Tüm Versiyonu Göster : Cafercan'a kanca
Cafercan'a kanca
Genç yetenekleri tek tek toplayan Fenerbahçe'nin şimdi de G.Saray'ın 17 yaşındaki oyuncusu Cafercan'ı almak istediği öğrenildi. F.Bahçeli bazı yöneticilerin, bu transfer için Cafercan'ın ailesiyle görüştükleri belirtildi. F.Bahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cafercan'ı almak istediği takdirde G.Saray'a yetiştirme parası ödemek zorunda.
valla bizim yönetim bunu da becerirse kadıköydeki boğa heykelini kaldırıp özhan canaydın heykeli diker adamlar
Düne kadar Cafercan'a bırakın büyük futbolcu olacak denmesini, adının bu kadar sık anılmasını bile anlamıyordum çünkü şimdiye kadar izlediğim maçlarda ciddi anlamda hiçbir ışık göremedim kendisinde.. Fakat dün dikkat ettim de en azından sol ayağı baya etkili olabilecek bir oyuncu, yabancı oyuncular gibi kesebiliyor topu.. Ama fiziksel özellikleri hala çok çok çok yetersiz ki bu düzelir mi emin değilim..
Haber palavra olabilir ama yine de can alıcı bir noktadan yazılmış, çünkü fener şu an bile sol kanat arıyor ve o bölgede eksiği var.. Bir diğer konuda hem bonservisinin olmaması hem de böyle bir transferin bizim camiayı karıştıracak olması.. Bu gibi sebeplerden dolayı fener'in çok da işine yaramayacak bir oyuncu olsa bile, böyle bir transfere kalkışabilirler.. Kalkışırlarsa ne olur, bence her iki kulübün de 50-50 şansı olur bu transferde..
ben artik bu filmi izlemekten biktim,ilgilendigimiz futbolculari almakla kalmayip simdide kadromuzdaki yeteneklerin pesine düstüler....
ah özhan baskan ahhhhhhhhhh, ne hallere düsürüdn bizi :agla:
UmBeRtO GS
09-01-05, 15:50
Bu adamı seneye Fener kapar, sözleşme imzalamayan yönetim de Cafercan'ı suçlar, biz de saçımızı başımızı yolarız...
satsinlar 5 milyona, hemde bu yeteneksiz cocuktan kurtulmus oluruz...
Cyba Cafercan'ın sözleşmesi bitiyor sezon sonu, bonservis bedeliyle satamayız o yüzden.. Ayrıca 5 milyon dolar edecek kadar yetenekli olmasa da, satın gitsin denecek kadar da yeteneksiz bir oyuncu değil ;)
Cyba Cafercan'ın sözleşmesi bitiyor sezon sonu, bonservis bedeliyle satamayız o yüzden.. Ayrıca 5 milyon dolar edecek kadar yetenekli olmasa da, satın gitsin denecek kadar da yeteneksiz bir oyuncu değil ;)
yaw ben bu cocugu begenmiyorum, daha ii bi mac cikadigini görmedim, ozaman belese gitsin napalim :/
kendisi 17 yaşında henuz.
cyba, bu çocuk beğenilmeyecek bir oyuncu olsa A takıma çıkamaz bu bir.
onuda geçtik yeteneksiz olsa fener niye almaya kalksın?
komplo teorileri uretmeye çalışıyorum niye istiyorlar diye ama mantıklı birşey çıkmıyor.
Hacı eger boyle birsey gerceklesirse bunlarin alayini vururum.
beyfendi ailem karar verecek demis fener olayini abi neden bizde oyuncular cikipta fenerin parasi bana o formayi giydirmeye yetmez demez
Cafercan'ı mutlaka takımda tutmalıyız bu çocuk daha 17 yaşında ve çok yetenekli olduğunu oynanan u-17 milli maçlarında attığı gollerden ve oynadığı futboldan biliyorum.İyi bir sol ayağı var.Baliçi gönderdik.Ergün ve Hakan Ünsal'ın durumu meydanda bu çocuk ilaç gibi olur sol kanata.
Bence Cafercan'ın ya ailesi ya menejeri fazlasıyla uyanık.:)
beyfendi ailem karar verecek demis fener olayini abi neden bizde oyuncular cikipta fenerin parasi bana o formayi giydirmeye yetmez demez
Böyle birşey demiş mi gerçekten? Galathian bence uyanıklık kadar serde fenerlilik de var galiba.. Çocuk nerdeyse kundaktan beri Galatasaray'da ama olur olur, yoksa başka bir neden göremiyorum fener'e gitmesi için..
