Tüm Versiyonu Göster : FİBA Eurochallenge
Şimdi TBF sitesine bakarken şöyle bir haber gördüm;
"Avrupa’daki mücadelesini FIBA Eurochallenge’da sürdürecek Galatasaray Cafe Crown’un rakipleri belli oldu."
Bu kupada mücadele edecekmişiz elenince.
Gruptaki rakiplerimiz de belli olmuş.
3 nolu kupa anladığım kadarıyla.
Banvit ve Antalya BŞB de vardı ama onlar da elemede rakiplerine elenmişlerdi.
Bizim resmi sitede bu kura ile ilgili haber de yok.
Katılmayacak olsak kuraya katılmazdık heralde.
Neyse rakiplerimiz de şunlar olmuş;
Yapılan kura çekimi sonrasında F Grubu’nda mücadele edecek Galatasaray Cafe Crown, Dexia Mons-Hainaut (Belçika), Khimik (Ukrayna) ve KK Zagreb (Hırvatistan) takımları ile karşılaşacak.
Haberin linki de şu;
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_All_WEB_View)/27892392BE13B49EC225750200450CAA?OpenDocument
Rakipler zayıf gözüküyor ama bu işler belli olmaz.Çünkü bizim durumumuz da karışık.Point guard sorunu,antrenör sorunu,kadronun uyum sorunu,yerli rotasyonunun zayıf oluşu(gerçi avrupa kupalarında yabancı sınırlaması yok ama) gibi konulardan muzdaribiz şu aralar.İnşallah bu eksik yönlerimizde düzeltmeler yaparızda bu kupada iyi bir başarı yakalarız.Geçen sene kupa 2'de final-four yapan bir takımın kupa 3'tede benzeri bir başarı yakalaması bana göre lazım.Çünkü Türkiye liginde bir mucize olmazsa başarı gelmeyeceği açıkca gözüküyor.Bu yüzden ağırlık bu kupaya verilirse belki birşeyler ortaya çıkabilir.
İlk maçta KK Zagrep'i uzatmada 87-72 yenmişiz.
Zizic oynamamış.
Dexia Mons-Hainaut (Belçika) takımı ile Belçika'da karşılaşıyor bizim takım.
Yeni başladı maç, Spormax veriyor maçı.
İzlemek isteyenlere duyrulur.
7-0 geride başladık maça, 10-0 oldu :)
Dedehayir ve Ozyeri'i gebertmek istiyorum
Gecen sene ki takimi bu hale getirenlerden hesap sormak istiyorum
Halen gurursuzca istifa etmeyen sevgili kocumuza tepki gostermeyen taraftarimizi anlayamiyorum
Inatla Gard almayan ve bunu istemeyen kocumuzu-yonetimimizi anlamiyorum
Tek birsey anliyorum ve biliyorum;
Bu sene baskette bizden bi b.k olmaz
Tek birsey anliyorum ve biliyorum;
Bu sene baskette bizden bi b.k olmaz
Skandal bir ilk yarı ile 42-21 geride bitirdik.
Belçika takımı bu takım, bir de Belçika'nın ortalama bir takımı.
Belçika nere basketbol nere.
Yazık valla.
Skandal bir ilk yarı ile 42-21 geride bitirdik.
Belçika takımı bu takım, bir de Belçika'nın ortalama bir takımı.
Belçika nere basketbol nere.
Yazık valla.
Valla kapadim ben
Seyretmeyecegim cunku iskence gibi
Adamlarin tek yaptigi sey var 3 luk atmak
Ve biz Zone yapiyoruz ya :)
Saka gibi
Allah belani versin Ozyer diyecem ama hem bana yakismayacak hem cok ama cok ayip olacak
Ama o raddeye geldim
Halil Uner'e dedik yillarca serefsizsin gurursuzsun istifa etmiyorsun diye
Ozyer'in de pek bir farki yok hani?
Ulan koltuga oturan birakmiyor koclugu?
Altindan midir nedir koltuk?
Ray52Lewis
02-12-08, 23:25
Demin bir actim Spormax´i fark 26 sayiydi...
Yuh yani...
Demin bir actim Spormax´i fark 26 sayiydi...
Yuh yani...
Donuste istifa etme veya kovulma gibi bir eylem olmasa asil bence ona Yuh demek gerekir
Sene basindan beri futbolda ve basketbolda inanilmaz basiretsiz bir yonetim ile karsi karsiyayiz
Allah sonumuzu hayir etsin Canaydini'i aratacaklar sanirim
Şu iki deplasman faciasından sonra istifa etmezse gerçekten yazık.
Buducnost'u bir nebze anlıyorum (yine de rezalet bir skor) ama dünkü maç tamamen skandal bir skordur.
Buna karşı kenardan önlem alamamak da basiretsizlikten başka birşey değildir.
Fark 20 sayı olmuş ikinçi çeyrekte, hiç pres filan yapma çalışmaları, rakibi hataya zorlama filan yok.
Çok çok acı bir yenilgiydi dünkü maç.
Yazık Ülker'in oyuncağı oldu şu takım.
Khimik'e de kaybetmişiz. Averaj takım olduk kupada.
İlk yarı 6 sayı öndeydik. Üçüncü çeyrek koptu maç. Cüneyt hiç gününde değildi. Hüseyin hayli iyi oynadı.
