Tüm Versiyonu Göster : Transfer: Donald Little Galatasaray'da
Efes macı topiginde degindik ama bir de burda acalım..
Transfer: Donald Little Galatasaray'da
Galatasaray Basketbol Şubesi, Amerikalı Donald Little ile anlaşma imzaladı.
Basketbol Şubesi yetkilileri, Justin Rowe'un beklenilen performansı göstermemesi üzerine Fransa'nın Dijon takımında oynayan Donald Little ile görüşmelere başladı.
Daha önce TED Koleji'nde bir sezon oynayan Little ile anlaşmaya varılması sonucu bu oyuncu ile sözleşme imzalandı.
Cincinnati Üniversitesi'nde basketbola başlayan 1978 doğumlu, 2.11 boyundaki Little'ın sözleşme ve lisans işlemleri tamamlanarak bugünkü Efes Pilsen maçında forma giymesi sağlandı.
http://www.galatasaray.org/images/haber/1207.jpg
http://www.galatasaray.org/images/haber/1208.jpg
gsbasket forumundan elemanla ilgili bilgiler
Little 2 sene önce TED de oynamış, 16.3 sayı 2.3 blok ypamış 10 maçta. Çok yetenekli olduğu söyleniyor ama biraz enteresan karakterli. Sabıka dosyası baya kabarık. Slocum'dan beter. Oda arkadaşını sandalyeye bağlamış, sigarayla yakmış, ağırlıkla vurmuş ve de galiba bacağından bıçaklamış. Barda kavga çıkarmış ve üniversitesinden atılmış.
Oyuncu olarak ise baya atletik, reboundcu ve blokçu gibi. Üniversitesinin tarihinin Kenyon Martin'den sonra en blokçu 2. oyuncusu.
Cincinnati üniversitesinden den kovulmuş bir basketbolcu. Uyuşturucu+alkol alarak, hız sınırlarını aşarak ve de iptal edilmiş bir ehliyetle araç kullandığı için tutuklanmış ve akabinde üniversite takımından kovulmuş.
Diğer suçları arasında barda kavga çıkarmak ve işletme müdürü bayanı tekme ve yumrukla dövüp hastanelik etmek, oda arkadaşını bağlayıp işkence etmek, kafasında içki şişesi kırıp parasını çalmak varmış.
Slocum bunun yanında süt bebesi kalır. 3-5 maç sonra olay çıkarıp kaçacağı kesin gibi.
Elemanın ayrıntılı suç dosyasını incelemek isteyen aşağıdaki linki okusun.
http://www.cracksmoker.com/NCAAB/NCAAB%20Cincinnati.htm
bayılırım böyle adamlara takımın içinde biraz tolere edilirse taraftarla da kaybnaşabilirse harika oynar.
bu arada böyle bir deli varsa elimizde fener maçına yetiştirmeyen gerizekalıları saygıyla anıyorum. tam bu adamlık maç olurdu.
DONALD HALİLİ KOLTUĞA BAĞLA
ŞİŞEYİ KAFASINA VUR VUR VUR
Ben de severim boyle tipleri..Bir zamanlar Marcus Webb vardı, Onu da cok severdim :)
ulan acaip sevindim. inşallah elimizde tutarız
Beyler lütfen! Delinin birini transfer etmemizin nesine sevindiniz? Elimizde zaten 1 tane var( Halil Üner) Bu little'ın maçta birilerinin kulağını ısırmayacağının garantisi nedir??
İlk macında cok kötüydü; insallah antremansızlıgından ötürüdür ve zamanla oturur..
Chivucum, ben sporcunun mülayimini pek sevmem; ona ver :)
ilk maçta kötü olması normal
hem yeni gelmişti hemde efesin pota altı çok sağlam
iyimi kötümü banvit maçında bu hafta belli olur
Oyunculuğu için gösterge olamaz ama ben bu Little'ı All-star smaç yarışmasında seyrettim. Eleman rezil oldu resmen. 2 smaçı da kaçırdı, eli ayağına dolaştı. Sokaktan bi zenci çevirsen smaç basması lazım bence;) 3. smaçta ise topu attı ,ayakkabılarını çıkarıp top havadayken koşarak smaç bastı ama bence pek olmadı:) Bu hafta lig maçında görürüz oyununu da..
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to