PDA

Tüm Versiyonu Göster : İ.Melih ODTÜ'yü Yıkacakmış!!!

Giga
22-07-08, 21:24
Sıkıysa yık lan...

M.Yasin Cakmak
22-07-08, 21:28
Hadi bakalim :)

Kacak bina varsa yikar arkadasim, kacak binalari temizlemek belediyenin isi degil mi?

Guven Ozveri ve Tecrube istiyormus ODTU'de bina yikmak :).

JackDaniels
22-07-08, 21:31
Muahha Alem Adam şu melihciğim :)

zidane38
22-07-08, 21:40
Bakalım görecez Güven Özveri ve Tecrübe yerli yerinde mi Melih Gökcek de :)

Giga
22-07-08, 21:43
Peh kaçak binaymış siz de yediniz, göreceğiz bakalım yıkabiliyor mu İ.Melih...

M.Yasin Cakmak
22-07-08, 21:44
Olay yikmak degil hocam, olay yikmak olsaydi elinde mahkeme izniyle ve buldozerle yikar giderdi. Zaten kimse gidip Turkiye'nin en kaliteli 3 universitesi arasinda olan ODTU'yu yikmaya kalkmaz.

Olay cok farkli. AKP cesitli stratejiler izliyor su an.

Giga
22-07-08, 21:45
İşte o kadar kolay değil buldozerle o kampüse girmek, neyse içinde yaşamayan bilmez diyorum sadece, AKP kaşımaya ve kaşınmaya devam ediyor...

tripotter
22-07-08, 22:11
yıksın tabi helal olsun i.melihe...yerinede kısa adı OD-MED olan ortadoğu medresesini diksin...can da master dan falan kurtulsun işine gücüne baksın...

Giga
22-07-08, 22:18
Master Hacettepe'de olm, orayı da yıkar diye bekliyorum artık..

kara01
23-07-08, 16:40
http://www.internethaber.com/images/news/67545.jpg

http://www.internethaber.com/images/other/115.20080722091310.jpg

Lioney
23-07-08, 17:00
Valla ben açık açık yazayım, ODTÜ solu, dışardan aksi yönde müdahale gelmez ise(belli olmaz bu işler zira çok yampurik sosyalist örgütler gördük öğrencilik hayatımız boyunca nihayetinde) Ankara polisinin tamamını oraya soksanız da bir halt yiyemez belediye. Hatta 2-3 günden sonra bizim Yıldız'da direk akar oraya :)

Bu işe niyeti varsaydı belediyenin, öyle dillendirmeden, süpriz bir şekilde yapması gerekirdi. Artık çok zor.

Öte yandan geçenlerde İstanbul'da yaşamak ile ilgili bir başlık açacaktım lakin diğer siyasi konular konuşurken kasten açılmış gibi gözükecek diye vazgeçtim. Lakin;

İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum, hergün elektrik kesiliyor, devamlı voltaj gidiyor ki 2 kere bilgisayar yeniledik 1 senede, temiz 2-3 günde bir sular kesiliyor, günde 10 defa internet kopuyor, yazın hele saatin 2'sine kadar evin önünde trafik oluyor. Yuh dedirttiler artık.

Bütün bunların sebebi de RTE'nin anti demokratik ruhu. Herif parti içinde kendine rakip olacak adamların hepsini postaladı zaten. Biri Cumhurbaşkanı oldu aradan çıktı, diğeri ayrıldı zaten umudu kestiği için yeni parti kuracakmış. Bir dolu adamı postaladı muhalefet yapıyorlar diye parti içinde.

İstambul Belediye'si burada nereye oturuyor derseniz, burayı yönetmek Türkiye'yi yönetmek gibidir. Burada başarılı olacak olan biri çok rahat AKP'nin içinde çok güçlü konuma gelir. Lakin biz bu RTE yüzünden kukla bir meymenetsiz yüzünden Dünya'nın en güzel şehrinde 2008 yılında rezililk içinde yaşıyoruz. Ulan Baykal yapmaz bu kadar parti içinde anti demokratik tavır diyeceğim ama bir o yapar zaten RTE dışında :)

gian
23-07-08, 18:00
Yıksınlar ODTÜ'yü, hiç sevmem zaten..

Giga
23-07-08, 20:02
Şaşırmadım...

tyisik
23-07-08, 21:26
Odtuyu yikacak adamda hakikaten pankartta belirtilen seyden ister, istedigi kadar kacak olsun, zaten Melihin amaci yikmak degil amaci baska

gian
23-07-08, 23:49
Şaşırmadım...

Atlamasan olmaz; sana yüzlerce kez söyledim seninle muhatap olmak istemiyorum diye, ama nedir bu ısrar anlayabilmiş değilim. Sazan gibi atlamışsın yine; benim Odtü'ye de Melih'e de karşı hislerim bellidir, ama bunu bile sana yazmayı istemiyorum, diyorum ya seninle muhatap olmak istemiyorum. Son kez rica ediyorum, yorumlarından mahrum bırak benim postlarımı..

Giga
24-07-08, 00:15
............

M.Yasin Cakmak
24-07-08, 00:36
Onu bunu birakin da Melih cok kral adam ya :).

Serkan1905
24-07-08, 01:55
Sagi Solu falan bilmem de, belki de sana noluyo diceksiniz, ama ODTÜ baya bi üniversite benim bildigim. Sazanlik yapicam, belki yikip daha güzelini yapmak istiyordur?..?

Ama ODTÜ de yikilmaz ki..

