheva
10-01-05, 00:53
Vicente ben de zaten aklında böyle kurulu ve otomatiğe bağladığı bir cevap olmasını eleştiriyorum.. Oyuncular alışmıştır artık ama Necati bu akşam yayını izlese en azından biraz içerlerdi emeğinin gözardı edilmesine..

UmBeRtO GS
10-01-05, 00:53
Vicente ne sorsun adamlar, fener anelka'yı alıyormuş diyorlar, önemli değil bizde Hakan Şükür var diyor (bir de Necati var aslında ama Hakan kadar iyi futbolcu değil demek)

Bu saatten sonra teknik-taktik-kadro falan fazla kafa yormanın da anlamı kalmadı, Allah Hakan'a zeval vermesin yeter..

Bu komplo teorileri var ya :lol: :lol: :lol: inanılmazsınız ya...
Anelka tipindeki elimizdeki tek oyuncu Hakan Şükür... Uzun boylu, etkili kafa şutları atabilen... O yüzden ikisini karşılaştırmıştır...

Parma Maniac
10-01-05, 00:58
Hakan Sukur felaket bir büyü altına almış Hagi'yi.. bu ne korkudur yahu, bu ne tırsmaktır böyle.. Sukur görevden alacak diye kendisini ne yapacağını şaşırmış, birilerinin buna dur demesi lazım..

UmBeRtO GS
10-01-05, 01:00
Yani düşündükçe inanamıyorum artık Hakan Şükür nefreti öyle bir boyuta gelmişki...
Allah aşkına Sheva mantıklı olarak düşün, Hagi'ye soruyorlar Fener Anelka'yı almış diye ne diyecek adam "Ooooo Fener süper transfer yaptı, bizde para yok biz zavallıyız alamıyoruz bu adam çok iyi bir adam fener kesin şampiyon olur, bizim elimizde kimse yok" mu demeli? Yoksa elindeki tek Anelka'ya benzeyen oyuncunun adını söyleyip "bizde de Hakan Şükür var" mı demeli?

ÖNDER RB
10-01-05, 01:02

Bu komplo teorileri var ya :lol: :lol: :lol: inanılmazsınız ya...
Anelka tipindeki elimizdeki tek oyuncu Hakan Şükür... Uzun boylu, etkili kafa şutları atabilen... O yüzden ikisini karşılaştırmıştır...

kaan anelka ayaklarina kafasindan daha hakim bir adam. yani tarzini birine benzeteceksen necati çok çok daha uygun.

sadece bilgi olarak yazdim tartismayacagim :)

Aslan Suat
10-01-05, 01:03
ya arkadaslar sizi anlamak zor. sanki Hagi sizin "istediklerinizi" söylemedigi icin üzülüyorsunuz. oysa Hagiyin söylediklerine bakarsak, güzel ile normal arasi sayilacak seyler söyledi.
kötü olarak ne söyledigini bana anlatirmisiniz??

Sheva
10-01-05, 01:04
Umberto ne söylemesi gerektiğini yukarıda yazdım.. Ayrıca nasıl bir mantıktır senin ki anlamış değilim, benzeyen oyuncuyu söyleyecekmiş.. Yahu öyle olsa en son söyleyeceği isim Hakan olur, Anelka'nın stilini eğer illa birine benzeteceksek Necati'ye mi Hakan'a mı benziyor acaba..

chivu
10-01-05, 01:04
ben tercümana takıldım. "Her kompartmana bir oyuncu istedim" ne demek yahu.Yük katarı mıyız biz?

Sheva
10-01-05, 01:06
Hagi arada by-pass etti tercümanı :) Baya anlıyor soruları kendi konuşurken de fena değil..

UmBeRtO GS
10-01-05, 01:07
Aslında anlamıyorum Hagi çok iyi Türkçe anlıyor ve konuşabiliyor ama neden tercüman kullanıyor?

Aslan Suat
10-01-05, 01:09
tekrar sorayim:

Sheva
10-01-05, 01:09
Kaan Hagi Anelka'yı Hakan'a benzetmiş, tercüman kullansa kaç yazar :D

Tercüman kullanması GS'yi etkilemez ama böyle bir oyuncu yorumu varsa GS açısından çok tehlikeli :D

UmBeRtO GS
10-01-05, 01:10
Ben Anelka'yı Hakan'a benzetirim stil olarak ama siz de Necati'ye benzetebilirsiniz tabii ki. Herkesin düşüncesine saygı gösteririm :) (çok aykırı olmadıkça)

vicente
10-01-05, 01:10
hatta bi yerde düzeltti tercumanı..
bizde kardeşimle evde düşünüyoduk acaba romence ve turkce bilen tek adam bumu kaldı dünyada..

