PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu kadarına da pes!!!

JackDaniels
09-11-04, 10:04
Alman taraftarlar, konuk takımın tribününe 8 kilo patlamaya hazır bomba bıraktılar

Almanya'da 22 bin kişilik statta yapılan maç öncesi, taraftar tribününün altında patlamaya hazır halde 8 kilo bomba bulundu. Alman 2. Lig takımlarından Energie Cottbus ile Erzgebirge Aue'nin 28 Ekim'de karşı karşı geldiği maç öncesi stadyumdaki aramalarda, tribünlerde 8 kiloluk kimyasal bir bomba bulunduğu belirtildi. Şok açıklama Energie Cottbus Kulübü'nden geldi. Kulüp, konuk takıma ayrılan tribünde, fünyesi üzerinde, patlamaya hazır halde bomba bulunduğunu açıkladı. Cottburg Polisi'nden Knutt Eltfeld, "Güçlü bir sarsıntı bile paketi havaya uçurmaya yeterdi" dedi. 40x30 santimetre ebatlarındaki pakette, ciğer ve böbreklere zarar verdiği kaydedilen hexakloraten, klor, stronsiyumnitrat ve kaliumnitrat bileşimi içeren maddeler bulunduğu bildirildi.

-------------------------------------------------------

Febe taraftarı okusun örnek alsın...Sidikli pet şişe , yumurta atıp, oturma yerlerine yumurtalı saman koymak demode olmuş..Artık yeni moda rakip taraftarın oturduğu yere bomba koymak :twisted:

M.Yasin Cakmak
09-11-04, 10:33
Bubun bir taraftar olayı oldugunu sanmıyorum. Son zamanların en büyük terorist saldırılarından biri olacakmış... Allah korumuş.

X
09-11-04, 11:35
Siddet kullanımına yonelik ifadelerinizden ötürü GalataSarayi Yonetimince editlenmiştir..Bu tarz postların devam etmemesini önemle rica ediyoruz..

GalataSarayi Yonetim

Carmelo
09-11-04, 13:27
Siddet kullanımına yonelik ifadelerinizden ötürü GalataSarayi Yonetimince editlenmiştir..Bu tarz postların devam etmemesini önemle rica ediyoruz..

GalataSarayi Yonetim

Bengü Cakmak
10-11-04, 00:21
ben güzel olan hic birsey göremiyorum olayda.

seyko
10-11-04, 00:34

GalataSarayi Yonetim

Carmelo
10-11-04, 00:37

GalataSarayi Yonetim

seyko
10-11-04, 00:56

GalataSarayi Yonetim

kamtek
10-11-04, 03:12
basit bir tribun olayi oldugunu sanmiyorum. muhtemelen terorist bir saldiriydi

allah korumus

SuperCimBom
10-11-04, 17:02
kesinlikle terorist saldiri..
alman taraftarlarinda okadar ileri gidecek bi cekisme yok

Serkan1905
11-11-04, 19:13
yuh yani. bi bu eksikti. bende olayi daha yeni okuyom (bi de almanyada yasiyom :oops: )

yapanlara YUH olsun. teröristler. zaten bölye bi sey yapan da, hangi nedende dolayi yaparsa yapsin, teröristtir.

Ray52Lewis
11-11-04, 23:39
Inanilmasi gercekten güc bir olay, söyleyecek fazla söz bulamiyorum...

ultrAselami
13-11-04, 15:06
bu ne yaaa
ohaa falan oldum yaaaaa
toplu infaz
rakip taraftar falan yok bitti