PDA

Tüm Versiyonu Göster : 100.YIL!!!

JORDAN
06-01-05, 13:54
100.YIL

Ne belaliymis su yil yahu.Camiya bakarsaniz hepsi cadi kazanin icindeki zavallilar gibi.Yonetimin en tepesinden tutun da Basketboluna,Su Sporlarina,Futboluna taraftarina kadar her birim camurun icine VICIK VICIK BATMIS durumda.
Bu kadar birbirinin basinin etini yiyen, arkadan celme takmaya calisan,mahalle karilari gibi laf sokmaya calisan, ARI KOVANI gibi her kafadan ayri sesin ciktigi BIRLIK VE BERABERLIK ICINDE(!) olan baska bir camia var midir???

Gecen yillardan benim itham ettigim Eziklesiyorsunuz ANTU'ya donuyoruz soylemlerim tum camiaya yayilmis bir sekilde ne kadar hakli oldugumu ortaya cikardi.Yonetiminden taraftarina hepimiz bu ezikligin,kokusmuslugun icinde saf almaya basladik.KOL KIRILIR YEN ICINDE KALIRdi.Bunu beceremeyecek ne var yahu?Ne yonetimi,ne oyuncusu ne de taraftari o mictigimin diline hakim olamiyor.Tipik bir Romen Hagi inatci keci gibi inatlarindan vazgecmiyor goren de on yillik TD sanar bulunmaz hint kumasi beyfendi.Ozhan Canaydin dan tutun herseyine kadar bu takim yikanip paklanmali.Boyle giderse uzun yillar bir daha belimizi dogrultamayiz...
Size bir sey soyleyeyim mi sezon sonunda bu takim kesinlikle Sampiyon Olmaz,OLAMAZ.Ne taraftar ne de camia haketmiyor sampiyonlugu.

Deliormanlı
06-01-05, 14:39
Sevgili Jordan,

Şu topiği sen açmamış olsaydın ne girip bakardım ne de yazardım zira 100 yıl konusundan bana gına geldi.

Herşey tepetaklak aşağı gidiyor,geçen gün bugünü aratıyor.

Sadece şunu söylemek isterim:

Biz gittikçe FENERLEŞİYORUZ, febe ise gittikçe GALATASARAYLILAŞIYOR. Ne demek istediğimi anlamakta zorluk çekmezsiniz umarım........