Bu kupaya katılmamamız lazımdı zaten. Ben katılmayız diye de düşünüyordum ama katılmışız.
Bu hafta Mersin maçı inanılmaz önemli bir maç :) Aslında dergiye uzunca bir yazı yazmıştım ama (Ali'de istemişti bir basket yazısı o vesile ile) lakin dergi aylığa döndüğü için yayınlandığında bahsi geçen konularda yol almış olacağız. Buraya tekrar geçmek zor geliyor ama özünü daha önce de Efes maçından önce vurgulamıştım zaten. Oyak maçı içerde, her maç ciddiye almaz isen zor elbet ama onu bir şekilde geçeriz diye düşünüyorum. Lakin bu Mersin maçı çok kritik. Bu hafta Efes-Telekom maçı da var. Son dört hafta hayli zor bir perioda gireceğiz, oraya sağlam girmek için önce bu iki maçı dolayısı ile Mersin maçını kayıpsız geçmemiz lazım. Burayı geçer isek o dört hafta Galatasaray'ın basketbolda bu senesini belirleyecek bence.
Çok uzatmadan herşeyi bu maça ayarladım. Bu maçı kesin almalıyız, ne yapıp edip almalıyız...
Allah rizasi icin git
Karakter goster git
Sari kirmiziyi seviyorum diyorsan git
Defol demek bize yakismiyor kovulmadan git
MURAT OZYER
GIT!!
Kupaya katılmama konusunda Lioney ile hemfikirdim ama Spormax'in en azından maçımızı vereceğini düşünerek izleme planları yapmıştım. Vermediler veya verdiyse bile şifreli verdiler, neticesinde izleyemedim de; KK Zagreb 78 - Galatasaray Cafe Crown 82 skorundan ziyade,
"Milan Gurovic daha önce Hırvatistan'da aldığı spor dışı tepkiler nedeniyle forma giymedi." notunu bir yerlere yazmak lazım. Her ne kadar Gurovic hayranı olsam ve sahip çıkılması için saha içine bakılmasını özellikle istesem de arşivde dursun. GS forması giymekte olan birisinin, istisnalar haricinde, gönlümde olması bir kenara tepkilerin boyutunun yol açabildiği sonuca dikkat çekmek isterim. Zamanında Türkiye'ye gelmekte çekinen Juventus'u, maçı bu endişe sebebiyle 1 hafta erteleyen UEFA'yı ve Partizan'a gitmedikleri sebebiyle yıldız oyuncularını serbest bırakabilmiş Efes Pilsen'i düşünüyorum. Bu konulara uzun uzun değinmek gerek aslında.
20.30 da İstanbul'da Khimik ile oynuyoruz.
Kazanırsak gruptan çıkıyoruz, son 16 ya kalıyoruz.
Kaybediyorsak eleniyoruz.
Yayın spormax.
Geldim :D Anca yetişebildik, başını kaçırmışız :)
Lakin hayli iyi başlamışız. Graves niye yok diye bir soru sorayım hemen takip eden varsa?
Derken oyuna giriyormuş :)
Ehem 27-7 :)
Bunlar bize bir yanlış mı yaptılar evlerinde ehehe :)
Maçı izleyemeyenler, işten güçten yetişemeyenler muhakkak tekrarını kaçırmasın derim :)
İnsan gibi oynamıyoruz yani :)
Eheheheh :)
Çıldırdık anasını satim eheh :)
Atıyoz da atıyoz, yemiyoz da yemiyoz :D
56-21 bitti ilk yarı.
Polat'tan 'kariyer hay' bekliyoruz artık :)
İnsan takımı değilmiş bu Galatasaray yahu eheheh :)
Skoru bilmiyorum fark kırklarda. 41 kere maşallah :)
80-35 son çeyrek başlayacak.
Bir güzel insan şu maçı kaydetmiş olsa da emule'ye atsa, bizde indirip arşivlesek ne de güzel olurdu :)
Sonlarda serdik :D
94-51 bitti :)
Elinize sağlık Aslanlar. Şimdi sıra haftanın maçında, Telekom maçında.
Başlığını da birazdan açarız :)
M.Yasin Cakmak
14-01-09, 01:09
Helal be :).
35 dakikalık savunma ve şut yüzdesine dayanacak takım avrupada yok tahminimce. cska bile fark yerdi o 35 dakika sonunda
İlk gruptan sonra ikinci grup maçları bugün başladı.
Şu an gruptaki en büyük rakibimiz Virtus Bologna ile oynuyoruz Şahenk'de.
Ben yeni geldim, ilk periyoda bakamadım.
Şu an ikinci çeyrek oynanıyor ve 34-31 öndeyiz.
Ama oyun kurucuz oynuyoruz.
Rashid ve CÜneyt yok.
Virtus'da Earl Boykins var Nba'den tanıdığımız.
Yılların Chiacig'i var.
Seyirci de yok denecek kadar az :)
Murat Kaya'nın son saniye üçlüğü ile 55 -50 önde bitirdik devreyi.
O ne be maç skoru gibi :)
55 atmak güzel de 50 sayı yenir mi yav ?
Savunma yapmazsak kazanamayız.
Evet savunma yapmayınca olmuyor bu işler.
8 sayı farkı yakalamışken 17-0 lık bir seri yakaladılar.
9 sayı geriye düştük.
Gene dağılmışız..
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/3087.php
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to