UmBeRtO GS
10-01-05, 14:26
Giderse gitsin ama giderse basın bu olayı çok büyütür. Fenerin zaferi olarak anlatılır. Ama bir konu çok önemli ezeli rakibiniz Anelkalar, Alexler alırken sen Plesanlar alıyorsan ve ezeli rakibin elinden oyuncu çalıyorsa bu büyütülecek birşeydir...
Cafercan giderse üzülmem çünkü çok iyi bir futbolcu değil ve pek geleceği için de umudum yok, ama Zafer tam tersi geleceği çok parlak bir oyuncu...
kendisi 17 yaşında henuz.
cyba, bu çocuk beğenilmeyecek bir oyuncu olsa A takıma çıkamaz bu bir.
onuda geçtik yeteneksiz olsa fener niye almaya kalksın?
komplo teorileri uretmeye çalışıyorum niye istiyorlar diye ama mantıklı birşey çıkmıyor.
a takima niye ciktigini bi ögrenebilsek... zaferi 2 mac seyrettim, ikisindede güzel oynadi, aynen özgürcan... cafer gecen senede arada sirada oynadi ve tek bir macta güzel oynadigini hatirlamiyorum...
cafercan yetenkli olmasaa bunca yilidr galatasarayin genc,yildiz,a vs takimlarinda oynamaz cafercana yeteneksiz demek butun altyapi hocalarini tohmet altinda birakir !!bu kadar kotyse neden a takima kadar geldi galatasaray altyapisnda baska sol kanat mi yoktu??yoksa vardida cafercan mi aralarindaan siyrildi??ben bir macini gordumm ondada hagi son dakikalrda soktuu ,kolaymi 17yasinda ali salimiyene cikip o seyirci onunde top oynamak?sonra coook aglariz ben soyliym bu aradaa hakkten fener bunu da alirsa ellimizden boga yerine canaydinin heykelini koyarlarr ustune binip butun alti yolu dolasirlar hemdee!!
UmBeRtO GS
10-01-05, 16:49
Doğru söylüyorsun da adamın kaçıncı maçı daha bir numarasını göremedik. Hatırlarsan Emre'de 17 yaşında ilk çıktığı maçta slalom yaparak gol atmıştı. Ben Cafercan bunları yapsın demiyorum sadece umut doğmasına yarayacak bir hareketini görelim diyorum ki o da yok...
vallahi çocuğun "ya ben aslında isterim gs yi ama ailem ne der bilmem ki" mealli açıklamaları bende işin bitmiş bizim de boşuna konuşuyor olduğumuz ilenemini doğurdu...
Daha bir numarasını göremedik bu çocuğun ama hadi hayırlısı...
abi tamm emre oyleydi ama herkes emre degill ki!!kacinci maci olursa olsun zamnla alisicak kendinden 10,15yas ustu galatasarayda oynayan futbolcuylar arasida oynaamak stresli bir is herkesin de gozu onda zamanla aliiscak kendine guveni gelmesi lazim insaalh olucakk 3macta iyi harektini goremedik diyee heemn satmamaizmi lazim bu 17yasindaki cocugu?biraz beklesek ne kaybederiz ki?
UmBeRtO GS
10-01-05, 16:59
Biz satmıyoruz ki Fener alıyor... :)
Yönetim de sözleşme imzalamazsa yapabilecek birşey yok...
Galatasaray altyapısından yetişmiş bir oyuncunun kötü de olsa iyi de olsa Fener'e gitmesi de çok üzücü olur...
fenerli olabilir bilemiyorum.yoksa bu tür bişey söyleyemezdi.
zaten eğer fenrliyse maradona olsa dinlemem yarın gitsin.
Bir habere göre anlaşmış FB ile eh turşusunu kurarlar artık orada.
Öncelikle şimdiye kadar bu gençler arasında Cafercan'ın ismi niye bu kadar öne çıktı bilmiyorum ama futbolu yüzünden olmadığı çok açık..
Giderse sebebi heralde koyu fenerli olmasıdır ki hak veririm, rahat edeceği (ancak harcanacağı) yere gitsin tabi.. Kendisini her zaman ilk yarıda kendi sahamızda puan kaybettiğimiz Malatya maçında Hagi'nin kendisini medya zoruyla oyuna aldıktan sonra ki berbat futboluyla hatırlıycam, yolu açık olsun..
