PDA

Tüm Versiyonu Göster : 100. Yıl : Rüya Takım Nisan ayında Ali Sami Yen'de olacak

gian
05-01-05, 14:39
Resmi Site'den:

100. Yıl : Rüya Takım Nisan ayında Ali Sami Yen'de olacak

Galatasaray 100. Yıl Komitesi, Ali Sami Yen Stadı'nda unutulmaz bir futbol karşılaşması oynatma projesini gerçekleştirmek için çalışmaya başladı.

Henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte, 23 ya da 24 Nisan 2005 tarihinde oynanacak maçta Galatasaraylı Eski Futbolcularımız, Galatasaray'da top oynamış Yabancı Futbolcularımızla karşı karşıya gelecek.

Galatasaraylı Şöhretler - Galatasaray Rüya Takımı karşılaşmasında Ali Sami Yen Stadı'nın çimlerinde hangi unutulmaz Türk ve Yabancı futbolcularımızı görmek istersiniz?

Önerilerinizi 12 Ocak 2005 tarihine kadar ruyatakim@galatasaray.org mail adresine gönderebilirsiniz...

Saunders
05-01-05, 14:41
hala öneri diyolar yahu

sanki bizim istediğimiz adamlar gelicek...

100 yıl Logosun da önerdik de ne oldu?

Sheva
05-01-05, 15:04
Ben de dünya karması gibi birşey gelecek sandım.. Bence Galatasaray'da oynamış Türk ve yabancı oyunculardan kurulu kadroya karşı dünya karması maçı olsa çok daha iyi olurdu..

arat44
05-01-05, 15:44
dunya karmasi gelir mi yahu... :)

para nerede onun icin...

off...

reallion
05-01-05, 15:52
neuchatel maçındaki kadroyu yeniden görmek muthiş olur.
ayrıca, stumpf,falco,perez,taffarel,capone,filipescu ve tabi td olarak Derwall olmazsa olmaz!

LuisFigo
05-01-05, 16:53
transfer teklifi yaptigimiz fakat karıları ıstanbula gelmek ıstemedı dıye alamadigimiz oyunculari görmek isterim ben :)
belki 100. Yil hatrina,eşleri izin verır de ali sami yen´de izleriz :D

05-01-05, 22:06
Yahu çağıracak adamlar niye bize soruluyor anlamıyorum ki , zaten bizim fikrimiz sallanmıyor. Ama bir yandan da bu oyuncuları bilmeyenler vardır kesin bu yönetimde o yüzden soruluyor diye düşünmüyor da değilim..

gian
05-01-05, 23:27
Hıncal cok agır elestirdi 100. yıl icin bir sey yapmıyorlar diye..O'na cevaben gostermelik bir sey koyun demistir herhalde Yuce baskan, o yuzdendir yani..

JORDAN
06-01-05, 02:52
hala öneri diyolar yahu

sanki bizim istediğimiz adamlar gelicek...

100 yıl Logosun da önerdik de ne oldu
:lol: :lol: :lol: :lol: