Tüm Versiyonu Göster : Oylar GECE YOLCULARI' na !!!
Leotheking
09-01-05, 17:26
Bilindiği üzere GECE YOLCULARI nın şu ana kadar çekilen 2 klibi yerel ve ulusal televizyon kanallarında gösterimde. Bunlardan ilki ''UNUT BENİ'' adlı parçaya ikincisi ''YABAN GÜLÜ'' adlı parçaya çekilmişti ve her iki klip de GECE YOLCULARI sevenleri tarafından tam not almıştı. :)
Bu hafta sonu Türkiye nin çok iyi yönetmenlerinden biri tarafından 3. klip çekildi. İşte yarışma sorumuz :
- 3. klip hangi parçaya ve hangi yönetmen tarafından çekildi ? :karisik:
Yönetmenler :
A) METE ÖZGENCİL
B) ABDULLAH OĞUZ
C) SİNAN ÇETİN
D) ÖMER FARUK SORAK
E) DENİZ AKEL
F) HAKAN YONAT
Şarkı adı :
A) TEKER TEKER
B) SEVİYORSUN
C) ÖLÜM DE VAR
D) ZEVK HASTASI
E) ALLAHIM
Soruyu dogru cevaplayanlar arasında çekilecek kurada kazanan 1 kişiye imzalı GECE YOLCULARI albümü hediye edilecek ve 14 Ocak 2005 Cuma gecesi İstanbul Kadıköy ROLL IN deki konserinde GECE YOLCULARI nın misafiri olacaktır.
Not 1 : Lütfen cevaplarınızı irtibat detayınızı da belirterek forumun özel mesaj özelliğini kullanarak veya leo@leomarine.com adresine e-mail yoluyla gönderiniz.
Not 2 : Yarışmaya son katılım 12 Ocak Çarşamba Saat 20:30 a kadardır.
Not 3 : Yarışma sonuçları 13 Ocak Perşembe günü forumda duyurulacaktır.
Haydi mesajlarınızı bekliyoruz. :okey:
Leo bu yarışmada kura bu forum içinde mi çekilecek senin topic açtığın tüm forumlarda mı :)
Leotheking
10-01-05, 13:16
Ata, Galatasarayi Forum kullanıcıları için 1 kişilik kontenjan var.
Yani buradan dogru cevap verenler arasında çekilecek kurada 1 kişi. :okey:
Cevapları bekliyoruz. :D
Gece Yolcuları icin MTV den gelen yazı... :)
http://www.leomarine.com/forum/gy/gymtvletter.JPG
Teşekkür ederiz abicim hemen yolluyorum o zaman mesaj :D
İzninle topic başlığını da ödüllü yarışma olarak editleyip sabitliyorum, katılım artsın ;)
Leotheking
10-01-05, 14:40
İzninle topic başlığını da ödüllü yarışma olarak editleyip sabitliyorum, katılım artsın ;)
Tesekkurler Ata ;)
Leotheking
11-01-05, 21:52
Ata senden mesaj gelmemiş.
Forumun üstüne ölü topragı mı örtülmüş ne ? :lol:
Hadi bakalım son 1 gün... :ahci:
Bengü Cakmak
11-01-05, 22:02
forumun diger bölümlerine bakmani tavsiye ederim. ozaman bu sorun rahatlikca cvp bulur ;)
basarilar
Anarşist Bengue :lol:
Nesi varmış forumun, futbol yok transfer yok daha ne istiyorsun ;) Ayrıca Kral TV çekmiyor bende nerden biliyim sorunun cevabını?? (çekse de Gece Yolcularına denk gelicem diye 10 tane arabeskçiye katlanacağımı zannetmiyorum :))
Leotheking
12-01-05, 09:53
forumun diger bölümlerine bakmani tavsiye ederim. ozaman bu sorun rahatlikca cvp bulur ;)
basarilar
Evet hafif bir ölü topragı kokusu var hani. :lol:
Bengü Cakmak
12-01-05, 14:20
1 numaraya yükselmek kolaydir ama aninda inedebilirsin
(o yüzden biraz korku zarar getirmez)
UmBeRtO GS
12-01-05, 14:30
Evet hafif bir ölü topragı kokusu var hani. :lol:
Bi topice ölü balık resmi koydum ondandır, demek kötü koktu ha, dur ben pencereleri açayım da forum bi havalansın :D
UmBeRtO GS
12-01-05, 14:32
Soruyu cevaplamak istiyorum,
Yönetmenin adı Sinan Çetin (çünkü Türkiye'nin en başarılı yönetmenlerinden diyor)
Klibi Sinan Çetin çektiğine göre şarkının ismi de Zevk Hastası'dır... :D
Abi ben hemen bulurum zannetmiştim hiç TV izlemediğim için benim için zor bir soru olmuş :) Artık random bir şey yollayacam napalım :D
Leotheking
13-01-05, 20:20
Sevgili Dostlar,
Yarışmaya ilgi gösteren-göstermeyen, sorulara cevap veren-vermeyen herkese teşekkürler. Açıkçası her iki şıkkı da tam olarak bilen çıkmadı. Herhalde sorular biraz kazık oldu. :lol: Ancak tek bir şıkkı bilenlerin içinden çekilen kurada
- Yasin (Asil)
- Bogaziçili (Yedek)
olarak ödüle hak kazandılar... Ancak Yasin in Amerika da olup konsere gelemeyecegi düsünülerek. Yarışma jürisi tarafından İmzalı CD Yasin'e, Konser misafirligi Boğaziçili ' ye olarak paylaştırılmasına karar verilmiştir.