UmBeRtO GS
18-01-05, 00:04
İki rakip düşünün biri Anelkalar peşinde, Alexleri alıyor, hatta rakibinin 17 yaşındaki oyuncusunu elinden alıyor.
Diğer rakibi düşünün Plesanlarla, Douglaslarla boğuşuyor. Elindeki adamları sözleşme imzalamadığı için rakibine kaptırıyor...
Helal olsun yönetim
Sakın Fener'e gitme
Başkan Canaydın, Almanya dönüşü oyuncuların sürpriz doğum günü partisi düzenlediği genç Cafercan'a uyarılarda bulundu....
Galatasaray'ın gelecek vaat eden oyuncularından Cafercan'ın Almanya'da oynanan Schalke karşılaşması dönüşünde doğum günü uçakta kutlandı. 19 yaşına basan genç yıldız adayı için pasta kesilirken, Cafercan'ı ilk kutlayanlar PAF takımdan yıllardır birarada olduğu arkadaşları oldu.
KİMSEYE SÖZ VERME
Cafercan tebrikler sonrası önde oturan başkan Canaydın'ın yanına giderek elini öptü ve nasihat aldı. Canaydın, Fenerbahçe'ye gideceği şeklinde haberler çıkan genç oyuncuya "Sen bizim evladımızsın. Sakın bir yere söz vereyim deme" dedi.
neyse hadi hayırlı uğurlu olsun başkanımız bu işi de bitirmiş. sen bizim evladımızsın diyerek cafercanı ömür boyu galatasaraya bağlayan lafı etmiş.
allahım sen soktun sen çıkar ya.
imza beyamca imza siz ne zaman akıllanacaksınız acaba? ne zaman kafanız çalışacak ne zaman bir transferin nasıl yapılacağını öğreneceksiniz ne zaman para vermeden hiç bir oyuncuyla anlaşma yapılamayacağını anlayacaksınız ?
M.Yasin Cakmak
18-01-05, 01:50
Tekstil isinde imza falan atilmaz. Adamla anlasirsin, parani verir mali alir. Bu amcam hala kumas alip-satiyor sanirim...
Eger Fener'le gorustuyse dahi sittir olsun gitsin..
Alt yapıda once forma aşkı aşılanmalı derim hep..Bunu verememis bir alt yapı ister ilk 11'e 10 tane adam versin, basarılı kabul etmem..
Harbiden bu çocuk niye bu kadar ön plana çıktı bende anlamadım..Belkide A takıma çıkanların içinde en yeteneksizi bu çocuk...O kadar maç oynadı ben daha hiç bir şey göremedim...Tamam gençtir falan ama diğer gençleride görüyoruz mesela uğur nerdeyse cihan kadar oynuyor sağ tarafta...
Eger Fener'le gorustuyse dahi sittir olsun gitsin..
Alt yapıda once forma aşkı aşılanmalı derim hep..Bunu verememis bir alt yapı ister ilk 11'e 10 tane adam versin, basarılı kabul etmem..
+ 1905
allahım sen soktun sen çıkar ya.
USAtaraftar
18-01-05, 17:08
Bu eleman 19 yasindaysa gitsin derim. Bu yastan sonra fiziken gelisme sansi olmaz. Ancak henuz 17 yasindaysa elimizde tutmakta fayda var.
Parma Maniac
18-01-05, 17:57
Cafer çoktan imzayı atmış arkadaşlar..
M.Yasin Cakmak
18-01-05, 18:02
Vay anasini be..gitsin defolsun o zaman
İlginç bir arkadaşmış bu eğer şimdiden imzayı attıysa.. Neyse gitsin tabi de, en azından bu zamana kadar kendisine harcamış olduğumuz paraları karşılayacak kadar yetiştirme ücreti alıyoruzdur umarım..
Atmis Emre'den(Parma) sonra babamda simdi soyledi.
Valla babam yalancı degilse ki 17 senedir tanırım pek yalancı degildir bu haber ciddi :)
giden gider kalanlar bizimdir
bu takıma Bülent Korkmaz gibi adam gibi adamlar lasım
yolu açık olsun
ne üzülecem bi fenerli gitti diye defolsun!
beni sinirlendiren altyapıdan oyuncu yetiştiremeyen fenerin bu açığını kapatmış olmamızdır.
Bu arada hakkını yemeyelim Cafercan bugün böyle birşeyin kesinlikle olmadığını açıklamış.. Haftasonu Bursa maçının kadrosuna alınıp alınmayacağı iyi bir işaret olacak bu transfer hakkında..