ÖNDER RB
10-01-05, 01:12
tekrar sorayim:

haginin galatasarayi konusmaya degil hakanin ne kadar mukemmel bir adam oldugunu anlatmaya cikmis olmasi ve bunu yaparken gozümüzün içine baka baka bizi salak yerine koymasi desek

Örnek: hakan az konusan çok is yapan adammis. oldu..........

vicente
10-01-05, 01:13
bencede stili daha cok necatiye benzer heralde pek kafa golunu hatırlayamadım birden anelkanın uzun boylu ama..

gerçi bizdede bu sene necati daha cok kafa sutu cekti heralde hakandan, o da apayrı bi konu :)

Aslan Suat
10-01-05, 01:15
tekrar sorayim:

haginin galatasarayi konusmaya degil hakanin ne kadar mukemmel bir adam oldugunu anlatmaya cikmis olmasi ve bunu yaparken gozümüzün içine baka baka bizi salak yerine koymasi desek

Örnek: hakan az konusan çok is yapan adammis. oldu..........

Hakani sorarlarsa, Hakandan anlatir normal. zaten gündemde konu oldugu icin aciklik getirmek istemeside daha normal. ben kötü birsey görmüyorum bunda.

salak yerine koyduguna inanmiyorum, buda zaten senin fikrin.

ÖNDER RB
10-01-05, 01:21
yoo ümiti sordular hakan dedi transfer dediler hakan dedi anelka dediler hakan dedi

kendini asti son 4 hafta hakanin performansina övgü yagdirdi ya biz de bu sittigimin futbolunu az cok biliyoruz fener maçina tamam ama denizli ankara ve gençler macinda ne yapti bu adam.

kalanlari konusalim dedi agzina hakandan baskasinin adini almadi neredeyse. yazik gunah ilk yarinin kahramanlari mondragon cihan tomas song necatiye bir sey söyle bir övgü yap bari.

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 01:33
Adamla 24 saat calisan, 4 sene boyounca da takim arkadasligi yapmis hocasi mi daha iyi taniyacak Hakan'i yoksa siz mi beyler.

Bu takimin hocasi bu adam. Hakan'in oyun stilini de seviyor ve oynatacak bu kadar.

Ha bi de Parma'nin dedigi alternatif var. Hakan buyu filminin buyuculeriyle hasir nesir olup Hagi'yi korkutmus olabilir. Alternatif olarak bu konuyu da masaya yatirmak lazim.

Sheva
10-01-05, 01:38
Büyü filminin büyücüleri çömez kalır onun hocalarının yanında..

PS. Bu mesaj ciddi bir biçimde tartışılan konuyu gereksiz mecralara çekerek gerçeklerden kaçmaya çalışanlara ithafen yazılmıştır, yoksa kimsenin hacısı hocası kimseyi ilgilendirmez..

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 01:49
Olum ciddisi/ciddi olmayani mi var. Ben biktim okumaktan siz ayni seyleri yazmaktan bikmadiniz. Yukarida da dedigim gibi adamin 4 yillik takim arkadasi arti 7/24 beraber oldugu oyuncusu. Bir tane olumsuz lafi yok hakkinda. Neden? Yonetim mi baski yapiyor Hagi'ye? Gorduk yonetimin baskilarini istemem dedigi adamlarin hepsi gitti teker teker yonetime ragmen. Basindan mi korkuyor tepki alacam diye? Basinin buyuk cogunlugu da sizin bahsettiginiz seylerden bahsediyor sadece niyetleri sizden farkli. E o zaman Hagi inandigi seyleri soyluyor demektir. Yillarca cogu seyi beraber yaptigi bir isnani da sizden cok daha iyi taniyacagina gore adamin soylediklerini niye garipsiyorsunuz?

Sheva
10-01-05, 01:55
yoo ümiti sordular hakan dedi transfer dediler hakan dedi anelka dediler hakan dedi

kalanlari konusalim dedi agzina hakandan baskasinin adini almadi neredeyse. yazik gunah ilk yarinin kahramanlari mondragon cihan tomas song necatiye bir sey söyle bir övgü yap bari.

