Tüm Versiyonu Göster : US Open Series 2008
Görelim bakalım kimler takip ediyor forumda tenis :).
2 gün önce başladı. İlk tur maçları oynandı, sonuçlar şöyle;
1. TUR 1. GÜN SONUÇLARI / ERKEKLER
D. Ferrer (4) M. Arquello 7-6, 6-2, 6-2
G. Monfils (32) P. Cuevas 6-4, 6-4, 6-1
R. Karanusic R. Sweeting 7-5, 7-5, 3-6, 6-2
E. Korolev R. Soderling 7-6, 6-3, 7-6
G. Simon (16) M. Granollers 6-4, 6-3, 5-7, 6-2
K. Nishikori J. Monaco (29) 6-2, 6-2, 5-7, 6-2
J. Acasuso M. Berrer 6-4, 6-2, 6-2
R. Nadal (1) B. Phau 7-6, 6-3, 7-6
J. Blake (9) D. Young 6-1, 3-6, 6-1, 4-6, 6-4
A. Murray (6) S. Rotman 6-3, 6-4, 6-0
J. Martin Del Potro (17) G. Canas 4-6, 7-6, 6-4, 6-1
A. Beck J. Isner 7-6, 6-4, 7-6
D. Nalbandian (7) M. Daniel 6-1, 6-2, 6-4
1. TUR 1. GÜN SONUÇLARI / BAYANLAR
E. Dementieva (6) A. Amanmuradova 6-4, 7-5
L. Davenport (23) A. Wozniak 6-4, 6-2
Na Li S. Peer (24) 2-6, 6-0, 6-1
A. Pavlyuchenkova V. King 6-2, 4-6, 6-2
Y. Meusburger L. Lino 6-1, 6-2
F. Schiavone (25) N. Vives 7-5, 7-5
P. Schnyder(15) A. Pviovarova 6-3, 3-6, 6-3
V. Azarenka (14) K. Zakopalova 6-2, 6-1
P. Parmentier M. Erakovic 6-3, 7-6
S. Errani J. Tosic 6-4, 6-2
A. Rezai A. Muhammad 6-2, 6-4
M. Bartoli (12) G. Voskoboeva 6-2, 6-3
J. Jankovic (2) C. Vandeweghe 6-3, 6-1
S. Kuznetsova (3) S. Zhang 6-4, 6-2
E. Makarova A. Chakvetadze (10) 1-6, 6-2, 6-3
C. Wozniacki (21) A. Rolle 6-2, 6-1
S. Bammer (29) A. Nakamura 6-4, 6-2
V. Zvonareva (8) B. Strycova 6-4, 6-3
Bugün 2.tur maçları oynanacak -hatta yaklaşık bir saat önce ilk maçlar başladı-. Eurosport yaklaşık 10 saat canlı yayın yapıyor günde.
PS: Şu anda Cirstea-Kuznetsova maçı var. Kuznetsova oldukça zorlanıyor. İlk seti tiebreak'i 7-3 alarak kazanabildi, Kuznetsova.
PS 2: Turnuvanın resmi sitesi; www.usopen.org
Mesut Ulukök.
Ivanovic an itibariyle 2.turda elendi.
Kadınlarda Henin sonrası bürbürüne çok yakın tenisçiler kaldı, herşey olur herkes şampiyon olabilir kanımca..
http://www.dailymotion.com/video/kW2NfC9IB6oZPkKm3k
Yuru be Santoro :)
Bayag kizmis Santoro amca :)
Ivanovic kadar uyuz bir kadın yok şu tenis dünyasında :)
Hasta etti beni dün gece. Bir an umutlanmadım değil, çeverecek diye çok kastı sanıyorum 3 defa beraberlik oldu oyunda ama gitti topu dışarı attı salak kadın.
Bir önceki turdan belliydi zaten fazla ilerliyemiyeceği de, ulan bari yenildiğin rakibin şöyle güzel tenis oynayan, tenisi ile zevk veren biri olsa.
Şöyle bir güzellik, habire ekrenden elenip gidiyor ya, içim yanıyor :)
Zannediyorum bir 1 numura laneti başladı, Henin sonrası kim geçse, serbest düşüşe geçiyor.
