Tüm Versiyonu Göster : Zafer Bursa'ya Kiralık mı Gidiyor?
Haberlere göre genc isimler icinde formaya en yakın adam Zafer Şakar ve yine U-20 milli takımda da oynayan oyuncumuz Sinan Bursa'ya bedelsiz olarak kiralık veriliyor..
Bursalı Baskanımızın bir kıyagı mıdır yoksa Hagi gitsin pişsinler mi demistir bilmiyorum ama Zafer'i su anda kiralamak bence Galatasaray'a yapılan ihanettir..
hemde bedelsiz bunlar ne yapıyorlar ?
daha doğrusu takıma zarar verdiklerinin farkında değiller mi?
zaten adam gibi transfer yapmadılar bu gençlere ikinci yarıda iş düşebilirdi kadromuz yeterince dar artı birde sakatlıklar eklenirse ne yapacağız ??
bu yönetimi Allah'a havale ediyorum başka bir şey demiyorum
hem de ihanetin kralıdır çağdaş. gazetenin yazdığına göre hagi araya girip bursanın isteğini kabul ettirmiş.
eğer böyleyse haginin galatasaraya artık zarar verme boyutuna gelen kararlarının önüne birilerinin geçmesi gerekiyor.
hepimiz seyrettik o zafer bu takımda aslanlar gibi oynar 2. ligin nesinde pişecek artık. hagi eski takım arkadaşlarından vazgeçmemek için bu çocukları da harcıyor.
Ben haberin o kısmına inanmadım, cunku Hagi'nin Bursa yonetimiyle arası cok kötü..Galatasaray'a gelmeden once de Bursalı yoneticiler surekli aleyhinde konustular Hagi'nin..Neden onlara oyuncu vermek icin extra caba harcasın ki? Bana pek mantıklı gelmedi..
tamam da çağdaş çıkıp o adam bana lazım yollamayın da dememiş demek ki. saidoyu suatı karanı ibrahimi kadroya almamayı beceren adam zaferin gönderilmesine mi engel olamadı.
Hagi, kötü sinyaller veriyor. (Zafer'in kiralık gönderilmesi ile ilgili söylemiyorum. Hatta bu karar doğru dahi olabilir. Galatasaray orta sahasında forma şansı bulamayacak bir oyuncu, yarı devrede Bursaspor gibi bir takımda çok fazla mesafe kat edebilir. Fatih Akyel'in Galatasaray kadrosuna girmeden bir önceki sene -galiba- 3. ligdeki pilot takımımızda 1 yıl oynadığını hatırlayın.)
Fakat Hagi cidden olumsuz sinyaller veriyor.
Galatasaray orta sahasında forma şansı bulamayacak bir oyuncu,
sen böyle olduğuna inanıyormusun korcan. (bu kadro için soruyorum tabi ki)
Fatih, Bakırkoyspor'da oynamıstı 1 sene..
Hagi'nin kötü sinyaller vermesinden ziyade, o kadar kötü durumdayız ki, yapılan her sey goze batıyor diye dusunuyorum..Dusunun ki 96-2000 doneminde Zafer kiraya verilse boyle tepki verir miydik? Ve ya Lucescu zamanında Ümit Aydın, Sedat Yeşilkaya gonderildiginde boyle tepki verdik mi?
Hersey, biraz da konjonktürle ilgili..
"Ben bilmez" Önder. Bir buçuk maçını izledim Zafer'in. Bu kadar görme ile söyleyebileceğim, A takımda oynayabilecek tek genç oyuncu olduğu. (Sen de biliyorsun ya, bu fikriyatımı...)
Fakat kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil gibiydi Zafer. Orta sahanın ortasında ön liberoda da oynamaz diye düşünüyorum. (Bu takımın yarısı ön libero!) 'Hücuma dönük orta saha' denen mevkiiyi Hagi hiç kullanmadı veya bu kontenjanı, kanattan içeri giren Hasan ile kullanıyor. Bir de gelecek Plesan nam Romen oyuncu var. Ayrıca, eğer Hagi çift ön liberodan vaz geçerse, Hasan - Plesan gibi adayların dışında, Hagi'nin yeni yeni fark ettiği Ayhan hatta Volkan, Ergün gibi oyuncular var. Yani Zafer'in -reel olarak- fazla forma şansı bulabileceğini gerçekten pek düşünmüyorum.
Hakikaten ne dediğini pek de anlamadığım Haşmet Babaoğlu'na hak vericem bu gidişle ki kendisi geçen hafta GS camiasında gidişat genel olarak kötüye doğru olduğu için, yapılan herşeye taraftar haklı veya haksız bir tepki veriyor diye buyurmuştu..
Şimdi bakıyorum ki Zafer Bursa'ya kiralık verilirse kulübe ihanet olurmuş.. Hakikaten genç bir oyuncuyu kiralık verme kararı ile ilgili 'ihanet' nitelemesini ilk defa duyuyorum ve ciddi anlamda şaşırdım.. Zafer'in diğer gençlere göre formaya daha yakın ve hazır olması A takımda oynayacak anlamına gelmiyor, zira diğer gençlere göre ne kadar üstünse, şu an için A Takımda oynayan oyunculara göre de o kadar geri..