Yasin programı izleyemediysen belki buraya taraflı aktardığımızı düşünüyorsun ama program tamamen Önder abi'nin özetlediği gibi gelişti.. Bizim tepkimiz de buna zaten, GS teknik direktörü tek bir oyuncuyu savunmak için bir televizyon programına çıkmamalı.. Amacı bu değil de gelen sorular karşısında böyle bir pozisyon almak zorunda kaldı ise (ki öyle olmadı) yine de en sonunda diğer oyuncularının da gönlünü alacak birşeyler söylemeli.. Örneğin profesyonelliği konusunda Hakan'ı överken diğer arkadaşları da Hakan'dan eksik kalmıyor demeli ya da Anelka'ya karşılık benim de Hakan'ım var demek yerine bizim de Necati ve Hakan'ımız var demeli.. Bunları yapmadığın zaman belki istemeden de olsa, avukatlık yapmaya çıkmış oluyorsun tv'ye..

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 01:59
Neden cikmasin Sheva?

Galatasraay'in hocasinin elinde yildiz sifatinda kalan tek adam Hakan. Onun uzerine bir oyun sistemi kurmayi planliyor goruldugu uzere ve ayni zamanda da herkes adamin ustune geliyor. Hagi'nin bu aciklamalarinin Hakan uzerinde ne tur bir moral yapacagini dusundunuz mu acaba?

Yo yo avukatlik yapiyor gibi gozukmuyor, zaten avukatlik yapmak icin cikmis. En onemli oyuncusunu savunuyor, ona moral veriyor. Daha ne yapsin adam?

Yani Hakan sizin icin onemsiz bir adam oldugu icin cikip onu savunmasi belki mantiksiz gozukuyor fakat yukarida da dedigim gibi ,Karan'i da sildigine gore, Hagi oyun planini Hakan'in uzerine kuracak. O nedenle oyuncusuna destek olmasinda ve onu moral olarak duzeltmeye calismasinda bir gariplik yok.

chivu
10-01-05, 02:00
Benim anlamadığım Hagi bütün kompartmanlara forvet dahil( haha aklıma geldikçe gülüyorum yahu) futbolcu istemişse, klübün sene ortasında 5 parasızken Karan'dan daha iyisini mi getireceğini umuyor hakşkaten.

Hakan'ın yedeği Arif.Ve biz de şampiyon olcaz öyle mi!

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 02:01
Ek olarak... Anelka'ya karsi Hakan'im var demesi de cok normal. Bunu ne diye garipsiyorsunuz?

Adamin elinde "Yildiz" denilebilecek, Avrupa'da oynamis ve Turkiye denilince dunyanin her tarafinda ilk akla gelecek tek isim Hakan. Necati daha dunku cocuk kusura bakma da Anelka ile karsilastirilacak konuma daha gelmedi.

ÖNDER RB
10-01-05, 02:05
yasin bu takimda bir tek hakan mi var neden anlamak istemiyorsun yazik degil mi cihanin tomasin necatinin songun emeklerine. hakanin üstüne oyunu kuracak da hakan defanstan topu alip gol mü atacak galatasaray bir takim degil mi sokayim hakana da necatiye de ümite de.

ha bir futbolcun zor durumda kalmistir ornegin hakanin milli takim olayi zamani cikar sahip cikarsin ona tamam. ama simdi bu ne sen zaten tercihlerinle hakanci oldugunu belli etmissin neyin avukatligini yapiyorsun aslinda hakani degil kendini aklamaya çalisiyorsun.

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 02:08
Ne alakasi var abi. Kendini aklayacak olsa daha celiskili olaylarda konusur. Cikar Umit Karan olayindan falan bahseder.

Hakan milli takim olayindan beri iyi degil ki bir de Karan davasinda iyicene yipratilmaya calisildi. Adam kendisi icin en onemli olan oyuncusunu savunuyor.

Diger futbolculari icin de Hakan iyi digerleri dokuluyor dememis ki adam. Zamani gelirse onlari da savunur.

korcank
10-01-05, 02:14
Hagi'nin tutarlılığını (sanki haddimmiş gibi!) takdir ettim. Gerçekten de biraz Hakan röportajı oldu ama Yasin'in de dediği gibi Hagi'nin amaçladıklarından birisi de bu olabilir pekala. Ve amacına uyan bir televizyon programı gerçekleştirimiş oluyor.