Çok üzülüyorum bu kıza. Öyle de güzel ki...
Tüm kalbimiz vatandaşı Jankovic ile artık. Güzellik meselesine girmezsek bir numaralı tenisçim zaten :)
Jankovic'in tarzı bana başka birini hatırlatıyor Tolga bilir :) Hatırlattığı daha güzel ama, olsun ben bu tarzı seviyorum :)
neye dellenmiş bu?
neye dellenmiş bu?
Mac 6-2 6-2 5-2 Roddick'in ustunlugu ile surerken hemde son servisi Roddick atip 30-0 onde iken adamin attigi servise bak :)
O son oyun lan hatta son 2 puan :)
Roddick hayvani son puandan bir once ki puan uzerine abanmis servisi
Sonrada hadi at at moduna gecmis Santoro amcam da
Bayag kizmis yalniz mactan sonrada elini falan tepkili sIkmIs Roddick'in
Santoro denilen amca su tenis dunyasinin gordugu en beyefendi en sovmen adamidir bu kadar hirsa gelemez
Roddick'in yaptigi terbiyesizlik baska birsey degil
hee haklıymış ben olsam ben de dellenirdim.
Ivanovic kadar uyuz bir kadın yok şu tenis dünyasında :)
Hasta etti beni dün gece. Bir an umutlanmadım değil, çeverecek diye çok kastı sanıyorum 3 defa beraberlik oldu oyunda ama gitti topu dışarı attı salak kadın.
Bir önceki turdan belliydi zaten fazla ilerliyemiyeceği de, ulan bari yenildiğin rakibin şöyle güzel tenis oynayan, tenisi ile zevk veren biri olsa.
Şöyle bir güzellik, habire ekrenden elenip gidiyor ya, içim yanıyor :)
Zannediyorum bir 1 numura laneti başladı, Henin sonrası kim geçse, serbest düşüşe geçiyor.
Çok üzülüyorum bu kıza. Öyle de güzel ki...
Tüm kalbimiz vatandaşı Jankovic ile artık. Güzellik meselesine girmezsek bir numaralı tenisçim zaten :)
Jankovic'in tarzı bana başka birini hatırlatıyor Tolga bilir :) Hatırlattığı daha güzel ama, olsun ben bu tarzı seviyorum :)
Abi sakat kiz :)
Pekin'e sakatligi sebebi ile katilmadi
Burayada 1 numarayi kaybetmemek icin katildi :)
Ama kaybetti buyuk bir ihtimal
Nurcan Taylan muamelesi yapmayalim :D
Saka bi yana Ivanovic'e bende uzuldum.Su bayanlar tenisini domine edecek birisi varsa onun olmasini isterim
Kim Clijsters biraktiktan sonra benim icin sadece spor tadinda seyrediyorum.
Clijsters'ida cok ozledim laf arasi beliirtiyim dedim :)
Şey, sakat bir güzelliği var hakikatten :)
Yalnız bariz bir düşüş görüyorum ben inşallah sen haklısındır.
Yalniz Jankovic'i nasil tutarsin diyede soracaktim Clijsters yazinca unuttum gitti :)
Tam bir ''loser'' dir kendisi.Hayatimda bu kadar favori giripte hic bir turnuva kazanmayan birisini tenis dunyasinda gormedim
Grand Slam'i gectim yahu bir WTA turu kazan.O da yok.Her sene bir yere kadar gelir birakir.
Nasil 1 numara olacak simdi bu kiz arkadasimiz bilemiyorum.
Jankovic'i ilk ciktigi zamanlar severdim ama bu kadar loser olmasi ile cok sogudum kendisinden.
Eger Ivanovic'in yanina back-up ariyorsan abi; :)
Sana bir Rus guzeli Dementieva veya Rus istemzuk diyorsan Grooenfield adinda bir Alman
hatta Marat Safin'in kizkardesi Safina verebiliriz
Manavdan karpuz sectirir gibi oldu ama idare et artik :D
Abi loserlık değilde Dünya'nın umranda olmaması diyorum ben ona. Eğleniyor, eğlendiriyor.
