Tüm Versiyonu Göster : Galatasaray 65 Efes Pilsen 84
9 Ocak Pazar..Saat 15'te..
Parma Maniac
05-01-05, 21:09
gitmek lazım aynı şekilde yenileceğimizi bile bile.. belki yönetimdeki komik adamlar anlar bi şeyleri.. zor ya......
Oyle mi? Benim baktıgım kaynak Cumartesi diyordu..Hemen duzelteyim..
UmBeRtO GS
06-01-05, 00:55
Yenmemiz imkansız, en azından güzel bir mücadele ortaya koyalım..
Valla yenmek-yenilmek çok da önemli değil benim açımdan, yabancılar da dahil olmak üzere çok sevdim bu takımı.. Türk oyunculardan biraz daha verim alsak, bir de yeni 5 numara iyi çıksa bence gayet iyi bir takım oluruz.. Tabi Efes ayarında değiliz hiçbir şekilde ama play-off'a katılırsak her takımı zorlarız..
insan-sırtlan kırması arkadaşın yeteneklerinew göre hayret verici ölçüde başarılı yabancı seçimleri.Ama buna rağmen büyük kolej bu hafta kazanırsa sonunculuğa düşüyoruz...
Favori ; Efes
Istek ; Galatasaray
Basarilar.
Bu arada Justin Rowe'u gonderip yerine 2.11'lik Little diye bir yabancı getirmisiz..O da bugun oynayacakmıs..
Bu little önceden TED'de oynamış delinin tekiymiş gs.baskette anlatılanlara göre. Arkadaşını sandalyeye bağlayıp işkence falan yapmış :D
Ama oynarsa süper oyuncuymuş :)
Abdi İpekçi'de degilmis mac yahu..Ahmet Cömert'te..
Bu arada Little ilk 5 degil..
Dağıldık ya.. Biraz daha iyi başlasaydık keşke..
24-44
little oynuyo su anda...
2 period son 2 dakika .. Galatasaray 27- 44 efes
boddicker costu be, 3 tane üst üste 3lük soktu :D
33-46...
hadi be, 33-49 :(
ilk yari bitti...
Abi bu İsmet Badem hakikaten ilginç bir insan, neler diyor ya :lol:
Abi bu İsmet Badem hakikaten ilginç bir insan, neler diyor ya :lol:
vallahi billahi, brad pitt yapti boddickeri :D
UmBeRtO GS
09-01-05, 16:00
Arkadaşlar iyi mücadele edebiliyormuyuz bari?
bu aralar fena oynamiyoruz, 40-52 ve top bizde...
UmBeRtO GS
09-01-05, 16:03
İyi çünkü zaten Efes'i yenmemiz imkansız bari iyi mücadele edelim, kendimizi ezdirmeyelim
Mücadele ediyorlar ve hatta şu an fark 12 sayı ama gücümüz yetmedi bir türlü.. 11 sayı şu an..
ronald johnsonnnnnnnnnnnnn ve baskettttttttttttttttttttttttttttttttt .... 43-54 oldu
bu arada mustafa abi kim ya...adamin gercek ismi mi böyle ,yoksa saygidan dolayi abi mi diyolarlar... ?
bu aralar yine bocaliyoruz... 43-58 <_<
bu arada mustafa abi kim ya...adamin gercek ismi mi böyle ,yoksa saygidan dolayi abi mi diyolarlar... ?
Allah iyiliğini versin Figo :lol: :lol:
UmBeRtO GS
09-01-05, 16:12
Mustafa Abi Galatasaray'ın saygın oyuncularından biri olduğu için hörmet ötürü Mustafa Abi veya Mustafa Baba diyorlar :lol:
Şaka bir yana Adamın adı Mustafa soyadı Abi :)
muah Little koluna darbe yedi hemen sinirlenip herifi üstüne yürüyordu horoz gibi :D
Ismet Badem kendini aştı bu maç, Murat Murathanoğlu'nun Nikola Prkacin telaffuzu için 'annesi bile bu kadar güzel söylemiyordur adını' diyor :lol:
Mustafa Abi Galatasaray'ın saygın oyuncularından biri olduğu için hörmet ötürü Mustafa Abi veya Mustafa Baba diyorlar :lol:
Şaka bir yana Adamın adı Mustafa soyadı Abi :)
saol´da :) mustafa abi efesliymis ....
son period 50-71 ...dagiliyoruz..mactan iyice koptuk
30 sayi fark olur bu mac,
50-74 oldu
taraftarlarimzi sahaya sirtini döndü,yönetimi protesto ediyorlar galiba
bu olaylari hep baska takimlarda görürdük...
UmBeRtO GS
09-01-05, 16:35
saol´da :) mustafa abi efesliymis ....
Rezil oldum desene :)
Ben de bu adam ne zaman Galatasaray'a geldi diyordum :karisik:
Çok fark yedik çok yazık :(
mücadelemiz iyi ama sayi yapamyioruz...
bal yapmayan arı misali .... bi kaç iyi transferle seneye sampiyonluga oynariz ;)
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to