Hagi, teknik direktörlük performansı bir tarafa, 'düzgün' bir insan. Mücadele etmek gerektiğinde, yönetime karşı da, medyaya karşı da, taraftara karşı da hatta kendi oyuncularına karşı da mücadele edecek bir karaktere sahip. Galatasaray'ın başarısını, kendi başarısını, bir futbolcuya (Hakan Şükür'e) bu kadar bağlıyorsa, saygı duymak gerekir.

Sorumluluk onun sorumluluğu... İnşallah yüzünün akıyla bu sınavı verir. Ama ikinci yarının 5. haftasından sonra en güvendiği oyuncusu takımı (ve onu) yarı yolda bırakacak bir performans gösterirse veya neticede Galatasaray bu sezonu şampiyon olarak tamamlayamazsa elbette bütün Galatasaray taraftarları gibi benim de Hagi'ye soracak sorularım olacaktır. Erkek gibi karar alıp, kararlılıkla uygulayan; muhakkak erkek gibi hesabını da verecektir.

chivu
10-01-05, 02:17
Bu arkadaş 32 yaşında ve bir kez ayağı kırılmış defalarca sakatlanmış bir insan.Hadi diyelim ki max performan verdi, ümitin oynayabileceğini 4-5 katı ile oynuyor.Bu adamın bu saatten sonra yarın sakatlanmayacağının bir garantisis var mıdır.Takım 18 kişi kaldı yahu...

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 02:17
Sorumluluk onun sorumluluğu... İnşallah yüzünün akıyla bu sınavı verir. Ama ikinci yarının 5. haftasından sonra en güvendiği oyuncusu takımı (ve onu) yarı yolda bırakacak bir performans gösterirse veya neticede Galatasaray bu sezonu şampiyon olarak tamamlayamazsa elbette bütün Galatasaray taraftarları gibi benim de Hagi'ye soracak sorularım olacaktır. Erkek gibi karar alıp, kararlılıkla uygulayan; muhakkak erkek gibi hesabını da verecektir.

Kesinlikle... ya sunu dense kimsenin bir problemi yok. Hakan pekala Hagi'yi tepetaklak goturebilir kendisiyle beraber. Ama birakin oyuncusu hakkinda ne soyleyecegine adam kendisi karar versin.

M.Yasin Cakmak
10-01-05, 02:20
Chivu o konuda haklisin.

Umit Karan'i gonderdiler, ben yerine Hasan Kabze'nin alinmasini bekliyordum hala alinmadi. Eger kimse alinmazsa o zaman hatanin krali yapilmistir. Ama Hagi'nin de dedigi gibi kendi istedigi bir forvet varmis ve bekliyorum diyor. Herhalde Umit'i gonderirken baskasinin alinacagi sozunu almistir. Cunku Arif ile hayat gecmez.

10-01-05, 09:46
Sorun yok arkadaşlar boşuna tartışıyoruz.. Ben size olacakları söyleyeyim sezon sonu Hagi ve Hakan beraber yolcular.

Saunders
10-01-05, 10:19
Yahu hagi ye neden kızıyorsunuz adamın suçu ne?

Program tamamen hakan şükür ve ümit karan üstüne kurulmuştu...

O da kendi futbolcusunu savunacak tabi ne yapacak?

10-01-05, 10:31
Gökhan programın tamamını seyrettim Ümit Karan'In kelimesi bile geçmedi, gidenler hakkında konuşmayacağım dedi kapattı hemen konuyu. Zaten soru soranlar da doğru dürüst şeyler soramadı biraz Gökmen sıkıştırdı forvet çok gol kaçırıyor falan diye ona da doğru dürüst cevap vermedi, pozisyona giriyoruz falan filan dedi. Deselerdi ya koskoca GS 9 deplasmanda 9 gol atacak kadar mı kötü, Sebat 11 gol atmışken diye.

chivu
10-01-05, 10:37
Haginin ve hakanın beraber gideceğini hiç sanmam çünkü, haginin yerine getirecek adamları yok.Yeni bir adam gelse transfer ister bilmem ne ister, uğraşır mı hiç bu adamlarla? Yönetimin son icraatı hoca değiştirmek olur...Halil Üner örneğinde de gördüğümüz gibi galatasarayda çalışmayo kbul eden bir adam onlar için yeterlidir....

Saunders
10-01-05, 10:41
Abi serhat soruyo hakan nifakçımıdır hakan bu takımın başımdıır falan diye bir sürü soru...

oda bunlara cevap verdi...

Hakan çok iyi profosyonel falan diye bunlar yalan diye...