Yeni Mary Piercem o benim :)
Sağlam örneklerim var da, buraya yazılmaz :) Telefonda söylerim sonra sana ben ehehe :)
Bu arada şimdi sana bu Safina - Safin hikayesini soracaktım yahu :) Bu kadar denk gelir. Bunların birine Safin diğerine niye Safina diyorlar?
Bu arada bu Olimpiyatlar dahil, bizim ülke dahil 5. başarılı turnuvası galiba, son zamanlarda acaip formda. Tenisinin hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim lakin hafif göbeği ile, tombiş yanakları ile devamlı nefes nefese ve bitkin görüntüsü ve terden sırılsıklam hali ile nasıl bu derece iyi kondüsyonu var anlayamıyorum onu da belirtmeden geçmiyeyim :)
Dementieva yıllardır aynı abi. Hiç çekmiyor beni tenisi. Ha hayli güzel hatun o ayrı :)
Santoro amca haksiz ama cunku sporda boyle seyler var ve Roddickin kotu niyeti yoktu bence...zaten iki kere ozur dilemis bile.
Bu arada bayanlarda favori yok (dediginiz gibi) bir tahmin yapmam gerekirse ya Serena yada Dementieva alir gibime geliyor.
Erkeklerde Nadali favori goruyorum, ama tabi ki Federernin sansida fena sayilmaz :)
Parma Maniac
30-08-08, 16:03
Bu arada şimdi sana bu Safina - Safin hikayesini soracaktım yahu :) Bu kadar denk gelir. Bunların birine Safin diğerine niye Safina diyorlar?
Ruslarda erkekle kadın arasında soyisimde farklılıklar oluyormuş.. Ben de bilmiyordum Safin'den önce, öğrenmiş olduk..
Sağolasın. İlk defa duyuyorum bende.
A eklenir kadınlarda soyadının sonuna; Kuznetsov, Kuznetsova gibi..Ben bunu çok önceden öğrenmiştim; 18 yaş tatilinde sanırım :D
ya yine nadal alcak gibime gelior , zaten finali garanti nerdeyse adamın .karşısına djokovic çıkar heralde ,yarı finalde djokovic federeri yencek bence .tabi federer in de oraya kadar gelip gelemiyeceği biraz muamma.federerden umudumu kestm artık .inşallah yanıltır sevenlerini.. bu arada murray de sürpriz yapabilir bu turnuvada .son olarak UMUDUMUZ DJOKOVIC :D
Tolga Bey ne biçim maç bu :) Roddick antreman yapıyor diye bir uyarır insan.
Neyse Roddick-Djokovic maçı canlar yakar yalnız.
Federer'de titretti hafiften, bilemiyorum ikinci seti verse idi, maç ne olurdu :)
Bayanlarda hiç istemememe rağmen Williamslar'dan biri alacak gibi, gidişat onu gösteriyor. Tenis tenis sıkıldım yahu, kaç saat oldu :)
Yatalım, uyuyalım artık :)
Valla oyle oldu
Adam resmen antreman yapti.Gonzalez'e su son olaylardan sonra uyuz oldugumdan aslinda iyi oldu Roddick'in onu boyle ezmesi
Roddick-Djokovic maci efsane olur harbiden yalniz Djokovic'in bu sakatlik problemleri ile Roddick'e dayanmasi zor olur.Adamin bir yeri degil her yeri sakat. Kalcasi ve bileginde problemler var
Ancak mactan sonra ki basin toplantisinda Djokovic "iyi oldugunu soylemis" Birde su var;
Seyricilerin tum mac boyu Robredo'yu tutmasi sorulmus Novak'a;
"I don't know. I felt that, but it's ‑‑ I can't really affect on that too much. Maybe they didn't like the way I throw the racquet in one point, so I don't know. I just really don't know. Maybe they don't like me anymore."
Roddick karsisinda isi zor olacak.Amerikan seyricisi biraz terbiyesizdir.Destegi abartabilir Roddick'e.Terste tepebilir tabii.Djokovic iyice hirslanabilir.
