PDA

Tüm Versiyonu Göster : Güngörende Patlamalar

M.Yasin Cakmak
27-07-08, 22:48
Goruntuler cok kotu...10'dan fazla olu varmis.

Egenekon ile alakali olabilir.

osvaldo
27-07-08, 22:50
Her haltın sebebi de Ergenekon oldu maşallah...Süpürün bakalım bütün pislikleri Ergenekon halısının altına. Yiyenlere afiyet olsun ben almayayım.

Hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin. YAkınlarına da sabır dilerim.

Ed20Reed
27-07-08, 22:57
Bende patlamanın nedeninin bomba olduğu görüşündeyim.Yine hangi ergenekon çetesi iş başında merak ediyorum.Daha neyin peşindeler.İlla soykırım mı???

Allah ölülere rahmet yaralılara şifa versin..

Saunders
27-07-08, 22:57
Gündem değiştirmek adına yapılmış olabilir...

Şu anda 8 ölü var denılıyor ama cnn muhabırı demın yerde an az 15 kişi gordum hareketsız yatan dedi...

Yaralıların çoğu da çok ağırmış....

Ne desek boş hakıkaten cok uzucu :(

JackDaniels
27-07-08, 23:02
Bence PKK'nın işi...

Son yapılan hava operasyonlarına misilleme yaptılar bence...

her kim yaptıysa Allah belasını versin...

M.Yasin Cakmak
27-07-08, 23:02
Olabilir dedik, PKK da olabilir, Hizbullahta olabilir, sen de olabilirsin Ozgur.

Turkiye'de gundemde ne var ise boyle olaylarin onunla alakali olmasi muhtemeldir.

Bogazicili
27-07-08, 23:10
Ergenekon'dur o (kedidir o kedi hesabı) zaten PKK, Hizbullah, Talabani-Barzani hepsini topla Ergenekon.

osvaldo
27-07-08, 23:11
Bence de gündemde ne varsa onunla ilgili olmasını düşündürmek için yapılmış, ortalık karıştırmaya yönelik bir saldırı.Arkasında PKK veya dinci örgütler olabilir. Yapanların eli aağı kopsun. Acıların en büyüğünü yaşasınlar.

Onur1905
27-07-08, 23:32
Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar...

Nasıl bir ülkedeyiz anlamıyorum. Bir ülke de hiç mi bir şey yolunda gitmez yahu ?

Giga
27-07-08, 23:40
Gitmez, gitmesine izin vermezler...
Lanet olsun....

osvaldo
27-07-08, 23:44
Bingöl'de bombalı saldırı girişimi son anda önlendi!

Bingöl'de Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Bürosuna 3 kişi oldukları belirtilen teröristlerce bombalı saldırı düzenlenmek istendi. Güvenlik güçlerinin teröristleri fark etmesi üzerine çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü, yaralı olarak kaçan 1 teröristin yakalanmasına çalışılıyor. Teröristlerden 1'inin canlı bomba olduğu iddia edildi.

Ibrahim
27-07-08, 23:50
Toplu intihar girişimleri felan başladı heralde...

Siz siz olun kalabalık yerlerden uzak durmaya çalışın bugünlerde...

Yapanlara lanet olsun...

İnsanlıktan çıkmış şerefsiz soysuzlar...

Giga
27-07-08, 23:59
Bu vali ve emniyet müdürü de bu tip olaylardan sonra açıklamaya yapmak dışında ne işe yararlar ha pardon 1 mayısta işçileri coplatırlar unutmuşum...

ErlikHan
28-07-08, 00:01
2 haftadır Aziz Şehitlerimizin naaşları bölük bölük memleketlerine gönderiliyor, aileleri öksüz yetim kalıyor, kahroluyoruz. Dtp'li itler; Ankara'nın göbeğinde kongrelerinde terör örgütünün gövde gösterisini yapıyorlar. Hakkari'de aynı hafta içerisinde 3.defa Emniyet Genel Müdürlüğü'ne saldırılıyor.

Ve bugünkü İstanbul Güngören'de bombalı saldırı düzenleniyor. Pek çok vatandaşımız hayatını kaybetti, yaralandı. Zaten Akp geldiğin beri Türkiye teröristlerin rahatça at oynattığı bir ülke haline geldi. Sırf İstanbul'da bir sürü bombalı sadırı oldu, teröristler vatandaşlarımızı canlı canlı yaktılar. Bu İstanbul Emniyet Müdürü ve Valisi olan iki şahıs tv'lere demeç verip çalım satmaktan başka ne halta yarıyorlar?. Hakkını arayan gariban İşçiye sokaklarda cop attıran muhterem şahsiyet ! yakalasana teröristleri, olayların sorumlularını, Türk evlatlarının canı ucuz nasılsa değil mi? Siz buna da bir kulp takar, bahane bulursunuz, işiniz o zaten sizin....

Menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletçe başımız sağolsun.

zidane38
28-07-08, 00:04
Çok kötü bir dönemdeyiz.

Teröristler doğuda Emniyet Müdürlüklerine roket atarlı saldırı yapıyor.
Ankaranın göbeğinde Pkk mitingi yapıyorlar.
Yakında bazı şehirlerimiz kuşatma altına alınırsa şaşırmayacam.
Geçenlerde Fatih Altaylı'nın yazısında 15-20 sene içerisinde toprak kaybı yaşayabiliriz demişti.
Bu hızla 10 senede olur bu iş.

Allah yardımcımız olsun.

frodo555
28-07-08, 00:45
Bizim Tv'ler yavaş yavaş insanlık öğrenmişler. İyi kötü otosansür uyguluyorlar artık..
Bunu az önce saudi tv 01:00 haberlerini seyrederken farkettim. Felaket görüntüler vardı.. Çok kötüydü ve olayın dehşetini tamamen ortaya döküyordu. Hoş gerçi arablar o görüntüleri dha dan almışlar ama hiçbir ulusal yayında cesede saygısızlık yapacak kadar zoomlanmış türde işler yoktu..

Eğer bunu Pkk yaptıysa eğer; iki haftadır g.tlerine giren bombalar bu defa canlarını harbi yaktı demektir. Geçen sefer genkur atıp tutuyordu 100 kişi 300 kişi diye ama hiç misilleme gelmemişti, sonradan da toplam 5 kişinin öldüğü itirafı youtube ta yayımlanmıştı. Demek ki bu defaki hava saldırısında çok ama çok ciddi zaiyat vermişiz-ki köpekler zaiyat arttırıcı ön bomba bile kullanmışlar. Tabi bu bombaları pkknın attığı ihtimalde geçerli.. Böyleyse anlarım, hatta kayıplara üzülürken, oradaki savaştaki kazanımlarımız adına bir miktar sevinebilirm de..

Yok eğer bu işi şu veya bu iç mihrak, şu veya bu siyasi hedefle, şu veya bu gündemi değiştirmek, belli konular hakkında mesaj filan vermek için yapmışsa iş değişir. Değişir çünkü bu "mihrak" dediğimiz adamların hepsi de yaptıklarını bu ülkeyi sevdikleri için yaptıkları iddiasındalar. İşte bunu hiç kimse ne anlar ne de kabul eder. Her kimseler, bu yaptıkları, sevdiklerini iddia ettikleri ülkelerinin en değerli varlıklarına, vatandaşlarına yönelik bir eylemdir ve aslında o köpeklerin ülkesini filan sevmemekte olduğunun, fanatikçe bağlandıkları ideolojilerinin burada, bu topraklarda hüküm sürmesi için gerekirse bu topraklarda yaşayan herkesin canına kastedecek kadar gözlerinin döndüğünün ispatıdır.

Düşünüyorum; acaba şu anda birileri -kimse artık bu birileri- örgütünün bombacısına "bokunu çıkartmışsın oğlum" diye fırça atıyor mudur. Hani mesaj verecektik, iş katliama dönüştü babında... Ama yok ya, tüm veriler köpeklerin olabildiğinvce çok insan öldürmek niyetinde olduklarını, hatta belki de amaçladıkları sayıya bile ulaşamadıklarını gösteriyor. Bu da iki muhtemel sorumlu bırakıyor, biri iki paragraf üstteki köpekler, diğeri de onlardan aşağı kalmayan el-qaide...

Bu arada, İlnur Çevik denen eleman bbc ye bağlandığında, bu saldırı İstanbul'un iş finans diplomasi ve turistik bölgelerinin çok iyi korunduğunu gösterdiğini, bu nedenle köpeklerin böyle özelliksiz bir yerde eylem yapmış olabileceğini söyledi-ki amacı tamamen ölü sayısı olan bir saldırının da en doğal hedefi, en çok patlayıcıyı en kalabalık insanın arasına bırakabileceği yerlerdir. Bu anlamda İstanbul'da Ankara'da yaşayan arkadaşlar dikkatli olsunlar..

kara01
28-07-08, 00:59
olenlere allah rahmet eylesin goruntuler cok kotu allah belalarini versin yapanlarin

Serkan1905
28-07-08, 00:59
Allah rahmet eylesin. Cok zor cok. Cok ama cok aci. Cok haince. Bu kadar da olmaz. Allah tez zamanda.... bela da okuyamiyorum. Dönüp dolasip kendine dönüyormus. Cezalarini tez zamanda cekerler görürler insaallah.

tripotter
28-07-08, 02:32
Olaylar olmaya devam ediyor ve görünüşe göre etmeye de devam edecek...herkes bizim gibi seyrediyor...bizim dışımızda kim varsa oyunlarını oynayıp gidiyorlar...Asker güneydoğuya girdi, hem basın hem siyaset, hem vatandaş söylemediğimiz laf kalmadı...ergenekon davası açıldı, hepimizin ağzında sakız oldu, hukuk ayaklar altında çiğnendi...

biz birbirimizi yemeye devam ederken birileri arkadan kıs kıs gülüyor...sonumuzu çok merak ediyorum...