Sonra ümit karan olayına girdiler,ümitin gönderilmesinde hakan ın etkisi varmı diye sordular

Kabul etmedi...

Bence gökmen özdenak'ın sorusu çok saçmaydı..Forvet çok gol kaçırıyo....Eee ne yapsın hagi sahaya girip gol mu atsın...Antrenör bir takımı verdiği taktiklerle poziyona sokturur sahaya girip gol atacağı yok...Ümit olsa çokmu gol atacaktık... Ümit çok bitirici bir adammı değil...

10-01-05, 11:18
O sorunun Ümitle alakası yoktu ki, genel olarak çok gol kaçırıyor dedi.
Ki bunun için evet özel bir önlem alınabilir mesela sürekli gol vuruşu çalışması yapılabilir gerekirse alternatifler denenir, forvetin işi gol atmak çünkü 10 pozisyona girip 1ini atması marifet değil.

JORDAN
10-01-05, 12:01
Programda soylediklerini NIYE,HANGI AMACLA soyledigini hickimse bilemez tam olarak.Fakat
burada en mantikli yorumu yaptigina inandigim Yasindir.Ve Yasinin aksine konuyu savunan Roberto da haklidir.Cunku her ne kadar Hakan'a moral vermek icin cikiyorsan bu programa senin 17 tane daha futbolcun var onlari unutmamalisin.Kaldi ki beni yine acik kapi birakarak yazdiran Haginin bu kadar salak olmadigi ve mutlaka diger futbolcularla arasindaki kopruyu saglam tutmasinin baska bir yolu oldugudur.Kimbilir belki de tum takim biliyordur Haginin programa gelmeden onceki dusuncelerini...

Bu aradaa yukarda bir arkadas hakli olarak Hakanin sakatligi halinde zor durumda kalacagimizdan bahsetmis.Dogrudur yanliz oyle lanse etmeye calistigin gibi Hakan surekli sakatlanan,kici gozu agriyan,ayagi kirilan adam degil.Yani baskalari gibi sakatlik bahanesiyle takimi yarida birakacaak adam degil Hakan...

Sovereign
10-01-05, 13:16
Değerli dostlara,programda Hagi'nin Hakan için yaptığı açıklamaların tamamının sorulan sorular üzerine olduğunu hatırlatmak isterim.

Yani Hagi durup duruken "Hakan da Hakan" demedi program boyunca...

Sadece sorulan sorulara yanıt verdi...

Bence programı yapanlara sormalı niye Tomas,Cihan,Necati vs. hakkında hiç soru sorulmadı acep?

Sheva
10-01-05, 14:02

Yasin programı izleyemediysen belki buraya taraflı aktardığımızı düşünüyorsun ama program tamamen Önder abi'nin özetlediği gibi gelişti.. Bizim tepkimiz de buna zaten, GS teknik direktörü tek bir oyuncuyu savunmak için bir televizyon programına çıkmamalı.. Amacı bu değil de gelen sorular karşısında böyle bir pozisyon almak zorunda kaldı ise (ki öyle olmadı) yine de en sonunda diğer oyuncularının da gönlünü alacak birşeyler söylemeli.. Örneğin profesyonelliği konusunda Hakan'ı överken diğer arkadaşları da Hakan'dan eksik kalmıyor demeli ya da Anelka'ya karşılık benim de Hakan'ım var demek yerine bizim de Necati ve Hakan'ımız var demeli.. Bunları yapmadığın zaman belki istemeden de olsa, avukatlık yapmaya çıkmış oluyorsun tv'ye..

Sovereign bir açıdan haklı olarak gözükebilecek yazına en uygun cevap bu sanırım.. Ki bu yazanları yapmaması veya yapamaması için hiçbir engel yoktu programda, sadece kafasındaki diğer öncelikler yüzünden o anda aklına gelmedi..

Bengü Cakmak
10-01-05, 18:51
valla Hagi cok güzel cvpladi bütün sorulari. Bence Medyaya istedikleri cvplari vermedi.. iyide yapti.

barT
10-01-05, 21:05
Sorun yok arkadaşlar boşuna tartışıyoruz.. Ben size olacakları söyleyeyim sezon sonu Hagi ve Hakan beraber yolcular.

yanılıyorsun Ata. ikisinden birisi gidecek ve onun kim olacağını hepimiz biliyoruz...

Genco
10-01-05, 21:15
Sene sonu Hagi'ye http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/elsalla.gif