Her iki kullanıcının da irtibat detaylarını leo@leomarine.com adresine göndermeleri rica olunur.
Bu arada 14 Ocak Cuma gecesi yapılacagı duyurulan konser sağlık sorunlarından dolayı Kurban Bayramı nın 1. günü olan 20 OCAK 2005 PERŞEMBE ye ertelenmiştir. :(
Yarışma sorusunun cevabına gelince
Yönetmen : ÖMER FARUK SORAK
Şarkı : ÖLÜM DE VAR
Galatasarayı Forumları yöneticilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Nejat biz teşekkür ederiz ;) Bu arada ertelenme benim işime geldi açıkçası çünkü ben yarın akşam doluydum ama bayramın ilk günü bana uyuyor sanırım :D
Gerekli bilgileri ben mail atarım sana eyvallah tekrardan.
Geçmiş olsun bu arada, ciddi birşey yoktur umarım..
UmBeRtO GS
13-01-05, 21:22
Geçmiş olsun...
Bende Gece Yolcularına kendi çapımda bir yardım etmek istedim... Bundan sonraki klipler için 2 tane yönetmen buldum....
Allahım isimli şarkı için İbrahim Tatlıses yönetmen :D
Teker Teker adlı şarkı için de Raci Şaşmaz :D
Bengü Cakmak
13-01-05, 21:53
kaan klipde seni oynatsinlar :lol:
M.Yasin Cakmak
14-01-05, 04:35
Bir cd'im vardi ama sadece Ugur'un imzasi vardi, simdi hepsinin oldu :)
Tesekkurler :)
M.Yasin Cakmak
14-01-05, 04:37
Ayrica kesinlikle Omer Faruk Sorak diyecektim, son anda klip cekmeyecegini dusunup vazgectim :)
Yasin naptın :D Bayağı klibi var onun Emre Altuğ, Feridun, Grup Gündoğarken..
Bengü Cakmak
14-01-05, 21:51
:lol:
Serkan1905
17-01-05, 16:39
Bu ara Unut Beni klibini ben de izleyebildim Kral TV de..
gercekten cok güzel olmus. tebrik ediyorum... Bravo..
Leotheking
17-01-05, 20:04
''UNUT BENİ'' ve ''YABAN GÜLÜ'' adlı parçalarıyla gönüllerde taht kuran GECE YOLCULARI
20 OCAK PERŞEMBE gecesi (Bayramın 1. günü) Kadıköy ROLL IN 'de canlı performanslarıyla sevenleriyle buluşacak.
Bu güzel gecede birlikte olmak ve GECE YOLCULARI 'nın canlı sahne performansıyla eğlenmek için ;
ROLL IN
Adres : Altıyol Kırtasiyeci Sokak 32 - Kadıköy / İstanbul
Tel : 0216- 346 39 61
Tarif : Kadıköy'den Altıyol'a çıkarken sağdaki Mc Donald's sokağına sapılır yokuşun sonunda karşıda...
ya ayıptır sorması boyle ozel gecelerde sahneye ciktiginizda iyi para kazanılabiliyormusunuz ?
