PDA

Tüm Versiyonu Göster : İkinci yarının ilk iki maçı yine Cuma akşamı!

Sheva
08-01-05, 17:58
Eyvah, yine cuma!
İlk yarıdaki 12 puan kaybının 8'i cuma günkü maçlara denk gelen Galatasaray, ikinci yarının ilk iki haftasında yine aynı endişeyi hissedecek

Başkent’te iki kez güldü
İlk yarıda oynadığı 17 maçta kaybettiği toplam 12 puanın 8’ini cuma günkü sınavlarda rakiplerine altın tepside sunan Galatasaray, ikinci yarının ilk iki haftasında da aynı akıbete uğramaktan çekiniyor. Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon tümü deplasmanda olmak üzere cuma günü verdiği 5 lig mücadelesinden sadece ikisinden kayıpsız ayrıldı. Başkent’te ligin yeni ekibi Ankaraspor’u 2-0, Ankaragücü’nü ise 1-0’lık sonuçlarla aşmasını bildi.

Konya ve Antep sınavları
‘Cuma sendromu’ olarak adlandırılan bu kayıplar 28 Ocak’ta start alacak ikinci yarıda da sürecek mi, endişesini taşıyan Sarı-Kırmızılılar’a şok etkisi yapacak bir haber dün Futbol Federasyonu’ndan ulaştı. Çünkü Cim Bom, 18. haftada deplasmandaki Konyaspor, 19. haftada ise Ali Sami Yen’deki Gaziantepspor mücadelelerini cuma günü, saat 20.00’de verecek. İşin ilginç yanı, Aslan’a ilk yarıdaki ilk çelmeyi Gaziantepspor takmıştı.

-----------------------------------------

Cuma maçlarının büyük takımlara ters geldiği ortadayken (ki 12 puanın 8'ini cuma maçlarında kaybetmişiz, bundan iyi gösterge olmaz heralde) ikinci yarının ilk 2 haftası yine cuma günü oynuyoruz maçlarımızı.. Bir enayi biz mi varız anlamıyorum ki, geçen sene de böyleydi bu sene de böyle..

Tam bilmiyorum ama fener'in UEFA maçları var desek, Trabzon ve Beşiktaş ne güne duruyor, onlar oynasın biraz da cuma günleri.. Hakikaten çok anlamsız bir karar :bagir:

UmBeRtO GS
08-01-05, 20:45
Özellikle yapıyorlar herhalde...

reallion
08-01-05, 21:18
hey allahım

seyko
08-01-05, 22:09
TFFdekilerin analari güzelmi acaba?

Genco
08-01-05, 22:19
Ne hallere dustuk.. Puan kayiplarimizi oynadigimiz futbola degil de batil inanclara bagliyoruz.. Helal olsun Canaydin :)

M.Yasin Cakmak
08-01-05, 22:31
Cuma belki onceki haftanin yorgunluguna falan baglanabilir ama bana da cok sacma geliyor. Zamaninda haftada 3 mac yapan takima bak sen hele..yazik.

Sheva
08-01-05, 22:34
Genco 2 puanlık bir kaybımızın deplasmanda Bjk ile gayet normal bir sonuç olduğu düşünülürse (ki cuma olmayan bir diğeri de malatya maçı) 10 puanlık kaybımızın 8'i cuma maçlarında..

Bence batıl inançtan ziyade psikolojik ve hatta antreman düzenini etkilediği için belki fizyolojik bir etkisi bile var, sadece oyuncuların üzerinde değil dikkat edersen o gün stada gelen taraftarın üzerinde de var bu etki.. Ayrıca aldığımız kötü sonuçlar somut bir biçimde ortadayken, neden sürekli bize veriliyor cuma maçları bunu anlamak mümkün değil.. Dediğim gibi rakiplerin avrupa maçları ile alakalı bir sebebi olsa sesimi çıkarmıycam ama böyle birşey de yok..

08-01-05, 22:36
Şu da var 5 hafta boyunca önce biz sonra FB maç yapacak.

LuisFigo
08-01-05, 23:13
ya futbolcularimiz zaten haftada 1 mac yapiyo... öyle formda olacaksinki haftanin 7 günü hazir olup her an sahaya cikip aslanlar gibi takir takir topunu oynayacaksin...öyle cuma bana ters,yok pazar günü olsun falan olmaz...ekmegini bu futboldan kazaniyorsan her gün hazir olacaksin arkadas...bunlar mazaret degil

gian
09-01-05, 01:13
Cuma sendromundan ben de korkuyorum..

Da..

Fener'den once oynamak aslında kötü degil..Cunku Fener bizden once oynasa ve kazansa, 7 puana cıkıyor fark ve stres daha da artıyor..Oysa bu sekilde sen kazanırsan, Erman Toroglunun deyimiyle bombayı Fenerin kucagına bırakıyorsun :)

Tequila
09-01-05, 02:22
Oysa bu sekilde sen kazanırsan, Erman Toroglunun deyimiyle bombayı Fenerin kucagına bırakıyorsun :)

:lol: :lol:

bnde katılıyorum bizim bi şekilde yenip sonra zewkle fenerbahçenin puan kaybnı beklememiz lazım

Carmelo
09-01-05, 02:49
Bu duzenlemeyi kim yapmissa
Annesini seveyim.

Sheva
09-01-05, 03:24
Abi 10 puanın 8'ini cuma maçlarında kaybetmişiz, siz hala bombayı fenerin kucağına koymaktan bahsediyorsunuz.. O bomba her seferinde elimizde patlıyor haberiniz yok..

soprano79
10-01-05, 09:16
Bu 2 haftada üstü üste galip gelerek bu sendromu ortadan kaldırmalıyız.