PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hamit Altıntop: Teklifleri geri çevirdim

gian
06-01-05, 20:57
Hamit Altıntop: Teklifleri geri çevirdim

Bundesliga’da FC Schalke 04’ün milli oyuncusu Hamit Altıntop, Türkiye’deki büyük kulüplerde futbol oynamayı hiç düşünmediğini söyledi.

Cevdet Albay/Gelsenkİrchen
AA

6 Ocak 2004— Galatasaray’la 15 Ocak’ta yapacakları maç öncesi kulüp binasında Türk gazetecilerin çeşitli sorularını yanıtlayan Hamit Altıntop, Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu, kendisine gelen transfer konusunda ilgililerin kendisine karşı anlayış gösterdiklerini ve bu konuda son noktayı koyduğunu söyledi.

Altıntop, transfer konusunda büyük kulüplerden aldığı önerileri geri çevirdiğini belirterek, “Ben burada huzurluyum. Ailem burada, arkadaşlarım burada. Buradaki çevremin huyunu ve alışkanlıklarını tanıyorum. Bu nedenle burada başarılı olacağıma inanıyorum. Burada tüm imkanlara sahibim. Kişisel olarak kendimi daha iyi yetiştirmem gerekiyor” dedi.

Altıntop, kendisine sorulan sorular arasında en çok Türkiye’deki büyük kulüplere transferin olduğunu belirterek, “Bana sorulan en çok soru bunlar. Bu gibi soruları soranlar, oradaki futbolcuları unutuyor” dedi.

MİLLİ TAKIM’IN FUTBOLU

A Milli Takım’da da futbol oynadığını hatırlatan Altıntop, “Milli takımda, takım arkadaşlarımla çok iyi uyum içinde oldum. Nedense, istenilen futbolun sahaya yansıyamadığını hissettim. Bunun nedenini de bilemiyorum. Hakan Şükür ve Rüştü Rençber gibi tecrübeli ağabeylerimle top oynadım. Benim için bu gurur vericiydi. Avrupa’nın pek çok ülkesinde top oynamışlar, konuşmaları olsun, davranışları olsun, bana karşı çok iyiler” diye konuştu.

“GALATASARAY’A KARŞI SEMPATİM VAR”

“Türkiye’deki büyük kulüplerden taraftar olarak hangisini tutuyorsun” sorusuna, “Küçüklüğümden beri içimde bir Galatasaray sempatisi var. Avrupa kupalarında oynadı, ister istemez televizyondan insana yansıyor. Bunu bu şekilde diyorsam yanlış anlaşılmasın ve altında başka şeyler aransın istemiyorum” dedi.

Altıntop, VFL Bochum’a transfer olan Fatih Akyel ile yan yana top oynadığını, kendisiyle henüz görüşemediğini, ancak kısa zamanda görüşmeyi istediğini sözlerine ekledi.

Sheva
06-01-05, 21:40
Ah ah para olacak uğraşmayacaksın elin Plesan'ı Douglas'ıyla, sezon sonunu beklemeden getireceksin aslan parçaları Uğur ve Hamit'i..

M.Yasin Cakmak
07-01-05, 04:59
Onlari alacak para olsaydi Doganay saydifin adamlarin pesinden kosmazlardi sanirim.

soprano79
07-01-05, 12:09
Hamit'i çok tutarım ve severim.Bence Avrupa'da kariyerine devam etsin.İnşallah daha büyük kulüplerde de kendini gösterir.

Sovereign
07-01-05, 13:38
Ulan yok mudur bir yiğit Galatasaray'lı,basıp parayı şu çocukları Galatasaray'a getirecek?

Sheva
07-01-05, 13:42
Sovereign ben de hep aynı şeyi düşünürüm, benim medyada adı geçen Galatasaraylı iş adamları kadar param olsa; kulübün borcu harcı, oyuncu maaşı vs ile hiç işim olmaz ama her sene böyle özel bir transferi hediye ederim kulübe,en azından bonservisini.. Ama dışarıdan göründüğü kadar kolay değil demek bu işler..

Sovereign
07-01-05, 13:59
Birine ağır geliyorsa birleşip imece usulü yapsınlar bari..:)

10 tanesi biraraya gelip cüzdanlarındakini birleştirseler yine olur bu transferler ama bilemiyorum tabi...

duman
08-01-05, 23:23
Bir süre dendiki Galatasaray tüzüğüne aykırıdır cepten para aktararak klübe oyuncu almak. Bu cümleye zamanın verdiği cevap bu işler böyle yürümüyor oldu. Taraftar kaç zamandır uyutuluyor. cebinde akrep olan yöneticilerimiz olduğu sürece ve Canaydın'ın tek başına aktardığı paralarla ve kişisel ilişkilerini kullanarak bulduğu kredilerle nereye kadar gideriz bilemiyorum. Biz ne Hamit'i alabiliriz, ne de Uğur'u. Büyük başkanımız zaten transferi noktaladığınıda söyledi artık. Sene sonuna kadar bu kadroyla yol devam.

gian
09-01-05, 00:49
Sabah'tan:

Olursa Cimbom olur

Fenerbahçe'nin transferi için zemin yokladığı Hamit Altıntop, henüz Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini ancak bir gün gelirse tercihinin Galatasaray olacağını söyledi. Schalke 04 takımının formasını giyen milli futbolcu, "Türkiye'den gelen öneriler beni mutlu ediyor ama ben Almanya'da huzurluyum. Ailem burada, arkadaşlarım burada. Buradaki çevremin huyunu ve alışkanlıklarını tanıyorum. Bu nedenle Schalke'de başarılı olacağıma inanıyorum. Bunun için tüm imkanlara sahibim. Kişisel olarak kendimi daha iyi yetiştirmem gerekiyor. Ancak bir gün Türkiye'de futbol oynamaya karar verirsem, formasını giyeceğim tek takım Galatasaray olur" şeklinde konuştu.

Uğur da Galatasaraylı
Hamit Altıntop'un takımı Schalke 04, Alman futbol ligi Bundesliga'da, lider Bayern Münih'in ardından ikinci sırada bulunuyor. Yurtdışındaki bir başka yıldızımız Uğur Yıldırım da, G.Saray taraftarı olduğunu ve sarıkırmızılı formayı giymek istediğini söylemişti.

JORDAN
09-01-05, 04:19
Yurdesen Karahasan,,Adnan Polat,Albayrak,Gursoy bir araya gelsin bu adamlari hediye etsin:)onlarin bir aylik profitini GS'yimiz icin ayirmasi cok mu???