Federer harbiden cok buyuk dususte abi.Andrev gibi adamlari eskiden darmadagan ederdi simdi birak 1 seti 2 set veriyor yahu
Aslinda iyi oldu biraz.Sitkim siyrilmisti Federer'den :) Erkekler tenisine ayri bir hava geldi guzel oldu
Mac boyu Federer cok basit hata yapmadi aslinda.Andreev inanilmaz "winner" lar uretti.
Ancak Federer'in yari final yolu acik.
Luksemburg'lu Gilles Muller ile oynayacak.Cok rahat gecer Muller'i.
Yari finalde ise rakip Djokovic olursa sakatlikla ugrasiyor; Roddick olursa Federer'in hep ezdigi bir rakip.Bu kadar dususte olmasina ragmen sanmiyorum Roddick'e kaybedecegini Federer'in eger rakibi olursa.
Nadal'in yoluda acik
Mardy Fish'i kolay gecer bence.Fish hep boyle gelir gelir sonra bir salar tamam.
Yari finalde rakip Andy Murray veya W23 gibi bir streak'i olan Del Potro olacak.
Murray gelirse zorlayabilir diyebilirim ama Del Potro olur ise Nadal'i zorlayacak tenis stiline sahip degil hatta onun isteyecegi turden bir rakip olur.
Bayanlarda ise Dementieva-Jankovic yari finalinde cikan kazanir sanirim
Williams kardeslerden birinin alacagini dusunmuyorum
Ilk once birbirilerini kirarlar ceyrekte :) Gelenide eger yari finale Safina cikarca kirar :)
Finalde Dementieva-Safina finali olur.Pekin Olimpiyatlari rovansi olur
Yatalim uyuyalim artik :)
Ah ulan Asafa Powell :D Aklima geldi bak tam yatarken :)
Kiriyodun lan rekoru. Neyse kiracam demis :) Kiracaktir inaniyoruz :) Sonra Lioney'nin ( Serkan abi ) dedigi gibi Bolt kiracak ama olsun :) Ugrassin biraz :)
Serena-Jankovic finali olacak...
Serena rahat geçti Safina'yı, Safina dağıldığını, maçtan koptuğunu çok belli ediyor mimikleri ve hareketleri ile, Serena çok rahattı...
Jankovic de Dementiava'nın basit hataları ile rahat kazandı, ilginç bir tenisçi, hiç grand slam başarısı olmadan 2 numarada, hakemlerle ve rakibi ile çok uğraşıyor, ama güzel bir sayıdan sonra da rakibini alkışlıyor, enteresan bir kişilik... :)
Serena rahat alır gibi gözüküyor durum...
Erkeklerde ise Djokovic Roddick'i 3-1 ile geçti, maçtan sonra da yüzüne bakmadı Roddick'in, sanırsam açıklamalarından baya etkilenmiş rakibinin...
Erkeklerde ise Djokovic Roddick'i 3-1 ile geçti, maçtan sonra da yüzüne bakmadı Roddick'in, sanırsam açıklamalarından baya etkilenmiş rakibinin...
Djokovic'in yakinda taraftari veya oyle demiyimde bir turnuvaya katildiginda onu destekleyen az kisi kalirsa sasirmasin
Hele Federer macinda tum Amerikan seyricisi ona karsi olacak.Roddick'i eledigi icin degil mactan hemen sonra ki roportajta ev sahibi oyuncuya saglam giydirmesi yuzunden.
Roddick tamam biraz agir giydirmis " 16 sakatligi var sanirim.Beli eli bilegi tavuk karasi sars gibi" diyerek sakat olmadigini oynadigini belirtmisti Djokovic'in.
Ancak Djokovic'te mactan sonra agir konustu gereksiz yere.
Gecen sene final macinda buyuk sempati toplamisti ve Federer ilk kez Amerika Acik'ta destek fazla gormemisti.
Ama bu sefer Djokovic icin hayat daha da zorlasacak.
Jankovic de Dementiava'nın basit hataları ile rahat kazandı, ilginç bir tenisçi, hiç grand slam başarısı olmadan 2 numarada, hakemlerle ve rakibi ile çok uğraşıyor, ama güzel bir sayıdan sonra da rakibini alkışlıyor, enteresan bir kişilik...
