Tüm Versiyonu Göster : Saidou Nantes yolunda
UmBeRtO GS
06-01-05, 01:43
Galatasaray'ın gözden çıkardığı Kamerunlu futbolcu Saidou'nun menajeri Abdullah Kılınç, Saidou'nun Fransa'ya gitmesi için girişimlerde bulunduklarını ve Nantes Kulübü'nün yanıtını beklediklerini söyledi..
Bu arada yönetici Fatih Gökşen, Kılınç ile bu akşam bir görüşme yaparak, yabancı kontenjanının boşaltılması için Saidou'nun kısa sürede kendisine kulüp bulmasını istedi.
Bu konuda şu an için ne yorum yapsak yanlış olur bana kalırsa, çünkü her kaynakta farklı bir haber veriliyor.. Biraz önce Star Spor'da Saidou'yu Kayseri ve Trabzon'un istediği ve yönetimin de rakibimiz olması sebebiyle Trabzon yerine Kayseri'yi tercih ettiği söylendi.. Tabi buna karşılık Saidou Trabzon'a gitmek istemiş vs vs bir sürü ıvır zıvır işte.. Konu transfer ve Galatasaray olunca neyin ne olacağı hiç belli olmaz..
Hiç üzülmem gitsin hemen...
Büyük takım topçusu değil kesinlikle...
Hiç üzülmem gitsin hemen...
Büyük takım topçusu değil kesinlikle...
Katılıyorum. :okey:
Isterim Trabzona gitmesini ve basarili olmasini.Hagi daha cook vurur kafasini duvarlara.O da kafa kaldiysa onda...
Jordan allah aşkına saidonun nesini gördünki böle yorum yapıyosun...
Adamın iyi oynadığı diyebileceğimiz tek maç bitmiş istansulspora karşı oynadığı top...Zaten o maçta istanbulsporda orta saha yoktu.
valla saidou´ya yeterince sans verseydi hagi galatasarayin aureliosu olabilirdi ...ama haginin inadi yüzünden
cok iyi bir futbolcuyu daha harcadik..gecmis olsun
Zaten sitemim o yuzden ya.CONCE'ye verilen sans ona uc mac ustuste verilmedi dogru duzgun.
Kaldi ki Saido disiplinsiz bir oyuncu da degil.Biraz olsun sans verilseydi ve yararsiz olsaydi o zaman Hagi'ye hak verirdim.
ne kadar iyi olursa olsun,ben antrenor olsam almadigim istemedigim oyuncuyu oynatmam.
tabi ki bir dunya markasi olursa mesele farkli olur.aksi takdirde kim aldiysa o ilgilensin istedigi takimda istedigi mevkide oynatsin diye tavrimi koyarim.yani bu konuda Hagi hakli.
Conce de Saidou da gerksiz transferlerdi bence
Yönetimle Hagi'nin kavgası sonucu alınmış iki oyuncu fazla bir katkıları olmadı
Conce bir hayal kırıklığı
Saidou ise Hagi'ye kurban gitti hoş gitmesede fazla bir atılım yapacağını söylemek yanlış olur diye düşünüyorum
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to