PDA

Tüm Versiyonu Göster : Fevzi Elmas Galatasaray'da...

Sovereign
07-01-05, 13:56
Galatasaray Fevzi'yi aldı

G.Saray, İkinci Lig A Kategorisi'nde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor'un genç kalecisi Fevzi Elmas'ın transferini bitirdi. Kırmızı beyazlı ekipte yedek oturmasına rağmen Ümit Milli Takım'da sergilediği performansla yıldızlaşan 21 yaşındaki Fevzi'nin bonservisi için iki kulüp 350 bin dolara anlaşma sağladığı bildirildi. Dardanelspor Başkanı Niyazi Önen,"Bonservis bedelinde 350 bin dolarda uzlaşmaya vardık. Ancak ödeme koşullarında bazı pürüzler var"açıklamasını yapmasına karşın, Galatasaraylı yöneticiler, "Bu iş bitti."Fevzi artık Galatasaraylı" dedi.

Doğruysa çok hayırlı bir transfer.Artık seneye Mondi'ye elveda diemek(Her ne kadar bu sezon müthiş oynasa da),ve ondan boşalan kontenjanı daha hayırlı bir mevkide kullanmak zamanı gelmiştir kanımca.

gian
07-01-05, 13:59
Yani izledigim macları beni yanıltmadıysa, cok rahatlıkla büyük konusabilir ve müthis bir kaleci aldık diyebilirim..

Ben izledigimde hayran olmustum reflekslerine..Aldıysak gercekten iyi bir transfer..

Aykut ve Fevzi ile kalede gelecegi güvence altına almıs olduk..Bu kadar kötü giden seyin icinde iyi bir gelişme..

Sheva
07-01-05, 14:01
Sevindim valla, hem yabancı kontenjanı boşalacak hem de Mondragon'a ödenen ücretten tasarruf edilecek.. Bu çocuk Volkan-Recep varken de oynuyor muydu Ümit milli takımda yoksa yeni mi?

Sovereign
07-01-05, 14:02
Bu bir model üst version..:)

Sovereign
07-01-05, 14:19
Fevzi sağlık kontrolünden geçti..

Galatasaray, anlaşmaya vardığı Çanakkale Dardanelspor'un genç kalecisi Fevzi Elmas'ı İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirdi.. Genç kalecinin 2.5 yıllık sözleşme imza atacağı öğrenildi..

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde bir dizi muayeneden geçirilen ve efor testine sokulan 21 yaşındaki genç kalecinin oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, bu nedenle tansiyonunun da yüksek çıktığı kaydedildi.

Galatasaray'la bugün resmi sözleşme imzalayacağını belirten Fevzi Elmas, ''Çok heyecanlıyım. Sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için elimden gelen mücadeleyi yapacağım. 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağım. Çok mutluyum'' dedi.

07-01-05, 14:23
Hayırlı olsun çok iyi transfer gerçekten.

LuisFigo
07-01-05, 14:40
resmi sitede böyle bir transfer yok..... alsaydik ana sayfaya kocaman bi resmini koymuslardi simdiden...

07-01-05, 14:42
Figo resmi sitede çalışanlar da insan her şeyi dakika dakika yazmak zorunda değiller.

Sheva
07-01-05, 14:42
İlginç olan, bir ara kısa süreli haberleri çıkmasına rağmen bu transferin tamamen sessiz sedasız gerçekleştirilmesi.. Ben hala bu yönetimin içten içe özveriyle çalıştığını ve birşeyler yapmak için uğraştığını düşünüyorum ama maddi sıkıntılar planlı-programlı çalışmayı zorlaştırıyor ne yazık ki..

LuisFigo
07-01-05, 14:47
Figo resmi sitede çalışanlar da insan her şeyi dakika dakika yazmak zorunda değiller.

abi yapma allah askina :) biz transfer yapacazda ve resmi site duyurmicak,agirdan alacak öyle mi ? transfer garanti olsun 24 saat öneceden bile haber verirler ...

gian
07-01-05, 14:50
Oglum cocuk saglık kontrolunden gecti :)

Bu arada demeclerinde de izlemistim, cok heyecanlıydı Fevzi :) Umarım bu heyecanı ilk maclarında hata yapmasına neden olmaz..

LuisFigo
07-01-05, 14:52
bu cocuk 86 dogumlu mu ????
Fevzi Elmas
Birthday : 01.10.1986

transfermarkt.de ´de yaziyor

Sovereign
07-01-05, 14:55
1983 doğumlu...

Onur1905
07-01-05, 15:20
Hayırlı olsun.Kalemizi güvencr altına almak,hem de Türk çocuklarla,gerçekten güzel.Umarım kendisini gösterir.

Deliormanlı
07-01-05, 16:20
Başka yerde de yazdım burada da yazayım. Fevzi iyi kaleci,lafımız yok, hayırlı olsun!
Fakat esas ihtiyaç forvet ve orta saha iken,aslan gibi Mondragon ve Aykut varken kaleci bizde öncelikli ihtiyaç değil ki!

Ama öyle sanıyorum ki bazı futbolcuların aldığı ücret (ki gönderilen Ümit Karan takımda en yüksek alanlardan biri) birilerin gözüne battı.

