Tüm Versiyonu Göster : bu kadarida olmaz artik!!!
http://www.denizce.com/images/tbalik/biyikli.jpg
SAZAAAANNN :lol:
Bengü Cakmak
06-01-05, 16:48
:)
UmBeRtO GS
06-01-05, 18:15
Oha yani, ayıp kardeşim ayıp!!! Rezillik ya!!!
Bengü Cakmak
06-01-05, 18:53
bagirma kaan :lol:
UmBeRtO GS
06-01-05, 18:54
tamam bağırmam
sazan topici oldugunu anlamistim zaten,bi girip bakayim dedim
Böylece forumumuzun kurulusunun 2. ayında hic hazzetmedigim sazan topiklerinin ilki acıldı :) Umarım devamı gelmez diyerek bu sazan topigini selamlıyorum :)
Böylece forumumuzun kurulusunun 2. ayında hic hazzetmedigim sazan topiklerinin ilki acıldı :) Umarım devamı gelmez diyerek bu sazan topigini selamlıyorum :)
yillardan beri bu forumlara takilip durmama ragmen hep ciddi tartisma ve sohbetlere girmisimdir.bir degisiklik olsun diye yeni forumumuzun ve 2005,in ilk sazan topicini ben acayim dedim.hata ettimse affola.
M.Yasin Cakmak
08-01-05, 05:49
Cihan korkmustur kartopu/cig etkisi yapacak diye. Ama gordugum saglam sazan topiklerinden biriydi her ne olursa olsun. Helal :)
Bengü Cakmak
08-01-05, 17:31
nihat abi... sen istedigini yapabilirsin -cokda güzel bir topic bence saolasin ;)
Bir tane nazar boncuğu lazımdı :)
Nihat bey, ben sizin topiginize bir sey demedim..Sazan topiklerinin alıp basını gitmesini onlemek adına yazdım o cümleyi..Yoksa sizi kırmak degildi niyetim..
Ki benim soyleyebilecegim sadece tavsiye niteligindedir, yani benim sevmememe ragmen onlarca sazan topigi de acabilir kullanıcılarımız ve ben bir sey yapamam..
Herhangi bir hatanız yok, dolayısıyla affedecek bir sey de yok.. :)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to