Tüm Versiyonu Göster : İşte Canaydın Vizyonu: Efes Cup'ta şampiyon olmak istiyoruz!
Ozhan Canaydın Efes Cup'in tanıtım amacıyla duzenlenen basın toplantısına katılarak Başkan düzeyinde temsil etti Galatasaray'i ve de soyle dedi; Hedefimiz gecen sene de kazandıgımız bu kupayı, bu sene de almak ve Efes Cup'ta şampiyon olmak..
İşte Canaydın'in vizyonu..Artık secim öncesi aldıgınız Efes Cup'ları basarı diye dizi dizi dizersiniz..
Resmen bir zamanlar dalga gectigimiz Yayla Kupacı Fener gibi oluyoruz bu Başkan sayesinde..
Nereye gidilip nereye gidilmeyecegini, Galatasaray'in ne kadar büyük oldugunu hala anlayamamıs bir Başkanımız var ne yazık ki..
İste Vizyon, İste Canaydın ve işte bulundugumuz yer..
UmBeRtO GS
05-01-05, 02:06
Ya kupayı övmek, Efes yetkililerine şirin gözükmek için böyle söyledi...
Ya da hakkaten vizyonu bu kadar, başkan için bu kupa başarı....
2 durumda da problem var Umberto..Yani Besiktas da aynı kupaya katılıyor, ama oylesine bir yoneticisini gonderiyor basın toplantısına..O da iyi bir hazırlık filan olacak gibisinden demec veriyor..Galatasaray gibi büyük klubun baskanı gidiyor bu basın toplantısına katılıyor, ondan sonra da gecen sene de aldık, insallah bu sene de alıcaz bu kupayı gibisinden demec veriyor..Galatasaray Baskanı Efes Cup'i almak istiyoruz diye demec verir mi ya? Ben inanamıyorum bunları gordukce..Bir klup nasıl bu kadar aciz bir insana teslim edilir..
UmBeRtO GS
05-01-05, 02:17
Çok Haklısın iki durumda da problem var. Ama Canaydın'dan alacağı Fair-Play ödülünün herşeyden önemli olduğu bir insandan bahsediyoruz...
Koskoca Galatasaray'ın başkanı sanki önemli bir kupaymış gibi, sanki Uefa kupasından ya da Şampiyonlar Ligi Kupasından bahseder gibi Efes Cup'ı almak istiyoruz diyor..
Rezalet
Galatasaray katildığı her turnuvayı kazanmak, kupayı almak için oynar buna itirazım yok.. Ama avrupa özürlü fenerle birlikte yıllardır alay malzemesi haline gelmiş Yayla Cup'ı Galatasaray'a hedef olarak gösterirsen, yarın fener camiasından nasıl tepkiler geleceğini hep birlikte görürüz..
Özünde iyi niyet göstergesi olarak kupayı tanıtma ve seyirci çekmek amaçlı yapılmış bir açıklama ama ne yazık ki kayıtlara başkanın kırdığı potlardan biri olarak geçecek..
Yahu ne desin adam biz kupayı almak istemiyoruz mu diyecek...Sonuçta ortada bir kupa varsa bu kupaya katılanların hedefide bu kupayı almak olur...Bundan daha doğal ne var?
Ki bu kupa öle eften püften bir şey de değil...
Eurosport da dahil 50 dünya televizyonu bu kupayı yayınlayacak...
Bence de biraz abartılı bir tepki olmuş.
Sonuçta Canaydın'ın söylediklerinde pek yadırganacak ya da tepki verilecek birşey yok.
Sanırım artık ne yapsa taraftarın tepkisini çekecek bu vakitten sonra.Doğru veya yanlış...
Kupayı almak istiyoruz demek degil, boylesine üfürükten bir kupanın tanıtımına Başkan düzeyinde katılıp, sanki büyük bir hedefmis gibi, gecen sene de kazandık, bu sene de şampiyon olacagız bu kupada demek kabahat..
Deliormanlı
05-01-05, 16:11
Ozhan Canaydın Efes Cup'in tanıtım amacıyla duzenlenen basın toplantısına katılarak Başkan düzeyinde temsil etti Galatasaray'i ve de soyle dedi; Hedefimiz gecen sene de kazandıgımız bu kupayı, bu sene de almak ve Efes Cup'ta şampiyon olmak..
İşte Canaydın'in vizyonu..Artık secim öncesi aldıgınız Efes Cup'ları basarı diye dizi dizi dizersiniz..
Resmen bir zamanlar dalga gectigimiz Yayla Kupacı Fener gibi oluyoruz bu Başkan sayesinde..
Nereye gidilip nereye gidilmeyecegini, Galatasaray'in ne kadar büyük oldugunu hala anlayamamıs bir Başkanımız var ne yazık ki..
İste Vizyon, İste Canaydın ve işte bulundugumuz yer..
Zaten gittikçe fenerin eski halini almıyormuyuz her alanda...
beni de üzen bu ya........
Ne kadar kupa varsa alalım :) müzemiz dolsun
Sorun Canaydının ne dediği değil. Sorun nerede dediği.
GS-Fener basketbol maçına gitmeyip te , bir ucube kupanın tanıtım törenine katılmak tam bir skandal...
e haklı adam,
kazanırsak nakit para gelecek!
nerde para,orda Canaydın!
paranın ayağına gideceğine,
parayı ayağına getirmeyi düşünemiyor bir türlü.
vizyonu biraz geniş birisi olsaydı,
Efes Cup'a katılmamızdan bile,
kazanacak olmamız kadar para almayı sağlardı!
sonrasında da böyle basit demeçler vermezdi!
Söz konusu para da 70 bin dolar bu arada..Belki kazanırsak kız basket takımına forma alırlar!
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2012, galatasaray.to