Bu farkı kapatmasının tek yolu da gidip iddiası olan bir takımda mücadele edip, maç tecrübesi kazanmak iken, tam da bu işe yarayacak bir kararı hatalı olarak değerlendirmek bence esas hatadır..
valla bence altyapimiz´da kalsa daha iyidi....simdi gidip bursada döktürecek cocuk,sonrada fenerbahce talip olup elimizden alacak...
yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal
UmBeRtO GS
09-01-05, 15:57
Altayapı'da oynayan oyuncuların kendilerini geliştirmesinin tek yolu bir başka takımda oynayarak tecrübe kazanmaları. Zafer'in Bursa'ya kiralık olarak yollanması doğru bir karardır. Ama olabilecek sakatlıklar için de Zafer'in "Recall" olabileceği bir kiralık sözleşmesi yapmalıyız :)
AEK'yla oynadigimiz hazirlik maclarinda gencler arasinda en begendigim oyuncuydu o.. Ayrica Necati'yle birlikte uzaktan duzgun sutlar cekebilen takimdaki yegane oyuncu gibi geldi bana.. Teknigide oldukca iyiydi.. Bursa'ya kiralandigini duyunca cok sasirdim bende..
Hepimiz devre arasini buyuk umutlarla bekliyorduk. Cunku takim devreyi zor cikarmisti ve takviye yapilmazsa sampiyonluk yarisini surdurebilmesi oldukca zor gorunuyordu.. Ancak maalesef devre arasinda kadroyu guclendirmek bir yana dursun gücümüzü bile koruyamadik..
Balic, İ.Yavuz, Saidou, Umit Karan, Zafer, Suat.. Aklima geldigi kadariyla tam 6 oyuncuyu kaybettik ki bu oyuncularin hepsi kadroda alternatif olarak verim alinabilecek isimlerdi.. Gelen oyuncu ise 3. kaleci olacak olan Fevzi ve ne oldugunu henuz hicbirimizin bilmedigi Plesan..
Görünüse bakilirsa ligin 2. yarisina güc kaybederek giriyoruz.. Umarim Hagi'nin bir bildigi vardir..
Saygilar,
Umarim Hagi'nin bir bildigi vardir..
var tabi, istedigim oyuncular alinmadi,kadromuz cok dar onun icin emektar futbolcularla yolumuza devam ediyoruz diyecek... ergün,arif,hakan ünsal vs.
onlarin isine geldi bu olaylar...
Parma Maniac
09-01-05, 21:19
Hagi, kötü sinyaller veriyor. (Zafer'in kiralık gönderilmesi ile ilgili söylemiyorum. Hatta bu karar doğru dahi olabilir. Galatasaray orta sahasında forma şansı bulamayacak bir oyuncu, yarı devrede Bursaspor gibi bir takımda çok fazla mesafe kat edebilir. Fatih Akyel'in Galatasaray kadrosuna girmeden bir önceki sene -galiba- 3. ligdeki pilot takımımızda 1 yıl oynadığını hatırlayın.)
Fakat Hagi cidden olumsuz sinyaller veriyor.şimdi eğer bu konuda Hagi haklı bulunuyorsa Hagi'nin olumsuz sinyaller verdiğini bu konu altında açıklamanın nedeni nedir ki? konuyla alakası nedir? mantıksız bulursunuz bunu tamam başka konularla da beraber olumsuz sinyal dersiniz de eğer bi bakıma haklı olduğu düşünülüyorsa bu olumsuzluğun burda açıklanması neye yarayacak ki? Zafer'le ne ilgi kuracak? bu açıklamaların yeri başka topicler değil mi?
E, haklısın Emre'cim. (Şu "cim" ekini yazdıktan sonra sakil durma ihtimali olduğunu fark ettim. Sonra 'boş ver' dedim; bu kadar hatayı kaldıracak bir hukukumuz vardır nasılsa!) Dam üstünde saksağan gibi olmuş benim yazım. Arka arkaya başlıkları okuduktan hemen sonra, bir sohbet
masasındaymışcasına, topyekün yazıvermişim, edeceğim lafı. Kusuruma bakma(yın).
Zafer yetnekli bir oyuncu ama eğer takımda bu sezon direkt şans bulamayacaksa Bursa'da pişmesi onun adına iyi olacak çünkü genç bir oyuncu ancak oynadıkça pişer,deneyim kazanır ve yeteneklerini geliştirir.Ama Gelecek sezon onu ilk 11'de görmek isteyenlerden biriyim en azından 18 kişilik kadroda yer alabilmeli o derece iyi bir oyuncu.
Transfer komitemizin dün Zafer ve Sinan'la yapmış olduğu son görüşmede her iki futbolcunun maddi taleplerinin Bursaspor ölçülerinin çok üzerinde olduğu saptanmıştır. Gerek prensipler, gerekse takım içindeki parasal dengeler açısından bu iki futbolcunun transferinden vazgeçilmiştir. Bursaspor Kulübü Zafer ve Sinan konusundaki olumlu yaklaşımları nedeniyle Galatasaray Kulübü ve Gheorghe Hagi'ye teşekkür etmiştir.
kaynak:bursaspor.org.tr
Ben haberin o kısmına inanmadım, cunku Hagi'nin Bursa yonetimiyle arası cok kötü..Galatasaray'a gelmeden once de Bursalı yoneticiler surekli aleyhinde konustular Hagi'nin..Neden onlara oyuncu vermek icin extra caba harcasın ki? Bana pek mantıklı gelmedi..
Çağdaş demek ki haberin o kısmı da doğruymuş.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to