PDA

Tüm Versiyonu Göster : Futbol dünyasında şok istifa!

LuisFigo
09-01-05, 20:48
Mutlu Çelik hakemliği bıraktı Hakem Mutlu Çelik, Süper Lig Hakemleri Ara Semineri sırasında hakemliği bıraktığını açıkladı. Çelik, MHK Başkanı Çelik'in konuşmasının ardından ayağa kalkarak, ''Masalları dinledik. Hepinize teşekkür ediyoruz. Hakemliği bırakıyorum'' dedi.

Mersin'deki Taksim International Oteli'nde başlayan seminere katılan ve izinsiz demeç verdiği gerekçesiyle ikinci kez 45 günlük hak mahrumiyeti cezası alan, ancak tahkim kuruluna yaptığı itirazı haklı bulunan Çelik, MHK Başkanı Sabri Çelik'in konuşmasının ardından ayağa kalkarak, ''Masalları dinledik. Hepinize teşekkür ediyoruz. Hakemliği bırakıyorum'' dedi. Çelik, daha sonra istifa dilekçesini MHK üyelerinin bulunduğu masaya bıraktı.

Çelik'in, cezası nedeniyle seminere çağrılmadığı, ancak tahkim kurulunun yürütmeyi durdurma kararı üzerine seminere katıldığı öğrenildi.

Mersin'de düzenlenen hakem seminerinde istifa ettiğini açıklayan 1. lig hakemi Mutlu Çelik, Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Türkkan'ı mahkemeye vereceğini, avukatın da Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı olacağını söyledi.

İstifa dilekçesini Bıçakçı'ya veren Çelik, otel çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seminere tepki için gelmediğini belirten hakem Mutlu Çelik, otele geldiğinde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik'in kendisine hoş geldin bile demediğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Bende akşam düşündüm bir karar alayım dedim. Ben bu adamın masallarını çok dinledim sezon başından beri hala masal dinlemeyim dedim. Ama bugün baktım ki hala masal anlatıyor. Gittim otelin antetli bir kağıdını aldım. Ona yazdım istifamı belirtim. Ondan sonra şahitlerimi de dinlemeden de bana ceza veremeyecekler bana. Daha önce şahitlerimi dinlemeden ceza verdiler. "

Disiplin kurulu başkanını mahkemeye vereceğini kaydeden Çelik, "Levent Bıçakçı, Fatih Terim'in de avukatıymış vergi numaramı öğrenip vekalet göndereceğim. Benim davalarını bakması için" diye konuştu.

Çelik konuşmasının ardından aracına binerek otelden ayrıldı.

http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=172749

Sheva
09-01-05, 20:59
En kisa zamanda Telegol'de görmeyi bekliyorum kendisini.. Anlatsın bakalım ne masallarmış bunlar..

Sheva
09-01-05, 22:01
Şu an CNN Turk santrada konuşuyor bu zat fakat inanılmaz kulak tırmalayıcı bir sesi var.. Hadi onu görmezden gelip katlanayım dedim ama çocuğuna çok başarılı bulduğu federasyon başkanının adını yaşatmak için 'Haluk' ismini koyduğunu söyleyince farkında olmadan tiksinip kanal değiştirmişim..

UmBeRtO GS
09-01-05, 22:35
Bende önemli biri istifa etti zannettim :lol:

Sheva
10-01-05, 01:00
Allahaşkına bu Mutlu Çelik şu ana kadar hayatımda duyduğum en saçma lafı etti Telegol'de.. Ulusoy'un kendisine torpil yapmadığını ve böyle bir gücü olmadığını açıklamak için, 'kendi oğlunu hakem yapabildi mi?' gibi inanılmaz bir soru sordu..

Bu ülkenin heralde sayılı aileleri arasında olan Ulusoy'un oğlu neden hakem olmadı.. Hakikaten neden olmadı acaba, bunların başka işi gücü de yoktur yazık açıkta kalacak çocuk..

Sheva
10-01-05, 01:36
Oy oy oy, adama laf ettik ama boyundan büyük laflar etti karıştıracak ortalığı.. 87 senesinde GS-Bjk şampiyonluk yarışı içindeyken son maç gençler bjk ile oynuyormuş, bu herifte o sırada gençlerde oynuyormuş.. Maç öncesi soyunma odasında gençlerli bütün oyunculara iğne vurulmuş, güya Cavcav'da buna karşılık para almış GS'den.. Neticede maç 1-1 bitmiş ama şampiyonluğa etkisini bilemiyorum..

Sheva
10-01-05, 02:36
Programa sonradan adı şike soruşturmaları ile gündeme gelen, fakat bu konu üzerine yazılan bir kitaptan okuduğum kadarıyla şikecilikten ziyade p...k'lik ile iştigal eden Ali Fevzi Bir bağlandı telefonla.. Demek ceza almamış veyahut şöyle bir girip çıkmış dememe kalmadı, Türk sporuna emeklerimi iyi bilsin herkes diyerek kendine yakışır bir konuşma yaptı.. Bir ara gaza gelmişim Türkiye seninle gurur duyuyor lafları ağzımdan dökülüverdi.. Şikeci, p...k falan ama en azından kazandıklarını hayırlı işlere harcamış.. Neyse ironinin dozu kaçıyor, buradan çıkarılacak ders, bu devirde yapanın yanına sadece kar kalmıyor, bir de üstüne nam kalıyor..