Tüm Versiyonu Göster : Mohamed Zidan, Werder Bremen'de
Sezon basında Besiktas baskan adayı Erol Kaynar'ın anlastıgı, devre arasında da bizle adı gecen Zidan sonunda Bremen'e gitmis..Eger soylendigi gibi iyi cıkara, basta BJK olmak uzere kafayı duvarlara vuracagımız kesin..
--------
Mohamed Zidan, Werder Bremen’de
Bundesliga’da geçen yılın şampiyonu Werder Bremen, Mısırlı golcü Mohamed Zidan’ı transfer etti.
Weser Stadı'nda yapılan törenle basına tanıtılan Zidan, Werder Bremen'de 21 numaralı formayı giyecek.
Bremen
NTV-MSNBC
8 Ocak 2005— Bir dönem Beşiktaş’ın da transfer etmek istediği genç futbolcu, Werder Bremen’de sezon sonuna kadar kiralık oynayacak.
http://www.ntvmsnbc.com/news/179198.jpg
Danimarka’nın Midtjylland takımında forma giyen Zidan, Superliga’da 98 maçta 42 gole imza attı.
23 yaşındaki Mısırlı futbolcu, Midtylland forması ile bu sezon Avrupa kupalarında mücadele etmediği için, Werder Bremen’in Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynayabilecek.
Zidan, Werder Bremen’in resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Real Madrid’de oynayan Zinedine Zidane ile kendisini benzetmediğini, onun dünya çapında bir yıldız olduğunu belirterek, kendisinin hala futbolunu geliştirmeye çalıştığını söyledi.
Parma Maniac
09-01-05, 00:45
bakalım ne yapacak bu adam çok merak ediyorum.. bence birbirine katar Almanya'yı.. yıldız olmayan bi ligde göze hoş geleceği kesin..
Bizim Volkan da balon demişti dur bakalım nasıl çıkacak ;)
Ahmed Hassan da ben oyle bir Mısırlı tanımıyorum demisti :)
Parma Maniac
09-01-05, 01:29
Ahmed Hassan da ben oyle bir Mısırlı tanımıyorum demisti :)Ahmed Hassan Werder gibi bi takımı ancak rüyasında görür ama bu da var :lol:
Valla Werder Bremen tribün, bundesliga, CL her yönden bomba gibi gidiyor ve zaruretten oyuncu alma gibi bir durumu da yok.. Dolayısıyla ara transferde böyle bir seçimde bulundularsa muhakkak belirli düzeyde bir oyuncudur, iyi fakat düz bir takım olan Werder'e biraz renk katar..
bakalım ne yapacak bu adam çok merak ediyorum.. bence birbirine katar Almanya'yı.. yıldız olmayan bi ligde göze hoş geleceği kesin..
yildiz cok var almanya liginde...bi kac tane sayalim
wolfsburg: petrov,klimowicz,d alessandro
lautern:halil altintop
bayern:demichelis,ze roberto,ballack ,deisler,pizarro,makaay,guerrero,kahn
bremen: valdez,micoud
stuttgart: kuranyi,hakan yakin ,hleb,lahm,hildebrand
leverkusen: berbatov,placente,roque junior,schneider
dortmund: rosicky,,koller
schalke:altintop,ebbe sand,ailton
berlin: kovac,yili bastürk,gilberto ,marcelinho (ilhan)
kalitesiz bir lig degilmis dimi.... ilk aklima gelenleri saydim unuttuklarim olabilir :)
Figo bunlara yıldızmı diyorsun sen ?
Yaklasik 30 tane isim var orada ve eminim bunlardan en az 10 tanesi bizde olsaydi,bize gelseydi YILDIZ TRANSFER derdim.Yanliz CANAYDIN VARI OLMAZDI...
Parma Maniac
09-01-05, 04:45
Figo o dediklerinin dörtte üçü benim söylediğim şeyin yanından geçmiyor.. geri kalanları da tartışılır..
kotu ciksin,igrenc oynasin,Danimarkaya geri donsun tez vakitte.
kafayi duvarlara vurmak istemiyorum :(
Alman ligini pek sevmem bende ama son yillarda takimlarinda bir yükseliş var..
2. ligde oynayan A.Aachen bile Uefa kupasinda yoluna devam ediyor.. CL'de ise W.Bremen, Leverkusen ve Bayern'le tam gaz devam ediyorlar..