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç yıldıza, daha önce yapılan görüşmede yıllık 40 bin Euro önerilmiş, ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı. Galatasaray’da kalmak istediğini yineleyen Cafercan, Fenerbahçe’ye gideceği yönündeki iddialara ise, “Haberim yok” karşılığını verdi. Genç futbolcunun menaceri Kazım Avcı ise şöyle konuştu: “Cafer’in Fenerbahçe’ye gitmesi söz konusu değil. Zaten böyle bir teklif de gelmedi. Biz Galatasaray’la anlaşmak istiyoruz. Cafer de ileriki yıllarda Galatasaray’da oynamak istiyor.”
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=8&HaberID=255277
-----------------------------------------
Fanatik gazetesinin haberi.. Eger bu yazilanlar dogruysa Cafercan'a güle güle densin.. Nedir bu şimdiden "taraflar arasında anlaşma saglanamadı, menajerinin açıklamaları" falan. Görende sanki A milli takimin yildiz oyuncusuyla transfer masasına oturdugumuzu zanneder. Daha şimdiden bu nazları yapan adam saglam papuc degildir. O yüzden şu yazılanlar bile dogruysa gönderilmesinden yanayım..
bu yazılanlar doğruysa zaten cafercan gider bari edebimizle biz gönderip hava yapalım.
senede 40 bin € ya 3. ligin vasat topçusu oynamıyor artık
Önder abi gençlere ilk başta böyle kontrat yapıyorlar ama başarılı performans gösterirse sezon içerisinde gerekli primler vs. yükseltilip mağdur olması engelleniyor.. Ayrıca isterse 1 senelik kontrat yapılır ve sene sonunda tekrardan masaya oturulur.. Fakat şu anki oyunuyla 2005/06 sezonu için 40 bin euro uygun bir paradır bence..
Cafercan’da işlem tamam
Menacerinin, yönetim ile anlaşması, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cafercan’ın kafasındaki olumsuz soru işaretlerini ortadan kaldırdı
22.01.2005
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve transferdeki belirsizliği yüzünden kafası bir hayli karışık olan Cafercan’ın morali düzeldi. Yönetimin, menaceri Kazım Avcı’yla bir araya gelerek prensipte anlaşması, Galatasaray’da kalmak isteyen genç futbolcunun yüzünü güldürdü. Geçen günlerde adı sık sık Fenerbahçe’yle anılan ve bu yüzden morali çok bozulan golcü oyuncu, son gelişmeler nedeniyle bayrama mutlu girdi. Önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacak olan futbolcunun menaceri Kazım Avcı, “Galatasaray, Cafercan’ın kalmasını istiyor. Cafercan da Galatasaray’da kalmak istiyor. Zaten karşılıklı bir anlaşma söz konusu. Cafer’in adı Fenerbahçe’yle de anıldı, başka takımlarla da. Ancak böyle birşey söz konusu olmadı. Ne gelen bir teklif var, ne de anlaşma. Önce Galatasaray’la masaya oturduk. Prensipte anlaştık. Herkes için hayırlı olsun” dedi.
fanatik.com.tr
Bence Cafercan sizin elinizdeki genç nesilin en zayıf ve aynı oranda en fazla abartılan oyuncusu. Bursa maçında oynayan Arda ve Uğur an itibariyle ondan daha yetenekli ve daha fazla potansiyel sahibi gibi gözüktüler.
Herhalde Cafercan adı akılda kolay kaldığı için bu kadar ön plana çıktı. Yoksa dediğim gibi çok fazla yetenekli değil bence.
Cafercan'in adı daha akılda kaldıgından degil de; genc milli takımlar seviyesinde çok fazla gol attıgı icin gündeme daha fazla geldi..
Yoksa bence de Zafer, Arda, Ugur, hatta Mülayim Cafercan'dan daha yakın formaya..
Ben büyük ihtimalle Cafercan'dan neredeyse kein olarak da Mülayim'den bir şey çıkacağını zannetmiyorum.Futbol o yaşta bu kadar durarak eli belinde oynanmaz, oynayan oyuncu da çok tutulmaz.Ha ya sergen olursun 18 yaşında lider olacak durursun ya da sabri olur deli gibi koşarsın.Bu iki arkadaş ne sergen ne sabri.Belki 1. lig topçusu olurlar ama galatasaryın geleceği olabileceklerini pek sanmıyorum...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to