Valla Dementieva sevgimden ote tarafsiz bakip sunu diyebilirim ki;
Dun Jankovic'in son topta yaptigi buyuk terbiyesizlikti.Cok ayip cok gereksiz bir hareketti o.
Hemen izlemeyenler icin aciklayalim;
6-4 5-4 Jankovic onde.Dementieva servis atiyor ve 0-40 geride.Yani Jankovic icin 3 mac puani.
Dementieva servisi kullandi ve ace yapti.Ancak Jankovic daha hazir olmadigini Dementieva'nin erken servisi kullandigini iddia edip Kule hakemini fircaya tuttu.Arada Dementieva'ya da bayag saydirdi.
Sacmalamanin ust boyutlarina ulasti o an Jankovic.Zaten sonra ki serviste Dementieva topu disari atti ve Jankovic kariyerinde ilk kez finale yukseldi.
Losersin kizim :) Loser kalacaksin :) Severdim sevmiyorum artik :)
1-Birisi lutfen ama lutfen su Cahit Yavuz denilen adami sustursun
2-Andy Murray-Rafael Nadal maci basladi.Cok ama cok guzel bir mac oluyor imkani olanlar tenisi sevenler kesinlikle kacirmasin
3-Setlerde 2-1 Andy Murray onde
4-Ulan su ulkede Cahit Yavuz'dan baska tenis yorumlayacak tenisi bilen adam yokmudur cok merak ediyorum
5-C'Monnn Andy :)
Yok boyle bir mac cidden olagunustu
3.setin 2.oyunu abartmiyorum 20 dakikadir bir 40-40 oluyor bir Avantaj Murray'de
7 kez servis kirma sansini degerlendiremedi Murray
Nadal daha avantaj elde edemedi kendi servisinde
Murray'da burda bu servisi kiramassa psikolojik olarak dagilir gibime geliyor.
Kir ulan sunu :)
Kiramadi Murray servisi
Nadal tutundu servisine
Ve dedigim gibi dagildi Murray suan acilen bir ara lazim arkadasa
0-40 oldu servisinde Nadal icin 3 kez servis kirma sansi
Psikolojik olarak bitti Murray
Burdan maci bile verebilir
Cok yazik ulan cok
Oh beee :)
Andy Murray kisa bir aradan sonra dedigim gibi toparladi ve Nadal'in servisini kirdi
Suana kadar efsane oynuyor Andy Murray
4.set;
Durum 3-3
ulan cahit ulan cahit.
Murray bildigin eziyor suan Nadal'i
Ama Cahit bey her Murray'nin basit hatasindan sonra b.k atiyo Murray'e
Ilginc bir adam vesselam
murray yaratık sayı alıyor adam şans diyo. azize beyinli köpek.
murray yaratık sayı alıyor adam şans diyo. azize beyinli köpek.
Nasilsa kimse okumuyor ta..ak hakkimi kullaniyorum burda;
Darko Milicic ve Jaric hayirli olsun :D
asdhkjahashdajkshajskhas
sus lan belli olmadı daha o. ayrıca olursa da üzülmem 2011 haziranında şampiyon olduğumuz anlamına gelir o takas =)
Olagunustu otesi
Muhtesem bir mac oluyor
Wimbledon finali kadar zevkli
söyle cahit söyle söyle ne olduuu?
söyle nadal söyle söyle ne olduuu?
çirkef ama seviyorum lan artık bu murray'i.
Murray son seti 6-4 alarak Finale yukseldi
Cok sevindim cok
Nadal'a da agir kapak oldu :)
Yinede Nadal icin iyi bir turnuva oldu.Kariyerinde ilk kez Amerika Acikta yari finale yukseldi :D
Basarili saymali kendisini :)
Murray'de muhtesem oynayarak kazandi.Adeta ezdi Nadal'i
Final Federer-Murray
Kalbim Murray'den yana insallah kazanir
Bu arada Cahit Yavuz mactan sonra sustu.Küstü adam konusmadi :)
Yazik :)
Yuru be Andy diyoruz.Gercekten bu sene Amerika Acik'ta oynanan en guzel macti
Olimpiyatlardan sonra bayag dusmustu kalitesi tenisin.Oyuncular cok yorgundu.Ama bugunku mac superdi.