ölenlere Allah rahmet eylesin...

osvaldo
28-07-08, 08:54
Bombanın yanısıra cahillikten de öldüler... Anladığım kadarıyla ilk bomba patlayınca insanlar "ne oluyor lan burada" diyerek bombanın patladığı bölgede toplanmış. Akıllı insanların yaadığı bir ülkede o bölge tamamen boşaltılır başka bombaların olabileceği ihtimali ile. Hayır polis falan olmasa da insanlar kendi kendilerine güvenli bölgelere kaçarlar. Bizde ise bombanın kucağında toplanırlar. Yazık...

M.Yasin Cakmak
28-07-08, 09:03
Hocam ne yazik ki heryerde bu boyle.

Su Amerika'da bir tane silah patlasin, herkes toplaniyor burada da. Insanoglu merakli...

GSoldier1905
28-07-08, 12:52
İlk bombayı patlatıp insanları oraya çekiyorlar,sonra da insanların kalabalıklaştığı yerde ikinciyi patlatıyorlar.İnsanoğlu hakikaten çok gaddarlaştı.Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Patriot
28-07-08, 14:28
Olayin sadece insani boyutuna baktigimda kahroluyorum.. gercekten dun aksamdan beri icim yaniyor. Aralarinda birde 3 yaslarinda bir kiz cocugu varmis.. yakinda benimde kizim 3 yasina girecek.. dusundugumde bile icim yaniyor ya.. o anne ve babanin ruh halini dusunemiyorum.. daha fazla yazamayacam su an..

Allah olenlere rahmet, yaralilara sifa ve geride kalan ailelerine sabir versin.. Hayatini kaybeden vatandaslarimizin mekani cennet olsun.

tyisik
28-07-08, 14:57
bunu yapan insalr Allaha nasil hesap verecek bilemiyorum, dava ne olursa olsun masum insanlardan cocuklardan ne istersiniz aksam nasil rahat uyursunuz anlamiyorum bu insanlarin beyin ruh yapisini Allah rahmet eylesin hepsine sozun bittigi yer

sigara69
28-07-08, 19:50
1 Mayis'da iscilerin Taksim'de inanilmaz boyutlarda olay cikaracaginin istihbaratini alan onlari terorist gibi Taksim'e sokmayan Valilik ve Emniyet mudurlugu;

Gungoren'de patlayan bombanin istihbaratini alamamis.

Hadi canim sizde

Ergenekon davasi suresince tum eski pasalarin telefonlarini dinleyeceginize birazda teroristleri dinleseydiniz

Ama yok ilhan Selcuk evinde ki pompalisi ile darbe yapacak.

ErlikHan
28-07-08, 20:46
Güngören'in itler tarafından özellikle seçildiği bellidir.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=88246&cat=110&dt=2008/07/28

alisamiyen
28-07-08, 23:08
Hayatını kaybeden vatanadaşlarımıza Allah rahmet eylesin...Mekanlarını cennet eylesin...

Dükkanım eskiden ordaydı... Ama arkadaşım var, ve sık sık oraya giderim... Dün de giyindim hazırlandım tam gidecekken nedendir bilmiyorum vazgeçtim, hava çok sıkıcıydı onun etkisi oldu herhalde... ''En iyisi bugün dükkanı açayım'' dedim... Genelde de akşam ben eve dönmeden o caddede oturur, bazen çay felan içeriz... Onunla maç seyrettiğimiz yer vb hep o caddedir..Arkadaşı aradım, o iyi, gündüz ordaymış ama akşam çıkmamış, tabii iyi olmayan yüzlerce insan var ve bu durum insanın canını acıtmaya yetiyor da artıyor bile...Bağcılar ve Esenler(ikamet ettiğim yer) gibi kendisine yakın iki ilçeden siyah ile beyaz gibi ayrılır... Pazar akşamları cadde nispeten daha sakin olur, gündüz olsaydı Allah Korusun, daha da vahim bir durumla karşılaşabilirdik...

Yapan, yaptıran herkese yazıklar olsun... Allah belalarını versin...

ÖNDER RB
29-07-08, 10:34
böyle anlarda kilitleniyorum söyleyecek kelime çıkmıyor

bir sürü suçsuz günahsız insanın hayatı sona erdi.

sigaranın dediği gibi dinlenen milyonlarca telefon içinde bu şerefsizlerin telefonları yok mu yani

idam cezası bu ülkede uygulanmalı.

bu herifleri yakalayıp bir de içerde mi bakacaksın