Yalniz benim anlayamadigim konu Alman ekonomisi dunyanin en guclu ekonomilerinden biriyiken, Almanya'da en siradan maclar bile nerdeyse full tribunler onunde oynanirken, düz mantıkla bakarsak Bundesliga'nin Premier veya la liga'dan hicbir eksigi olmamasi lazim... Nicin Alman kulupleri 2-3 istisna disinda fazla sansasyonel transferler yapmazlar? Duydugum kadariyla orada vergi kesintileri cok yuksek oldugu icin hem futbolcular icin hemde kulupler icin problem olusturuyormus bu durum.. Ama pek detayli bilmiyorum..
Aslan Suat
09-01-05, 13:33
vergi bir sorun cozker,
ama vergiden haric daha büyük sorunlar var, oda lisans sorunlari. Almanya futbol federasyonundaki kurallar cok agir.
örnegin futbolculaarin alacaklarini ay basinda vermelisin, bunlar Italyada geciktiriliyor veya kesiliyor. örnegin borclarda külübün gelirleri ile bir dengede olmali. Borrusia Dortmundda tanilan hosgörüde, Dortmundun büyük takim olmasindan kaynaklaniyor, yoksa coktan 3 lige gönderilmisti.
Sonra Nakle Yayin hakkini kazanan sirket iflas etti, bu ayrica bir maddi zorluk cökerti külüblere.
yani Almanyada cogu kurallar diger liglere göre daha sIkI.
Figo bunlara yıldızmı diyorsun sen ?
yildiz adaylarida var icinde .... bence heüsi süper oyuncu
Figo'nun saydığı isimlerin yanında Muhammed Zidan mı dolduracak yıldız boşluğunu??
UmBeRtO GS
09-01-05, 16:11
Figo'nun saydığı isimler arasında gerçekten yıldız olanlar : petrov, ballack , deisler, pizarro, makaay, guerrero , micoud, kuranyi, schneider, rosicky,koller, ailton
Yıldız adayı olarak da D'Alessandro çok önemli bir isim...
altintop kardesler, stuttgart´da oynayan belaruslu Hleb ,kuranyi ,berbatov ...bunlar bos adam degiller :)
görüceksin bak 1-2 sene sonra Avrupa takimlari bu oyuncularin pesine düsecek .... demedi deme ;)
M.Yasin Cakmak
09-01-05, 19:44
O saydigin adamlar icinde bir tane Adriano yok be figo...
petrov, ballack , deisler, pizarro, makaay, guerrero , micoud, kuranyi, schneider, rosicky,koller, ailton
Bu isimler içinde yıldız olanlar :
Petrov, Ballack,Makaay
Gerisi ya görev adamı ya overrated oyuncular. Bir de Berbatov'u ekleyebiliriz.
Bu demek değil ki bu isimler TR'de iş yapmaz.. TR zaten çok çok dandik bir lig..
Parma Maniac
10-01-05, 00:52
o sayılanlar içinde ben bir tek Ze Roberto ve Makaay'ı süper yıldız sayarım.. Ballack da çok isimli ama çok düz adam, izlerken sıkılıyorum herifi.. benim dediğim şey topu alıp giden olmayan bi ligde yeni soluk getirebilir bu adam, hepsini geçer, ligin 1 numarası olur gibi bir düşüncem yok.. neyse ne olduğunu göreceğiz zaten ilerde.. herkes merak ediyor..
UmBeRtO GS
10-01-05, 00:57
Martin Petrov....!!!....
Zidan top cambazı gibi.Danimarka'da attığı golleri ve estetik hareketlerini izledim.Gerçekten izlemek çok büyük keyif veriyor.Bakalım Almanya liginde ne yapacak.Çünkü Danimarka'ya göre çok daha zor bir lig.
Bu arada Bundes Liga'nın benim için en büyük yıldızı D'Alessandro'dur.Müthiş bir 10 numara.
Figo'nun saydığı isimler arasında gerçekten yıldız olanlar : petrov, ballack , deisler, pizarro, makaay, guerrero , micoud, kuranyi, schneider, rosicky,koller, ailton
KURANYI :lol:
KURANYI :lol:
noldu len,begenemedin mi :) kuranyi iyi topcudur...defanslari yipratir...sheva´ya benzetiyorum biraz
Bundesliga Danimarka Ligine benzemez
öyle cambazlık yetmez
fizik ve kondisyonunu yüksek seviyeye çıkarması gerekir Zidan'ın
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to