PDA

Tüm Versiyonu Göster : Turgay Demirel yeniden başkan

gian
05-01-05, 14:22
Turgay Demirel yeniden başkan

Basketbol Federasyonu'nun ilk genel kurulu sonucunda Turgay Demirel, 3 oy farkla yeniden başkanlığa seçildi.

168 delegenin oy kullandığı kurulda Turgay Demirel, 85 oy aldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı kurulda, diğer aday Lütfi Arıboğan 82 oyda kaldı.Seçimde, ilk 3 sandıktan Lütfi Arıboğan'ın, son 2 sandıktan ise Turgay Demirel'in ismi ağırlıklı olarak çıktı.

Turgay Demirel'in listesi

Yönetim Kurulu Asil:
--------------------
Ayhan Barışıcı
Ömer Bozer
Levent Dervişoğlu
Nedim Esgin
Aytek Gürkan
İmran Işıldar
Atakan Karakaplan
Orhan Kamburoğlu
Atilla Kurama
Remzi Kerim Özgen
Jülide Sonat
Metin Şahin
Emrullah Turanlı
Selçuk Yayla

Yedekler:
---------
Fatih Bülent Yaren
Hüsnü Karagözoğlu
Nuri Tan
Tamer Han
Kerim Taşkıran
Muzaffer Çavlı
Erdinç Ergenç

Denetleme Kurulu Asil:
----------------------
Muammer Bilsel
Mustafa Laz
İsmail Uslu
Emin Taylan
Ahmet Yörük

Yedekler:
---------
Bülent Uçak
Tayyip Keten
Oğuz Kemal Bulut

Disiplin Kurulu Asil:
---------------------
Nadi Günal
Serruh Kaleli
Akın Süel
Feridun Öztop
Erkan Yılmaz

Yedekler:
---------
Ata Dinçer
İbrahim Koç
Halil Koca

Sheva
05-01-05, 16:20
Günlerdir konuşulduğu kadar varmış, çok çekişmeli geçmiş seçim.. Bir sürü iddia gündeme geldi seçim öncesinde, elbet paylaşamadıkları birşey var ama bilemeyiz tabi..

Libraleon
05-01-05, 17:44
Çok basit bir mantıkla ; Aziz Yıldırım ve Canaydının desteklediği bir adamın yeniden seçilmesi o kurum için hayırlı değildir.

Sheva
05-01-05, 21:09
Başka bir açıdan, Canaydın ve özellikle Aziz'in desteklediği bir adayın seçimi bu kadar zor kazanması da ilginç aslında..

05-01-05, 22:41
Aziz gene istediğini seçtirdi..

gian
05-01-05, 23:17
Turgay Demirel Galatasaray'in eski basketbolcusu ve yanılmıyorsam kaptanı olmasına ragmen senelerdir bize karsı cok mesafeli durmustur..O yuzden pek kazanmasını istemiyordum..

Ote yandan bir diger eski kaptanımız Lutfi Arıbogan da Ülker menajerligi sırasında kara listeme girmisti..O'nu da istemiyordum..

Sheva
05-01-05, 23:21
Turgay Demirel, fener-ülker maçında Aziz Yıldırım'la pek sıkı fıkıydı.. Ergin Ataman'a yapılan saldırıdan sonra da çok güzel durmuştu zaten Ataman'ın arkasında!

gian
05-01-05, 23:24
Shevacım Ergin Ataman'in arkasında durmaz, zaten kendisi kavgalı Onla..Gecen sene Playoff finalinden sonra Ergin Ataman Turgay Demireli cok agır protesto etmisti acıkca alkıslayarak filan, hatta tam hatırlamıyorum ama küfür bile vardı sanırım..

Birbirinden nefret ediyorlar zaten yani..

Sheva
06-01-05, 00:50
Doğru, Mahmut Uslu Ergin Ataman için bizim tribünlere yaptığı hareketi geçen sezon da federasyon başkanımıza yapmıştı, bu ilk vukuatı değil demişti.. Adam ben sizin tribünlere öyle bir hareket yapmadım falan dedi ama 4 koldan üstüne gelince o da sindi tabi..