M.Yasin Cakmak
24-07-08, 02:05
Yok canim, yaptigi tamamen serefsizlik, korkutma ve kucuk dusurme cabasi. Adam isini biliyor, serefsizlerin diyarinda serefsizce mucadele ediyor.

frodo555
24-07-08, 13:25
Yok canim, yaptigi tamamen serefsizlik, korkutma ve kucuk dusurme cabasi. Adam isini biliyor, serefsizlerin diyarinda serefsizce mucadele ediyor.

Tamamen budur... Kaçyüz tane idari davada odtü'lü hocalar bilirkişilik yapıp kiminde haklı kiminde haksız hep belediye aleyhine rapor veriyor ya, şunları bi titretsem yeter dememişse n'oolayım.. Hatta belki de çok önemli bir davada birkaç odtülü hoca varsa yine; bilirkişi heyetini red sebebi yaratmak için odtüyle husumet icat ediyor da olabilir.

Korkulur melihten... o kadar. Bütün bunları yapar yapar sonra seneye gider ÖDP den bile aday olsa %70 oy alır.

Lioney
24-07-08, 14:44
Niye frodom, o diplomalar, doktororlar manavdan mı gelmiş :)

(hatırlatayım dedim)

Sheva
24-07-08, 17:39
T.C üniversitelerinden alınan diplomanın, doktoranın ne önemi olabilir, eminim ki bu ünvanlara hak kazanılmasında da en az akademik çalışmalar kadar ideolojik eğilimlerin de payı vardır(!).. Hemen şu ortaya birkaç örnek vaka attırıverin de üzerinde manipülatif dezenformasyon yapılmayan bir konu daha kalmamış olsun..

Ha bu arada ODTÜ'nün yıkılmasını tartışıyoruz di mi, süper ya eşsiz bir ülkeyiz.. Bakıcam dün akşam habertürk'te yayınlanan 'olaylar ve gerçekler' programının stream'i varsa fatih altaylı'nın ülkeyle ilgili 'komedi' tarifine bayıldım, bulabilirsem mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.. Aman ha, akp veya melih gökçek yüzünden demiyorum bunu, genel anlamıyla ülke olarak şu son aylardaki halimizle komedide öte bir boyuta taşmış durumdayız..

Ibrahim
25-07-08, 22:59
Beter ol Melih...

Giga
25-07-08, 23:22
Beter ol Melih...

:)

Ibrahim
25-07-08, 23:31
:)

Garip geliyor biliyorum da bu adam sinir sistemimi alt üst etmeye başladı...

Hani birini seversiniz...Sonra sevginize ihanet etmeye başlar...Sonra en düşmanınızdan daha büyük nefretinizi kazanır...

Aynen öyle hisler içersindeyim bu adama karşı...

frodo555
26-07-08, 00:29
1991 yılında mı ne bu herif anaptan milletvekili seçilmiş, sorna da milletvekilliğinden istifa edip refahtan Ankara belediye başkanı olmuştu.. O zamandan beri korkarım ben bu vatandaştan..

Hani normal bir adam için "şusu kötü" diyebileceğin bişey yok ama, ne iştir hep bir nefret yatmıştır içimde bu adama karşı.. Bir ara Akpartiden ayrılacağı filan konuşuluyordu "hah" dedim "xtirgit nereye gidersen" ama olmadı..

Ankaralı olmadığım için insanlar neyine oy veriyor bilmiyorum ama, o kavşakları yaptırdığı şirketi nasıl terbiye ettiyse adamlar Bursa'da üç yılda 333 yılda yapılmamış sayıda kavşak inşa ettiler, biri bitiyor biri başlıyor bata çıka başımız döndü şehrin kuzey ana yolunda.. Bizim bilemeyeceğimiz haberler yayan bir medyası yoksa ankaranın, bu herifin aldığı oyun mantıklı bir izahı olamaz.. kömürle çorbayla da izah edilemeyecek bir potansiyel var adamda..
bence bu Angoralılar mazoşisttir..

Fighting Falcon
26-07-08, 14:01
Gecen hafta Turkiye'deydim. Oyle fazla tv syeredemedim, internete de giremedim ne oluyor filan diye. Gazete alip da icinden ne cikacagini kestiremedigimden para da vermek istemedim. Giderim evime, otururum bilgisayarin basina, kapatirim 1 haftalik eksigimi dedim.

Ama bi misafirlikte tv acikken Melih Gokcek'le acik oturum yapiliyordu. Tam da bu konu hakkinda konusuyorlardi. Melih Gokcek "Benim ODTU'yu yikmak gibi bir dusuncem olabilir mi? Boyle birsey dusunulebilir mi? Ordaki binalarin bir kaci (rakam vermedi burda) ruhsatsiz ve bunlara ruhsat cikartalim dedik diye, ODTU'yu yikmak istiyor demeye basladilar" demisti.

Yukarda bahsedildigi gibi, karsilikli bi oyun var, hamlesini yapan kenara cekiliyor. Kimsenin bina filan yikacagi yok. Sadece cikar ve guc catismasi. Bu catisma kisisel mi, kurumsal mi bilmiyorum.

Giga
26-07-08, 14:26
Kaypak biri olduğu için dediklerini yuttuğunu kabul etmeden sıyrılmış gene işin içinden, biri çıkar da bir gün Gökkuşağı denen rezaletin, Kuğulu başta olmak üzere saçma sapan altgeçit, köprülü kavşakların, milyonlarca dolar borcun hesabını sorar umarım, şu adamın yaptıklarını yanına kar kalmayacağı için ahirete inancım daha da pekişiyor...

Namelessonegs
27-07-08, 02:38
Dinle imanın kimde olup olmadıgını gosteren en iyi ornektir i.Melih..yedigi o haram lokmalar,ona bir Allah 5 karı isareti yapınca sevap olarak mı donecektir acaba..merak icerisindeyim...