Tüm Versiyonu Göster : 10,000 kişinin okuduğu bir dergi
NTV olarak biz de dergicilik işindeyiz.
Şu an durumun güzelliğini anlatmak istiyorum.
Her sayımız 10,000 kişi tarafından okunuyor.
Bu sayı bizim tüm dergilerimizin web siteleri istatistiğinden, hatta TTNet Video'da içerik sağlayıcı olarak sağladığımız istatistikden daha iyi.
Sanırım bir şeyleri doğru yapıyoruz.
Ama bilin daha iyisini hakediyoruz.
Yasin ve ben gerek MSN'de gerek Facebook'da status'e http://www.galatasaray.to diye yazdık, bu da günde 300-600 arası insan getiriyor bu siteye.
Sizlerden rica ediyorum başkan lakaplı eski bir hıyarağası olarak.
Facebook ve MSN'de status olarak http://www.galatasaray.to URL'si verin lütfen.
Herkesin bir kez daha bizim varolduğumuzu bilmesine gerek var.
Biz Alexa'da 3 sitemizle ilk 100'deydik son dönemlerimizde.
Şu sıralar sağa sola reklam verecek durumumuz yok, bu sadece bizden olanlarla yapabileceğimiz bir şey.
Rica ediyorum, yapabilir misiniz ?
Teşekkür ederim.
ben yaptim en azindan boyle bir katkim olsun Onur ileride siteye giris sayilarinda artis olursa yazarsan sevinirim
M.Yasin Cakmak
13-08-08, 07:36
Guzel ve ucretsiz reklam imkani, yapmak lazim.
Sozluk vs. sitelerde de dergiyi duyurmak lazim en azindan.
Ekşide başlığına yazdım, facebook ve msn iletimi de ayarladım...
Ha gayret... :)
Bugün rekor kırdık.
Sağolasınız.
M.Yasin Cakmak
15-08-08, 04:10
Konuyla alakasiz mesajlar uctuktan sonra tekrar diyorum ki haydi msnciler, facebookcular ve sozlukculer :)
Not: Bu arada Falcon'un bana msnden yaptigi bir aciklamayi not dusmem lazim cunku cok yanlis anlasildi.
Bu Ece, kanal 1 de yayinlanan dergicilik ile alakali bir diziymis. Ece Dergi'nin sorumlusu olan ve onu ayaga kaldiran bayanin adiymis, yani cok ters taraflara goturdu bizi hafizamiz, aklimizda olsun.
Meraklisina:
http://dizi.diziizle.net/index.php?id=189&tablo=dizi&ad=Ece
Ben koca bir özür borçluyum. Falcon senden çok özür dilerim, yanlış anladım.
Çota Ece diyince herkesin aklına herşey gelir.
Tekrar özür dilerim.
Bu sırada azalma ertesi gün %15 civarında oldu. İlk gün herkes baktı yazınca, bugün biraz daha azaldı.
Yeni sayıda değişebilir durum.
Fighting Falcon
04-09-08, 08:04
Ozur dileyecek bir durum yok senin icin Nerval. Benim hatam Ece dizisini (herkes olmasa da ) bilenlerin olabilecegini dusunmemdi.
Ama ozur dilemesi gereken asil kisi ozur dilememis. Ben ozru baskasindan beklerdim, senden degil.
M.Yasin Cakmak
04-09-08, 08:28
Ozur dilerim abi :)
Eheheh :)
13bin idi geçtiğimiz hafta.
Bu hafta iyi gidiyor gene 13 bin falan yapacağız sanırım.
Çok iyi rakamlar da, gerek bizim server gerek Emre'nin serverı batacak yakında.
Fighting Falcon
05-09-08, 02:06
Ozur dilerim abi :)
Eheheh :)
Ozur dilemesi gereken sen de degilsin Yasin :) Ben hala bekliyorum asil ozur dilemesi gereken kisiden ozrunu...
Nerval, seni de can-i gonulden tebrik ediyorum, cok guzel bir dergi ortaya koyuyorsun. Galiba bu dergiye Ece filan gerekmeyecek gibi.
Gösterimler 20.312
:):) dahada iyiye gidiyoruz daha pazartesiye cok var
Gösterimler 20.312
:):) dahada iyiye gidiyoruz daha pazartesiye cok var
Ben 3-4 forumda duyurdum. Gelmiştir baya bir kişi oradan herhalde. Pazartesi çıksın, o forumlardaki konuları gene yukarı çekerim. :)
Page wiev sayısı ne durumda bilmiorum ama mesajlara ve gönderenlere bakınca ortalıkta bir sürü yumurtanın :D dolaştığını görmek de sevindirici oldu, bu da reklamların feedbacki herhalde.. Var mı son dönemdeki yeni üye sayısı ile normal dönemi karşılaştıracak bir data??
M.Yasin Cakmak
08-09-08, 02:10
Data yok ama aktivasyon verdigim insan sayisinda surekli artis var. Ozellikle Sali Carsamba gunleri.
İki günde 21 bin.
Şu an Türkiye'de Galatasaray'ın ve Türk Futbol taraftarlarının zirvesiyiz.
Teşekkürler.
Forumlara katılım aynı oranda yüksek değil...
Sanırım bu forum bir taraftar grubunu içinde barındırmadığı için insanlar UltrAsan tarzı bir oluşum göremediği için pek foruma katılma taraftarı değil...
Gerçi kendileri bilir ama yinede foruma hareketlilik gelirdi...
Forum okuyucusu onemli
ama uygulayacısı daha onemli. Kimse 2000 -2003 arasını beklmesin.. ortam farklı, gruplar farkı.
ama to yasıyor hemde amatorce yasıyor.
Endustriyel olan her seye karsı sadece gs askı ile
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to