Şimdi sıra herhalde Mondragon'da ,çünkü onun ücreti de az buz değil, her ne kadar indirim yaptıysa da .Durup dururken neden alsınlar ki kaleci,üstelik kaleci en elzem ihtiyacımız değilken. Herhalde yakında Mondragon da tartışılmaya başlanır...

Tasarruf edilecekse esas Conceiçao dan başlanmalıydı...

Genco
07-01-05, 18:24
Canaydın bu transferı yıldız transfer olarak nitelendirmiş mi ? :saskin2:

Bence de sezon sonu Mondragon'a yol verilip, Aykut ve Fevzi ile devam edilmeli..

M.Yasin Cakmak
07-01-05, 20:26
Fevzi'yi hic izlemedim ama dediginiz kadar iyiysehayirli olsun. Ha hangi derdimize ilac olur? Bu sezon icin hicbirine...

Saunders
07-01-05, 21:20
10 numara oynarmı bu adam?

Sheva
07-01-05, 21:40
Elimizde Aykut gibi iyi bir 2. kaleci varken Fevzi'yi alıyorsak bu bana göre Mondragon'un sene sonunda gönderileceği anlamına geliyor.. Aykut'u şu an Galatasaray kalesi için yeterli görmüyorum ama Fevzi bu boşluğu doldurabilecek yetenekte bir kaleci ise bu açıdan bence bir problem yok, ki Mondragon Necati ile beraber en sevdiğim iki oyuncumuzdan biridir.. Ancak hem ilerleyen yaşı, hem yüksek ücreti, hem de yabancı kontenjanını doldurması sebebiyle gönderilmesi kulübün menfaatine olacaksa bu kararı memnuniyetle karşılarım..

Bu transferde tam olarak anlamadığım nokta neden devre arasında yapıldığı.. Zira Mondragon'un aklına da elbet yazdıklarıma benzer bir düşünce gelmiştir ve bu şampiyonluk yarışında onun konsantrasyonunu etkileyebilir.. Ayrıca Fevzi şu an için 1. kaleci olamayacağından yedek bekleyerek maç tecrübesinden de yoksun kalacak ki ligi Dardanel'de bitirse böyle bir sıkıntısı olmayacaktı..

Son bir endişem de Gian ve Sovereign gibi bu işin piri iki kişinin çok sağlam referanslarına rağmen, son yıllarda yıldız adayı hiçbir genç Türk futbolcusunu alamamış olmamız, aldıklarımızın da (ksk'dan emrah) çok da yıldız çıkmamış olmasından dolayı biraz fazla temkinli davranıyorum bu transfere sevinmek konusunda.. Önce bir izleyelim ondan sonra hep birlikte kararımızı veririz.. Bugün Tv'de sağlık kontrolünden geçerken gördüğüm kadarıyla bir kaleci için çok iyi fiziği var aslan gibi çocuk, işallah kaleciliği de öyledir ve yıllarca Galatasaray'a hizmet ederek Turgay ve Yasin gibi sembol bir kalecimiz olur..

Son olarak, transferin çok da gerekli olmayan bir mevkiye yapıldığı konusundaki eleştirilere katılmakla beraber, anladığım kadarıyla maliyeti son derece düşük bir transfer olmuş.. Dolayısıyla böyle genç bir yeteneği uygun fiyata yakalamışken kapmamız her halikarda kardır bizim için..

reallion
07-01-05, 22:13
hiç bir yerde orneği yok gencecik bir kalecinin buyuk bir takımda başarılı olması.yada ben görmedim.gormediysem azdır demek ehe öhmm.
pişmesi,beklemesi şart yoksa harcamış oluruz adamı.Ne kadar yetenekli olursa olsun kalecilik tecrube ister.

Parma Maniac
07-01-05, 22:39
sıra Hasin Salih Kabze'de.. ;)

gian
07-01-05, 22:47
Arkadaslar anlamadıgınız bir sey var..Bazı transferler vardır, direk takıma girsin ve katkısı olsun diye yapılır, bazı transferlerse vardır ki, o an icin zorunlu degilsinizdir yapmaya, ama gelecek icin o transfer yapılmalıdır..

Fevzi benim izledigim kadarıyla, simdi almazsak ileride, ah neden almadık o genc cocugu diyebilecegimiz bir kalecidir..O yuzden gelsin, beklesin..Zamanında Rüstü'yü de bu sekildeyken alsaydık fena olmaz mıydı? Fener aldı ve 10 yıldır Rüstü sırtlıyor adamları..

O yuzden Fevzi transferi iyi bir transferdir..Yonetimi elestiriyoruz, ama abartmayalım lutfen..Her transfer yıldız olmak zorunda degil..

vicente
07-01-05, 22:58
bu transferin ne zararı olabilirki.. ne guzel genc bi adam aldık hemde yerli kaleci yoklugunda bir kalecimiz oldu, hatta belkide ilerinin bir yıldız adayını almıs olduk. çok maliyeti oldugunuda sanmıyorum..
rüştü volkan hepsi böle kaçtı zamanında..
ayrıca buyuk takımda genc kaleci ornegine hemen aklıma gelen real casillar (ki ilk cıktıgında sampiyonlar ligini kazandırmıstı resmen ve 18 yası civarındaydı) bi de barcelona valdes.. daha ne olsun..

