PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ahmet Çakar'ı kim susturacak?!!

alwaysforhagi
01-09-08, 22:19
öncelikle herkese merhaba. ahmet çakarın da yorumculuk yaptığı 6 pas programını izleyenler var mı aranızda bilmiyorum ama artık bu adam Galatasaray hakkında yaptığı yorumlarla çizmeyi aştığına inanıyorum. Galatasaray alehinde bi şey konuşurken resmen nefretini kusuyo. dün akşam da yine bu sefer takacak bi şey bulamamış sayın Haldun Üstünel'in saçlarıyla uğraşıyo. At kuyruğu yapıyomuş ne var bununla dalga geçilecek anlamadım futbolcu Aydın da ondan görmüş kestirmesi gerekiyomuş. Dünya starlarını takıma teker teker katan nadide yöneticimizin üstüne gidip pes mi ettirmeye çalışıyo aklı sıra ne yapıyo anlamak güç ama bu adamın Galatasaray yorumları dinlenmez orda oturan sayın Bülent Tulun Bey de mağlesef gerekli cevapları veremiyor kendisine. en azından şu anki yönetimde bulunan Haldun Üstünel için bikaç laf edebilirdi. hayır bi insan fenerbahçeli olabilir de bu kadar da Galatasaray'a antipatisi olduğunu daha açık gösteremez herhalde. Osman Tanburacı Abim olsa bak konuşabiliyo mu=)). bakalım bu adamı kim susturacak geçen sene Galatasaray'ın şampiyon olduğu programda da yorumlarını hatırlarsanız bu programa biraz tepki mesajları göndermeye davet ediyorum sizi.

altıpas@showtv.com.tr

nice sarılı kırmızılı günlere...

Sheva
01-09-08, 23:41
bülent tulun'un bu yönetimle arası çok iyi değil o yüzden fazla karışmamasına şaşırmadım.. ahmet çakar'a da şaşırmadım açıkçası, gidip de futbol yorumu yapacak hali yoktu ya adamın işi böyle boş işler işte..

Nerval
05-09-08, 23:38
Şovmene niye şovmenlik yapıyorsun diye sorulmaz.

duncanferguson
07-09-08, 20:17
Haldun abiye söylediği çok yakışıksız olmuş ama aydının saçlarınıkestirmesi yönündeki fikrine kesinlikle katılıyorum

Saunders
07-09-08, 21:36
Haldun Ustunel konusunda soyledikleri tv de soylenilcek bir sey degil yalniz ama hakikaten dunyada uzun sacin yakismadigi adamlar top 10 yapilsa haldun ustunel 1.siradan girer listeye...