Gercekten cok merak ettim.
Perşembe geceleri Gür Akad'ı izlerdim uzun zamandır.Bayağıdır ara vermiştim bu alışkanlığıma.
Giriş parası olmazsa(fiyat önemli değil,prensip olarak öyle yerlere girmiyorum pek),
ve saat uygun olursa(gür akad 24:00'te çıkıyor),
gelmek isterim.Gerçi bayramın ilk günü olması söz vermemi engelliyor...
bu arada programda Sunday Workers diye bir grup gözüküyor?
M.Yasin Cakmak
18-01-05, 01:43
Hadi be :) Kahretsin siddetle Kral Tv izlemem lazim :)
Leotheking
19-01-05, 21:07
Hadi be :) Kahretsin siddetle Kral Tv izlemem lazim :)
:lol: :lol:
Çok gelmek isterdim ama gelemedim maalesef Umuyorum bir dahaki sefere geleceğim Nejat ;)
Hayat Bilgisi'nde Unut Beni'nin calındıgı kısma rastladım..Sarkı yine muthisti, o anki hikayeyle de cok uymustu :)
Ben izleyemedim dün gece, ne oldu kız nişanlandı mı :lol: Yahu çok güzel kız yazık oldu valla çocuğa :D
Hic izlemedim diziyi; dün de sadece gezerken sarkı calarken durdum, ki nerde yakalasam dinliyorum zaten :) Cocuk Bursaspora transfer olmaya karar verdi..O sisko cocuk nasıl futbolcu anlamadım ya, neyse :)
Parma Maniac
23-01-05, 03:33
ben de dizide rastladım.. her dinlediğimde daha çok sevdiğimi farkettim bu adamları.. güzel..
Abi şarkı falan bir yere kadar, kız nişanlandı mı onu söyleyin siz :)
Parma Maniac
23-01-05, 04:29
Abi şarkı falan bir yere kadar, kız nişanlandı mı onu söyleyin siz :)sarışın fıstığı diyosan nişanlandı sanırım :lol:
ulan o kız benim sevgilim olacak, öyle göreceğim.. atarım lan kendimi boğazdan :lol:
Tanımam etmem ama şimdi bile atıcam nerdeyse :lol: (eh yok artık ama Allah'ı var güzel kız :))
Abi ben o kızı hic begenmedim..Sizin cıta düsük cıta :)
O kızda acaip bir gıdı var benden söylemesi ayparçası gibi.
Bu arada sizin ortega showtvde :)
Parma Maniac
23-01-05, 14:25
gian sen kızdan zerre anlamıyosun olum :lol:
Leotheking
24-01-05, 12:41
24/01/2004 tarihli Hurriyet (Kelebek) de Gece Yolcuları ve Hayat Bilgisi hakkında çıkan yazı... ;)
----------------------
Gece Yolcuları
Kıraç’ın yaptığı müziklerle yerli dizilerde yeni bir dönemi başlattığını ve artık dizi müziklerinin ne kadar önemli olduğunu daha önce yazmıştım.
Hayat Bilgisi’ndeki son değişim de bunu kanıtlıyor. Bugüne kadar dizi müziğine çok da önem vermeyen Hayat Bilgisi son iki-üç bölümdür Gece Yolcuları adlı rock grubunun müzikleriyle dikkat çekiyor.
Uyuyorum uyuyorum, günler çabuk geçsin diye / Kadehlere büyüyorum acımı dindirsin diye / bekliyorum bekliyorum, bu sensizlik bitsin diye...
başlayan grubun hit şarkısı Hayat Bilgisi’nin de müziği oldu.
Müziğin Hayat Bilgisi’nin konusuyla ne ilgisi var diyecekseniz, ben bulamadım!..
Sadece çok güzel şarkı, Gani Müjde de almış bunu diziye monte etmiş.
Çok da iyi etmiş.
Dizinin müziğindeki bu değişimle Hayat Bilgisi yeniden hareketlendi, reytingleri yükseldi.
Uzun yıllar çalışıp ilk albümlerine kavuşan Gece Yolcuları, belki bundan sonra dizi müzikleriyle de dikkat çeker.
Neden bazı diziler medyatik olur?
Yukarıda Hayat Bilgisi’ni yazarken aklıma geldi; Neden bazı diziler medyatiktir de, bazıları değildir?
