PDA

Tüm Versiyonu Göster : "F.Bahçe, Türklüğü bir teneke kupaya sattı” D.Buyukuncu

karacaf
15-08-08, 10:48
Kuduracak ezikler
http://www.sporx.com/ozel/ozelroportaj/121748/

GSoldier1905
15-08-08, 11:40
Adam yüzyılın ayarını vermiş kültürsüz camiaya.

duncanferguson
15-08-08, 12:32
kendisini severim ancak bu tarz röpörtajları yapabilmek için bence sağlam bir kariyer edinmesi gerek ( gerçi bu röpörtaj olimpiyattan önce yapılmış deniyor ) yani kendimi bildim bileli olimpiyatlardadır derya kabul bu bir başarı ama ondan ötesi yok. onun için belli bir başarı seviyesine gelmeden ben böyle çıkışları haklı da olsa haklı bulmuyorum ,tekrar edelim haklı da olsa haklı bulmuyorum. gereksiz buluyorum

tripotter
15-08-08, 17:32
Fenerbahçenin amatör branşlara bakış açısını, bu dallarda ne kadar kimliksiz, kişiliksiz, günübirlik, hedefsiz ve bir o kadar da ezik olduğunu göstermesi açısından önemli bir röportaj olmuş...

Futbolda Brezilyalıyı, masa tenisinde Çinliyi, yüzmede Ukraynalıyı ve bilimum dallarda farklı ülkelerin insanlarını devşirerek ezikliklerini kapatmaya çalışıyorlar...

Derya Büyükuncu'ya gelince, malesef birçok amatör branş gibi yeterince destek görememiş ancak birçok sporcuya göre de Türkiye şartlarında fazlasını görmüş bir yüzücü bence... Uluslararası alanda çok önemli bir yere gelemese de ülkemizde dalının en iyisi olmayı başarmış...Bu anlamda saygı duymak lazım kendisine...

karacaf
15-08-08, 17:37
Futbolda Brezilyalıyı, masa tenisinde Çinliyi, yüzmede Ukraynalıyı ve bilimum dallarda farklı ülkelerin insanlarını devşirerek ezikliklerini kapatmaya çalışıyorlar
Tüm derdi ismini yüceltmek olan bir kulüp birde türk sporuna katkı yapacakmış gibi konuşmuyor mu en uyuz olduğum o.Kadrosuna full brezilyalı alabilse milli takımn ne olacağı zerre umrunda olmayacak kadar bencil bir kafa..

karacaf
15-08-08, 17:40
belli bir başarı seviyesine gelmeden
Derya kariyeri rekorlarla dolu bir yüzücü o branşda onun hakkı yoksa bu ülkede kimsenin hakkı yok...

hendrix
22-08-08, 00:34
derya turk sporuna armagandır, bır sporcunun, yuzmeye bu kadar ılgısız bır ulus ıcın yapacagı herseyı yapmıstır. Sporun ıcınde olan herkesı elestirmeye hakkı vardır.

Ibrahim
22-08-08, 02:17
Eziğin biride haber başlığı altında Ramazan Şahin den bahsetmiş...

Acaba biliyor mu o güreşçinin de devşirme olduğunu...

Büyükuncu büyük ama gerçekleri içeren laflar etmiş...

Onun yerinde olsak belki bizde aynı şeyleri söylerdik...

O yüzden sonuna kadar haklıdır...