LuisFigo
08-01-05, 01:25
resmi sitede hala bisey yok.. :)

chivu
08-01-05, 01:44
Umuyorum haklısınızdır. Fakat 22 yaşında bir kalecinin 2. ligin vasat takımlarından birinde yedek kalıyor lması midemi bulandırdı benim biraz...

Sheva
08-01-05, 01:58
resmi sitede hala bisey yok.. :)

Bütün kanallar yayınladı sağlık kontrolü görüntülerini ama resmi site pek kaale almamış anlaşılan.. Sayfayı güncellememişlerdir diycem ama Hagi'nin basın toplantısı haberi var..

İkinci ligde yedek kalma durumunu ben de anlamadım açıkçası, özellikle de Ümit milli takımda oynadığı düşünülürse..

gian
08-01-05, 02:35
Bilmeyen arkadaslara hatırlatayım; Rüstü Ümit Milli takımda Fatih Terim tarafından direk oynatılırken, Antalyaspor'un 1 degil, 2 degil, 3. kalecisiydi..Fenere Antalya'nın 3. kalecisi olarak geldi..Yani olabiliyor bu tarz seyler..Bir antrenörün gördügünü bir digeri göremiyor..

UmBeRtO GS
08-01-05, 02:38
(Gian seni kıracağıma kafamı kırarım, ama lütfen aynı hassasiyet diğerlerine de :) zaten diğer bütün topicler o hale geldi ayrıca o sözüm kesinlikle sana değildi başkalarınaydı ;))

Bu kalecinin alınması sene sonunda Mondragon'un yolcu olduğunun kanıtıdır. Ama bence Mondragon gibi önemli, iyi ve tanınmış bir kalecinin gönderilmesi, Galatasaray'ın vites küçültmesi olacaktır...

gian
08-01-05, 02:46
Kaan'cım lutfen su topigi de Terim tartısmasına dondurecek ifadelerden kacınalım..

Ben o manada soylemedim, tamamen ek bilgi vermek adına soyledim..

UmBeRtO GS
08-01-05, 02:52
Düzenleye basacağıma alıntıya basmışım :)

gian
08-01-05, 03:11
Kaancım bana olmadıgını biliyorum..Sadece diger topikler zaten o tartısmalardan alıp gidiyor, bunu da kaybetmeyelim diye dedim :)

Tesekkur ederim nezaketin icin..

nihat
08-01-05, 05:17
eger aldiysaK 3-5 sezon sonrasi icin hayirli bir transfer diyebiliriz.
ama sirada Aykut ve Kingston var.

soprano79
08-01-05, 07:11
Kingston iyi bir kaleci değil,bu yeni aldığımız genç kaleci çok daha faydalı olacak bize.Bence çok olumlu bir transfer.

Sheva
08-01-05, 14:20
Bugün okuğuma göre Fevzi öyle 1-2 maç değil bütün maçlarda yedek kalmış, yani ilk devre hiç oynamamış.. Hakikaten ilginç, iyi kaleci olduğuna inanıyorum zaten ilginç olan da Dardanel'in hocasının tercihi..

seyko
08-01-05, 14:21
adama ne kingston dionuz, ismi faruk gürsoy :p

ErlikHan
08-01-05, 16:17
Fevzi Elmas transferi hayırlı olsun kalemizin geleceğini güvence altına aldık

Hasan Kabze de Ümit Karan'ın yerini dolduracaktır

Yalnız bu defans oyuncusu Mehmet Çoğum'u hiç izleyen var mı?

gian
09-01-05, 01:02
İşte 3 kalecimiz:

http://www.galatasaray.org/images/haber3/08012005_02.jpg

Sheva
09-01-05, 01:08
Fevzi Elmas transferi hayırlı olsun kalemizin geleceğini güvence altına aldık

Hasan Kabze de Ümit Karan'ın yerini dolduracaktır

Yalnız bu defans oyuncusu Mehmet Çoğum'u hiç izleyen var mı?

Hazır ısınmışken bu iki oyuncuyu da aradan çıkarsaydık çok iyi olacaktı ama başka bahara kaldı.. Bunlar ilk 11 oynadığı için vermek istemediler heralde..

gian
09-01-05, 01:09
Fevzi'ye bu oyuncular da gelecek mi diye sordu muhabir..İnsallah olur, ama onların bonservisleri bana göre çok, benimki ucuzdu, o yuzden benimki oldu dedi :)

Bu arada Hasan Kabze'ye BJK de talip olmus..Almamız soz konusu degil yani..

ErlikHan
09-01-05, 14:02
Hazır ısınmışken bu iki oyuncuyu da aradan çıkarsaydık çok iyi olacaktı ama başka bahara kaldı.. Bunlar ilk 11 oynadığı için vermek istemediler heralde..

sağol aktardığın anekdot için artık onları da ankaraspor'a kaptırırsak hiç şaşırmam