Mesela Hayat Bilgisi’yle Avrupa Yakası...
Ekranda üçüncü sezonunu yaşayan Hayat Bilgisi’nin ratingi 10 küsur ve cuma günleri hálá çoğunlukla birinci oluyor.
Avrupa Yakası’nın ise kalitesinde olmasa da son dönemde tüm izleyici ratinginde düşüş var.
Tüm izleyicide 7 küsur olarak görülen rating, diziyi eskisi gibi gün birincisi yapmaya yetmiyor.
Ama gelin görün ki, Avrupa Yakası’nın medyatik ratingi Hayat Bilgisi’nden 10 kat daha fazladır.
Başından beri böyle.
Avrupa Yakası, Gülse Birsel (Aslı), Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Evrim Akın’a (Selin) başta reklam, sinema ve tv programı olmak üzere pek çok yeni kapı açarken Ata Demirer’i yıldızlaştırdı.
Oysa Hayat Bilgisi, Avrupa Yakası’ndan daha uzun süredir yayınlanmasına, daha çok izlenmesine rağmen benzer bir etkiyi hiçbir zaman yaratamadı.
Ne kendi oyuncularını Avrupa Yakası gibi yıldızlaştırabildi, ne gazete dergilere Avrupa Yakası gibi haber olabildi ne de reklam-sinema-tv sektörüne Avrupa Yakası gibi malzeme verdi.
Ben Hayat Bilgisi’ndeki kadro genişliğinin, güzel kadın eksikliğinin bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
En büyük etken de Avrupa Yakası’nın AB grubu izleyicisinin Hayat Bilgisi’nden fazla olması.
Dizi AB grubunda 12-14 ratinglere kadar yükseliyor ve gün birincisi olmaya devam ediyor.
Oysa Hayat Bilgisi AB grubunda 10 ratingi göremiyor.
Yani Hayat Bilgisi tüm izleyicide güçlüyken AB’de zayıf, Avrupa Yakası ise tam tersi.
Ama AB grubunun ciddi bir medyatik etkisi de olduğu ortaya çıktı artık. Çünkü gazeteciler, reklamcılar, sinemacılar da bu grupta.
Demek ki dizi yaparken bunlara da dikkat etmek gerekiyormuş.
Tribüne oynamak ve medyatik olmayı unutmamak.
Hırsız Var Gamze!
Savcının Karısı’nda dublajın beni rahatsız ettiğini yazınca yapımcılar iki-üç hafta sonra oturacağını söyledi.
Özellikle Gamze Özçelik’le Cihan Okan’ın sahnelerinde, seslerin oyunculukların gerisinde kaldığını düşünmüştüm.
Hafta sonu Hırsız Var’ı izledikten sonra iyi ki yapımcılar Savcının Karısı’nda Gamze Özçelik’in kendini seslendirmesine izin vermemiş dedim.
Başından sonuna bağırış-çağırış giden Hırsız Var’da kendi sesiyle oynayan Gamze Özçelik’in pek çok sahnede söylediklerinden bir şey anlamadım.
Acaba filmin sesinde mi problem var diye düşünürken karar verdim; Ben Savcı’nın Karısı’ndaki Gamze’yi daha çok sevdim.
Cengiz SEMERCİOĞLU
24/01/2005 - Hurriyet / Kelebek
csemercioglu@hurriyet.com.tr
http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~105@sid~436@nvid~527395,00.asp
:) :) :)
Baştan sona bu kadar yanlış ve angutça bir yazı görmedim, sebeplerini daha sonra açıklarım (hayret bir tek Unut Beni'nin güzel şarkı olduğunu anlayabilmiş ona da şükür)
Ben bir noktada katılıyorum bu yazıyı yazan arkadaşa...
O da şu bencede unut beni adlı şarkının hakkaten diziyle hiç bir alakası yok...
Yani dizide 3-5 çocuğun haylazlıkları anlatılıyor ama fonda unut beni gibi aşk ve sevgi içerikli gayet güzel slow bir şarkı çalıyor.Garip geldi biraz banada...
Bu müzik bence daha romantik bir dizide kullanılabilirdi...
Çok iğreti durmuş...
Valla bence o diziye en çok uyan şarkı Boş Ders şarkısı herhalde.
Unut Beni çok güzel bir şarkı ama dizinin her yerinde değil de duygusal yerlerinde kullanılabilir belki.
Herkese Merhaba Unut Beni dizinin 77.Bölümünde yani geçen Cuma yayınlanan bölümünde şarkının tamamı yayınlandı.Bundan 3 hafta evvelden başlıyarakta bu hafta yayınlanacagına dair teaser dönmeye başladı.Şarkının tamamının yayınlandığı bu haftaki bölümde yer aldıgı kısım ise şarkıyla birebir örtüşmektedir.Çünkü şarkının oldugu sahnelerde Ortega nın eski sevgilisi başkasıyla sözlenirken Ortega bütün bu olanları görüp ağlamaktadır.Bölümü seyredenler geri kalan kısmını hatırlayacaktır.Zaten şarkıda tam burada devreye girmektedir.Böyle düşündüğümüz vakit sanırım bir tezatlık kanımca söz konusu degildir.Zaten böyle bir tezatlık olsa Gani Müjde şarkıya dizide yer vermezdi...
Hah tamam şimdi oldu o zaman :) Ben fragmanı görmüştüm sanki dizinin genelinde çalıyor havası vardı.
Bu arada dizide ortega denilen eleman futbolcu güya...Yahu adamın göbek beş metre önden gidiyo:)
Leotheking
24-01-05, 22:31
GECE YOLCULARI 20 OCAK 2005
ROLL INN Konseri' nden birkaç foto ;)
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyrollinn1.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyrollinn2.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyrollinn3.jpg
Davulcu yetişmemiş galiba Nejat? Bu arada backstage resmi yok mu hiç ;)
Leotheking
24-01-05, 23:00
Ne yazık ki Bülent'in kolu daha henüz iyileşemedi. Arkadaşlar klipte abartarak gerçek barut kullanıp Bülent'i vurdukları için, adam daha kendine gelemedi... :lol:
Bu arada klip arkası fotolarını gördüm oldukça ilginç. Bakalım klip nasıl çıkacak merak ediyorum açıkçası... :)
Ayrıca sağolsun Seferad'la birlikte müzik yaşantısını sürdüren eski dost ve grubun eski üyelerinden Alpaslan (Apo) o gece grubu Roll Inn de yalnız bırakmadı, resimlerden de anlaşılacağı üzere davulu olabildiğince doldurdu.... :lol: :lol: :)
Backstage görüntüleri de şimdilik bize kalsın, bir dahaki sefere... :D
Leotheking
25-01-05, 01:28
Güney Asya'da meydana gelen deprem ve tsunami felaketi nedeniyle Türk Kızılay' ının başlattığı ve kamuoyu tarafından da büyük destek gören "ASYA AĞLIYOR" yardım kampanyasına bir destek de GECE YOLCULARI 'ndan...5 Şubat 2005 tarihinde YEDİKULE ZİNDANLARI 'nda gerçekleştirilecek olan organizasyonun tüm geliri Güney Asya'daki felaketzedelere bağışlanacaktır. Tüm GECE YOLCULARI sevenlerini bekliyoruz. :)
Leotheking
03-02-05, 14:14
GECE YOLCULARI nın geçtiğimiz günlerde 3. kliplerini çektikleri ÖLÜM DE VAR adlı parça Show TV de 04/02/2005 Şubat Cuma gecesi yayınlanacak olan HAYAT BİLGİSİ dizisinde daha önce ''UNUT BENİ'' adlı parçanın kullanıldıgı sekilde fon müziği olarak kullanılacaktır. ;)
Leotheking
06-02-05, 02:33
Güney Asya 'da yaşanan Tsunami felaketine yardım amacıyla Türk Kızılay'ının başta TRT olmak üzere bir çok kuruluşla ortaklaşa 5 Şubat 2005 Cumartesi günü Yedikule Zindanları nda düzenledikleri konsere GECE YOLCULARI da katıldı. Tüm konser gelirleri Türk Kızılay ı vasıtasıyla Güney Asya ya gönderilecek. İstanbul daki çok soğuk bir havaya (kimi zaman kar/tipi altında) ragmen konser mükemmel geçti. Bu insani amaç için orada bulunan herkese çok teşekkürler
ve işte sizlere konserden birkaç foto :
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule1.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule2.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule3.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule4.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule5.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule6.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule7.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gy7kule8.jpg
:okey: :okey: :okey:
Soğuk bir havada sıcak bir konser oldu.