Neyse;
Soyle Nadal soyle soyle ne oldu :D
Nerdesiniz ulan yeni kralcilar :D
öyle maymun oldu ki nadal son sayıdan önce 1 dk dinlendi servis atmadan. öyle nefes nefese bıraktı murray. kumda çocuklar gibi oynamaya benzemez tabi us open ahaha
Hayatimda seyrettigim en guzel 10 tenis maci arasina girecek bir final maci oldu
Serena Williams hakederek gercekten muhtesem oynayarak sampiyon oldu ( 6-4 7-5 )
Jelena Jankovic'te ne yazik ki cok korkak oynadi anlam veremedim
Serena'nin 44 Winneri var Jankovic'in 15
Ama yinede basta soyledigim gibi mukemmel bir mac oldu ve yarin netten indirilerek arsive atilacak
Vazgectim en iyi 10 mactan :) En iyi 10 final kesin girerde en iyi 10 mac abardim sabaha karsi 7'de
Yarin mutlaka tekrarini seyredin pisman olmayacaksiniz inanilmaz sayilar oldu macta
Serena Willams'ta bu sonucla tekrar dunyanin 1 numarasi oldu
Ne maçtı ya öyle. Wimbledon'daki Federer-Nadal finalinin bayanlar versiyonunu izledik..
Yaklaşık 1 saat sonra gece uyuduğum 1-2 saatlik uykuyla okula gideceğim ama uykumdan feragat edip, maçı izlediğim için hiç pişman değilim. Yine olsun yine izlerim. :)
Jankovic'i de pek sevmiyorum ama çok çok iyi bir oyuncu bende. Kazansaydı keşke ilk şampiyonluğunu. Serena'nın 9.şampiyonluğu oldu yeter ona zaten.:)
1 numaraya yükseldi ayrıca Serena. Bu formuyla giderse de karşısındaki duracak pek kimse yok.
Hayatimda seyrettigim en guzel 10 tenis maci arasina girecek bir final maci oldu
Serena Williams hakederek gercekten muhtesem oynayarak sampiyon oldu ( 6-4 7-5 )
Jelena Jankovic'te ne yazik ki cok korkak oynadi anlam veremedim
Serena'nin 44 Winneri var Jankovic'in 15
Ama yinede basta soyledigim gibi mukemmel bir mac oldu ve yarin netten indirilerek arsive atilacak
Vazgectim en iyi 10 mactan :) En iyi 10 final kesin girerde en iyi 10 mac abardim sabaha karsi 7'de
Yarin mutlaka tekrarini seyredin pisman olmayacaksiniz inanilmaz sayilar oldu macta
Serena Willams'ta bu sonucla tekrar dunyanin 1 numarasi oldu
lan ne güzel izliyodum ikinci sette 5-4'tü durum göz göre göre spoiler oldu. sen asıl murray-nadal maçını indir.
fedex şampiyon. her şey normale döndü. geçmiş olsun cahit dallaması.
Bugun Nadal muhtesem oynamasina ragmen zar zor yendi Federer’i.Federer iki sene once ki motivasyonunda olsaydi ki iddia ediyorum yine yenilmezdi.Ve simdiden burda soyleyim Amerika Acigi kazanarak tekrar kralin varligini hatirlaticaktir.
insan cigara'sı değil ki.
insan cigara'sı değil ki.
Hadi ben insan degilim
Ya bu herif insan mi? :)
http://www.dailymotion.com/video/k74BNhFxIpnL6mEXOP
Roddick'in tepkisi muhtesem :)
ahhasdjsadlkajkla
bu puanın benzerinden yine aldı bu turnuvada.
Evet Djokovic'e karsiydi sanirim
Parma Maniac
11-09-08, 01:42
insan cigara'sı değil ki.The Human Victory Cigar :D
Adam doğru yolu buldu nihayet.. Geç oldu ama güç olmasın tabi, önemli olan o..
riazor'dan dönüyorlardır :D
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to