Kesmeşeker için gitmeme rağmen,
vardığımızda çalan Suitcase'den bıktığımız için oyalanıp gidelim dedik ve bu arada Kesmeşeker'i kaçırdım.
ondan sonra orada bulunmam için açıkçası pek bir neden yoktu fakat grupları değerlendirebilmek açısından sonuna kadar izledim konseri.
Çıkan grupların tamamı,seyircinin de desteğiyle gerçekten iyi performans sergileyerek gerçekten çok güzel bir konser yaşattılar.
Gece Yolcularının pek çok şarkısını ilk kez dinlemekle birlikte ilk defa canlı izledim.
Seyirciyle diyalogları,seyircilerin şarkılarına eşlik etmesiyle birlikte çok iyiydi.
Birçok grubun çıktığı böyle konserlerde olması normal hale gelen küçük tatsızlık karşısında solistin bir selamı yetti.
Zaten bu hareket de seyircilerin büyük takdirini kazandı(belki solist farkında değildi dikkat çektiğinin bu hareketin).
İlk kez izlediğim tek performans olmasının da yardımıyla açıkçası en beğendiğim performanslardan birini gerçekleştirdi Gece Yolcuları.
ancak dikkatimi çeken Güney Asya için çeşitli grupların mesajlar vermelerine rağmen hemen her grubun idolu gibi duran Barış Manço hakkında maalesef kimse tek kelime laf etmedi:(
bir de Leotheking sormak isterim;
çalınan şarkılardan biri(şimdi hatırlamıyorum) Cem Karaca'ya mı aitti?
Leotheking
06-02-05, 14:43
Soğuk bir havada sıcak bir konser oldu.
Kesmeşeker için gitmeme rağmen,
vardığımızda çalan Suitcase'den bıktığımız için oyalanıp gidelim dedik ve bu arada Kesmeşeker'i kaçırdım.
ondan sonra orada bulunmam için açıkçası pek bir neden yoktu fakat grupları değerlendirebilmek açısından sonuna kadar izledim konseri.
Çıkan grupların tamamı,seyircinin de desteğiyle gerçekten iyi performans sergileyerek gerçekten çok güzel bir konser yaşattılar.
Gece Yolcularının pek çok şarkısını ilk kez dinlemekle birlikte ilk defa canlı izledim.
Seyirciyle diyalogları,seyircilerin şarkılarına eşlik etmesiyle birlikte çok iyiydi.
Birçok grubun çıktığı böyle konserlerde olması normal hale gelen küçük tatsızlık karşısında solistin bir selamı yetti.
Zaten bu hareket de seyircilerin büyük takdirini kazandı(belki solist farkında değildi dikkat çektiğinin bu hareketin).
İlk kez izlediğim tek performans olmasının da yardımıyla açıkçası en beğendiğim performanslardan birini gerçekleştirdi Gece Yolcuları.
ancak dikkatimi çeken Güney Asya için çeşitli grupların mesajlar vermelerine rağmen hemen her grubun idolu gibi duran Barış Manço hakkında maalesef kimse tek kelime laf etmedi:(
bir de Leotheking sormak isterim;
çalınan şarkılardan biri(şimdi hatırlamıyorum) Cem Karaca'ya mı aitti?
Sevgili Savatage,
Övgü dolu sözlerin için çok teşekkürler. Seyirci mükemmeldi..
Bahsettigin olayın farkındaydık. ;)
Bu arada orada Gece Yolcuları'nın çalmış olduğu tüm parçalar kendilerine aitti. Yani cover bir parça çalınmadı... ;)
Diğer konserlerimize de bekleriz.
Sevgiyle kal. :okey:
Leotheking
08-02-05, 13:18
Mazhar Fuat Özkan ve GECE YOLCULARI
19 ŞUBAT CUMARTESİ günü, Saat 20:30
BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ 'nde
19 ŞUBAT CUMARTESİ GECESİ SAAT 20:30’DA BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK KONSERDEN ELDE EDİLECEK GELİRİN BİR KISMININ, OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ’NE BAĞIŞLANACAK OLMASI, GECEYE BAŞKA BİR ANLAM DA KATACAK. AG PRODUCTION VE DÜET MÜZİK TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN KONSERDE, BU YIL HIZLI BİR ÇIKIŞ YAKALAYAN GECE YOLCULARI DA MAZHAR-FUAT-ÖZKANla AYNI SAHNEDE YER ALACAK. BİR MÜZİK ZİYAFETİ KADAR, ANLAMLI BİR YARDIMI DA İÇEREN BU UNUTULMAYACAK KONSERİN BİLETLERİ BILETIX ve BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ GİŞELERİNDE...
Etkinlik Tarihi
19 Şubat Cumartesi 20:30
Etkinlik Yeri
Bostancı Gösteri Merkezi
Bilet Fiyatları
22.500.000 TL (22.50 YTL) - 28.000.000 TL (28.00 YTL) - 33.500.000 TL (33.50 YTL)
http://www.biletix.com.tr/live/wtsevent.php?Eventcd=EBRB2
http://www.biletix.com.tr/EventImages/mfo_logo.gif
http://www.biletix.com.tr/eventimages/geceyolcuları1.jpg
Leotheking
14-02-05, 13:05
GECE YOLCULARI 16 ŞUBAT ÇARŞAMBA HAYAL KAHVESİ - TAKSİM'de...
İstanbul'daki tüm dostları bekleriz.... :)
Hayal Kahvesi / Beyoğlu
İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sok. 19
Taksim/İstanbul
Tel : 0212-2442558
Leotheking
15-02-05, 00:23
Star gibi yaşamak nedir?... 24 saat onlar için nasıl geçiyor... Powertürk Tv, yepyeni bir programla, müzik dünyasının ünlü ve başarılı isimlerinin bir günlerini ekranlarınıza getiriyor.. 24saat 1 Star her gün Powertürk Tv'de..
GECE YOLCULARI'nın konuk olduğu 24saat 1 Star'ı Kaçırmayın.
14 - 20 Şubat 2005 tarihleri arası
YAYIN SAATLERI
Pazartesi 09:30 // 15:30
Salı 11:30 // 20:30
Çarşamba 08:30 // 13:30
Perşembe 10:30 // 17:25
Cuma 14:30
Cumartesi 17:30
Pazar 15:30
http://www.powerturk.tv/
Power Turk TV; kablolu TV ve Digiturk 100. kanalda..
:D ;)
Gece Yolcularının albümünün adı nedir???
Leotheking
15-02-05, 17:38
GECE YOLCULARI ... :)
http://static.ideefixe.com/images/151/151601_2.jpg
Leotheking
17-02-05, 11:07
18 ŞUBAT 2005 Cuma gecesi : ORTAKOY PRINCESS HOTEL - ROCK HOUSE CAFE
Valentine's Haftasonu Partisi
GECE YOLCULARI, DJ ÖZGÜR ARAS, SERHAN ERKEK STAND-UP GÖSTERİSİ, ATEŞ DANSI GÖSTERİSİ, YABANCI MANKENLERİN KATILIMINININ DA OLACAĞI MUHTEŞEM GECE.
Parti sabah saat 05:00'e kadar devam edecektir. 18 yaş sınırı vardır.
Rock House Cafe
Adres : Ortakoy Princess Hotel, Dereboyu Cad. 36-38
Ortakoy-Istanbul
Tel : 0 212 227 60 10
http://www.biletix.com.tr/live/wtsevent.php?Eventcd=FFYA1
http://www.biletix.com.tr/eventimages/valentine.jpg
Bir şey sorucam...
Grup üyeleri bu kadar iyi çıkış yapabilceklerini bekliyolarmıydı???
Yani bakıyorumda nerdeyse hiç boş günleri yok...
Çok başarılılar gerçekten....
GECE YOLCULARI ... :)
http://static.ideefixe.com/images/151/151601_2.jpg
:) saol
Leotheking
19-02-05, 11:37
19 ŞUBAT 2005 Cumartesi gecesi : BOSTANCI GOSTERI MERKEZI
MAZHAR-FUAT-OZKAN ve GECE YOLCULARI KONSERI
19 ŞUBAT CUMARTESİ GECESİ SAAT 20:30’DA BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK KONSERDEN ELDE EDİLECEK GELİRİN BİR KISMININ, OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ’NE
BAĞIŞLANACAK OLMASI, GECEYE BAŞKA BİR ANLAM DA KATACAK. BU YIL HIZLI BİR ÇIKIŞ YAKALAYAN GECE YOLCULARI DA MAZHAR-FUAT-ÖZKAN la AYNI SAHNEDE YER ALACAK.
BİR MÜZİK ZİYAFETİ KADAR, ANLAMLI BİR YARDIMI DA İÇEREN BU UNUTULMAYACAK KONSERİN BİLETLERİ BILETIX ve BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ GİŞELERİNDE...
Bostancı Gösteri Merkezi
Adres : Bostancı Merkez Lunapark Yanı
Bostancı İstanbul
Tel : 0 216 384 72 10
http://www.biletix.com.tr/live/wtsevent.php?Eventcd=EBRB2
Leotheking
20-02-05, 23:16
Gece Yolcuları-Ortaköy Princess Hotel Rock House...
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyrockhouse1.jpg
Leotheking
20-02-05, 23:25
GECE YOLCULARI - HAYAL KAHVESİ (Beyoğlu)....
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal1.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal2.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal3.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal4.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal5.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal6.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal7.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal8.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal9.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal10.jpg
Sevgili Zeynep Casalini de o gece Hayal Kahvesi'ne GECE YOLCULARI'nı izlemeye gelenler arasındaydı... ;) :) GECE YOLCULARI'nın kendisini sahneye davet etmesine, son günlerde TV lerde gösterimde olan "Duvar" isimli parçasını GECE YOLCULARI ile birlikte söyleyerek cevap verdi.. ;) :D Bu arada parça mükemmel :okey: :)
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal11.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gyhayal12.jpg
O gece Hayal Kahvesi'nde Zeynep Casalini'nin yanısıra sevgili Ömer Faruk SORAK da bizleri yalnız bırakmayanların arasındaydı... ;) :) :okey:
Ohh ohh fotolara bak.Gezin tozun o bar senin bu bar benim,yeyin icin,sarki soyleyin,baarin,caagirin keyfinize bakin da bizi burada unutmayin:lol
Cikaricam bugunlerin acisini gelince sizden:lol:lol :lol:
Herkese selamlar ;)
Leotheking
22-02-05, 10:37
Ohh ohh fotolara bak.Gezin tozun o bar senin bu bar benim,yeyin icin,sarki soyleyin,baarin,caagirin keyfinize bakin da bizi burada unutmayin:lol
Cikaricam bugunlerin acisini gelince sizden:lol:lol :lol:
Herkese selamlar ;)
Sen gel, sen geeeeel.... :lol: :lol:
Resimler iyiymiş baya işte çalışınca gece hayatından uzak kalıyoruz bariz.
Leotheking
23-02-05, 00:12
İşte GECE YOLCULARI - MFÖ Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki Konser den fotolar.... 19 Şubat 2005
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci1.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci2.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci3.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci4.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci5.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci6.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci7.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci8.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci9.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci10.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci11.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci12.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci13.jpg
http://www.leomarine.com/forum/gy/gybostanci14.jpg
:) :) :) :) :okey:
Leotheking
24-02-05, 10:38
KONSER... GECE YOLCULARI 25 şubat CUMA günü –GAZİANTEP’te... GAZİANTEP – TUĞCAN OTEL’de Gaziantep deki sevenleriyle bulusacak.... :)
Leotheking
02-03-05, 14:01
GECE YOLCULARI
4 MART CUMA, BODRUM GANJA BAR'da...
Leotheking
10-03-05, 23:35
164 yazıp Turkcell hatlarından 3474'e gönderiyoruz...
GECE YOLCULARI sizlerin de desteği ile yeni bir ödüle koşuyor.
Magazin Gazetecileri Derneği 12. Altın Objektif Ödülleri 2004, Yılın En İyi Müzik Grubu dalında aday olan GECE YOLCULARI göndereceğiniz oylarla bu ödüle hak kazanabilir.
Turkcell hatlarınızdan SMS ile oylama için, 164 yazarak 3474'e göndermeniz yeterli olacak.
Almanya'dan katılmak için MGD yaz bir boşluk 164 yaz ve 81789'a gönder.
GECE YOLCULARI'nın kazanma şansını yükseltmek için SMS üzerinden dilediğiniz kadar oy gönderebilirsiniz.
MGD 12. Altın Objektif Ödülleri-2004 Finalist Adayları için toplam oy sayısı, SMS üzerinden gelen oyların toplamı olarak verilmektedir.
Tüm GECE YOLCULARI sevenlerinin oylarını bekliyoruz.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to